پس حتما من به يه نهادي معرفي شدم ديگهنقل قول:
الان امريه خوبه ديگه؟
فردا ميرم نظام وظيفه ميپرسم
Printable View
پس حتما من به يه نهادي معرفي شدم ديگهنقل قول:
الان امريه خوبه ديگه؟
فردا ميرم نظام وظيفه ميپرسم
همیشه هم این نیست که شما بری دنبال امریه یا پذیرش ، گاهی هم اونا میان دنبال شما که بعد از گزینش شما رو پذیرش یا امریه خودشون میکنن که این موراد برا کسایی که آشنا ندارن 100% خوبه البته سوال اینه که شمارو چطوری بدون گزینش امریه کردن ، شما یه پیگری کن ببین میتونی پیدا کنی اونجا کجاست هرچند اگه درمورد طول خدمتش مشکل نداری تغییری تو امریت نده ( البته اگه امکان داشته باشه ) و معمولا امریه باشی تو خدمت راحتی .نقل قول:
( برا من یک ماه مونده به اعزام خودشون تماس گرفتن از طرف ستاد کل ... که میخوایم پذیرشت کنیم . آمار گرفتم آموزشی خوب تو تهران ، یگان نزدیک خونه . ولی اشتباه کردم نرفتم :n04: :n14: ولی هرچی بود گذشت :n20:)
معلومه که خوبه
ولی ببین واسه کجا واست امریه زدن چون امریه دارها باید24 ماه خدمت کنن
ودوسال سابقه ی کار واست محسوب میشه و امکان استخدامت تو همون ارگان هم هست.اینجا دیگه تصمیم با خودتونه ولی این رو بدون همه با پارتی امریه میگیرن البته سازمان های مهم.فردا برو ببین واست کجا زدن
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه :n01:نقل قول:
معلومه که خوبهنقل قول:
ولی ببین واسه کجا واست امریه زدن چون امریه دارها باید24 ماه خدمت کنن
ودوسال سابقه ی کار واست محسوب میشه و امکان استخدامت تو همون ارگان هم هست.اینجا دیگه تصمیم با خودتونه ولی این رو بدون همه با پارتی امریه میگیرن البته سازمان های مهم.فردا برو ببین واست کجا زدن
این مورد رو اضافه کنم که اگر به صورت عادی هم خدمت کنید به همون میزان برای شما سابقه کار محسوب میشه.نقل قول:
منم همین رو میگم امریه خوبه ولی جاش مهمه.من واسه امریه ام سه بار گزینش دادمنقل قول:
من هيچ پارتي نداشتم
من فقط پروندم بردم سپاه گذاشتم كه از شانس بد انجا هم نيافتادم
من الان از رشت دارم ميرم سيرجان اصلا نميفهمم چرا انجا منو انداختن
اگه امريه باشه برام 21 ماه با 24 ماه فرقي نميكنه
نه دوسته عزیز سابقه کار محسوب نمیشه سابقه بیمه محسوب میشه این دوتا باهم خیلی فرق دارن.سابقه کار یعنی اینکه شما دوسال درخدمت یه ارگان بودی و یه نیروی تقریبا متخصص محسوبمیشیو برای استخدام راحت تر هستینقل قول:
کار از محکم کاری عیب نمیکنه چون سربازی یه خاصیتی داره که اگه خودت پشت کارت رو نگیری هیچ کس دیگه پیگیر کارت نسیت .نقل قول:
اگر هم کپی برابر اصل استعلام رو داشته باشی برا یادآوری به اونا کافی هست و یا اگه نداری و دوباره استعلام گرفتی برا بعدا یه برابر اصل ازش داشته باش.
