ممکنه به علت داغی بیش از حد سوختگی پیدا کنید ولی اون مورد چه ربطی به لپ تاپ داره !؟ اینا شایعاتی هست که همیشه تو اینترنت دیده میشه . لپ تاپ دستگاه مایکروویو نیست که !نقل قول:
Printable View
ممکنه به علت داغی بیش از حد سوختگی پیدا کنید ولی اون مورد چه ربطی به لپ تاپ داره !؟ اینا شایعاتی هست که همیشه تو اینترنت دیده میشه . لپ تاپ دستگاه مایکروویو نیست که !نقل قول:
من از خیلی ها شنیدم که میگن روی پا بزارین مشکل نازائی داره.خیلی نگرانم.شما منبع معتبری از حرفتون دارین؟نقل قول:
[QUOTE=yashm1365;5662672]سلام بچه ها. نرخ سرعت انتقال دیتا ExpressCard/54 چنده؟ هارد اکسترنال سیلیکون پاور A80 می خواهم بگیرم که usb3 هستش ولی لپ تاپ من HP DV5-1135 پورت usb3 ساپورت نمی کند برای همین می خواهم یک USB3.0 Express Card بگیرم . حالا مشکل اینجاست اگر نرخ سرعت ExpressCard/54 پایینتر یا مساوی با usb2 باشد عملاً خرید هارد usb3 و تبدیل USB3.0 Express Card فایده ای ندارد .[COLOR="Silver"]
یکی جواب من رو هم بده دیگه:31:
سیستم من از امروز داره شروع می کنه به قفل کردن ، ویندوز عوض کردم باز هم قفل می کنه ، توی safe mode می رم قفل می کنه؟ وقتی پردازش یک کم می ره بالا قفل می کنه ، آنتی ویروس آویرا و تروجان آنتی اسپای ور هم دارم . به فایر فاکس هم خیلی حساسه . به غیر از ویروس احتمال داره از آداپتور باشه؟ نخندین
اخه این دیگه خیلی مسخرست که میگن. .!!نقل قول:
من از خیلی ها شنیدم که میگن روی پا بزارین مشکل نازائی داره.خیلی نگرانم.شما منبع معتبری از حرفتون دارین؟
پس تابستون که شد همه بریم پیش به سوی نازائی ؟؟:31:
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
سر چه کاری قفل میکنه؟؟نقل قول:
سیستم من از امروز داره شروع می کنه به قفل کردن ، ویندوز عوض کردم باز هم قفل می کنه ، توی safe mode می رم قفل می کنه؟ وقتی پردازش یک کم می ره بالا قفل می کنه ، آنتی ویروس آویرا و تروجان آنتی اسپای ور هم دارم . به فایر فاکس هم خیلی حساسه . به غیر از ویروس احتمال داره از آداپتور باشه؟ نخندین
انتی ویروس رو غیر فعال کنید.. چک کنید..
از ویروس نمیتونه باشه .. مگه ویندوز رو عوض نکردید؟
سلام دوستان یه لب تاب Dell Vostro1015 دارم ولی وب کمش کار نمیکنه!!!! چجوری درسش کنم؟؟ درایوری چیزی؟؟؟
ممننوونن
سلام، رفقا ما لپیمون این دکنه ب پرید بیرون فشار داریم این بیلبیلک زیرش شکست
تو مجتمع پایتخت جایی هست ببرم یه دقیقه واسم درستش کنه؟ ایسوز هست
نقل قول:
بله باید برید کیبورد رو درست کنید ! هزینش هم بین 30 تا 75 تومان هست !
همه ی تعمریاتی های نوت بوک هم این کار رو انجام میدن
نقل قول:
برید به قسمت device manager و ببینید درایور مربوطه نصب هست یا خیر ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نصب بود که با یک نرم افزاری مثل Arcsoft webcam یا هر چیزه دیگه میتونید از وبکم استفاده کنید و اگر هم نصب نبود ، می تونید با نصب درایور که در سایت دل هم موجوده این کار رو انجام بدین
نقل قول:
بله دوست عزیز ، به خاطر گرمای لپتاپ هست و نه امواج وایرلس !
Stony Brook دانشگاهی هست که در این زمینه تحقیق کرده و هنوز هم به نتیجه ایی که بگند به طور حتم مضر هست نرسیدن!
30 تا 70 تومان؟؟؟ ببین این قسمت پلاستیکی که دکمه رو به اون قسمت بالا پایین رونده وصل میکنه شکسته، اگه اینقدر باشه به خاطر یه قطعه پلاستیکی با چسب میچسبونم، من هم کلیدم سالمه هم اونیکه رو کیبور هست، اون متصل کننده پوکیدهنقل قول: