به نظرتون اپدیت کنیم و الیت پلاس رو بریزیم....یا هنوز صبر کنیم؟؟؟
مایکروسافت تایید کرد:
جمعه تا یکشنبه، ایکسباکسلایو رایگان خواهد بود
اگر دلتان برای فریادهای بازیکنندههای ده دوازده ساله در بخش چندنفرهی آنلاین ندایوظیفه که گوش سایر بازیکنندهها را کر میکند تنگ شده و سرویس طلاییتان به اتمام رسیده اما هنوز موفق نشدهاید بخش چندنفرهی آنلاین عملیاتسری را امتحان کنید، مایکروسافت ضیافت ویژهای برای شما ترتیب داده است.
بر اساس اعلام بخش روابط عمومی شبکهی ایکسباکسلایو، بازیکنندههای سرویس نقرهای میتوانند در آخر هفتهی جاری میلادی، بطور رایگان از امکانات سرویس طلایی استفاده کرده، به انجام بازیها در حالت چندنفرهی آنلاین بپردازند.
این ضیافت ویژه از فردا آغاز شده و تا انتهای روز یکشنبهی هفتهی آینده ادامه خواهد داشت و بازیکنندههای سرویس نقرهای میتوانند از تمام امکاناتی که کاربران سرویس طلایی از آنها برخوردارند، بهرهمند شوند. شاید این ناپرهیزی مسوولان مایکروسافت، هدیهی ویژهی این مجموعه به مناسبت جشن تولد پنج سالگی کنسول ایکسباکس360 باشد.
البته پر واضح است در پس از ولخرجی مایکروسافتی، اهداف دیگری نیز وجود دارد و مطمئنا این طرح، برنامهای ویژه برای به دام انداختن کاربرانی است که کنسول خود را کپیخور کردهاند، اما هنوز آن را به آخرین نسخهی نرمافزارهای -- مجهز نکردهاند.
پس اگر از امنیت کنسول خود اطمینان ندارید، از این طرح ویژه صرفنظر کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Xbox360
دوستان این LT+ تو شهرستان ها هم اومده؟یا فقط تو تهران آپدیت می کنن؟(خیلی سوال مسخره ای بود:دی)
يه سوال الان اگه با فريمور LT (همون LT اوليه) بريم لايو بازيهاي قديمي مثل FIFA9 رو بازي كنيم خطر بن شدن داره؟
هیچ غصه نخور رو دستگاهت یه کدی هست که راحت دی وی دی کی رو پیدا میکنیم رو رو هارد.نقل قول:
حالا میثم تو که به من dvd key دستگاهمو ندادی چی؟
باید چیکار کنم؟
البته تاریخ خرید کنسولمو میدونم کی هست
بگو منو از نگرانی بیرون بیار
دمت گرم راستی منو شناختی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید کشتی منو
سلام. بله دستگاه باید باز بشه.نقل قول:
خب عزیزم شما چی و چجوریش رو بگو، بگو نیاز به باز کردن کنسول داره یا نه، بقیش رو با هم کنار میایم که تبلیغ هم نشه.
سلام. اگه فریم ویر الانتون ال تی باشه باشد تراشیده بشه اگه نه نیازی به تراشیدن نیست.نقل قول:
سلام
میثم جان برای چی باید برد درایو تراشیده بشه؟
برای اینکه بشه از درایو دی وی دی کی گرفت
نقل قول:
خدا قوت تیمسار !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر پرونده بایگانی داری !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه این یک بیستومشه :31:
مگه چیز دیگه ای هم هست که بخواد بیاد که منتظر باشیم؟نقل قول:
۱۰۰در ۱۰۰ احتمال بن شدن هستنقل قول:
يه سوال الان اگه با فريمور LT (همون LT اوليه) بريم لايو بازيهاي قديمي مثل FIFA9 رو بازي كنيم خطر بن شدن داره؟
آقا یه کاری کنید خودتون رو راحت کنید ، DVD Key رو روی یک کاغذ کوچول موچول پرینت کنید بذارید توی همون کنسول برای آپگرید این همه سرطان استخراج DVD Key نکشید . تایپش خیلی راحت تر از استخراج دوبارشه :31:نقل قول:
برای اینکه بشه از درایو دی وی دی کی گرفت
اینجا که ما روی یک MiniSD تمام بک آپ و فرمور اصلی و سریال و همه چیز رو میریزیم میذاریم توی کنسول برای دفعه بعد راحتیم :31: هزینه MiniSd هم پای صاحب کنسوله تمام هزینه ما هم یک چسب نواریه :31:
میثم جان سواله منو یادت رفت.نقل قول:
دوستان من در ایو دستگاهم لاین ان هست و فریمور lt نصب کردم و فردا میخواهم lt+ و دشبورد جدید رو بریزم فروشنده میگفت باید دستگاه تو رو ببینم ممکنه باید لحیم بشه:18: یعنی چی شما هم تایید میکنید که بخاطر یک فریمور دستگاه لحیم بشه؟