اگه واست فرقی نداره که خوبه فقط ببین کجا واست امریه گرفتننقل قول:
چرا سیرجان افتادی همشهری؟!!:n13: عجیبه . معمولا بچه های رشت آموزشی میفتن نیروی دریایی حسن رودنقل قول:
نميدونم منم فك ميكردم حسن رود ميافتم شانس نداريم كهنقل قول:
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه بالاخره روز موعود فرا رسید 5ساعت دیگه دارم راه میفتم برم پادگان واسه شروع سربازی
البته بگما سربازی همون 21ماه اولش سخت بقیش راحته
جمیعا خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااحافظ:n19:
*به سلامتی اون سربازی که تو ایست بازرسی شیشه مشروبو دید ولی فقط خندید و گفت یک پیک هم به سلامتی دوست دخترم بزنید که امشب عروسیشه *
.
.
.
.
:41:
خداحافظ دوست من مواظب خودت باش
خداحافظ رفیق :n18:نقل قول:
پسر عموی منم امروز اعزام شد :n03: رفت عجب شیر :n28: بنده خدا مریض احوال هم بود ولی چاره چیه :n15: میخواد بره اونجا اعتراض بده براش دعا کنید :n11:
آخ آخ آخ.. یادش میره آقا.. خدا بهش صبر بده:n02:نقل قول:
دوستان معاف از رزم در کارت قید میشه؟ یا هیچ فرقی با کارت های افرا ددیگه نداره؟
هیچ فرقی با کارت های عادی نداره..نقل قول:
سلام به همه من تو برگه سفیدم زده ستاد فرماندهی کل سپاه و آموزشی هم آیت ا..خاتمی یزد!!!!!
از یه نفر از دوستان پرسیدم گفت سپاه محمد رسول ا.... (ص) افتادی!!!!!
همچین چیزی امکان داره اصلا؟؟؟
سوال بعدیمم اینه که رفتم سپاه کارای گواهی تکمیلیم رو انجام دادم یه برگه دادن توش گفتهچه دورههایی رو گذروندم و یه سری مدارک گفته پیوستش کن ببر محل آموزشیت!!!! 2قطعه عکس با لباس خاکی زمینه قرمزم زده!!!!!واقعا با لباس خاکی میخواد یا عکس معمولی ببرم؟؟؟
دوستان ، برای معرفی باید به مرکز آموزش مراجعه کنیم یا آدرس محل مراجعه؟ (افتادم 02)
محل مراجعهنقل قول:
سلام خوبي؟نقل قول:
تو چطور افتادي 02 ولي من سيرجان؟ :n03::n03::n03:
اطلاعات داخل چیپ ذخیره میشه و روی کارت چیزی نوشته نمیشه.نقل قول:
منظور از ستاد فرماندهی کل سپاه ارگان بکار گیرنده هست یعنی شما مطلع باش که سپاه افتادی حالا نیروی زمینی ، دریایی ، ستاد مشترک و ... تو آموزشی مشخص میشهنقل قول:
نمیدونم! باید حسن رود میفتادیم:n15:حداقل محل خدمتت ممکنه رشت یا انزلی باشه ولی واسه من که خارج استانه! گیلان که نیروی زمینی نداره:n13: داره؟نقل قول:
آقا منم افتادم نیرو هوایی ارتش- منطقه هوایی اصفهان. کسی میدونه چطوریه؟ کنار فرودگاهه. پادگان شهید بابایی.:n13:
نميدونم نيرو زميني داره يا نه فقط اينو فهميدم كه سيرجان جاي خوبي نيست:n03:نقل قول:
سلام
مدارکی مثل دوره CCNA توی دوران خدمت به درد میخوره؟
مخصوصا برای دیپلمه ها؟
سلام دوستان.من لیسانس عمران دارم افتادم 05 ارتش.می خواستم بپرسم هنگام تقسیم طبق گفته دوستان عمران کد نمی خوره یعنی میشه کار اداری؟
و اینکه بدون بند پ کجا تقسیم میکنن؟ و اینکه میگن کسی اموزشی بره شهرستان بقییه خدمتو تو شهر خودشه درسته؟با توجه به اینکه من از تهرانم.
