-
فدراسيون فوتبال آلمان اهانت نژادپرستانه به "آساموا" را بررسي ميكند
فدراسيون فوتبال آلمان توهين نژاد پرستانه توسط تماشاگران نسبت به "جرالد آساموا" را بررسي ميكند.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از روشتوك ، هواداران باشگاه هانزا- روشتوك، مهاجم تيم ملي فوتبال آلمان را در ديدار روز شنبه مقابل شالكه در چارچوب جام حذفي باشگاههاي اين كشور، مورد استهزا و اهانت قرار دادند.
"پيتر پيترز " مدير مالي شالكه بعد از برد ۹بر ۱برابر هانزاروشتوك اظهارداشت: به اعتقاد ما مداخله فدراسيون در اين زمينه الزامي است.
فوتبال بايد بتواند خود را از اين قبيل مسائل دور و مبرا نگه دارد.
آساموا كه متولد كشور آفريقايي غناست ، در ديدار مذكور دو گل به ثمررساند و سه پاس گل داد اما از رفتار تماشاگران به شدت ابراز ناراحتي و تاسف كرد.
وي از مشاهده موارد مشابه در ساير ورزشگاههاي آلماني نيز صحبت كرده است. آلمان قوانين جديد فدراسيون بينالمللي فوتبال در مورد مبارزه با نژادپرستي را پذيرفته و بر همين اساس، رفتار نژادپرستانه با كسر امتياز، جريمه نقدي، محروميت از يك مسابقه و ... مجازات ميشود.
تحقيقات فدراسيون فوتبال آلمان با پرسش از داور مسابقه و آساموا آغاز ميشود.
استفان استودر سرمربي هانزاروشتوك شخصا از آساموا عذرخواهي كرد.
-
سر الكس فرگوسن پس از پيروزي برابر اورتون از برايان گيگز به عنوان بهترين بازيكن تيمش نام برد كه در چند سال اخير هميشه در اوج بوده است .
-
این دیوید بکام گفته:
نیستلروی به زودی در رئال همون کاری رو میکنه که ساموئل اتوو در بارسلونا میکنه.
-
فدراسيون 20 روز مهلت خواست فيفا، پرسپوليس را به ليگ يک تبعيد کرد!
مثل اينکه دردسرهاى پرسپوليس تمامشدنى نيست. طلبکار پشت طلبکار، شکايت، پشت شکايت و خلاصه محروميتهاى متعدد همه و همه باعث شده که پرسپوليس بحرانىترين روزگار حيات خود را سپرى کند. حجم پروندههاى شاکيان پرسپوليس واقعاً زياد شده است و از آنجايى که مديران اين تيم به دليل مشکلات مالى قادر به رفع اين مشکلات متعدد نيستند بالاخره پرسپوليس تاوان اين مشکلات را بايد از طريق ديگرى بدهد. بعد از جريمه 10 هزار دلارى و کسر 6 امتياز از امتيازهاى پرسپوليس در فصل قبل، فيفا منتظر واکنش مثبت از سوى مديران اين تيم مبنى بر جلب رضايت شاکيان بود اما گويا چون پرسپوليس نتوانسته است رضايت کامل شاکيان را بهدست بياورد از سوى کميته انضباطى فيفا با محکوميت روبهرو شده است و اين تيم با رأى اين کميته مىبايستى به ليگ دسته اول سقوط کند و درواقع به اين پيکارها تبعيد شود. البته فدراسيون براى جلوگيرى از اجراى اين رأى اقدامات متعددى انجام داده است و انصافاً اگر حمايت فدراسيون از پرسپوليس نبود، شايد زودتر از اينها پرسپوليس با محروميتهاى متعدد روبهرو مىشد. گفته مىشود تلاش مصطفوى باعث شده است که او به دليل ارتباط مناسبى که با فيفا دارد مهلت 20 روزهاى از کميته قضايى بگيرد تا دو مشکل اساسى پرسپوليس را حل کند، اول اينکه مديران اين تيم طى اين مدت به فکر پرداخت بدهىهاى خود باشند و دوم پرسپوليس بدون استرس و مشکلات حاشيهاى بازى فينال جام حذفى را برابر سپاهان برگزار کند. البته مديران پرسپوليس بايد قبل از اعلام رأى فيفا به فکر رفع اين مشکلات مىافتادند اما تعلل آنها باعث شده است که فعلاً پرسپوليس با اين مشکل اساسى روبهرو شود.
-
با تأييد وزارت رفاه کار فتحا...زاده تمام شد
سرانجام پس از چند روز جار و جنجال و حرف و حديثهاى فراوان کار على فتحا...زاده به عنوان مديرعامل جديد باشگاه استقلال تمام شد تا او پس از 39 ماه مجدداً سکان مديريت اين تيم پرطرفدار تهرانى را از امروز به دست بگيرد.
