درست میگی عزیزم همه جا اینظور نیست. خدمتت عرض کردم من تا همین دیروز فیبر داشتم و سالها بود به ایرانسل دست نزده بودم. اگر تا 17 مگ اپلود میده میتونم روش بیشتر کار کنم و جا بهتر بزارمش. در طول روز همن همین حوالی 70-100 میچرخه که برای من بسیار تعجب بر انگیز بود . من انتظار حوالی 20 مگ داشتم .
مسئله من اینه اینجا که من 3 سال اول 200 مگ که سرعت داشتم عالی بود و این اوخر خودتون هم در جریان هستید رو 100 مگ محدود شد. من قبل از اینکه بیام این خونه مونده بودم الان بدون فیبر چی کار کنم که کلی بد عادت شدم بعد از این همه سال. البته علی رغم سرعتش فیبر برای من مشکلات خاص خودش رو داشت ولی من به خاطر سرعتش باهاش میساختم. الان یکهو دیدم با همون TD میشه حوالی فیبر یا خیلی بیشتر دانلود گرفت و تفاوت عجیب و محصوصی هم تو سرعت پیج باز کردن احساس میکنم. میدونم دارم الکی قور میزنم ولی خودتون میدونید فیبر گرفتن خیلی دویدن داره و الان چون تجربه کار باهاش رو دارم یکجوری مقایسه میکنم که الان که مخابرات این همه محدودیت ایجاد کرد عملا میشه اگر جای مناسب زندگی میکنی فیبر رو با TD جایگزین کرد و عملا خوب هم جواب میده و اگر بازی و اپلود نمی کنی فرق چندانی نداره. این کمی عصبیم کرد که اینا فیبر اینطوری لگد مال کردن. اگر یک سرویس بیسیم مثل TD به راحتی 100 مگ میده فیبر باید تا 500 مگ باز بشه ولی مخابرات اصلا ککشم نمیگزه. اگر یکی میومد زودتر به من میگفت اره من با TD این سرعت رو میگیرم و منم با فیبر دارم حداکثر همون رو میگیرم یک خرده میرفت رو اعصابم چون فیبر ایندست. اگر سرویس ابر و باد رو همگانی کنن اونوقت خیلی بهتر میشه . ببخشید بیشتر شد شبیه قور زدن ^^ .
البته شاید سعی کنم تو این مجتمع جدید با مدیریت برای درخواست فیبر صحبت کنم چون 60 واحد داره و من دم در باکس مخابرات رو دیدم .
-------------------------------
دوست عزیز امکانش هست تو پیام خصوصی اگر کار خاصی جهت افزایش اپلود TD کردی من رو هم یک راهنمایی بکنی ؟ من سالهاست به TD ایرانسل دست نزدم و فقط مودم رو روشن کردم و همین ^^
- - - Updated - - -