آره شما با همون شماره اي كه ADSL روشه زنگ بزنين 2020 خودشون عوض ميكنن سرويس رو . يك دو روز بعدش تو پنل ميتونين ببينين تو قسمت خريد ترافيكنقل قول:
Printable View
آره شما با همون شماره اي كه ADSL روشه زنگ بزنين 2020 خودشون عوض ميكنن سرويس رو . يك دو روز بعدش تو پنل ميتونين ببينين تو قسمت خريد ترافيكنقل قول:
برای مشترکان تهرانی؛
سرویس ADSL مخابرات فردا دچار اختلال می شود
به دلیل اجرای طرح توسعه، سرویس ADSL مخابرات استان تهران، فردا یکشنبه ۲۶ آذرماه دچار اختلال می شود.
مخابرات منطقه تهران اعلام و پیش بینی کرده است که با اجرای طرح توسعه در شبکه دیتای مخابرات منطقه تهران، اینترنت پرسرعت (ADSL) روز یکشنبه ۲۶ آذرماه از ساعت ۱۰ الی ۱۳ با اختلال همراه است.
سلام دوستان
من سرویسم رو تلفنی از ۵۱۲ نامحدود به ۲ مگ ۷۵ گیگ تغییر دادم که اپراتور ۲۰۲۰ گفت تا ۱۰ روز وقت داری که با مراجعه به مرکز مخابرات قرارداد جدید بنویسی.
درحالیکه سرعت بعد از ۲۴ ساعت به ۲ مگ تغییر کرد اما توی پنل کاربری اونجایی که مشخصات سرویس رو مینویسه خالیه و به جاش یه تگ به اسم توربو اسپید اضافه شده که میزنه سرویس ۲ مگ و مدت اونو میزنه ۲۴ ساعت.
الان سه روزه که دارم بدون مشکل ازین سرویس استفاده میکنم. آیا نیازه که حتما برای امضای قرارداد به مرکز مخابرات برم؟ کسی تجربه این موردو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت هم بذار برادر
پیشگامان جلو زد سایتش رو چک کنید .....
خرید حجم اضافه قیمتش را بردن بالا
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت
قرار دادهای ما رو گران کرده اند و مثل بقیه شده. قبلا طرح ما 100 گیگ 98000 تومان بود. دزدی دیگه حالش میبرننقل قول:
برای من 3 روز پنل رو آپدیت نکردن اصلا معلوم نیست چه خبر تو این مخابرات
باید به 195 همگی شکایت کنند. جون تا اخر طرح حق اینکار رو ندارن. همگی به 195 شکایت کنید.
دوستان الان 3 ساله اینترنتم از مخابرات و یک مگابیت نامحدود هست!
این مصوبه که برای اینترنت وزیر ارتباطات اعلام کرد برای اینترنت نامحدود همه شرکت ها روی خط ماها اتوماتیک اعمال میشه؟ یا ما همچنان و با همون تعرفه قبلی از سرویسمون استفاده میکنیم؟
(تا الان که سرعت و کیفیت همون آشغالی که بود هست :n02:)
فروش بستههای قدیمی اینترنت مخابرات ممنوع شد
معاون مخابرات ایران درباره تعرفههای جدید مخابرات برای اینترنت ثابت گفت: فروش جدید شرکت مخابرات براساس تعرفههای جدید بوده و فروش بسته قدیمی ممنوع است. البته هرکس قرارداد قبلی را داشته باشد، تا زمان سررسید قرارداد پابرجاست اما حداکثر قراردادها یک ساله است و اگر زمان قرارداد تمام شود، باید بسته جدید خریداری کند.
منبع : ایسنا
دوستان الان این سرویسای جدید رو هم میشه پیش پرداخت گرفت هم پس پرداخت؟
اونهایی که گرفتن هزینه یکماه رو قبلش دادن؟
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
بر اساس آخرین تغییرات
(25 آذر، پیشگامان)
سرویس من تو منطقه قدوسی قطع شده 512 نامحدود مخاربرات رفتم میگه کل نا محدودا قطع میشه کم کم باید سرویس جدید بخری دوستان شمام اینطوری شدین؟؟؟؟؟
اینم تست سرعتنقل قول:
۲ مگ ۷۵ گیگ مثلا غیرحجمی!!!
ببخشید سرعت اپلود رو چجوری تعیین می کنن؟
سرعت دانلود که باید همون سرعت اسمی باشه که میدن
ولی سرعت اپلود چی؟
هر چقدر خط کشش داشته باشه یا اونم قواعدی داره؟
دروغ میگه برو تو اکنتت ببین وضعیتش چیهنقل قول:
ecare.tct.ir
اینم سرعت من 2M -75G مخابرات
رفتم سرویس منقضی شده. اینترنت کلا قعطه
الان ترافیک بین الملل و مخابرات یک سوم حساب میکنه یا نصف؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا حامد یعنی برای شما سرعت را باز گذاشته اند؟
من تلفنی سرویس عوض کردم گفت 10 روز وقت داری بری برای قرارداد جدید لازمه برم یا الکیه؟ بعد پرسید وقتی حجم استفاده کردی می خوای بسته بخری یا سرعت کم شه؟ ها؟ اینم سوال داره؟ سرویس 2 75g بود.
