الان چک کردم فک کنم درست شده هرروز یه دزدی و دبه جدید دارن دیگه شورشو درآوردننقل قول:
Printable View
الان چک کردم فک کنم درست شده هرروز یه دزدی و دبه جدید دارن دیگه شورشو درآوردننقل قول:
تنها راه اینه که بریم تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنیم، اونجا هم که تو صفحه شکایت اسم همه شرکت های اینترنتی هست به جز همین اندیشه دزد حروم خور! من هم کلی با پشتیبانی نفهم اندیشه درباره همین افزایش غیر قانونی قیمت ها حرف زدم، آخرش که کم آورد گفت من اینجا هیچ کاره ام باید با مدیریت صحبت کنید!نقل قول:
آرت 128 دارم ، سرعتش رو روی 800Kbps (یه همچین عددی که سرعت دانلود 90 رو میده)بستننقل قول:
ماهی 28 تومن هستش که بعد یکی دوماه استفاده شدید سرعت رو یمارن رو 10 کیلوبایت برثانیه! که بعدش اکانت نامحدود همون وی پی ای ماهانه 10 تومن بهش اضافه میشه
راه دور زدنشم فک میکنم همون وی پی اس باشه...از اونجایی که محتوای داخلی همیشه آزاده واست با اون اکانت از هر سروری که بخوای دوباره یمتونی با سرعت بالا دانلود داشته باشی
خودم شانسی تاپیکشو تو پرشین تولز دیدم و سه ماهی میشه دارم استفاده میکنم
دیگه بخاطر وضعیت پینگ میخوام برم محدود...البته زیاد دلمم نمیاد :n03:
از یه طرف راست میگن از یه طرف نه
اول اینکه اندیشه نامحدود 256 رو 550 بسته شده بود ساعات شلوغ تا خلوت بین 55 تا 70 ریت میداد اون زمان که 26500 بود تا الان که این قیمت شده
بعد یه مدت دیدن نمیصرفه کردن همون 32
الان رو 400 بستن بعنی 45 تا 50 ریت میده ، من تست نکردم ولی دوستان دیگه گفتن ساعات شلوغ 35 ساعات خلوت هم 50 دانلود میکنن
شاید لینک هاتون مشکل داره ، از سرور داخلی با 32 کانکشن دانلود منیجر تست کنید
دی ان اس اندیشه بدید شاید سرعت بهتر شه
اصولا به گفته خودشون باید تا 50 بره که با توجه به قبل همچنان مفت نمی ارزه
خوش به حال اونایی که اومدن آشنای اول و همون 28700 اندیشه رو همچنان تمدید میکنن راحت 70 دانلود کن بدون مدودیت صبح تا شب من که دانلودر نیستم روزی 3 تا 4.5 گیگ دانلود میکردم تا بی شرف ها مجبورم کردن بیام رو نامحدود خودشون
دیگه کلا نامحدود خودشون رو میشه تمدید کرد فقط! که اونم فردا من باید تمدید کنم وای وای :دی دوستان میگن سرعت 30 هست :(نقل قول:
دوستان اندیشه ای کسی از لنگرود هسته بگه سرعت ۱۲۸ محدود اینجا چقدره؟ یا ۲۵۶ محدود؟ یا ۵۱۲ محدود؟
تو این اشنای اول پینگ خیلی بالاست !!!!!!!!!!!!!!!
اینجا کسی هست با نت اشنای اول dota2 بازی کنه ؟؟؟؟
من 1024 5 گیگ دارم تو بازی پینگم اکثرا 400 تا 1000 هستش
خیلی کم میشه پینگ 150 تا 200 باشه !
آقا اگه کسی این مشکل رو داره لطفا جواب بده !
می خوام ببنم مشکل از منه یا کلا این مخابرات این فرمیه !!!!
قربون دهنت ! پینگش افتضاحه 256 نامحدود دارم. پینگم خرابه نمیتونم بازی کنم :((نقل قول:
سلام به همه دوستان... اندیشه میخواد منو بکشه دادگاه! وای چیکار کنم، دو ساله پروانه کسبشون باطل شده، اونوقت کارشون به اینجا رسیده که مشترکین رو تهدید میکنن:
سوال من : سلام. قانونی که به شما این اجازه رو داده قیمت 256 نامحدود از 30 تومن بشه 35 تومن کجاست ؟ اگه همچین قانونی وجود داره بزارید تو سایتتون تا همه ببینند؟ این افزایش قیمت بدون ضابطه شرکت اندیشه کلاهبرداری و دزدی به حساب میاد! اگه مملکت صاحب داشت شما همچین کاری نمیتونستید بکنید. باز هم میگم با دلیل و مدرک به مشترک ها نشان دهید که این افزایش قیمت تعرفه های نامحدود قانونی بوده! منتظرم...