و این که پارسال کسی با lt بن شده یا نه ؟
ممنون میشم اگه منم روشن کنید قربون همتون
راست میگه sonixax چرا بعد از پیدا کردن dvd key اون رو نمیچسبونی روی بدنه دستگاه.این جوری تو سری بعدی راحت کار انجام میشه
۱. اره دیگه داستانی شده این پچ ها.نقل قول:
1.یعنی از این به بعد باید همیشه سی دی پچ شده بخرم؟خیلی بده که
2.اگه آپدیت نمی کردم این مشکل برام پیش نمی اومد؟
۲.در کل باید اپدیت می کردید
خب همین کارو میکنیم دیگه یه کد مینویسیم که اون کد میشه کد دی وی دی کی اون دستگاه. :5:نقل قول:
راست میگه sonixax چرا بعد از پیدا کردن dvd key اون رو نمیچسبونی روی بدنه دستگاه.این جوری تو سری بعدی راحت کار انجام میشه
بله اگه فریم ور الان شما ال تی باشه باید برد دی وی دی رام تراشیده بشه. هزینه این کار اگه ال تی نباشه ۶ تومنه اگه ال تی باشه ۱۰ تومننقل قول:
دوستان من در ایو دستگاهم لاین ان هست و فریمور lt نصب کردم و فردا میخواهم lt+ و دشبورد جدید رو بریزم فروشنده میگفت باید دستگاه تو رو ببینم ممکنه باید لحیم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی چی شما هم تایید میکنید که بخاطر یک فریمور دستگاه لحیم بشه؟
و این که پارسال کسی با lt بن شده یا نه ؟
ممنون میشم اگه منم روشن کنید قربون همتون
بله اگه فریم ور الان شما ال تی باشه باید برد دی وی دی رام تراشیده بشه. هزینه این کار اگه ال تی نباشه ۶ تومنه اگه ال تی باشه ۱۰ تومن[/QUOTE]
دوست عزیز میشه واضح تر بگین چقدر تراشیده میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ با چی این کار رو میکن ؟ کجاش رو میتراشن ؟یعنی دستگاهم دست خورده میشه نه این خیلی بده
خب همین الان باید بگم که اگه دستگاه شما تاریخ ساختش از برج ۸ به بعد باشه قبلا تراشیده شده.نقل قول:
دوست عزیز میشه واضح تر بگین چقدر تراشیده میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ با چی این کار رو میکن ؟ کجاش رو میتراشن ؟یعنی دستگاهم دست خورده میشه نه این خیلی بده
برد دی وی دی رام تراشیده میشه. حدودا ۵ ۶ تا خراش اندازه مورچه
میثم جان سلام...حالت چطوره داداش؟ آقا حسابی دیگه سرت شلوغ شدهها ... بچهام که امون نمیدن :31:... آقا یه سوال آماری چیزی نداری از اینکه الان بالاخره لایو اوکی شده یا نه؟ هنوز گیم ترگم ریکاوری نشده ...راستی اگه پرسید آپدیت جدید رو بریزم بذارم بریزه ؟ خطری که نداره یه وقت بازیا اجرا نشه؟
سلام. خودتون که میدونید من کلا از لایو خوشم نمیاد واسه همین اصلا تحقیق نمیکنم در موردش. دوستان کسی هست کمک کنه؟نقل قول:
میثم جان سلام...حالت چطوره داداش؟ آقا حسابی دیگه سرت شلوغ شدهها ... بچهام که امون نمیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آقا یه سوال آماری چیزی نداری از اینکه الان بالاخره لایو اوکی شده یا نه؟ هنوز گیم ترگم ریکاوری نشده ...راستی اگه پرسید آپدیت جدید رو بریزم بذارم بریزه ؟ خطری که نداره یه وقت بازیا اجرا نشه؟
میثم گفتی هزینش ده تومنه............حالا گفتی اگه برج8 به بد باشه قبلا تراش خورده....با این اوصاف اگه کنسولی برج 8 به بد باشه بازم 10تومنه؟؟؟
داش میثم, یک سوال تکراری ! من از کجا باید بفهمم که آپدیت کنسول LT بوده یا نه ؟
بله قبلا تراشیده شده. الان دیگه تاریخ مهم نیست. مهم فریم ویر قبلتون هست.نقل قول:
میثم گفتی هزینش ده تومنه............حالا گفتی اگه برج8 به بد باشه قبلا تراش خورده....با این اوصاف اگه کنسولی برج 8 به بد باشه بازم 10تومنه؟؟؟
هیچ راهی واسه متوجه شدنش نیست ما خودمونم تا به کامپیوتر وصل نکنیم نمی فهمیمنقل قول:
داش میثم, یک سوال تکراری ! من از کجا باید بفهمم که آپدیت کنسول LT بوده یا نه ؟
اقا میثم یه سوالی داشتم
ایا به صرفه هست الان lt+ بریزم یا منتظر یه نسخه بعدیش بمونم که نیاز به پچ شدن بازی نداشته باشه؟
لطفا كمك كنيد، گند زده شد به درايوم...