شنيدههاى ما حاکى است دکتر اميدوار رضايى رئيس هيأتمديره باشگاه روز گذشته در جلسهاى با مهندس پرويز کاظمى وزير رفاه با برطرف نمودن سوءتفاهمات و اختلافات به وجود آمده نظر مساعد او را براى حضور فتحا...زاده به عنوان جانشين حسين قريب جلب کرد تا با تأييد وزارت رفاه، بحرانهاى اخير در کادر مديريتى مدافع عنوان قهرمانى فصل گذشته ليگ برتر و نماينده ايران در جام باشگاههاى آسيا از بين برود.
گفتنى است به احتمال فراوان حکم رسمى مديرعامل باشگاه استقلال به زودى توسط وزير رفاه امضا و صادر خواهد شد تا حاجى کار خود را رسماً آغاز نمايد.
-
خداداد: ميثاقيان مرا در جريان نگذاشته بود
اوضاع ابومسلم خيلى به هم ريخته است! ناصر شفق موبايلش را خاموش کرده تا وارد ماجرا نشود. مىگويند مديرعامل ابومسلم خداداد عزيزى را به عنوان رئيس سازمان فوتبال «جلو» فرستاده تا از ترکشهاى احتمالى دور بماند. ديشب با هزار زحمت خداداد را يافتيم، متن گفتگوى ما را بخوانيد:
جانشين اکبر ميثاقيان مشخص شد؟
بله، آقاى سيدمهدى قياسى که مربى خود اکبرآقا و من بودهاند.
پس با استعفاى ميثاقيان موافقت شد؟
مديران ارشد باشگاه پس از بررسى بسيار چنين تصميمى گرفتند.
موضع شخصى شما چه بود؟
اکبر ميثاقيان همبازى و مربى من بوده و دوست خوب من است و هر کارى از دستم بر بيايد برايش انجام مىدهم. منتها ايشان در مورد استعفايش مرا در جريان نگذاشته بود و مستقيماً نزد مديرعامل رفت و کارى از دستم ساخته نبود اما بايد بدانيد موقع بستن قرارداد همه جوره در کنارايشان بودم و برخلاف مواضع باشگاه طرف آقاى ميثاقيان را گرفتم و اين را مىتوانيد از خود ايشان هم بپرسيد.
مىگويند سر مسئله ماليات ميثاقيان ناراحت شده است؟
اخبار داخلى باشگاه را هر کسى به شما داده خودش در مورد بقيه مسائل توضيح بدهد.
شنيديم ديروز چند بازيکن در باشگاه جار و جنجال کردهاند؟
کسى جرأت جار و جنجال کردن در ابومسلم را ندارد!
آينده ابومسلم را چطور مىبيني؟
اين تيم بازيکنان بزرگ و مطرحى را از دست داده که نمونهاش حسين بادامکى بود و مىدانيد چه بازيکنى است، آندرانيک تيموريان را داشته که الان در بولتون بازى مىکند و خيلىهاى ديگر که در تيمهاى جديد خود فيکس هستند. نفرات جديد اکثراً جوان و کمتجربه هستند و در نيم فصل دوم بازدهى مطلوب خواهند داشت.
آقاى شفق را کجا پيدا کنيم؟
درگير مسائل کارى هستند. يکي، دو ساعت ديگر با موبايلش تماس بگيريد پيدايش مىکنيد.
فکر نمىکنى دارند خيلى مشکلات را به سمت تو سوق مىدهند؟
مهم نيست! من به هيچ چيز و هيچ کس جز خداوند متعال نياز ندارم و برايم مهم نيست چه بگويند آنکه آن بالا ناظر کارهاى ماست بندهاش را مىشناسند.
-
فقط حرف قانون را مىپذيرم! مايلىکهن: دايى در مطبوعات کملطفى مىکند
محمد مايلىکهن سرمربى تيم فوتبال فولاد خوزستان بعد از پيروزى اين تيم برابر پيکان تهران جمعه با تيمش در اهواز به مصاف تيم فوتبال سايپا خواهد رفت اما سرمربى سابق تيمملى فوتبال کشورمان روز گذشته در مورد شکايت جديد على دايى کاپيتان سابق تيمملى فوتبال اعلام کرد: وقتى شاکى علاوه بر اينکه از طريق قانون دنبال اعمال حق باشد در برخى مطبوعات هم به جنجالآفرينى مىپردازد کملطفى او را نشان مىدهد که اين مسئله جوانمردانه نيست.
مايلىکهن ادامه داد: باتوجه به شروع ليگ برتر تمام فکر و ذهن خود را معطوف به تيم فولاد خوزستان و موفقيت اين تيم کردم و در مورد مسائل قانونى هميشه تابع آن هستم زيرا همه بايد به قانون احترام بگذاريم.
بنده هيچگاه هراسى از اعمال قانون نداشته و ندارم و اگر خلافى هم کرده باشم در دادگاه پاسخگوى آن هستم. به هر حال در مورد اين مسئله جو سازى شده و اين مسئله اصلاً صحيح نيست چرا که وقتى شاکى علاوه بر شکايت در دادگاه از طريق برخى از مطبوعات شروع به جنجال کند نشان دهنده کم لطفى اوست. به هر حال همانگونه که قبلاً گفتم من هم حرفها و شکايتهايى دارم که تمام آنها را در دادگاه اعلام خواهم کرد.
