بدون امپ میخوای نصب کنی ؟ بودجه چقدره ؟نقل قول:
بدون امپ میخوای نصب کنی ؟ بودجه چقدره ؟نقل قول:
-
بدون امپ بودجه هم تا 450 ولی هر چی کمتر بهتر (:نقل قول:
بنظرم پخش 300uvm با باند 6938 یا 6940 سونینقل قول:
دوستان میکروفون بلوتوث چیه؟
تو سایت خوندم اقلام همراه دستگاه 300uvm زده بود کیف و کنترل و میکروفون بلوتوث ولی من که از بازار گرفتم میکروفونی باهاش نبود فقط کیف و کنترل داشت یعنی از جعبه درش اورده؟
سلام حمید خان
میخوام بدونم اگه من دو جفت باند گرد 16 ( هلیکس e6.2 یا گلدین 165 ) با کمبود بیس یا حجم مواجهه نمیشم ؟ ماشین 405 ( زیر طاقچه عقب یه صفحه فلزی هست که باند های گرد فابریک وچراق صندوق هست به خاطر این فک نکنم بشه بدون برش دادن صفحه فلزی روش باند بیضی نصب کرد منم نمیخوام اون صفحه فلزی رو دست بزنم ) به نظرتون چه کار کنم ؟
lممنون دو کانال آمپ خالیه و حدود 100 بودجه ترجیجانقل قول:
امپ n1004 سونی یه جفت 6950 سونی با یه جفت 7158 جی وی سی رو ساپورت میکنه؟
سلام
برای ماشین پراید،
من یه پخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخام بخرم (حدود 400 تومنه)، بعلاوه یه نمایشگر 7 اینچ برای نصب روی داشبود با قابلیت نصب gps و پشتیبانی از دوربین دنده عقب و ترجیحا قابلیت گیرنده دیجیتال TV هم داشته باشه.
نمایشگری که این قابلیتها رو داشته باشه با حدود قیمت 300 تومن پیدا میشه؟
نظرتون چیه؟
ممنون
سلام--
بر میر حسین وحمیداقا واقا امیر--
من می خواهم کنوودU300 بخرم خودم می توانم پخش را نعویض کنم یا بدهم نصاب --نصاب گفته 10 هزار تومن می گیره----
بستگی به ماشینت داره برا من تقریبا نیم ساعت طول کشید تا نصبش کرد چون ماشینم پراید قدیمیه سوکتاش فرق میکرد برا همین خیلی پیچیده بود سیما سوکتو برید و یکی یکی با چسب برق وصلشون کرد ولی برا یکی دیگه 2دقیقه ای نصبش کرد اونم پراید بودنقل قول:
سلام..نقل قول:
پراید۸۸دارم...البته خیلی تمیزه..
نه منظورم اینه که سوکتاشون کلا فرق میکنه سوکتشون به سوکت ضبط نمیخوره باید ببینی سوکت ماشینت چجوریه اگه مثل ماشین من باشه که نمیتونی خودت نصب کنی ولی اگه ماشینت سوکت جدید باشه راحت نصب میشه روش مال من پراید 83نقل قول:
کسی نبود؟!!!!!!!!!کسی نبود؟!!!!!!!!!نقل قول:
سلام به همه دوستان.قراره از کانادا برام یک آمپلی فایر 4 کانال بیاد تو سایت sonicelectronix آمپلی فایرهای زیادی دیدم چون اطلاعات زیادی از برنده ها ندارم موندم چی بردارم.کدنس،ساند استریم،های فونیک،سونی، پایونیر،کرانچ، Audiopipe،Planet Audio، MB Quart، Belva ، Power Acoustik،Precision ،Power Massive ،Boss و چیزهای دیگه ...
انتخاب سخت شده میخوام ی ساب 1260 اینفنتی و یک جفت 718 اچ کیو کنوود راه بندازم...ممنون میشم راهنمایی کنید :n16::n12::n40:
سلام...من ماشینی که خریدم روی ان پخش جدید مارشال۲۶۴۷ است..سوکت جدید شکلیه؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله بدون شک چون اسپیکرهای 16 سانتی وظیفشون بیس زدن نیست. حتما باید با ساب ووفر همراهشون کنی.
سلامنقل قول:
هم ساب و هم 718 تون جزو بدرد نخورهای بازار هست. پیشنهاد میکنم هر دو رو تعویض کنید.
تو برندهای فوق هم هایفونیکس اصل و کرانچ اصل برندهای خوبی هستند.
