:sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::s q_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_ 6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6: :sq_6::sq_6:نقل قول:
Printable View
:sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::s q_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_ 6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6: :sq_6::sq_6:نقل قول:
نظر مثبت منم مساعده. پول زوره واقعأ.نقل قول:
دوستان این سرویس 256-U نامحدود که جدید اضافه شده و جای 256-20GB اومده واقعا نامحدوده ؟ من الان چون سرویس 20 گیگ رو از روی سایت برداشتن مجبور شدم این 256-U رو شارژ کنم سرعتم کم نشده همون 200 کیلوبایته ولی محدودیت رو زده نامحدود چطوریه سقف خاصی داره یا نه ؟
روزهای اول همین طوری ولی تا 40 گیگ فکر کنم با سرعت 256 بگیرید سرعت دانلودتون محدود میشه میاد رو 32 تا اخر ماه همین طوری می مونهنقل قول:
دوستان این سرویس 256-U نامحدود که جدید اضافه شده و جای 256-20GB اومده واقعا نامحدوده ؟ من الان چون سرویس 20 گیگ رو از روی سایت برداشتن مجبور شدم این 256-U رو شارژ کنم سرعتم کم نشده همون 200 کیلوبایته ولی محدودیت رو زده نامحدود چطوریه سقف خاصی داره یا نه ؟
اگر قرار باشه 220 تا هر روز بگیرید این سرویس 2 مگ حساب میشه
سرویس U 128 رو کسی تست کرده تا حالا ؟ سرعت رو روی چند می بندن ؟! تا چند گیگ میشه روش حساب کرد ؟
چه حوصله ای ! البته این مربوطه میشه به سرویس اختصاصی ولی چون سرویسهای ما اشتراکی هست حجم مشخص شده در عکس رو باید در ضریب اشتراک ضرب کرد که به طور معمول 1/8 یا 1/4 هست .نقل قول:
سلام
دوستان اینجا کسی سرویس 512 نامحدود پارس را امتحان کرده سرعتش چطوره ؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزی پارس که تو این چند وقت اخیر افتضاح شده هم سرعت و هم کیفیت شاتل رو هم اگر تعریفش رو شنیدی تحقیق کن ولی پارس رو انتخاب نکنی بهتره پشیمون میشیا ......:sq_24:نقل قول:
دوستان این یکی دو روز اخر مونده اکانتم تموم شه 128 نامحدود سرعت همین طوری 130 تا میده از دیروز 8 گیگ دانلود کردم تا الان، 21 گیگ هم اول ماه دانلود کردم ، تا الان 30 گیگی دانلود کردم حالا تا اخر شب که اکانتم تموم شه فکر کنم یه 5 گیگی هم دانلود کنم بشه کلا 35 گیگ
:31:
اقا الان من 256-U گرفتم دیگه شبانه و اینا فرقی نداره هرموقع دانلود کنم دانلود کردم ؟ شما میگه سقف داره بخاطر همین میگم . ممنون از جواب
یعنی 128 در ماه 40 گیگ جای دانلود سرعت بالا داره؟ گفتن 20 گیگه که زیاد جالب نمیشه اگر 40 گیگ باشه خیلی بهتره! طبق محاسبه هم 30×24×60×60 با سرعت 16 کیلوبایت میشه 40 گیگنقل قول:
نقل قول:
سلام. :sq_8:
من یک ماه هست مشکل شدید تایم اوت دارم....با تغییر MTU اینا هم درست نشده. هیچ نویزی هم ندارم به هیچ وجه !!! مثل یک راز این مشکل برام باقی مونده.
قبل از اون 1 دونه هم در 100000 پکت نداشتم ( بدون اغراق ).
