این از چه نظر بده؟؟نقل قول:
Printable View
این از چه نظر بده؟؟نقل قول:
سلام،دوستان پینگِ سرویسهای محدود بهتر از نامحدود هست؟(البته میدونم کلا آسیاتک پینگش داغونه)
لعنت به اسیاتر
هر یه ساعت یه بار حدود 5-6 دقیقه اینترانت میشه فقط سایت های داخلی رو باز میکنه
حالا پینگ اشغالش رو تحمل میکنیم بازی انلاینمون میکنیم وسط بازی که اینترانت میشه قطع میشه گند میزنه به اعصاب
هر موقع هم میخوایم بریم یه شرکت دیگه میبینیم اونم مزخرف تره
دو هفته پیش خواستیم بریم پارس انلاین شبانش رو یک سوم کرد نرفتیم منتظرم اسیاتر هم شبانش رو اینطوری کنه دیگه بریم از شرش راحت شیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دومین بار در سال جاری صورت گرفت
کسب رتبه اول ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) توسط آسیاتک
براساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی، آسیاتک به عنوان رتبه اول ارائه كننده برتر خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) در سه ماهه دوم سال ۱۳۹۳ معرفي شد.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي از ارزيابي اپراتورهاي دارنده پروانه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) و معرفي ارائهكنندگان برتر سرويسهاي ارتباطي و فناوري اطلاعات در سه ماهه تير،مرداد و شهريور خبر داد.
به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، غلامرضا داداشزاده گفت: از بين شركت هاي ارائهكننده خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL)، شركت انتقال دادههاي آسيا تك، رتبه اول، شركتهاي پارسان لين ارتباطات و آريا رسانه تدبير (شاتل) به طور مشترك رتبه دوم و داده گستر عصر نوين رتبه سوم را كسب كردند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري با اشاره به اينكه قانونمندي، توسعه و اجرا، رعايت تعرفههاي مصوب، كيفيت سرويس، پشتيباني و بويژه رضايتمندي مشتريان از شاخصهاي ارزيابي اپراتورهاست، افزود: در اين ارزيابي شركتهاي پيشگامان توسعه ارتباطات، نداگستر صبا، عصر انتقال دادهها، انتقال دادههاي رهام داتك، دادهپردازي فن آوا و شركت مخابرات ايران به ترتيب رتبههاي چهارم تا نهم را كسب كردند.
لازم به ذکر است براساس ارزیابی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارایهکنندگان برتر سرویس های ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه فروردین، اردیبهشت و خرداد، آسیاتک در سه ماهه ابتدای سال نیز توانسته بود از بین ۱۲ شرکت ارائهکننده خدمات اینترنت پرسرعت (ASDL)، رتبه اول ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت کشور را از آن خود نماید. این در حالی است که آسیاتک در راستای حرکت به سمت بهبود کیفیت دسترسی به اینترنت و سایر خدمات شبکه ای تنها به ارزیابی های انجام شده در سازمان تنظیم مقررات بسنده نکرده، تا آنجا که به دنبال کسب رتبه در همه ارکان و لایه های شرکت درسال جاری این شرکت موفق شد در یازدهمین دوره ارزیابی ملی کیفیت ایران که به مناسبت روز ملی کیفیت از سوی سازمان ملی استاندارد ایران برگزار می شود؛ در سومین دوره ارزیابی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان شرکت برتر شناخته شود. همچنین این شرکت با حضور در جایزه تعالی منابع انسانی که هرساله از سوی انجمن مدیریت منابع انسانی ایران برگزار می شود، موفق به دریافت تقدیر نامه 4 ستاره تعالی منابع انسانی شد.
دوستان من در حال حاضر از طریق نماینده مشترک آسیاتک هستم منتها بنا به دلایلی میخوام به طور مستقیم مشترک آسیاتک باشم. حالا میخواستم بدونم که حتما باید درخواست تخلیه بدم و دوباره ثبت مشخصات کنم؟ اینجوری چند روز علاف میشم. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
درودنقل قول:
خیر نیاز به جمع آوری نیست، درخواست تغییر پنل بدید
اگه سرویس یک ماه بگیریم بعد یک ماه که تموم شد فقط پول سرویس رو میدیم یا باید باز هزینه رانژه و نصب هم بدیم؟؟؟
بعد این هزینه نصب اجباریه یا اختیاریه ؟؟
زنگ زدم گفت شبی 10 گیگ دانلود داری میخواستی 1 گیگ کم نشه!!!نقل قول:
منتها مشکل من اینه که زنگ نمیزنم چون سرعت برام چند شبه که محدود نمیشه و میترسم زنگ بزنم بگم حجم کم شده بگه مرد حسابی شما تا صبح 14 گیگ دانلود داشتی می خوای 1 گیگ هم کسر نشه...خلاصه همینطور موندیم...