من به روش نيمه باز كردن درايو اون 5 تا فايل bin رو ذخيره كردم رو كامپيوتر.
در قسمت اتو لود فايل Dummy به قسمت Source وارد شد و فايل +LT به قسمت Target
اسپوف انجام شد و نتيجش اين شد:
Spoofing Target
DVD Key already matches
ID strings already match
Serial data already matches
No Calibration data in source
بعدش با زدن دكمه Save to File فايلي به اسم Lite_CFW.bin روي كامپيوتر ذخيره شد.
بعد از اون دكمه Lite-On Erease رو زدم چنتا پيغام اومد كه اونا رو Yes زدم و بعدش يه خطاي Field داد!
كه صد در صد كارم تو اين مرحله ايراد داشته
الان احساس ميكنم فريمور قبلي نصفه پاك شده و فريمور جديد روش زده نشده
الان وقتي درايو رو با كابل ساتا ميزنم به مادربورد ديگه حتي توي Setup هم نميشناستش و به طبع توي جانگل فلشر هم شناخته نميشه
وقتي هم كه كابل ساتا رو به برد كنسول ميزنم بعد از چند ثانيه، يه چراغ قرمز روشن ميكنه و ارور 64 ميده!
ولي زماني كه كابل ساتا رو جدا ميكنم از كنسول، داشبورد بالا مياد و راحت كار ميكنه.
در حال حاضر درايو نه ديگه به كامپيوتر وصل ميشه نه به كنسول، چون فريمورش خالي شده و ديگه شناخته نميشه...
آيا راه سخت افزاري و نرم افزاري خاصي هست كه بشه فريمور رو احيا كرد يا ال تي پلاس رو به نحوي روش ريخت؟؟؟
ظاهرا بايد راهي داشته باشه، چون ممكنه وسط كار يهو برق بره، بعدش بايد چيكار كرد؟
اگر راهي نيست بايد برد درايو يا خوده درايو تعويض بشه، در اين صورت قيمتشون چنده؟
میگم اقا میثم هزینه ی ریختن LT+چقد میشه؟
اصلا ادرس مغازتون کجاست؟ :دی
اقا میثم واسه ما هم مثل این دوستمون پ خ کننقل قول:
سلام
اقا ما امروز کنسول رو بردیم برا میثم خان. یه حال اساسی داد و فریمور جدید رو ریخت و از اونجایی هم که فریمور قبلی من LT بود نیاز به تراشیدن و البته مقداری لحیم کاری داشت که مطمئنم این کار کسی که بخواد برای اولین بار فریمور بریزه نیست پس خودتون اگه تا حالا انجام ندادید دست به کار نشید. من از کرج بردم برا آقا میثم ایشون و همکارانشون هم زحمت کشیدن و همه چیو ردیف کردن جاتون خالی الان داشتم اساسین میزدم. همین اساسین بازی کردن میارزه به کلی هزینه هایی که می خوای برای اپدیت بدی.
سلام
کدوم مدل بهتره Arcade Elite Premium ؟؟
میدونم فقط امکانتش فرق میکنه. قیمت این سه مورد چنده ؟؟ به جز این سه مدل، مدل های دیگه هم داره 360 ؟؟
یک سوال خیلی مهم داشتم: همیشه باید کنسول را آپدیت کرد؟؟ اگر باید آپدیت کرد که خیلی اذیت کننده میشه. اگر آپدیت نشه میشه بازی های جدید رو اجرا کرد ؟؟ دلیل آپدیت کردن چیه ؟؟
با همین بازی های کرک شده ولی با این کارت: Xbox Live Gold 1 Month میشه آنلاین بازی کرد ؟؟
تفاوت Xbox Live Gold 1 Month و Xbox Live 1600 Points در چیست ؟؟
ببخشید که زیاد شد. ممنون که جواب میدید.
الان سه مدل Elite , Arcade , Slim تو بازار موجوده و Premium پیدا نمیشه ...منظورتون چه آپدیتی هست ؟؟؟ البتهنقل قول:
هر دو آپدیت ضروری هست ... آپدیت دشبرد کاری نداره ولی Firmware کار سختیست ... دلیل آپدیت دشبرد
مسائل امنیتی ، اضافه شدن بعضی امکانات و ... هست !!!