می خواستم لطف کنی MTU مودمت رو برام چک کنی. مرسی
شما محدود نشدید بعد از 20 گیگ که میگن محدود می کنن سرویس رو؟؟؟؟؟؟؟.:sq_8:نقل قول:
ایشون نوشتن که 2-3 روز آخر سرعت به حالت اولیش برمیگرده نه بعد از 20 گیگ!!!، برای من هم اینجوری شد ولی فقط چند ساعت آخر ، به روز نکشید
من نمی دونم چی شده همین طور داره میده فردا 2 بعدازظهر تموم میشه اکانتم میره رو 1 مگنقل قول:
ایشون نوشتن که 2-3 روز آخر سرعت به حالت اولیش برمیگرده نه بعد از 20 گیگ!!!، برای من هم اینجوری شد ولی فقط چند ساعت آخر ، به روز نکشید
ولی تا الان 10 گیگ دانلود کردم تو این یک روز و نصفی و تا فردا هم 6 گیگی می گیرم تا قبل 2 ظهر
خیلی حال داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت هدیه برای نامحدود رو متوجه نشدم ؟؟ 2 روز رایگان ؟؟؟؟
:دی
اهان پس بگو البته من موندم الان از دوم تا سوم دارم اینطوری دانلود می کنم هنوز پنجم اعمال نشده که بخوان رایگان کنن خوبیش اینه فردا میرم رو 1 مگ اونجا هم یه گیگ ترافیک رایگان میدننقل قول:
قسمت هدیه برای نامحدود رو متوجه نشدم ؟؟ 2 روز رایگان ؟؟؟؟
این که از خودش نوشتهنقل قول:
هیچی تو سایت پارس نیست الان!
تو بخش خبر هاش آخرین خبر تعرفه های جدید تلفن بین الملل هستش
از اونجایی که پارس همیشه دیر آپدیت میشه یکم طول میکشه که بخواهد خبرو تو سایتش بذاره :sq_2:نقل قول:
ترافیک رایگان برای عید رو پس کی می دن
از دوستان 1مگی پارس میخوام که بگن سرعت چطوریه واقعا روی 4 مگ بسته میشه یا معمولی هست سرعت دانلود با IDM منتظرم مرسی
من که دان 220 تا میده ولی سرعت اپلودم 130 کیلو میده
خوب این 1 مگ چه فرقی با 256 داره ؟! من با 256 همین الان 220 تا 230 سرعت دانلودم هست !!!!!!نقل قول:
من که دان 220 تا میده ولی سرعت اپلودم 130 کیلو میده
1 مگ تا ۵۱۰ می ده آپلود هم تا ۱۲۵ اینا.
رو ۴ مگ می بندن.
البته مال من و دوستم که شیراز هستیم
سلامنقل قول:
بله روی 4 مگ می بندند
در ساعات غیر رایگان بین 450 تا 500
فقط سرویس 1 مگ رو روی 4 مگ می بندند یا 512 و ... هم 4 مگ هست ؟نقل قول:
شما هم شیراز تشریف دارید؟
من یه مگ دارم روی 2 بستن !!
سرعتم هم 250 بیشتر نمیره !
ولی شبا روی 100 میچرخه
MTU من 1352 هستنقل قول:
پ ن : میبینم که به سلامتی بن هم شدید :sq_11:
همرو رو 4 مگ بستن ولی بسته به سرویس سرعت نصف رب یا کاملشو میده
نه همیشه حداقل دو سه روز قبلش مینویسهنقل قول:
دوستان من یک خواهش داشتم
تقریبا یک ماهی میشه که من با دانلود از اپلود باز مشکل پیدا کردم . البته فقط لینک هایی که ۸۰۸۱ هستند (منظورم از ۸۰۸۱ عددی هستش که تو لینک های دانلود از اپلود باز میاد)
این یک نمونش
اگه کسی از دوستان براش مقدور بود یک امتحان کنه ببینه میتونه دانلودش کنه( مخصوصا اگه اینترنتتون پارس آنلاین و تهران هم باشه که چه بهتر)
میخوام مطمين بشم که مشکل به خاطر isp من هستش یا چیز دیگه . آخه دوستان دیگه(غیر پارس آنلاین) مشکلی با دانلودش ندارند .
من با اینترنت مخابرات تست زدم دانلود شد .
سلامنقل قول:
نه شیراز نیستم
فکر می کنم تمام تمدید جدید ها (مهرماه) رو روی 4 مگ می بندند، البته باز بسته به مرکز مخابراتی هم داره
نقل قول:
سلام
بله مشکل داره، یعنی برای من هم مشکل داشت
من اکثر لینک های آپلود باز رو بدون بیل تر بشکون نمی تونم بدانلودم، این لینک شما رو اصلا" نمی آره که بتونیم کاری هم بکنیم
از اینجا پیگیری کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودش از مسئول های سایت آپلود باز هست
2012 امین صفحه ی تاپیک :46:
اولین شبه که دارم رایگان 1 مگ انجام میدم سرویس امروز تازه فعال شده سرعت از 250کیلو پایین تر نمیاد از ساعت 2 تا الان که 5:15
از 5:15 به بعد شده 370کیلو فکر کنم امروز 4 تا 5 گیگ بگیره :sq_25:
پینگمم شده 160ms
سلام بر دوستان عزیز و شما دوست عزیز. عید شما هم مبارک :sq_8:نقل قول:
دوست عزیز من 256 دارم که سرعت شبانه ی من با روزانم تقریبأ یکی بود (البته تا یه هفته قبل) و توی 20 روز تقریبأ 50 گیگ دانلود کردم :sq_14: یعنی بطور میانگین روزی 2.5 گیگ.
اما به نظر بنده این سرویسای محدود که میگن توی دانلود شبانه نامحدوده (یعنی با دانلود کردن سرعتت کم نمیشه) اینجوری نیست و کم میشه !
البته در حال حاضر شبی 1.2 گیگ میگیرم.
در کل خواستم اینو بهت بگم فکر نکنی این وضعیّت همیشگیه و مثل من 400 گیگ بذاری تو نوبت دانلود و بعد چیز (!) شی :31:
البته اینم بگم که من از پارس ناراضی نشدم چرا که خیلی هم حال داد که با 256 تونستم طی 20 روز 50 گیگ بگیرم.
و من الله توفیق ... ایام بر شما فرخنده :sq_25:
سرعت دانلود شبانه 256-2G محدود به شدت به شدت افت کرده برای من یک هفته قبل حداقل 47 کیلوبیت بود الان شده 12 کیلوبایت
دوستان کمک کنید ای دلیلیش رو میدونید ؟
نقل قول:با نتایجی که من با توجه به وضعیت خودم و خوندن وضعیت سایر دوستان بهش رسیدم تقریباً مطمئنم که بعد از اینکه مقدار دانلود شبانه از یک حدی بگذرهنقل قول:
سرعت شبانه رو کاملاً محدود میکنن
دوستانی که الآن سرعت شبانه و روزانشون یکیه قطعاً یا تازه سرویسشون شروع شده یا کاملاً به طور اتفاقی یکی دو شب اینجوری شده
اون دوستان دستۀ اول دو-سه هفته ای که دانلود کردن بعدش لطف کنن بیان وضع سرعت شبانشون رو اعلام کنن تا بتونیم در مورد اعمال محدودیت در سرعت شبانه (از بعد از تغییرات 15 شهریور) مطمئن شیم و به جمع بندی برسیم
اگه در حال حاضر کسی در این مورد تجربه ای داره بگه خوشحال میشیم
سپاس
من 256 هستم 3 ماه از قرار دادم مونده . هر شب 2 تا 7 حداقل 900 مگ رو دانلود میکردم . اما الان 500مگ نمیدونم محدود شدم ؟ سرعت بعضی وقت ها میشه 3 کیلوبایت ....
سرعت من دو هفته میشه از 200 افتاده روی 15. نامحدود 128 داشتم فکر میکردم مشکل نامحدوده ، الان 20 گیگ 256 دارم وضع همونه.
SNR رو رفتم دیدم زده 31 ! SNR به نویز خط مربوطه؟! این افت سرعت میتونه به خاطر SNR باشه؟! چیکارش باید بکنم!؟