نه دوست عزیز فقط هزینه یک ماه رو میدین و هزینه نصب هم اجباریهنقل قول:
چه استدلال مزخرفی !! من میخواستم بیام طرف اسیاتک ولی اینطوری به درد نمیخوره هی زیر میزی از آدم دزدی میکنه !!نقل قول:
اصلا دلیل کم کردنش چیه صد در صد عمدی اینکارو میکنن وگه نه تو سال 2014 با این همه پولی که میگیرن عرضه ندارن یه سیستم درست و حسابی بزارن؟!!.... حالا یه شب اینطوری هم شده به فرض فرداش باید ایراد رو رفع میکردن... نکنه با این سیستم مزخرف رتبه اول ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) رو گرفته باید در اون رتبه بندی رو هم گل بگیرن
ممنون بابت جواب. یه سوال دیگه داشتم. نماینده ای که منو به آسیا تک معرفی کرد یه جورایی سرم کلاه گذاشت یعنی اولش پول 3 ماه رو بهش دادم ولی یه جورایی 2 ماه بیشتر استفاده نکردم. تازه میگفت به ازای هر 3 ماه خودم 1 ماه رایگان میدم یعنی 4 ماه! اون داستان زیاد مهم نبود و پیگیر کار نشدم. منتها الان زورم میاد با تمدید اشتراکی که من انجام میدم پورسانتش دوباره بره تو جیب اون. بخاطر همین داستان میخوام بدونم با تغییر پنل هم این اتفاق میوفته و این بابا به نفعشه؟نقل قول:
طرف درست گفته دیگه شما با سرعت روزانت شبانه میگیری اختلال سیستمی داری کم میشه!:n09:
چخبره این همه دانلود حق دارن والا...من خودمم چند شب همینطوری مودم روشن بود سرعت شبانش 1مگ بود تا اینکه یه شب نزدیک 5گیگ کم شد ولی برگردوندن:n02:
واسه دانلود شبانه 10 دقیقه قبل ساعت 2 مودمو خاموش روشن کنید،ساعت 7:45 هم خاموش کنید 1بایت هم کم نمیشه.
سلام .من هم از نمایندگی اینترنت گرفتم .حالا تغییر پنل بدم چه مزیتی دارهنقل قول:
نمایندگی یعنی چی،مثلا اگه از عاملین فروش تو سایت بگیریم اونا نمایندگی هستن پس از کجا باید بگیریم که پنل اسیاتک باشه
بعد اسیاتک برای معرفی هم هدیه میده
دوستان این جریان حجم کم کردن پس از دانلود شبانه چیه؟ عمدا این کار انجام میدن!!!؟
درود
برای دیدن اینکه تا الان چقدر ترافیک مصرف کردم نمودار اینا نه کلی درج شده باشه چقدر مصرف کردم تا الان ایا اینه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الان مصرف منه چقدر مصرف کردم؟؟؟:n13:این قسمت دانلود 48 گیگو خوردی هست یا نه 4 گیگو خوردی؟؟؟!!!
سرویسی که گرفتم اینه:
سرویس جاری خط "36210876" : اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه
256 محدود سرعت دانلودش تو روز و شب چقدر هست ؟ ( از سرور داخلی و خارجی )
و اینکه برای تایم رایگان حتما باید مودم رو خاموش روشن کنیم یا خودش خودکار میره تو تایم رایگان ؟
خط محدود بسته به مرکز مخابراتیت میبندن.محدود رو 12 مگ هست طبق روال عادی چه 128 داشته باشی چه 10 مگ.تو روز رو 12 مگ هستش(بسته به مرکز مخابراتی).ولی تو بازه رایگان هست که سرعت اسمی میشهنقل قول:
دوسنان پینگ آسیا وضعیتش چجوریه؟ من تبریز هستم می خوام 1 مگ بگیرم
کسی هست از تبریز یه راهنمایی کنه؟
سلام. از دوستان اگر کسی اطلاعات داره ممنون میشم کمک کنه.
