عمومی اش کردم .می خوام طوری باشد که هر کسی تو هر کدام از ورد ها بود بتواند استفاده کند.مشخص هم کردم کدام ها ممکن است باشد یا نباشدنقل قول:
Printable View
عمومی اش کردم .می خوام طوری باشد که هر کسی تو هر کدام از ورد ها بود بتواند استفاده کند.مشخص هم کردم کدام ها ممکن است باشد یا نباشدنقل قول:
بخش دومش را هم نوشتم.و یک اصلاح هم تو قسمت اول گذشته تو اسمایتی دادم.
کد:http://rapidshare.com/files/96380947/tribal_war_help_persian_ver_0.2.2.doc
آقایون توی world13 یا 14 کسی میتونه یک دعوت نامه برای tribe بفرسته؟
تو 14 فکر کنم یک ترایب از بچه ها موجود است ولی باید ببینی به انها نزدیکی یا نه تو 13 نمی دونم.در کل بهتر است به نزدیکترین و قویترین ترایب نزدیکت نامه بزنی و درخواست عضویت کنی.نقل قول:
یه سوال دیگه من الان توی world14 یه tribe خودم ساختم ولی الان که leave tribe رو میزنم این پیغام میاد .
You are the only duke. Therefore you cannot leave the tribe.
به خاطر اینکه خودت دوکی نمی تونی خارج بشی باید منحل کنی که من نمی دونم چطروی باید انجام داد.(باید این موضوع را هم بعدا بزارم تو راهنما)نقل قول:
الان خودت ترايب زدي؟ برو رو disbaned كليك كن(اگه املاشو قلط ننوشته باشم)نقل قول:
جالبه.جنگ بین بی دی آر و کریپت شروع شده و رفقای ما که از تابستون تا ماه پیش باهم توی یه ترایب بودیم شروع کردن به حمله کردن به همترایبیای سابق.این وسط هم فقط من ضایع شدم که قبلا کلی تعریف کرده بودم ازشون.اندازه پشم بز این بازی ارزش نداره
اقا دیگه کسی نظری نداشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دکمه دارد تو همان بخش ترایب یاجای دیگر است؟نقل قول:
خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان مرد و نامرد مشخص شد.
نقل قول:salam sadra
man khoone nistam .inja ham keyborde farsi nadaram.vali kheyli chiza hast ke nemidooni va alan nemishe behet tozih bedam
faghat bedoon safa ya man doost nadashtim be seban o geekuk o ... hamle konim.
masaeli pish oomad ke ya bayad hamle mikardim ya bazi ro mizashtim kenar
تو قسمت پروپرتيس ترايب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 کاربران و 3 مهمان) شما مهمان ها نميخوايد بازي رو شروع كنيد فقط بايد قول بديد اگه قبلا اكانت داشتيد تو تريبال وارز بديدش به من شما كه تازه ميخوايد شروع كنيد قبلا هم زياد بازي نكرديد پس اكانت قبليتون بدردتون نميخوره كه بديدش به من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو world 10 كسي tribe نداره
اگه داريد لطفا دعوت نامه بفرستيد
vilage : danyal322
تو world 10 بهم حمله كردن لطفا saportام كنيد
danyal322
تشکر می نویسمنقل قول:
و اگر کسی ترایب ساخت و خواست منحل کند لطفا عکس هم بگیرد برام بفرستد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:اول چون با اسم نمیشه فهمید کجایی لطفا مختصات بده .نقل قول:
دوم معمولا تو 10 بچه ها از هم خیلی دورن(به خاطر عمر زیاد ورد 10) و معمولا عضو قویترین ترایب اطراف خودشون می شوند.
سوم جوابش را در اول دادم.ولی تا می تونی نیرو بساز اگر می تونی زمان رسیدن نیرو ها رو بنویس .
world 10
player :danyal322
30/556
اگه مي تونيد برام يه دعوت نامه بفرست
این چه مختصاتی است 5 رقمی است؟چه جوری است؟نقل قول:
در ضمن زمان حمله دشمن کو؟
تو بازی برات ایمیل زدم
نتونستي منحل كني؟ واقعا كه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اونجوري هم نگاه نكن ها... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول برای راهنما می خوام .(من که ترایب نساختم)
دوم دلت می یاد من را بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم از نسخه free استفاده می کنی یا پولی getsmileنقل قول:
free راستي من نفهميدم اين نسخه پولي با مجاني چه تفاوت هايي دارن؟نقل قول:
من چشم خاصه ها اون چاقو رو ميبينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای پولی اش فعلا یک چیزی پیدا کردم ازمایش می کنم ببینم چی میشهنقل قول:
منم از خودم چند تا کپی می سازم تا چشت در بیاد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG]http://narutofanzone.com/images/nar_rasengan.gif[/IMG
به علت حجم زیاد بیشترش را پاک کردم
من یک سری نامه دارم که بعد از جنگ بهت نشون میدم.نقل قول:
اونوقت میفهمی که حقیقت چیه.
فقط من توی این جریانات متوجه خیلی چیزا شدم.
یکیش این بود که چستر از این فروم و از اینکه سبان و جیگوک اینجا میومدن خبر داره...
چجوری فهمیده؟نقل قول:
ببينم واقعا تو ناروتو ميبيني؟ بيا اينو بگير حال كن تكثير سايه فايده نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 16:24نقل قول:
who is your friend and ill stop attacking him
if u quit attacking me
اين نامه طرف ببين اسمت تو بازي چيه؟
فعلا ویرایش شد
Zed22 و Hannibal :
خسته نباشید بابت اسپم !:31:
یعنی با یه اکادمی میشه هرچنتا نوبل ساخت؟فقط فرقش تو ریسورسه؟نقل قول:
مگه چیه. پست ها که شمارش نیمشه.حالا ما اینجا یکم کلکل کردیم جرمهنقل قول:
در ضمن مگه نمی بینی چی کار کرده با من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تلافیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمك به من حمله كردن از سه طرف
عجب... من dvd هاشو دارم:31:نقل قول:
راستي zedتو تو فروم هاي انيمه اي(انيم پارادايس و...)اكانت داري؟
نه هنوز ولی شاید ساختم .نقل قول:
نرم افزار شما کرک شده است فری نیست چون در حالت فری نمیشه اجازه اضافه کردن اسمایلی را نمی دهد.
کیفیت و فرمت فیلمت چیست؟
نقل قول:
من بهش یه حمله با یه دونه رم کردم.
تا 190 ساعت دیگه میرسه.
فکر نکنم دیگه بهت حمله کنه.
اگه حمله مرد بگو تهدیدش کنم اگه آدم نشد با نیوک میریزم سرش:31:
نقل قول:
کی؟
توی کدوم ورلد؟
اشتباه بزرگ من.میدونم کی بهش گفته درین مورد.برای خودشیرینی رفته لو داده.اشتباهم این بود که به طرف پیشنهاد کردم بیاد اینجا و بعد درمورد سبان و گیکوک گفتم ولی اون گفت نمیتونه بیاد.حالا میفهمم که به خاطر مشکلی که با سبان و کرگ داشته رفته خودشیرینی پیش چستر.نقل قول:
برام مهم نیست به هر حال دیگه
راستی این tribalwarsmap عجب چیزه توپیه!!!
من کلی دارم باهاش مرده خوری میکنم!!!
من الان هر دو روز یه بار دارم یه روستا میگیرم!!!