جواب اندیشه: با سلام کاربـر محترم، با توجه به مشخصات ثبت شده از شما در هنگام ارسال این مطلب در پرتال اصلی شرکـت اندیشه سبز خزر، در صورت ادامه ی توهین و افترا نسبت به شرکت از سوی شما، پیگیری سریع و صریح قضایی و اعاده ی حیثیت نسبت به شما از طریق مراجع قانونی انجام خواهد شد و مشخصات شما ( نام کاربری سرویس ADSL، شماره ی تلفن و آدرس ) جهت پیگیری قضایی به پلیس فتا ارجاع داده خواهد شد تا نسبت به پیگیری شکایت تسلیمی و احضار جنابعالی اقدامات لازم انجام شود. شما می توانید در محیطی دوستانه و توام با احترام انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح نموده و از هرگونه توهین و افترا نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی اجتناب نمایید. اندیشه سبز خزر
قیمتش با اینکه افزایش داشته ولی بازم زیر قیمت سازمان تنظیمه ، پس جای شکایت ندارهنقل قول:
شما قبل این همه حرص و جوش خوردن و نامه نگاری یه نگاهی به قیمتهای سازمان و بقیه پپ ها بندازی بد نیست
صاحابش اومد....نقل قول:
سلام به همگی،
من یه مدتی سرم شلوغ بود و اینترنت کم می اومدم و از شرکت پیشگامان یه 128 محدود گرفته بودم که سرعتش تا 40 می ره اما به صورت خیلی افتضاحی قطعی داره! جوری که اعصاب و روان آدم رو به فنا میده!
الان میخوام یه سرویس بهتر بگیرم چون نیاز دارم
البته قبلا هم اینجا راهنمایی گرفتم و دوستان مخابرات پیشنهاد دادن که تا مدتی خیلی خوب بود و راضی بودم:n02:
چون واسم سرعت مهمه و دانلود های کوچک فکر کنم باید محدود بگیرم، الان محدود چه شرکت هایی خوبه؟
اندیشه که هیچی اصلا، این شرکت اینترنت مجانی هم بده من دیگه ازش سرویس نمی گیریم!
مخابرات هم شنیدم با سرور های خارجی مشکل داره که کل کار من با همین سرور های خارجی هست
شرکت هایی مثل شاتل، صبانت، پارس آنلاین و ... چطورن؟
شنیده بودم آسیاتک هم قراره گیلان سروس بده، اومده؟
خط 5 هم هستیم
-----------------------------------
الان که نگاه کردم آسیاتک زده نمایندگیش دامون نت هست، خوب دامون نت که نمایندگی همین پیشگامان هم هست که!!!!
یعنی هر دو نمایندگیشون دامون نته؟!؟! :n04:
جالبه خود سایت دامون نت فقط اینترنت پیشگامان داره :n13:
یه نکته ای در مورد پینگ بگم شاید به دردتون بخوره!من تا همین چند روز پیش چون آنلاین بازی نمیکردم اهمیتی نمددم بهش تا اینکه یه بازی رو خواستم انجام بدم که دیدم دهنم داره صاف میشه هرکاری که بگید کردم که پینگو کم کنم که نشدنقل قول:
شما برای اینکه پینگ کمتری داشته باشید باید اندازه داده های ارسالی پینگ(mtu) رو بهترین حالتش تنظیم کنید...برای اینکار نرم افزار mtu test رو دانلود و اجرا کنید و عدد بهینه رو دریافت کنید.
بعدش وارد تنظیمات مودمتون بشید و مقدار mtu رو که به طور پیش فرض معمولا 1480 یا 1500 به مقدار تعیین شده تغییر بدید...از همین دیشب که اینکارو انجام دادم پینگم به طرز باورنکردنی ای نصف شده!