اگه 360 تون به جدید ترین LT که Plus هست آپدیت کنید میتونید Live برید آگخ برای اولین بار Live میرید
میتونید 1 ماه آنلاین بازی کنید !!! شرمنده وقت نداشتم کامل توضیح بدم !!!
من در مورد این که بشه فریم ور رو احیا کرد چیزی نمی دونم. اما درایو حدود 50 تومن هست.نقل قول:
یعنی حتماً باید آپدیت بشه اگر آپدیت نشه چه اتفاقی میافته ؟؟ اخه خیلی ها الان دارن با 360 چند سال پیش که آپدیت هم نشده بازی می کنند و همه بازی ها هم اجرا می کنند. هم داشبورد هم Firmware هر دو باید آپدیت بشوند ؟؟ اخه تو همین چند صفحه که دیدم مثل اینکه برای آپدیت باید کارهای عجیب رو دستگاه انجام داد مثلاً باید سک قسمت رو تراشید !!نقل قول:
بین این یه مدل Elite بهتر از بقیه است ؟؟ قیمت 250 گیگ Elite چقدره ؟؟
این black ops همین بود؟! 5 ساعته تموم شد که!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان اگه این بازی رو از روی هارد پاک کنم سیوش پاک میشه یا راهی هست تا بشه سیوا رو نگه داشت؟
اگه بازی رو پاک کنید هیچ صدمه ای به سیوهاتون نمی خوره !!! کلا از هم جدان و ربطی به هم ندارن ! حجم فایل بازی هم که معلومه چند گیگه ! ولی سیو دیگه تهش چند مگه !
سلامنقل قول:
نه سیو پاک نمیشه. سیو ربطی به بازی نداره شما وقتی به بخش مموری تو کنسول میری اونجا میتونی بازی رو پاک کنی و سیو ها جای دیگست.
بله برای اجرای بازی های جدید مثل NFS آپدیت از هر دو نوع ضروری هست !!!نقل قول:
اون کار های عجیب مربوط میشه به آپدیت FW که کار های هر کس نیست و باید بدین بیرون آپ کنن ...
بین این مدل ها Slim جدید تر ، بهتر و زیبا تر هست ... در مورد قیمت هم میتونید از آقا میثم (joykiller) بپرسید !!!
الان قیمت کینکت تو ایران چنده؟؟؟
متغیره.از 280 شروع میشه تا 350نقل قول:
از توش چند تا بازی برمیدارن ،کابل تبدیل برای کنسولهای قدیمی میذارن و از این چرتو پرتا قیمتارو نجومی میبرن بالا
سلام
ببخشید آپدیت FirmWare همون آپدیت درایو است ؟؟ یا آپدیت داشبورد آپدیت درایو هم گفته میشه ؟؟
چرا قیمت کینکت تو ایران اینقدر گرونتره نسبت به قیمت مایکروسافت؟
خود مایکروسافت یک دستگاه x360 + 250 gb hdd + kinecct + advanture game for kinnect داره 349 دلار میفروشه..
یه چیزی حدود 320 هزار تومان ما که تو ایران با این پول فقط یه کینکت خالی میدن...
دلیلش چیه؟ کی ارزون میشه؟
///////////////////////////////////////
اینم عکس از صفحه فروش مایکروسافت :
محتوای مخفی: microsoft kinect
خدا لعنتشون کنه چه خبره 350 ؟؟؟ -- به این مملکت بی در و پیکر !!!:2::2::2:نقل قول:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
همون آپدیت درایو است ...نقل قول:
سلام
ببخشید آپدیت FirmWare همون آپدیت درایو است ؟؟ یا آپدیت داشبورد آپدیت درایو هم گفته میشه ؟؟
رفیق این مساله فقط مربوط به ایکس باکس نیست کالاهای دیگه هم همینطوریهنقل قول:
در مورد گرونی کینکت هم خوب نخرید! اگه خیلی مایه داری بخر چون مساله ای نیست! ولی برای اونایی که درآمدشون کمه به نظرم از خارج سفارش بدن بهتره
سایت BAZI/CENTER اموزش نصب LT+ رو گزاشته ولی ماله کاربران PREMIUMه :41::19:
نه بابا! من رفتم جوییا شدم ، با بازی اریجینالش در میاد 370 تومن!!! برون بازی هم که اصلا پیدا نمیشه !نقل قول:
ریجن کنسول رو دقیقا از کجا میشه فهمید
بازی سنتر که به رحمت خدا رفته.نقل قول:
دوباره فیلتر شد