چند روزی بود که مودم بعد از چند دقیقه کار ارتباطش دایمن با گوشی و لپ تاپ قطع میشد (چراغ لینک روشن بود ولی داده ای رد و بدل نمیشد). زنگ زدم گفتن ارور پورت میده (نمیدونم یعنی چی) یه تغییراتی دادن که تا یکهفته درست بود. همون موقع که زنگ زدم گفتن کیفیت خط عالیه و نویزی هم نداره. چیزی که دیدم این بود که بعد از این تغییر توسط اپراتور سرعت سرویس 2 مگی که داشتم تا حدود 3 مگ بالا میرفت. باز 2-3 روز پیش همینجوری شد و دوباره زنگ زدم، کارشناسشون میگه خططون نویز داره در حالی که من هیچ چیزی رو داخل ساختمان تغییر ندادم (حتی محل مودم و یا تلفنی که به خط وصل بوده) همچین چیزی ممکنه یا دارن الکی بهانه میگیرن و بلد نیستن مشکل رو حل کنن.
واقعن شرایط خسته کننده ای شده. هر 3-4 دقیقه یکبار باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا اینترنت داشته باشم
بازم ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه.
توی مودم برو به قسمت status و وضعیت snr و line attenuation رو ببین. اگه سر در نمیاری عکسشو اینجا بذار ولی اصولا اگه میزان سیگنال به نویز خطت زیر ۱۰ باشه و بدتر ازاون حدود ۶ باشه، احتمال پرش لینک یا همین قطعی های مکرر خیلی زیاده.نقل قول:
اگه اینطور بود مودم رو مستقیم بزن به پریز و تمام دستگاه های تلفن و فکس رو جدا کن. اگه امکانشو داری برو ورودی خط به ساختمان و اونجا هم تست کن ببین این مقادیر تغییری میکنه یا نه. اگه بهتر شد که مشکل داخلیه و باید سیم کشی رو عوض کنی اگر نه یا از سیم کشی مرکز تا خونه است (که اگه فاصله ات تا مرکز زیاد باشه طبیعیه) یا از تجهیزات شرکت که باید درخواست بدی. حالا اینکه اقدام بکنن یا نه دیگه دست خودشونه!
یه سوال من الان رفتم 1544.ir
تعرفه 10 گیگو زده بود 31 برا 2 مگ
اما خود سایت زده 41
یعنی 10 تومن افزایش دادن تازگیا
وزارت ارتباطات گفته بود 20 درصد کاهش باید بدن نه افزایش
آقا میشه منو راهنمایی کنید. من هر تعرفه ای بگیرم، سرعتمو رو چند میبندن؟ مثلا اگه 1مگ با 40 گیگ حجم بگیرم رو چند میبندن خطو؟ بعد سرعت شبانه رایگان اش چنده معمولا؟
سلام بچه ه
امروز خواستم برای اسیا تک اقدام کنم اومدم سایت دیدم اینو نوشته
در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک حجم سرویس ها در برخی از ساعت های نیمه شب بصورت نیم بها و یا کاملاً رایگان محاسبه خواهد شد.
و وقتی نوشته بچه ها رو خوندم بعضی دوستان گفتن شبانه اگه دانلود هم داشته باشی از حجم سرویست کم میشه (ایا این درسته واقعا) یا بسته به نوع اشتراک فرق میکنه ؟
سوال بعدی هم یکی از دوستان گفت هزینه نصب اجباریه راهی نیست اخه یه شماره به مودم وارد کردن که این حرفا رو نداره اسمش هم گذاشتن کانفیگ ؟نمیشه خودمون شماره رو بگیرم و راه اندازیش کنیم و بیخود 9500 ندیم؟
راستی اگه از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کنم بهتره یا از نمایندگی شهر اقدام کنم؟زودتر میان نصب کنن یا نه؟
بعد تو خود راهنماش گفته که م یتونید خودتون نصب کنید راست میگن یا نه؟
ممنون از راهنمایی شما.نقل قول:
همه کارهایی که شما گفتی رو امتحان گردم. مودم رو با اسپلیتر و بدون اسپلیتر هم تنها و هم با تلفن نصب کردم. بازهم پرش داشتم. اما سوال من اینه که مگر امکان داره یک روز خیلی خوب و بدون نویز باشه و یکروز دیگه نویز زیاد و افتضاح؟ من از این سر در نمیارم که یک اپراتورشون میگه خیلی کیفیت خطی خوبی دارید اون یکی میگه نویزتون زیاده!!!