-
تيموريان: بازى در بولتون به اندازه جامجهانى ارزشمند بود
اگر چه جامجهانى آلمان تجربه تلخى براى فوتبال ايران بود اما آندرانيک تيموريان جزو معدود نفرات موفق ما در اين تورنمنت بود که خيلى زود مزد زحمات خود را با پيوستن به بولتون گرفت. آندو اين هفته مقابل واتفورد حضورى چهار دقيقهاى در زمين داشت. هر چند دقايق حضور وى در زمين بسيار اندک بود اما همين مسئله موجب اميدوارى شد تا وى در آينده نيمنگاهى هم به ترکيب ثابت داشته باشد. آندو عصر ديروز به نکات جالبى اشاره کرد که چکيده آن از نظرتان مىگذرد:
* از دستياران آلردايس شنيدم که قرار بود در ترکيب ثابت بولتون قرار بگيرم اما ظاهراً به خاطر خستگى راه و عدم حضور در تمرينات تيم نيمکتنشين شدم و در آخرين دقايق بازى به ميدان آمدم.
* اگر چه فقط چهار دقيقه بازىکردم اما اين حضور به قدرى برايم لذتبخش بود که نظير آن را فقط در جامجهانى تجربه کرده بودم.
* قبل از آغاز بازى من به همراه نيکولاس آنلکا به تماشاگران معرفى شديم و حسابى مورد تشويق قرار گرفتيم.
* هدف اصلى من حضور در ترکيب ثابت بولتون مىباشد.
* هنوز خانه نگرفتهام و در هتل زندگى مىکنم.
* باشگاه طى روزهاى آينده برايم مربى خصوصى مىگيرد تا زبان انگليسى را به طور فشرده فرا بگيرم.
* اين هفته بازى بسيار سختى مقابل شفيلديونايتد داريم اما باتوجه به بازى در خانه به کسب سه امتياز مسابقه اميدواريم.
* هر وقت قلعهنوعى بخواهد به تهران مىآيم و با تمام وجود در خدمت تيمملى خواهم بود.
-
آخرين اخبار از اوضاع بههم ريخته ابومسلم اختلافات سر ماليات به اوج رسيد!
سرمنشأ درگيرى و اختلافات اکبر ميثاقيان و باشگاه ابومسلم به مدتها قبل برمىگردد. جرقه اين اختلافات از مبلغ درخواستى ميثاقيان زده شد چون او در ابتداى مذاکراتش خواهان دريافت 180 ميليون و عقد قرارداد باشگاه ابومسلم با پسرش شد.
درسفر تدارکاتى اين تيم به اتريش هم ميثاقيان خانوادهاش را با هزينه ابومسلم به همراه برد. ابومسلمىها که مىتوانستند با مبلغ 60 ميليون ستار همدانى را جذب کنند به اصرار ميثاقيان «مختاري» مدافع شموشک را جذب کردند. اينها گذشت تا اينکه چند روز قبل ميثاقيان خواهان دريافت بخش اعظمى از قراردادش گرديد و چون ماليات خود را نپرداخته بود براى او کارت بازى صادر نمىشد بنابراين باشگاه ابومسلم بهناچار مبلغ 21 ميليون تومان بابت ماليات سالهاى 83 و 84 اين مربى پرداخت کرد تا وى بتواند روى نيمکت بنشيند اما فرداى بازى با پرسپوليس، وقتى ميثاقيان متوجه شد که ماليات پرداخت شده از پيش قراردادش کاسته مىشود با ناراحتى به باشگاه رفت و استعفا کرد.
صبح ديروز نيز دو بازيکن ابومسلم به محل باشگاه رفته و با صداى بلند خواهان دريافت حق و حقوق خود بدون کسر ماليات شدند و هنگامى که با واکنش شديد باشگاه مواجه گرديدند متوجه شدند در صورت ايجاد تنش حکم اخراجشان صادر مىشود از اين رو عذرخواهى کرده و عنوان نمودند از سوى مربيان جدا شده تحريک شدهاند!
-
باقري: مقابل سپاهان بازى نمىکنم
بنا به گفته پزشک پرسپوليس کريم باقرى ديگر از بابت مصدوميت خود هيچ نگرانى ندارد و مىتواند در ديدار مقابل سپاهان، پرسپوليس را همراهى کند اما کاپيتان پرسپوليس نسبت به اين جريان چندان خوشبين نيست. باقرى در اين خصوص گفت: با وضعيت جسمانى که دارم امکان ندارد در ديدار مقابل سپاهان به ميدان بروم چون مدتى است که از تمرينات گروهى دورم و از نظر جسمانى آماده بازى نيستم.
باقرى درخصوص ديدار تيمش مقابل سپاهان افزود: پرسپوليس بايد در تهران به گونهاى نتيجه بگيرد که کار به اما و اگر بازى برگشت نکشد چون يقين دارم وضعيت در اصفهان به گونه ديگرى خواهد بود.