اره ثابته .نقل قول:
سلام دوستان، من لاهیجان زندگی میکنم و در حال حاضر سرویس 128 نامحدود اندیشه دارم و سرعت دانلودم تقریبا بین 28 تا 32 هست! همین امشب نتم تموم میشه و احتمالا باید با این سرعت پایین سرویس دیگه ای بگیرم و میخواستم از شما مخصوصا اونایی که تو لاهیجان زندگی میکنن بپرسم که سرعت دانلود 256 نامحدود اندیشه حدودا چنده و به نظرتون با این قیمت می ارزه یا نه؟ در ضمن اگه کسی هم شاتل 128 نامحدود داره ممنون میشم بگه که سرعت دانلودش چنده و آیا بعد از حجم مشخصی دانلود، سرعتش پایین میاد یا نه؟ کلا چه جوریاس؟ اگه کسی سرویس نامحدود با سرعت دانلود خوب از شرکت خاصی سراغ داره ممنون میشم که بگه! قیمتش تا 30 تومان باشه خوبه! اگه سریع تر جواب بدید ممنون میشم!
توقف ارائه سرويس از سوي برخي شركتهاي مخابرات استاني
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري از تخلف در فروش پهناي باند بيش از حد مجاز از سوي شركت مخابرات ايران در ده استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، بوشهر، چهارمحال و بختياري، خراسان جنوبي، فارس، كردستان، گيلان و مازندران خبر داد.
به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، حسن رضواني با اشاره به نظارت مستمر رگولاتوري بر عملكرد و كيفيت سرويس ارائه شده از سوي اپراتورها گفت: بررسي و ارزيابي هاي انجام شده از وضعيت و تناسب پهناي باند تامين و عرضه شده از سوي شركتهاي مخابرات استاني نشان مي دهد در اين ده استان فروش پهناي باند اينترنت شركت مخابرات ايران بيش از حد مجاز بوده و اين موضوع كاهش كيفيت خدمات ارائه شده به مشتريان را در اين استانها در پي داشته است.
وي در تشريح اقدامات رگولاتوري در اين خصوص اظهار كرد: در اين زمينه تذكر و اخطارهاي لازم براي افزايش پهناي باند و توقف فروش سرويس به مشتريان جديد تا زمان ارتقاء پهناي باند شركت هاي مخابرات استاني داده شده است و اين شركت ها به منظور جلوگيري از ضرر و زيان به مشتريان، در حال پيگيري ارتقاء پهناي باند و بهبود كيفيت سرويس خود مي باشند.
رضواني افزود: شركت هاي مخابرات استاني موظفند ضمن ارتقاء پهناي باند و كيفيت سرويس ارائه شده، خسارت ايجاد شده براي مشتركين فعلي را مطابق توافقنامه سطح خدمات (SLA) پرداخت كنند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري در باره پاسخگويي به نياز متقاضيان سرويس هاي اينترنت پرسرعت در اين استانها تاكيد كرد: با توجه به وضعيت فعلي پهناي باند شركت مخابرات ايران در استانهاي نام برده شده، به متقاضيان توصيه مي شود تا زمان رفع مشكلات موجود و افزايش كيفيت سرويس از سوي شركت مخابرات ايران و اعلام رسمي رفع مشكل از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از خدمات ساير دارندگان پروانه در اين استانها استفاده كنند.
وي خاطر نشان كرد: نامناسب بودن شرايط، دراختيار نداشتن امكانات لازم جهت ارائه خدمات به متقاضيان جديد و ادامه فروش خدمات به بهانه عدم همكاري ساير شركتها با شركت مخابرات ايران قابل قبول نبوده و شركتهاي مخابرات استاني مي بايست پس از رفع مشكلات و ايجاد شرايط مطلوب نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشتري جديد اقدام كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دامون نت فقط کارهای پشتیبانی واسه نصب رو انجام میده
اسیاتک تا آخر ماه شروع به فعالیت گسترده تو تمام شهرها میکنه
در حال حاضر در لاهیجان و در رشت سه پسش شماره 2 و 3 و 7 رو ساپورت میکنه
آسیاتک امسال به عنوان بهترین سرویس دهنده به همراه شاتل انتخاب شدن
شاتل که تو گیلان 0 بحصش رو نکنیم ، پارس آنلاین هم خودم بودم از اونجایی که پشتیبانی و کارهاش دست پارس وی رشته به هیچ کسی توصیه نمیکنم در حد ساخت کانکشن هم بارشون نیست
128 نامحدود سرعت 30 داری خوش به حالت من 256 نامحدود دارم سرعتم 30 هست :|نقل قول:
البته تا چند روز پیش 70 بود الان نامحدود آشنای اول دارم اینجوری افتضاحه. پینگش هم خیلی خرابه.
کلا گیلان سرویس دهنده خوب نداره. یک به یک آشغال تر هستن.