آره داداش رو 25 بستن
سلام
من 1 مگ نامحدود دارم
به نظرتون عوضش کنم با این طرح جدید 2 مگ
1مگ رو عوض نکن. من 512 رو عوض کردم به 2 قیمت یکیه و برای مصرف پدر مادر کافیه و imo و غیره خیلی بهتر می شه.
فکر می کنم بعد یه مدت سرویس های قدیمی رو قطع می کنند و مجبور شی عوض کنی تا اون وقت صبر کن.
اگه مصرفت کمه عوض کن ولی من جای تو بودم نامحدود رو ول نمیکردم اصلا تو این شرایطنقل قول:
گند ترین حجم رو داره مخابرات میده. تازه نه شبانه داره نه هیج مشوقی. تو مرکز ما رو 4 میدن بقیه شرکت ها خودش میتونه تا 16 هم بده. اما وقتی حجم نباشه سرعت هم بدرد نمیخوره باید تخیله کرد با این شرایط. نهایت سرعت 4 مگ میگیرم حجمش از 16 مخابرات بیشتر باشه. امروز شاتل هم افزایش داد این مخابرات مثل منگول ها مونده.
ایول [emoji848]نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
مخابرات موقعی که طرح داد نسبت به بقیه شرکت ها نسبتا خوب بود ولی الان دیگه باید افزایش بدهنقل قول:
البته مشتری ثابت خودشو داره و خیلی ها مجبورن ازش سرویس بگیرین پس ممکنه به همین راحتی تغییر طرح نده
بحث سود بیشتر هست. من چند وقت پیش صحبت میکردم با معاون مخابرات منطقه میگفت برای چی اینها که از ما سرویس میگرن بیشتر بفروشن ما باید بیشتر بفروشیم. اگر دقت بکنی خیلی مخابرات نسبت به قبل بهتر شده هر چند هنوز هم خیلی عقب مونده است. در مورد این طرح هم دیگه دوره مجبوری داره سر میاد. یا طرف میره رو 4 جی یا میره ثابت دیگه ای دی اس ال هم که داره از انحصار در میاد. فکر کنم مخابرات هم بزودی مجبور میشه تغییر بده. من سرویسم هست اما حجم دیگه با قیمت های جدید نمیرزه به 195 هم شکایت زدم تا ببینم چی میشه. اگر شرایط این باشه تخلیه میکنم میرم یه شرکت دیگه 4 مگ میگرم جه بسا 8 هم حواب بده الان با پارس و شاتل صحبت کردن. 4 تضمینی اوکی هست اما 8 رو قطعی نمیتونن بگن. در هر صورت درخت نیستیم که یه جا بمونیم. همین پارس و شاتل مجبور شدن تغییر بدن اینها هم میشن. ندادن میریم. حتی با سرعت پایین تر سرعت 4 خیلی بهتره که 8 داشته باشم اما حجم خیلی کم باشه.
28 آذر طرح من تموم میشه
پارسال گرفتم 100 تومن 60 گیگ داشت و دانلود شباه 2-6 رایگان
چه بلایی سرش میاد
تمدید میشه یا نه؟
برای من هم دقیقا مثل شماست شانس نداریم نذاشتن 2 روز دیرتر بگن ما تمدید میکردیم حالا بجایه 100 تومن باید ماهی 40 50 تومن بدیمنقل قول:
شانس بیارید تمدید میشه یکسال دیگه شانس هم نیارید به قانون جدید بخورید که هیچ سرویس قبلی تمدید نمیشه که هیچنقل قول:
فردا که قرردادتون تمام میشه تو خرید ترافیک بزنید ببنید چی براتون میزنه تمدید قرارداد میاد یا سرویس جدید
بی صبرانه منتظرم ساعت 24 بشه ببینم چطور میشهنقل قول:
من تو ecare هیچی نمی تونم ببینم. نه اسم سرویس هست نه گرازش حجم و نه می توتم بسته حجمی بخرم کلا تعطیل! ولی خوب سرویس دارم! :n35:
مگه طرح شما تموم شده؟نقل قول:
کی تموم شده؟
نه من 512 نا محدود قدیمی داشتم که قطع کردن! زنگ زدم 2020 عوض کنن رو 2m و تا ظهر وصل شد ولی اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم که چی دارم می گیرم توی سایت. قبلا بود!
نه .من 512 نا محدود قدیمی داشتم زنگ زدم 2m جدید گرفتم. مشکل اینه که هیچ اطلاعاتی نمی تونم ببینم.
اقا مخابرات افزایش نمیده؟
خیلی کمه