آقا لینکای فایل فلایر مشکل داره یا من فقط نمیتونم دانلود کنم از فایل فلایر . چون از بعضی سرورا راحت میگیرم .
کسی از فایل فلایر راحت دانلود میکنه؟
Printable View
آقا لینکای فایل فلایر مشکل داره یا من فقط نمیتونم دانلود کنم از فایل فلایر . چون از بعضی سرورا راحت میگیرم .
کسی از فایل فلایر راحت دانلود میکنه؟
امشب که برای من سرعت در حد عالیه:نقل قول:
این وضعیت 40 دقیقه از شبانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با گذاشتن 6 تا فایل همزمان!:46:
وبگردی هم سرعتش خوبه
البته قلق شاتل دستم اومده!:21:
اسپید تست رو هم احتمال میدم شاتل عمدا بلاک میکنه ، مخصوصا توی این ساعات!
چند روز پیش هم برای من بالا نمیومد!
الانم بالا نمیاد
اتفاقا امشب برای خرج نکردن از رپید باز ، چند تا لینک از فایل فلایر گذاشتم که اونا هم سرعتشون مثل لینک های دیگه هستننقل قول:
یه سوال بی ربط به تایپیک:
کسی نمیدونه با فایل فلایر چطوری میشه لینک رپیدشیر رو مستقیم کرد ؟
اول روی یه هاست لیچ میکنن بعد ریموت میکنن؟؟
یا خودش مستقیما لیچ میکنه؟؟
سلام
من صبانت دارم ولی یه مقدار اذیت میکنه .حالا میخوام بدونم سرعت 128 شاتل به نسبت صبانت چجوریه ؟آیا مثل صبانت ممکنه بیشتر از 128 بده یا اینکه نه؟
سرعت باز کردن صفحات هم برام خیلی مهمه.البته روزانه وگرنه من از شبانه خیلی کم استفاده میکنم
بعد اینکه به نظر شما چقدر طول میکشه تا از صبانت خطم سوئیچ بشه روی شاتل
شاتل با مودم لینکسیس که مشکلی نداره احیانا؟
در مجموع پیشنهادتون چیه؟
اصـــــــــــــــلا همچین کاری رو نکنی ها . من 128 ارت 1 دارم . افتضاحه . دیگه دارم خل میشم . میخوام تغییر isp بدم .نقل قول:
من 2 هفته مسافرت بودم . حالا از دیروز که اومدم هیچچچچچچچی باز نمیشه . حتی میل رو نمیتونم باز کنم . رفتم به پشتیبان میگم چرا اینجوریه میگه سرعت آپ مودم شما عالیه .
میگم هیچ پیج ای رو نمیتونم باز کنم ، میگه پس چطور با من چت میکنید . گفتم حالا صفحه شاتل باز شده به من ربط نداره من نمیدونم چجوری !!
کلی من رو پیچوند ، گفت خب پینگ رو چک کنید . بهش گفتم . بعد گفت کوکی هارو دلیت کن . هیچ فرقی نکرد .
در نهایت میگه خب ------ ای که استفاده میکنید رو یکبار آن و آف کنید . میگم من اصلا با لپ تاپ از ------ استفاده نمیکنم .
دیگه دارم خل میشم . میخوام تغییر isp بدم ، کدوم شرکت خوبه ؟ پارس افلاین خوبه ؟ دوستای من که راضی اند همه .
اوضاع سرعت شبانه هنوز خرابه :19:
دیشب سرعتم 2 بیت بر ثانیه بود :41:
دیگه اعصابم داغون شده میخوام برم یه ISP دیگه کدوم بهتره؟
به نظر من که این کمی سرعت ربطی به منطقه و این چیزایی که میگن نداره
اینا از ساعت 1 تا 7 صبح سرعت دانلود رو از سایتهای مختلف و مشهور محدود میکنن.
ولی مثلا سایت اپرا سرعت خیلی عالی هست شب. که اونم چیزی برای دانلود نداره.
یا همین سایتهایی که بچه ها گفتن.
به عنوان مثال میهن دانلود سرعتش دیشب 200 بود
دو تا بازی دانلود کردم، که هر دوش خرابه.
