اره سریع یا کلین میکنه یا قرنطینه نتیجه داینامیک تست ها هم که دوستان گذاشتن انجام دادم خودت دیدی موقع رفتن به وب بدون انجام کار دانلود و اسکن شد بازهم هیچی اما موقع ران کردن فایلها سریع ریمو کرد:11:نقل قول:
Printable View
اره سریع یا کلین میکنه یا قرنطینه نتیجه داینامیک تست ها هم که دوستان گذاشتن انجام دادم خودت دیدی موقع رفتن به وب بدون انجام کار دانلود و اسکن شد بازهم هیچی اما موقع ران کردن فایلها سریع ریمو کرد:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
چند سال قبل این آنتیویروس در تست شرکت AVC شرکت کرد ولی به علت میزان شناسایی پایین نتوانست به تست اصلی ملحق شود و بعد از آن ظاهرا در هیچ تستی شرکت نکرده است (البته توجه دارید که تست مال 5 سال پیش است و نتایج قابل استناد برای زمان حال نیست):
[HTML]http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/2ndgrouptest.pdf[/HTML]
این آنتی ویروس ظاهرا نظر خود را بیشتر معطوف بازار لهستان کرده است ولی حتی آنجا هم مشتری چندانی ندارد و چندی قبل جایی دیدم که شرکت سازنده در آستانه ورشکستگی است در هر حالت این دیگر یک آنتیویروس مطرح نیست و تجربه میگوید بهتر است زیاد به چنین محصولاتی اعتماد نکنید.:27:
این هم تست من با انلان ارمر
با برنامه کومودو لیک تست :
واو من که متعجب شدم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس برو تو کارشنقل قول:
یه جالبی هم که داره
اتوسندباکس هم داره / که باید در تنظیماتش فعالش بکنی
محصولات امسی سافت واقعا عالی هستند .نقل قول:
به نظر من با امتحانتی که قبلا کردم فایروال انلاین ارمر حتی از کومود هم سر تر و قوی تر هست اما برای این که بتونه یک سویت امنیتی کامل اینترنت سکوریتی ارائه کنه باید بیشتر کار کنه .
با انتی مالورشبه عنوان اسکنر یه4 5 ماهی کارکردم خوببود اما بخاطر محدودیت ترافیک اگرچند وقت اپدیت نمیشد از اول کاملباید دیتابیس رو دان میکرد و یکم مثبت کاذبش بالا بود تا اینکه اسپایور دکتر 1 ساله رو برنده شدم و دیگه از این استفاده نکردمنقل قول:
نقل قول:
فایروال انلاین ارمور یادمه چند سال پیش در صدر جدول فایروالها بود هنوزم کارش عالیه من 3 سال قبل هم که از این فایروال استفاده می کردم بسیار عالی عمل میکر د
پسهمونی هست که دنبالش بودی زود برو از لینکی که بهت دادم لایسنس یک ساله اصل رو بگیربیا حالشو ببرنقل قول:
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
زون الارم هم چیز خوبی هست حیف که داره از یاد میره من که قبل از نورتون سوئیت زون الارم داشتم هنوز هم بیادشمنقل قول:
این هم تست ما با کسپرسکی (تنظیمات بهینه شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]