آقا یکی بگه پینگ آسیا تک از سرور های غرب اروپا چطوره... پینگمون تو DotA II چند میشه؟
سلام دوستان
800 مگ از حجم من باقی مونده...... فردا زمانم تموم می شه...... این حجم میره روی ماه بعدی یا حذف می شه ؟
کلا پشتیبانیش تعطیله داش:n09:نقل قول:
هر مشکلی داشته باشی میگه نویز خطت بالاس،هیچوقت نمیگه مشکل از طرف ماست یا قابل حله!
شما یه عکس از status مودمت بزار ببینیم نویز داری یا نه
باید مصرف کنی وگرنه میسوزه!:n02:نقل قول:
سلام دوست عزیز:n09:نقل قول:
نه حجمی کم نمیکنه،اگه درست از شبانه رایگان استفاده کنی 1بایتم کم نمیشه! فقط بعضی اوقات اختلال سیستمی از طرف خودشون پیش میاد مثلا ماهی یه بار که حجم رو بهت برمیگردونن.
هزینه نصب اجباری نیست شما نمایندگی شهرت تماس بگیر درخواست بده همه چی حله.فقط رانژه اولیه رو ازت میگیرن:n02:
ای بابا :n27:نقل قول:
نامردا شب اول 400 مگ ازم کم کردن..... تو سایتشون شکایت کردم ولی جوابی ندادن.... دیشب دیدم حجمم داره تموم می شه که 0.5 گیگ شارژ کردم... حالا دقیقاً روز آخر 400 مگ اضافه کردن !!..... آخه میمیردین دیروز اضافه می کردین !
فکر کردن من مصرف نمی کنم دوباره میره تو جیبشون.... ولی کور خوندن :n09:
کلا پشتیبانی آسیاتک تنها کاری که بلده ثبت نام برای سرویس هست و دیگر هیچ.
نویزم رو با موبایل که به وای فای وصل شده چک کردم، upstream SNR 28.0 و downstream SNR 22. با این تفاسیر نویزی ندارم که. پس چرا هی قطع و وصل میشه
نسبت سیگنال به نویزت خوبه و نباید قطعی داشته باشی ولی برای اطمینان سیستمت رو با کابل به مودم وصل کن و یه مدت اسفاده کن. ترجیحا تنظیمات مودم رو ریست کن و دوباره بدون تغییر تنظیمات، فقط یوزرنیم و پسورد و vpi, vci رو ست کن. حتی میتونی یه مدت از کانکشن بریج استفاده کنی و نتیجه رو مقایسه کنی.نقل قول:
تمام این موارد مال زمانیه که مشکل از سمت خودت باشه. در غیر اینصورت، زنگ بزن به پشتیبانی و تمام کارهایی رو که کردی بگو و درخواست بررسی بده. طبق قانون موظفند در اولین فرصت یه مامور بفرستن به مرکز مخابراتی و تجهیزات رو تست کنن.
سلام یه DNS خوب بگید
چرا به من آی پی تبریز میده؟
بعضی روزهام تهران
ماه قبل کلا اختلال بود در سیستم شبانه شون. ماه قبل 3 - 4 گیگ راحت از من بیخودی کم کردن. کسی هم چیزی برنگردونده !
البته الان نمیدونم این مشکل حل شده یا نه. چون من الان اون شبایی که دانلود دارم بعد از ساعت 2 حتما مودم رو ریست می کنم و دیگه به امید این سیستم داغون شون نمی مونم که اتوماتیک حجم کم نکنه.
تا ماه گذشته اینطوری نبود ولی ماه قبل نمیدونم چی سر این سیستم اکانتینگ شون اومد :n27:
میشه یکی از دوستان از سایت testmy تست بزاره. میخوام بدونم سرعت تک کانکشن آسیاتک چطوره.