یکیش نصب میشه و باید آپدیت کنی که فک کنم به اندازه حجم خودش باید آپدیت بشه.
یکی دیگه هم که منوی بازی میاد و بعدش که میخوای بی تو بازی میزنه بیرون.
یک بازی دیگه هم بود 20 پارت 200 مگی که دو تا از لینکهاش خراب بود و دانلود نکردم.
بلعخره اونم هر چی گذاشته یک مشکلی داره و به درد دانلود نمیخوره.
من سرویسم از اکو 512 به ارت 128 تغییر دادم! سرعت شبانه آرت مثل اکو رو 50-60 میچرخه؟ یا همون 128 هست؟ لطفا بگید چون تا 7 سرویسم تغییر میکنه.......
البته نظرات اینجا متفاوته و باید تست کرد تا فهمید مثل من دیشب حدود 1 گیگ دانلود کردم از رپیدشیر در حالی که اینجا انگار دیشب اوضاع رپید خوب نبوده!!
شما به چند نكته بايد توجه كنيد:نقل قول:
1- موقع پيگ گرفتن هيچ سند و ريسيوي انجام ندين. براي چك كردن اين مورد ميتونين ار برنامه ي DU Meter استفاده كنيد. از چراغ هاي مودم هم ميتونين كمك بگيرين كه توي اون لحظه چشمك نزنن.
2- موقع پيگ گرفتن كسي به جز خودتون با كامپيوتر ديگه از اينترنت استفاده نكنه.
3- از DNS شاتل يا سرورهايي كه پينگ ثابتي دارن پينگ بگيرين.
تو روز هم دیگه خراب شده شاتل :31:
ببخشيد ولي شما 512 هم داشته باشين سرعتتون تقريباً مناسبه. 58 كيلوبايت براي دانلود 512 خوبه ديگه. درسته بايد 64 باشه ولي اون 6 كيلوبايت رو شما به بزگي خودتون ببخشيد :31:نقل قول:
آرت 1 ایکاش بامداد امروز اون 6 ساعت رایگان هم اینطوری بود :( :( :(
ولی پینگش یکم بالاس سرعت آپش هم که فک کنم قابل تحمل باشه :دی :دی
سلام
چراغ STATUS من خاموش شده
به نظرتون مشکل چیه؟؟؟
خط و تمام سیمها درسته
دیروز به خاطر تولدم شاتل بهم 3 گیگ ترافیک رایگان داد ! :31:
خوب منم ارت نمیخوام چون شنیدم سرعتشون خوب نیست ولی آیا وضعیت 128 اکو هم همین طوره؟نقل قول:
دوستان دیگه هم اگه نظر بدن ممنون میشم :11:
نقل قول:
خوب منم ارت نمیخوام چون شنیدم سرعتشون خوب نیست ولی آیا وضعیت 128 اکو هم همین طوره؟
دوستان دیگه هم اگه نظر بدن ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما پست قبلی من توی این تاپیک رو ببین کی گفته سرعت آرت1 بده ؟
درسته بعضی شبا برای بعضی از مشترکین ( من جمله خود من ) پیش اومده که نتونیم حتی 20 مگ دانلود کنیم ولی همه شب ها اینطوری نبوده سرویس :20::20: :33:
اگه شبانه برات مهم نیست ، شاتل گزینه خوبیهنقل قول:
روزانه اکو 128 و 256 و 512 ، هیچ فرقی با هم ندارن ، سرعت همشون 512 هست ولی شبانه هیچکدوم هم بدرد نمیخوره
شبانه سرویسای اکو شاتل ، با اعمال شاقه میتونه خوب باشه
ضمنا اگه ساکن شهر مقدس قم هستی ، اکو 1 مگ و 2 مگ هم هست با شبانه رایگان تا آخرا تابستان!
اونا هم شبانشون مثل بقیه اکو ها افتضاحه!
ما هدیه نمی خوایم ، سرعت شبانه رو درست کنن ، این وضعیت دیشب:نقل قول:
خب وقتی دوستان اینجا شبا نمی تونن 50 مگ دانلود کنن ، چطوری 3.2 گیگ از گلوی من پایین بره؟؟:21:
وجدان من ناراحته!:41::31:
خوب اگه 128 اکوی شاتل روی 512 باشه که خیلی خوبه شما مطمئنی چون من خیلی شنیده بودم که شاتل سرعتش استاندارده و اگه 128 بده همون 128 هست و ...