سلامنقل قول:
مقایسه بین این دو اسپکیر کار صحیحی نیست.
یکی 7*10 و دیگری 6*9
جی و ی سی قدرتی تره و هلیکس کیفیتی
هر دو با آمپلیفایر صدای واقعیشون در میاد
جی و ی سی به خاطر 5WAY بودن دیستورش بالاتری داره و صدای تویترهاش تیز تره.البته خیلیها این نوع صدا رو میپسندن.
سلام حمید اقا خوشحالم بعد از چند روز دوباره سری به این تاپیک زدید--
اقا حمید دو سوال دارم--
1- کواک تا 300 چی بخرم که کیفیت وزیبایی صدا هلیکس e69x را داشته باشد اما از ان کمی قدرتش بالا تر باشد---گیلدن mc609 چطوره---فعلا بدن امپ ولی بعدا امپ می گذارم-(پخش می خواهم کنوود x400یا u300بخرم)-
2-ما به علت اینکه زیاد بیرون وتفریح می رویم ساب نمی توانم داخل صندوق بگذارم می توانم یک ساب روی طاقچه پراید نصب کنم البته یک ساب 8 یا 6 اینچ اگر است واگر نیست یک ساب از ضبط سونی خانگی دارم که 4 اهمه خوبه--این حالت زمانی که امپ بخرم----
هم ساب و هم 7158 تون جزو بدرد نخورهای بازار هست. پیشنهاد میکنم هر دو رو تعویض کنید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم به پیشنهاد حمید خان گلیدن mc609 رو با امپ ml95.4 ست کردم که تمامی زحمات هم اقا حمید عزیز کشیدند . از کیفیت و قدرت صدا بسیار راضی هستم . پخش ماشین هم فابریک هست
موفق باشید
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
یک سوال مبتدی میشه بگید معنیش چی میشه.ممنون :n12:
RMS Power @ 4 ohms 75 watts x 4 channels
RMS Power @ 2 ohms 100 watts x 4 channels
Bridged RMS Power 200 watts x 2 channels
سلام..تشکر..نقل قول:
می شود بگید ماشینتان چی هست....
کواک گیلدن را چند گرفتید.....چندrms است؟؟؟
از نظر کیفیت و قدرت از کواک هیلیکسe69x بالاتر است...
ماشین 206 هاچبک هستنقل قول:
110 وات آر ام اس هست. سال پیش خریدم و فکر کنم الان گرونتر شده باشه
من صدای هلیکس رو گوش نکردم و نمیتونم نظری بدم
خیلی تشکر...نقل قول:
الان فکر کنم۳۴۰ می دهند..ببخشید ۴اهمیه یا سه اهمه این باند..
سلامنقل قول:
این اطلاعات در مورد امپلی فایر هستش و هر امپلی فایر با یکی دیگه فرق میکنه.
و معنیش اینه که توان خروجی این امپلی فایر رو در اهم های مختلف که بستگی به باند و ساب و کامپونت شما داره بهتون اعلام میکنه .
خط اول یعنی این امپ خروجیش روی 4 اهم 75 وات روی 4تا کانال بهتون میده.
خط دوم این امپ خروجیش روی 2 اهم 100 وات روی 4تا کانال بهتون میده.
خط سوم یعنی در حالت پل زنی یا بریج که بیشتر برای ساب ووفر استفاده میشه چون thd امپ میاد پایین اما قدرت زیاد میشه . در این حالت 200 وات روی دو کانالش میده.
حالا شما با توجه به باندتون و یا کامپونت و سابتون امپلی فایر رو انتخاب میکنین.
به عنوان مثال باند شما 4 اهم هستش و 100 وات rms نیاز داره شما باید یه امپی بگیرید براش که روی 4 اهم 100 وات rms خروجی داشته باشه.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم .اگه ابهام و سوالی بود در خدمتم:n16:
با تشکر فراوان بابت پاسخ کامل و خوبتون :n16:نقل قول:
ولی سوالی ک مطرح میشه در حالت بریج 400 وات نمیده؟ چون زده 2×200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر .این یعنی در حالت بریج بیشتر توانش 200 وات هستش.نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیزمنقل قول:
3 اهمی هست
سلام--می شود یک محبت ویژه به من بکنید اگر ممکن است من خیلی گشتم توی اینترنت این باند MC609 را صدایش را بشوند اصلا پیدا نکردم--می شود یک کلیپ تصویری یک دقیقه ای یا 30 ثانیه ای برایم بگیرید-اپلود کنید یک جایی مثل اپارات---شرمنده--نقل قول:
سلام
کسی صدای باند سونی gtx-6940s رو شنیده؟این بهتره یا xs-n6950???
