این قلعه نویی نقطه ضعفش این بازیهاست.تا یه گل جلو میوفتیم دفاع 100% .مثل بازی با پرسپولیس .چیدمانشم بد بود.اه
این قلعه نویی نقطه ضعفش این بازیهاست.تا یه گل جلو میوفتیم دفاع 100% .مثل بازی با پرسپولیس .چیدمانشم بد بود.اه
قلعه نویی داره کم کم نشون می ده که مرد بازی های بزرگ نیست .
حیف حیف و حیف! تعویضا چندان هم بد نبود برهانی که علاوه بر شارژ روحی بازم گل زد!
من به عنوان یه پرسپولیسی خیلی ناراحت شدم
حالم از عربها به هم میخوره
حرکت جباری هم قشنگ نبود
در کل استقلال به قلعه نوعی باخت
یه سوال دوستان
احتمالا استقلال تو این گروه دوم بشه با پرسپولیس می افته یا نه
سلام
هیچ وقت از بازی اس اس این قدر عصبانی نشده بودم. نمی دونم چشون شده بود 90 دقیقه دفاع کردن!!! با این مدل بازی فقط خدا کمکمون کنه. نمی دونم شایدم به قول دوستان گرمی هوا اذیت کرده. اما تعویضای امیر خانم بی تقصیر نبود. به هر حال خیلی حرص خوردیم.
بازم به امید قهرمانی در 3 جام
:41::41::41::41:
یاد صحنه نشستن وحید میافتم با اون حالت یک طوری میشم.
پرسپولیس اگه سپاهان تو گروهش دوم بشه با سپاهان میوفته البته اگه پرسپولیس اول شهنقل قول:
من به عنوان یه پرسپولیسی خیلی ناراحت شدم
حالم از عربها به هم میخوره
حرکت جباری هم قشنگ نبود
در کل استقلال به قلعه نوعی باخت
یه سوال دوستان
احتمالا استقلال تو این گروه دوم بشه با پرسپولیس می افته یا نه
چه خوشحالی خفنی کردیم بعد از زدن گل برهانی .......
نمیدونستم با این گندکاری بازیکنا که 90 دقیقه دفاع کردن و داوری ، برد رو با باخت عوض میکنیم !
من موندم برای چی به قلعه نویی میگیم ژنرال ؟!!
ژنرال به آدم شجاع می گن !
استقلال ضعیفترین بازی رو بین نماینده هایه ایران انجام داد.
90 دقیقه الاتحاد رو دروازه استقلال بود...فقط یه توپ تو چهارچوب الاتحاد زدن که گل شد!
تقريبا ميتونم بگم قلعه نوعي برا استقلال تموم شده.رسما گند زده.اگه به پرسپوليس ميباختيم بهتر بود تا اين عرباي كثيف.اه.
خدایی خیلی ضد حال بود!
ولی برای این استقلال باخت که بعد از گل همه کشیدن عقب به شکلی فجیع که حتی فرهاد به طالبلو اجازه نداد روی گل اول واکنش نشون بده!
خیلی زود کاسه کوزه رو سر قلعه نوعی نشکونین خواهشا الاتحاد میزبان با اون بازیکنا و مربیا و تماشاگرایی که مارو وادار به سانسور میکنن!نباید شانس برد داشته باشن!ولی چرا صبا نباخت!!
فرهاد مجیدی که روی هر دوتا گل مقصر بود .
گل اول جلو وحید رو گرفته بود و گل دوم بازیکن حریف فوتش کرد افتاد زمین !!!
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
این پست رو تقریبا دو ماه پیش زدم.نقل قول:
همه هم باهام مخالفت کردن.:41:
استقلال در درجه اول یه سنگربان شش دانگ میخواد. نه مهاجم.:19:
راستی چه خبر از علیرضا. اونکه مثه محمود بن نشده.
واقعا که این قلعه نویی گندش رو در آورده .انگار گفته بود اگرم تونستین حمله کنید این کارو نکنید .اعصابمون رو داغون کرده بود .یه استقلال ترسو رو به نمایش گذاشت .اون وقت می خواد با این وضعیت استقلال تو آسیا آقایی کنه.واقعا دیگه نمی دونم چی بگم ....
صبا که خیلی بهتر از استقلال بازی کرد !