دیشب سرعت دانلودم روی 350 بود:n04:
منم از فرصت استفاده کردم هر چی موزیک ویدیو بود از یوتوب دانلود کردم:n01:
منم قبلا رو مخابرات بودم (چند سال پیش) سرعتم روی حدود 250 بود یادش بخیر چه قدر دانلود میکردمنقل قول:
آسیاتک رو خودم دیدم که دانلود شبانه نداره که پس هیچینقل قول:
بین شاتل و صبانت و پارس آنلاین کدوم سرویس محدودش بهتره؟
سرویس محدود شاتل هم مثل نا محدود همون قضیه کم کردن سرعت هست؟
دوستان عزیز اگر کسی عکسی از لیست قیمت قدیم اندیشه سبز خزر داره برام قرار بده برای شکایت نیاز دارم.
مور بعدی این شرکت با چه مجوزی داره کار میکنه؟هیچ مجوزی براش ثبت نیست؟
چه مجوزی ؟ :n23:نقل قول:
اسم این شرکت در لیست دارندگان پروانه isp یا isdp نیست.درسایت تنظیم مقررات ارتباطات رادیویینقل قول:
اگر شما پیدا کردی به ما هم نشون بده.
در چه مورد میخوای اقامه دعوی کنی ؟ :n13:نقل قول:
مورد اول همین نداشتن پروانه یا اتمام تاریخ ان.نقل قول:
مورددوم: عدم رعایت مصوبه جلسه شماره 181 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات
چی هست اون 181 ؟نقل قول:
شکایت همش کشکه توی تنظیم مقرات بعد از یک هفته یک جواب چرت و پرت تحویل ادم میدننقل قول:
بدترین کاری میتونین بر ضدشون بکنید اینکه هم خودتون و کسایی که میشناسید جمع اوری کنید از اندیشه
من میخوام بدونم یه شرکت که پروانه نداره یا تمدید نکرده چه شکی داره سرویس میده.نقل قول:
نقل قول:
خوندم ولی سر در نیاوردم
پیشنهاد میکنم حتما این کار رو بکنینقل قول:
آسیاتک مشکلم باهاش اینه که شبانه رایگان نداره!نقل قول:
این طوری محدود برام صرف نمی کنه دیگه
مورد اول تا سال 94 اعتبار داره
دوستانی که اندیشه دارن
بیاین روی آشنای اول خیلی بهتر از اندیشه هست. نامحدودش هم از اندیشه بهتره.
چیش بهتره ؟نقل قول:
قیمت + سرعت.نقل قول:
اندیشه مضخرف ترین شرکتی بود که باهاش کار کردم.
من که راضیم تو این 8-9 سال یه بار شاتل تست کردم که پینگش داغون بود و الا اندیشه برای بازی آنلاین بسیار مناسبه , دانلود رو هم بقیه دوستان زحمتش رو میکشن و تنها خرج من یه هارد اکسترنال بود خخخخخخخنقل قول:
الان هم 2 مگ محدود دارم که سرعتش رو 3.5 مگ هست , قطعی ندارم , کیفیت خط تلفنم خوبه (SNR 30)
پینگ پایین , سرعت بالا , بدون قطعی
خوبه منم تا یک ماه پیش اندیشه داشتم! قطعی که زیاد داشت - سرعت که نداشت - قیمتش هم که بالا بود. فقط پینگش خوب بود. در نتیجه آشغاله.نقل قول:
من و 3 تا از دوستام که از اندیشه میگرفتیم جمع کردیم رفتیم آشنای اول.
فعلا تو شهر ما این آشنای اول از همه بهتره. البته همینم خوب نیست
نقل قول:
عزيز اينا دليلي منطقي نيست كه شركتي را بخواهيد توجي كنيد
مخابرات يك سري هزينه ها نميده بايدم اين قيمت بده كه غير قانوني داره ميده
هر شركتي جداي انديشه خدمات پس از از فروشش هم بايد توجه كنيد
چند بار زنگ زدي 2020 كلي پشت خط موندي
اينجا هم واسه توهين به اين شركت و آن شركت نيومديم داريم بحث منطقي مي كنيم
قانونا مخابرات بايد جاهايي مي رفت براي ارائه خدمات adsl كه شركت هاي پپ اونجا نرفته باشن حالا دور زده اين قضيه رو
تنظيم مقررات هم فعلا جلوشو گرفت
حالا بايد ديد به كجا ميرسه