بعد همونطور که گفتم سرعت باز کردن صفحه برای من خیلی مهمه وگرنه دانلودی ندارم به اون صورت
الان تنها دلیلی که از صبانت بدم اومده اینه که برای کانکت شدن اذیت میکنه و در اکثر اوقات باید چندین بار به صورت مداوم گزینه کانکت رو بزنم تا وصل بشه.متن پیام هم اینه
link to broadband conneciton failed.reconnect pending
راستی نگفتید برای سوئیچ کردن از صبا به شاتل چقدر طول میکشه ؟
روزانش اينطوريهنقل قول:
وگرنه شبانش ممكنه همون سايت باز كردن هم سخت باشه
سوال دومتون رو هم نميدونم
مثل اینکه این پشتیبانیش هیچی نمیفهمند.
بهشون پیام دادم که من شب ها سرعتم خیلی کمه.چرا؟؟؟؟
جواب داده که الان سرعتتون رو چک کردیم مشکلی نداشت.:31:
هر وقت مشکل داشت پیام بدید.
شب پیام میدی اصلا جواب نمیده.
پشتیبانی تلفنی رو یه بار ساعت 5 صبح زنگ زدم.فکر نمیکردم جواب بده.جواب داد ولی کاری که نکرد!:41:
دیشب 200 مگ دانلود داشتم.:13:
سلام دوستان.
سرویس شاتل که ماهیانه حدودا 15 تومن بیوفته(تا 20 تومن) سرعت دانلودش جند کیلو بایته در طول روز و مدت رایگانش(شبانش)
می خوام با صبا مقایسه کنم ./الان صبا دارم 128. میخوام ببینم برم شاتل یا همون صبا بمونم؟
ممنون
الان صبا داری ، چه مشکلی داره؟نقل قول:
اگه مدرکی برای بالاتر از 128 میتونی جور کنی ، اکو 256 و اکو 512 ، اولی 16900 ، دومی 18900
ترافیک در ماه 3 گیگ
سرعت دانلود هر دو در طول روز تقریبا 60
شب هم اصلا مشخص نیست ، بستگی به شانس داره ، ولی اکثرا افتضاح ، سرعتش مقدار استانداردی هم نداره!
دوستان دیروز تولد من بوده ولی چیزی بهم ندادن :19:
چطوری آگاهشون کنم :21:
تولدت مبارک:دینقل قول:
قبلا هم بعضی از دوستان بودن که بهشون هدیه تولد ندادن , فکر میکنم شانسی باشه:13:
ولی شما به پشتیبانی انلاین یاداوری کن خدا را چه دیدی شاید 1 فرجی شد:46:
آقا من از شاتل ميگيرم.128 اكو با 512 هيچ فرقي نميكنه تو روززززززززززززززززززززززز ززززز.
فقط شب فرقاشون مشخص ميشه من اينو امتحان كردم.128 بگير هم مثل 512 است هم پول كمتري دادي:46:
مهندس کلا از روزی که گرفتم اینجوری شده.بالا رفتن پینگ حدود دو ثانیه طول میکشه.بعد به حالت عادی بر می گرده. بازم بعد حدود 5 دقیقه دیگه بازم تکرار میشه.اینم عکسش ( خودم ازش هیچی حالیم نمیشه )نقل قول:
کد:http://www.ecapic.ir/image/ECA-100523191410.png
اشتباه شد .... حذف
شما فقط براتون دانلود مهمه ؟
خوش به حالتون .
من adsl گرفتم که سرعت باز کردن صفحه هام زیاد باشه ولی یکساله افتضاح شده شاتل . از دیروز هم که 3 تا پیج رو باز میکنم چهارمی رو به زور و بعد از 5 مین باز میکنه.