سری حرفه ای gtx سونی که توقف تولید شدن امروز یه مغازه دیدم 6940 جی تی ایکس از قبلا داشت بنظرتون این بهتره یا 6950؟
با سلام خدمت دوستان عزیز. دوستان من از پخش X400 استفاده می کنم یه مشکلی که باهاش دارم بعضی از آهنگا با اینکه Mp3 هستن ولی اونا رو پخش نمیکنه و میره آهنگ بعدی. اکثرا هم آهنگای سیروان و زانیار خسروی این طوری هستن حالا نمیدونم استدیوشون با فرمت خاصی رکورد میکنه که این پخش نمیخونه یا چنین مشکلی. کسی از دوستان چنین مشکلی نداره؟
نقل قول:
منم پایونیر دارم گاهی همین اتفاق میافته...دوباره کانورت میکنم درست میشه
باند 6950 سونی زدم رو 300uvm یعنی وحشتناک شده بدون امپ ماشینو در حد یه ساب میلرزونه تا اون سر خیابون صداش میرفت
سلامنقل قول:
من تقریبا یک یا دو روز درمیان دارم کل اتوموبیل رو نظارت میکنم.اگر یه موقع پاسخی نمیدم سعی میکنم تا دیگر دوستان هم در راهنمائیها شرکت کنند و فعال باشن.
mc609 واقعا صدای خوبی دارهو قدرتش هم از E69 بیشتره.اگر با آمپ نصب کنی که دیگه چه بهتر.
پخش هم U600BT و X400 گزینه ای خوبی هستند.در آخر هم u300
ساب هم گلیدن یه مدل فری ایر داره 8 اینچه.مدل M08 Free Air که 150 تومن هست.
:n02:اشتباه تایپی بود. منظورم 718 بود.نقل قول:
درستش کردم امیر جان.:n06:
حمید خان پخش زیر 250 تومان چی پیشنهاد میدید ؟ قصد اضافه کردن امپ ندارم
300uvm بگیر 300 تومنه 50 تومن بیشتر ارزششو داره من با باند 6950 سونی بستم بدون امپ یک بیسی میزنه آینه موج میندازه نمیدونم اگه امپ بندازم روش دیگه چی میشه؟!نقل قول:
سلام. این پخش Kenwood X400 رو من به سفارش دوستان در اینجا تهیه کردم. یه مشکل جالب باهاش دارم و اون اینه که قابلیت تنظیم بالانس صدا از عقب به جلو و بالعکس رو نداره. یعنی مثلا چون من بلندگوی جلوم فابریک خود ال 90 هست وقتی صدا رو زیاد می کنم صدای عقب خوبه ولی صدای جلو اون رو خراب می کنه. من یه آمپلی پایونیر و باند کنوود دارم عقب. آیا راه خاصی داره که من بلد نیستم؟! اگر نه، یه باند ارزون واسه جلو که صدا بهتر شه چی توصیه می کنین؟!
اینجا گیر نمیاد و اینکه نمیخوام پول اضافه واسه امکاناتی بدم که ازش استفاده نمیکنم (مثل سه جفت خروجی ) یه دونه زیر 250 تومن اگه میشه معرفی کنید
اخه شما که نمیخوای امپ ببندی خیلی رو کیفیت صدا تاثیر دارهنقل قول:
463 هم خوبه230-250تومنه ولی 4ولت نیست و قدرت و امکانات 300uvm رو نداره بنظر من شما که امپ نمیخوای ببندی 300uvm بگیری بهتره قدرت صدای بالایی داره مخصوصا بیسش عالیه
باند های شما چیه ؟ قبلا چه پخشی داشتی ؟نقل قول:
قبلا پخش چینی داشتمنقل قول:
باندام 6950 سونی الان ولوم تا 30 میبرم بیسو میزارم رو 9 یک بیس و ویبره ای میزنه آینه میلرزه ولی چون بدون امپن میترسم فشار بیاد به باندا بیسو گذاشتم رو 3
یکی از مغازه ها دو جفت 6975 داشت با امپ رو ماشینش بیس 6975 در برابر 6950 هیچ بود بیس این شبیه سابه بدون امپ 6975 رو شکست داد