درسته که میگیم الاتحاد پولداره و ... ولی استقلال می تونست این تیم رو ببره . آخه الاتحاد چی داشت ؟!
جالب بود الاتحاد همه موقعیتهاش از سمت چپ استقلال بود ولی قلعه نوعی فکری برای این مسئله نکرد!
حالا شده دیگه ! قلعه نوعی هم اشتباه کرده ! اگر قلعه نو عی نبود الان اصلا تو جام باشگاها نبودیم ! ولش کنید ! تو تهران 100 تا میریم ! کرک و پرشون بریزه ! همین 4 شنبه هم که اکثر مدارسو دانشگاه ها و ادارات تعطیله ! استادیوم رو پر میکنیم !
من فکر میکردم اگه صبا باخت استقلال تلافی میکنه برعکس شد!از دربی به بعد استقلال گندشو در اورده همه اش به داوری گیر میده و شکایت جو سازی و این حرفا بازی هم که هر روز بدتر از دیروز!چرا برهانی جای مجیدی بازی نکرد.
معلومات فیروز کریمی از همه مربیای ایرانی بیشتره ولی با این نفوذی که قلعه نویی داره تو استقلال نمیذاره کس دیگه ای به جز خودش تو استقلال کار کنه ! ( حالا که داغیم بذارید از همه چیز بگیم !!!)
من که بازی بعدی به جای اینکه برم تهران استقلال رو تشویق کنم میرم ورزشگاه قم صبا رو تشویق کنم !!!
حتی اگه استقلال قهرمان هم بشه چه فایده ؟! مربی باید شجاع باشه . البته مطمئن باشید فقط تیم های شجاع قهرمان میشن
آره ....... تو آزادینقل قول:
ولی انصافا صبا خوب بازی کرد من از رو این بازی گفتم استقلال سه تارو زده ام وقتی بازی شروع شد یاد گذشته ها افتادم که از ترس تلوزیونو میبستیم!ایران خودش با عربستان از این بهتر و منطقی تر بازی کرد این عربا زهرشونو دقایق اخر بازم ریختن شوت انگار از هرجایی زده میشد میرفت تو گل!
واقعا باخت بدی بود... هنوز تو شکم... این اس اسم که شانس نداره ...طرف از 30 -40 متری بدون اینکه دروازر و نگا کنه ول میده میره کنج ... حالابا این باخت بد اسیا که هیچی لیگم گند میزنیم....
با اين وضع روحي كه اينا دارند بازي هاي بعدي رو هم ميرين..د
بازي بعدي استقلال با كيه ؟ كي؟
باخت بدی بود من که پرسپولیسیم واقعا ناراحت شدم از این وضع بازی استقلال...امیدوارم بازیای بعدی بهتر باشه.با این روش بازی تو همین مرحله حذفه
باز شانس اورديم الجزيره باخت.خدا كنه تو روحيه بچه ها تاثير نزاره هر چند اونا ....شونم نيست!
با اين وضعيت از گروه بالا نمياييم.
خبرا میگن که ژنرال قلعه نویی بعد از بازی داور رو از لطف خودش بی نصیب نذاشته !!!
عزیزان انقدرام نا امید نشین!بازی برگشتی هست تیمای درپیتی هست حالا هفته بعد بازی تو ازادیه فکر کنم تا اون موقع صبر بعد بازی اگر بر همین منوال بود تلافیشو سرشون در میاریم!:4::47:
فرهاد مجیدی و سیاوش اکبرپور تو بازیکن موثر بودن برای تیم الاتحاد... مخصوصا تو نیمه اول که سه چهار تا ضربه ایستگاهی پشت محوطه جریمه تقدیم به الاتحاد کردن. من نمیدونم اون اکبرپور از نوک حمله بدو میاد پشت محوطه جریمه بازیکن حریف رو هل میده که چی ؟ مجیدی هم که نیمه اول یه موقعیت داشت اومد شوت بزنه شصت پاش رفت تو چشمش.... افتضاح بودیم .... دفاع مطلق... ما که قرار بود ببازیم حداقل قشنگ بازی میکردیم. آبرومون رفت. بازیکنها وقت تلف میکردن. خودشونو میزدن زمین... انگار مالدیو با برزیل داره بازی میکنه. بابا الاتحاد مگه چی بود که اینا اینقدر جفت کردن...
بزرگترین اشتباه این بود که فرهاد مجیدی رو از اول بازی دادیم اونوقت آرش برهانی رو رو نیمکت گذاشتیم. آخه مجیدی موقعیت خراب کن درجه یکه.... چرا اون اکبرپور که فقط گند میزنه باید تو تیم باشه اونوقت عباسفرد نباشه ؟ عباسفرد قدش بلنده راحت میتونستیم با سانتر کردن گل بزنیم. گلمون که روی سانت و ضربه سر آرش بود. حالا عباسفرد که خوراکش سر زدنه... واسه چی شکوری میاد تو بازی که چی تیم دفاعی کار کنه ؟ اون جباری هم با اون حرکتش گند زد به خودش... تو این بازی حساس روحیه تیم رو خراب کرد. فقط دم صباباطری گرم. نمیدونم بازیشو دیدید یا نه من که کیف کردم. یه دهنی سرویس کرد از این عربا ... مسئولای الهلال داشتن پاره میشدن. قشنگ و حرفه ای بازی رو نگه داشت. و تو ضد حمله کلی موقعیت داشت اگه دقت میکردن راحت میبردن. فیروز کریمی نشون داد کارشو خوب بلده. چنان ترکیبی چید که الهلال توش موند.... قلعه نویی تجربه بازی بین المللی نداره. میره تو یه کشور خارجی 4 تا امکانات و هتل و اینا رو میبینه دست و پاشو گم میکنه... من کاری ندارم همه بازیکنها بد بودن. ولی حداقل وقتی یه گل جلو بودیم اگه یه تاکتیک مناسب رو میتونست پیاده کنه بازی برده رو نمیباختیم. یه تعویض مسخره و تکراری... یه مهاجم میاره بیرون شکوری رو میبره تو زمین. اینم شد تعویض آخه... تا حالا چند تا بازی اینکارو کرده.... فیروز کریمی یه ترکیبی چیده بود کلا با بازی های لیگ فرق میکرد...
در نهایت درسته ما سختترین بازی رو داشتیم بین بقیه تیمهای ایرانی ولی خوب استقلال هم مثلا بین بقیه تیمها از همه قوی تر بود... باید این روش کهنه رو بزاریم کنار.... اینجا دیگه لیگ برتر نیست آقای قلعه نویی.... دو تا مشاور و آنالیزور حرفه ای دورو ورت جمع کن. آخه صمد مرفاوی هم شد مربی ؟
نمی دونم چرا هر چی مینویسم عصبانیتم نمی خوابه .وقتی استقلال جلو بود خوشحال بودم ولی پیش خودم گفتم اصلا حق اس اس برد نبود آخرشم که گل دوم رو خورد فقط می خواستم قلعه نوعی رو خفه کنم .با این بازی خودش رو ضایعععععععععععععع کرد .فقط امیدوارم دیگه همچین بازی از استقلال نبینیم و بازی بعدتو آسیا پر گل ببره تا روحیه برگرده و لیگ رو قهرمان بشیم و اگر خواستیم خدای نکرده ببازیم شجاعانه ببازیم نه بزدلانه .....
آخه.......................
ولش كن حسش نيس.
به راحتی میتونستیم ببریم خیلی راحت هم اگر از اول هجومی بودیم که عربا هیچ گ*ی نمیوتنستن بخورن.هم اگر اون اشتباهات فردی بعد از گل نبود.هم اگر قلعه نویی ترسو نبود.امروز حالم از جباری بهم خورد فکر کرده چی؟!!مرتیکه احمق.
جباري رو ديدين!!!!!! واقعن حالم بد شد.....پيففففففففففف
دوستان خواهش می کنم روحیتونو نبازید. درسته که بد بازی کردیم و بد باختیم. وای باید امید داشته باشیم. این بازی تازه دست گرمی بود. درستشم نیست امیر خوانی که تا چند روز پیش می پرستیدینش حالا به باد ناسزا بگیرید. بالاخره هر کسی اشتباه می کنه. فقط باید امید داشت و تا می تونیم روحیه تزریق کنیم به تیم.
موفق باشید
امیدوارم تو لیگ به مشکل نخوریم .خدا کنه جلو الجزیره اینجوری نباشیم و بازی رو ببریم.