دیشب نمیتونستم حتی عکس آپلود کنم
من اکو 512 دارمنقل قول:
پینگ خیلی بالایی داره
سرعت هم اسمی رو 45 هست
دانلود که میزنم رو 10 میگیره :41:
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
یعنی به من هم میده 6 ماه دیگه :31:نقل قول:
واقعا چه جوری این همه دانلود رو میخوری !:5:نقل قول:
پينگ رو با t- تست كن يه مدت طولاني بذار باشه ببين زياد نوسان داره. يا با n- 500 از ياهو پينگ بگير عكس نتيجه ي آخرش رو بذار. اين پينگت از DNS شاتل كه زياد بدك نيست...نقل قول:
کد:ping yahoo.com -t
ping yahoo.com -n 500
دستش درد نکنه
اشب سرعت دانلود رو 0.2KB هستش
یاهو هم باز نمیشه حتی
ping سایت یاهو رو1400 میباشد :31:
حتما سرور های یاهو خراب شدن دیگه
شاتل که امکان نداره مشکل داشته باشه
اینو تویه پشتیبانی آنلاین دادم.:21:
ببینم چی میگه!
من چند بار پیام داده بودم که سرعت شب ها کم میشه.چک کردید گفتید الان مشکلی نداره.هر وقت کم شد گزارش کنید.یه بار شب دادم جواب ندادید.
الان سرعت من چطوره؟؟؟
الان بیشتر از 2 کیلوبایت نمیشه و تقریبا رویه 200 بایته!
نگید از سایت اپرا موزیلا میکروسافت و ... دانلود کن.من تا چند وقت پیش خیلی راحت از بقیه ی سایت ها دانلود میکردم.در ضمن رپیدشر هم مشکل داره.سرورش اگه قوی تر نباشه ضعیف تر نیست.
یه جواب منطقی میخوام.
لعنت بر این شاتل خیلی اوضاش خراب شده ایشالا که این پولایی که بهش میدم تو گلوش گیر کنه ....:19:
البته نوش جونم!نقل قول:
تازه این تا ساعت 5:30 صبح دیروزه
وگرنه تا 4.5 گیگ جا داشت
لینک گیرم نیومد
لینک های فیلم که اکثرا روی رپیدشیر هست و مستقیم کردنشون مستوجب خرج!
بازی ها و برنامه های سنگین هم که روی سایتای ایرانی هستن ، بگیر نگیر ندارن!
امشب البته یکم سرعت کم شده و تا الان 200 مگ دانلود شده !
که داره بهتر میشه
ولی کلا میام توی این تایپیک ، عذاب وجدان پیدا میکنم ، چون همش 2 تومن اضافه تر از اکو 512 دادم!:21::27:
خودش رو راحت کرد!!!
در حال حاضر به دلیل قرار گرفتن در ساعات دانلود رایگان و حجم بالای دانلود مشترکین در این ساعات و share بودن مشکل افت سرعت داریم تا برطرف شدن مشکل تحمل بفرمائید.
شما چکار کردید که سرعتتون خوب شده؟؟ کدوم شهر هستید؟؟؟ من حاضر 4 تومن اضافه تر بدم بلکه سرعتم خوب بشه....نقل قول:
پشتیبانی هم که آفلاین هستش لعنتی ...
خوب که نشدهنقل قول:
ولی به هر حال با اعمال شاقه دیگه!
شهر مقدس قم ، اکو 2 مگ!
اگه به کاربر تازه وارد همین سرویس رو بدن ، ممکنه 100 مگ هم دانلود نکنه!
کلا شانسم نسبت به بقیه خوبه ، چه اون زمانی که فن آوا بودم ، چه الان ، تا ببینیم بعدا چی پیش میاد!
شما اکو 512 هستی؟
توی دو هفته اخیر روزی بوده که دانلود خوب داشته باشی؟
دوستان سرعت من درست شد.
اگه میدونستم با این حرف ها درست میشه روز اول بهشون میگفتم.:31:
شما هم بفرستید شاید فرجی شد.
نمی خوام ناامیدت کنمنقل قول:
ولی 100 درصد مطمئن باش با این حرفا درست نمیشه و برای شما هم موقت هست!
پ.ن:
من تا الان که 1 ساعت گذشته ، 480 مگ دانلود کردم که نسبت به دیشب کم بوده ، تا ببینیم چی میشه