با تشکر
میشه بیشتر توضیح بدهید؟نقل قول:
یعنی کارت موقع استخدام یا جایی ارایه بدیوبزنن سیستم راحت میفهمند که معاف از رزم بودی؟
سلام به همه دوستان عزیز
بالاخره خدمت مقدس هم شروع داره میشه
92/12/1 یا همون اسفند خدمون
حقیقتش بچه من چندتا سوال داشتم که خدایش دونستنشون برام خیلی مهم هست واقعا از روزی که برا ثبت نام سربازی کارامو شروع کردم تا همین الان تو ذهنمه که میخوام از دوستای عزیز خودم بپرسم
من اموزشیم افتاده شهید باهنر کرمان نیروی انتظامی معاف از رزم هم هستم متاهل هستم و خودم کرمانیم فاصله خونه تا مرکز اموزشی کلا 10 دقیقه هست با کورس تاکسی
1-میخواستم بدونم کلا این مرکز اموزش چطوره؟
2-بین نیروی انتظامی و سپاه و ارتش کدوم بهتره؟
3-مهمترین سوالم مربوط به عید هست که مرخصی بهمون میدن یا نه؟اگه بدنن چقدره؟
4-بعد اموزشیم وضعیتم چطوره چون متاهلم و میندازنم کرمان که شهر خودمه میخواستم بدونم شیف کاری نیروی انتظامی چطوره که مثلا ارتش 7 تا 2 هست نیروی انتظامی هم حساب کتاب داره یا هر جور دیگست؟مثلا صبا باید بری یا بعدازظهر ها یا شیا ؟
شرمنده همگی واقعا دونستن جواب این سوالا برام شده تومور مغزی خیلی برام مهمن
از همگی هم ممنونم
در ضمن بچه ها الان یادم افتاد بگم من که الان نیرو انتظامی افتادم میتونم برم حوضه نظام وظیفه شهرمون تقاضاکنم خودمو ارتش بندازم؟اصلا به صلاح هست؟
شرمنده من چند تایی رو که بلدم جواب میدم.نقل قول:
ظاهرا سپاه بهتره.مرخصی هم میدن.متاهل ها هم تو شهر خودشون میفتن.در مورد تقاضا هم اگه یه پارتی آنچنانی داشته باشی شاید بشه فکر نکنم راحت بشه
به این راحتی نیست و اون چیپ بیشتر برا خودشون هست ، اگه مثلا بخوای زن بگیری کارتو نشون میدی تموم میشه ولی یه موقع بخوای یه جای خاص استخدام شی خودشون میرن سابقتو از بیخ درمیارن.نقل قول:
خیلی دمت گرم دادانقل قول:
خیلی هم کمک کردی مرسی
فقط این عید رو چطوری مرخصی میدن منظورم چند روز میدن
من شنیدم البته فقط شنیدم که تعطیلات عید ظاهرا خونه میفرستن شایدم از جایی به جای دیگه فرق کنهنقل قول:
من خودم دوره طلایی بودم عید فرستادن خونه ولی یکی از دوستان میگفت شاید برا استفاده از سرباز مدت عید رو بفرستن جای دیگهنقل قول:
یچه ها راستی یه سوال دیگه:n02:
من دانشگاه زاهدان مهندسی مکانیک خوندم یعنی لیسانس ولی بنا به دلایلی دانشگاه فوق دیپلم بهم داد اما تو مدرک نوشته بود رشته مهندسی مکانیک (لیسانس) ولی زیرش نوشته بود بنا به همون دلایل قبل ایشون موفق به اخذ مدرک فوق دیپلم شده خلاصه رفتیم حوزه مدرکو نشون دایم یارو درست نخون و همون لیسانس رو برام ثبت کرد حالا موندم پیشو بگیرم که اشتباه کردین یا خودمو بزنم کوچه علی چپ و با لیسانس برم خدمت یعنی اگه نگم خطر مطری نداره؟
کلا زندگی قشنگی دارم خودم کم کم دارم گیج میشم
بچه ها 1 اسفند 5 شنبه هست اگه شنبه صب بری طوری نی؟اخه 5 شنبه و جمعه که اینا تعطیلا؟
به جون همگی قصد پیچوندن نیست محض اطلاع میگم ها