چند تا لکه قرمز روی ال سی دی ایجاد شده بود که بزرگتر میشد
Printable View
چند تا لکه قرمز روی ال سی دی ایجاد شده بود که بزرگتر میشد
برا چند نفر هم همچین اتفاقی افتاده بود اما به مرور زمان خودشون درست شدن نگران نباش :46:نقل قول:
بر و بچز ان82 دار خوش میگذره با گوشیهاتون؟؟؟؟؟؟!!گوشی من داره وارد 2 سال و نیم عمر میشه!!!دیگه پوسیدگیشو از درون دارم احساس میکنم!!!D::2:
مرور زمان؟نقل قول:
مثلا چقدر؟
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
گوشی منم تو همین سن و سالاستنقل قول:
ظاهرش داغونه داغونه
باهاش خوب رفتار نکردم:31:
سلام بکس قدیمی:31:نقل قول:
مدتی بود به تاپیک سر نزده بودم!
---
فکر کنم باتری گوشیه من پوکیده! صبح فول شارژ می بریم...7-8 ساعت بعد تعطیل!
2-3 ساعت موزیک با هدفون...15 دقیقه کار با گوشی و بلوتوث و اینا...5 دقیقه مکالمه...! تازه اکثر اوقات Offline :(
شما وضعتون چطوره؟
ممنون، شاد باشی:40:
دقیق دقیق نمیدونم اما فکر کنم دو ماهه درست شد البته لکه ها شروع به بزگ شدن میکنن بعد یه دفه غیبشون میزنه :31:نقل قول:
سلام دوستان
بیچاره شدم رسمأ!!!!!!
توی یک هقته حدود 70 تومن خرج گوشی کردم، خر بازی در آوردم و نرفتم یه گوشی جدید بگیرم!!!!!!!
یه دفعه به یاد اون اوایل که گوشی اومده بود افتادم و دلم سوخت و گفتم من که این همه آرزوی ان 82 داشتم پس بهتره همین را درست کنم و استفاده کنم ازش!!!! (تریپ مرام برداشتم)
اما شرح ماجرا،
همونطور که بقیه دوستان گفتن باطری گوشی من هم نزدیک بود منفجر بشه ، باد کرده بود در حد تیم ملی ، اینقدر باد کرده بود که زور آورده بود به درب پشت و پین هاش را شکسته بود!!!!!!
خلاصه ، یه باطری خریدم به 12 تومن ، خداراشکر خوب بود !!!
یه قاب کامل بر اش گرفتم به 12 تومن!! تا اینجا هیچ مشکلی نبود
قبلأ در گوشی را خودم باز کرده بودم و بازرش را که خر اب شده بود تعویض کرده بودم ، گفتم حالا که در گوشی را خودم باز کردم بذار تا قاب دورش را هم خودم عوض کنم ، خلاصه گوشی را باز کردم، چشمتون روز بد نبینه ال سی دی را برداشتم ، رسیدم به جدا کردن سیم ها ، خلاصه یادم رفت که سیم فلش را جدا کنم ، فشار آوردم به مادربرد تا جداش کنم ، سیم فلش از وسط برید!!!!!!
بدبخت شدم ، کل شهر را زیر و رو کردم تا یه فلش زنون ان 82 پیدا کنم ، خلاصه پیدا کردم و به قیمت 20 تومن خریدمش و گذاشتم روی گوشی ، همه ی مراحل را طی کردم ، خداراشکر بدون مشکل بود ، تا 2 روز هم گوشی مشکلی نداشت ، یک روز از پله های حیاط اومدم پایین گوشی زنگ خورد و برداشتم گوشی را از دستم برعکس افتاد روی زمین!!!! هیچ اتفاق خاصی براش نیوفتاد!:41: فرداش اومدم فیلم بگیرم دیدم ای داد بیداد!!!!! دریچه ی شاتر دوربین منفجر شده و پکیده!!!!! دوباره بی چاره شدم!!! فیلم نمیگرفت یعنی میگرفت اما فقط صدا را ضبط میکرد!!!تصویر ثابت میموند!!!!
خلاصه رفتم با 1000000000 بدبختی دنبال یه دوربین ، تعمیرکارها گفتن دوربین های اصلی به کیفیت قبلی ها نیست ، غیر از اینکه بگردی و یه تعمیریش را پیدا کنی، دوباره با 20000 بدبختی یه تعمیریش را پیدا کردم و با مبلغ 25 هزار تومن خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بود شرح دردسر من بدبخت!!!!!
حالا هم هنوز اون گوشی قبلی برام نشده و یه جورایی دلم را زده!!!
به نظر شما دوستان من که این همه ی بدبختی کشیدم و این همه هم با ذوق و شوق این گوشی را 2-3 سال پیش خریدم (420 تومن) الان چه گوشیی این همه قابلیت های خوب ان 82 را داره؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون اصلأ گوشی را عوض بکنم؟؟؟
یاد اون قدیما که ان 82 اومده بود ، هر روز توی این تاپیک پست میدادم !!!!!!! عجب گوشیی بود
سلام بر تو ای دوست وفادار به N82 :دینقل قول:
خدانکنه !نقل قول:
بیچاره شدم رسمأ!!!!!!
:41:نقل قول:
توی یک هقته حدود 70 تومن خرج گوشی کردم، خر بازی در آوردم و نرفتم یه گوشی جدید بگیرم!!!!!!!
:10:نقل قول:
یه دفعه به یاد اون اوایل که گوشی اومده بود افتادم و دلم سوخت و گفتم من که این همه آرزوی ان 82 داشتم پس بهتره همین را درست کنم و استفاده کنم ازش!!!! (تریپ مرام برداشتم)
قاب کامل 12 تومن ؟:18: اینجا قاب های اصلی و های کپی بالای 30 -40 تومنه (یه بار از یه مغازه قیمت گرفتم گفت اصلیش 60 تومن!) به نظرم بی کیفیتی قاب هم در بوجود اومدن مشکلات بعدی بی تاثیر نبودهنقل قول:
اما شرح ماجرا،
همونطور که بقیه دوستان گفتن باطری گوشی من هم نزدیک بود منفجر بشه ، باد کرده بود در حد تیم ملی ، اینقدر باد کرده بود که زور آورده بود به درب پشت و پین هاش را شکسته بود!!!!!!
خلاصه ، یه باطری خریدم به 12 تومن ، خداراشکر خوب بود !!!
یه قاب کامل بر اش گرفتم به 12 تومن!! تا اینجا هیچ مشکلی نبود
عوض کردن قاب کامل حتی برای تعمیر کار های اسما حرفه ای هم مشکل سازه چه برسه به ماهایی که ابزار بخصوصی هم نداریمنقل قول:
قبلأ در گوشی را خودم باز کرده بودم و بازرش را که خر اب شده بود تعویض کرده بودم ، گفتم حالا که در گوشی را خودم باز کردم بذار تا قاب دورش را هم خودم عوض کنم ، خلاصه گوشی را باز کردم، چشمتون روز بد نبینه ال سی دی را برداشتم ، رسیدم به جدا کردن سیم ها ، خلاصه یادم رفت که سیم فلش را جدا کنم ، فشار آوردم به مادربرد تا جداش کنم ، سیم فلش از وسط برید!!!!!!
بدبخت شدم ، کل شهر را زیر و رو کردم تا یه فلش زنون ان 82 پیدا کنم ، خلاصه پیدا کردم و به قیمت 20 تومن خریدمش و گذاشتم روی گوشی ، همه ی مراحل را طی کردم ، خداراشکر بدون مشکل بود ، تا 2 روز هم گوشی مشکلی نداشت ، یک روز از پله های حیاط اومدم پایین گوشی زنگ خورد و برداشتم گوشی را از دستم برعکس افتاد روی زمین!!!! هیچ اتفاق خاصی براش نیوفتاد!:41: فرداش اومدم فیلم بگیرم دیدم ای داد بیداد!!!!! دریچه ی شاتر دوربین منفجر شده و پکیده!!!!! دوباره بی چاره شدم!!! فیلم نمیگرفت یعنی میگرفت اما فقط صدا را ضبط میکرد!!!تصویر ثابت میموند!!!!
خلاصه رفتم با 1000000000 بدبختی دنبال یه دوربین ، تعمیرکارها گفتن دوربین های اصلی به کیفیت قبلی ها نیست ، غیر از اینکه بگردی و یه تعمیریش را پیدا کنی، دوباره با 20000 بدبختی یه تعمیریش را پیدا کردم و با مبلغ 25 هزار تومن خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
فوقش بشه قاب پشت و رو رو عوض کرد و قسمت شاسیس واقعا دشواره
به نظر من گوشیت رو هر چه سریعتر بفروش چون با این اوضاع خرجش بیشتر از خودش میشهنقل قول:
این بود شرح دردسر من بدبخت!!!!!
حالا هم هنوز اون گوشی قبلی برام نشده و یه جورایی دلم را زده!!!
به نظر شما دوستان من که این همه ی بدبختی کشیدم و این همه هم با ذوق و شوق این گوشی را 2-3 سال پیش خریدم (420 تومن) الان چه گوشیی این همه قابلیت های خوب ان 82 را داره؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون اصلأ گوشی را عوض بکنم؟؟؟
یاد اون قدیما که ان 82 اومده بود ، هر روز توی این تاپیک پست میدادم !!!!!!! عجب گوشیی بود
تازه اگر هم کامل تعمیر شه چون خودت نسبت بهش بد دل شدی دیگه اون گوشی سابق نمیشه
می تونی به n86 - n97 - x6 و خیلی های دیگه فکر کنی
در کل دیگه ناراحت نباش هر گوشی ای یه عمر مفیدی داره و از وقتی که تو چین تولید میشن عمرشون کمتر هم شده
اوضاع باطریه گوشیه مام خیلی بی ریخت شده........نقل قول:
لا مصب باد کرده در حد بادکنک........البته یه چیز باحالی که شده اینه که چون باطریش باد کرده دیگه در باطریش لق نمیزنه.:دی
ولی اگه بخوام با گوشیم کار کنم زیر 1 ساعت دووم میاره با باطریه فوووول....!!!!
e e e e!!نقل قول:
راس میگی ا علی... من از روزه اول که گوشی رو گرفته بودم در باتریش لق میزد سیم ایرانسل (به همین درد میخوره...:27:: دی) انداختم زیر درش و درست شد..لق نمیزد! همین هفته پیش یه گوشی گرفتم واسه یکی از آشنا ها (این سیم ایرانسله 7 تا گوشی افتتاح کرده: دی) سیم رو در آوردم و ... بعد که اومدم بزارم جاش...به هر زحمتی شد جا نمیرفت! پس نگو باتری منم باد کرده:31:
خب باتری اصلی جایی گیر میاد؟ من فقط رو باتری 78 دیدم که زده چی چی ژاپن و مونتاژ چین! اون باتری خیلی خوب کار میکنه...
واسه 82 از اینا گیر نمیاد؟: دی
شاد باشی:40: