من یک سوال داشتم :
چطوری میتونم با << کارت شتاب>> 1 GB به اکانت ماهیانه ADSL که از پارس آنلان گرفتم اضافه کنم ؟؟!!
سایت جدید این امکان رو نداره ولی توی سایت قبلی میشد اینکار رو کرد .
!!!!!!! Please Help Me
Printable View
من یک سوال داشتم :
چطوری میتونم با << کارت شتاب>> 1 GB به اکانت ماهیانه ADSL که از پارس آنلان گرفتم اضافه کنم ؟؟!!
سایت جدید این امکان رو نداره ولی توی سایت قبلی میشد اینکار رو کرد .
!!!!!!! Please Help Me
شما می تونی از سپنت بگیری . نامحدود:8:نقل قول:
سلام
دوستاان من برای راه اندازی adsl باید چیکار کنم؟ متاسفانه هیچ اطلاعاتی ندارم...:43:
در ضمن از چه شرکتی بهتره بگیرم...لطفا کمک کنید:11:
ممنون میشم...:11:
عجب سوال کلی ای:20:نقل قول:
پیشنهاد میکنم چند تا از صفحات این تاپیک و تاپیک راه اندازی رو بخونی همشون به همین موضوع پرداختن.
برای راه اندازی adsl شما باید ...
اول بری مخابرات منطقتون اونجا بپرسی بگی خانم محترم من میخوام adsl بگیرم چه شرکتهای سرویس دهنده ای با این مرکز قرار داد دارند. یا از اینترنت سرچ کنی اسم مرکز مخابراتیتون رو. مثلاً من که اسم مرکز مخابراتیم توحیده سرچ میکنم adsl توحید بیشتر شرکتها رو پیدا میکنم.
بعد که شرکتهای مختلفی رو پیدا کردی ( بعضی مناطق یکی دو تا شرکت هستن بعضی ها بیشتر ) میری تو سایتشون لیست قیمتها رو میبینی رو یکیو بر اساس سرعتی که میخوای و میزان ترافیک ( دانلود ) انتخاب میکنی .
چند تا شرکتی که اسمشون اون بالا هست تقریباً مثل همن و با مخابرات بصورت مستقیم ارتباط دارن و زیر شاخه نیستن هر کدوم قیمت هاش و سرعتش برات بهتر بود و انتخاب کنی خوبه.
دیگه برای خرید مودم و تنظیمات نرم افزاری و .... باید کتاب بنویسم ولی شما میتونی به این تاپیک هم مراجعه کنی که توضیحات کامل داده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
سلام دوست عزیز.شما نگفتی تو کدوم شهر هستی.بگو تا دوستان معرفی کنند.:27::10:نقل قول:
با سلام
من از سرویس eco 512 شاتل خیلی خوشم اومده با ماهی 9500.
اما یک مشکلی هست که به کاربرای خونگی بیشتر از 128 نمیدن.آیا راهی هست بتونم این ECO 512 رو بگیرم؟دانشجو هستم.
یک سوال از دوستان داشتم و اون اینه که 1گیگ برای وبگردی کافی هست یا نه؟اصلا می تونم چیزی دانلود کنم؟
آیا سرویس 128 با 512 شاتل در دانلود شبانه با هم فرقی دارند یا نه؟
سوالی هم در مورد سرویس طلایی 1 مگ صبانت با ماهی 15000 تومان و ترافیک 2 گیگ داشتم.این سرویس فقط اداری هست ؟راهی هست که یک کاربر خانگی بتونه از اون استفاده کنه؟
شنیدم شبانه رایگان هست.آیا با همون 1 مگ رایگان هست یا یک کاربر 128 با یک کاربر 1 مگ فرقی ندارند؟
در مورد هزینه راه اندازی بعضی از شرکت ها تا 30000 تومان هم می گیرند.می خواستم بپرسم برای راه اندازی چکار می کنند که اینقدر هزینه دریافت می کنند؟امکان راه اندازی شخصی هست؟
دوستان پیشنهاد بهتری ندارند؟
یکی از دوستان سوال کرد که از چه شرکتی و یا چه شیوه ای برای استفاده از اینترنت در منطقه پاسداران می تونم کمک بگیرم .
قرار شد من اینجا مطرح کنم و جوابش را بهش بگم .
گویا پیش شمارشون 2258 و 2259 است
ممنون
اول باید از خودشون سوال کنید بپرسید چه مدارکی برای بالاتر از 128 میخوان. بعضی ها معرفی نامه ی دانشگاه قبول میکنن بعضی ها نه.نقل قول:
1 گیگ برای هیچی کافی نیست نه وبگردی نه دانلود. یک گیگ مساوی با 1024 مگابایت حالا اینو تقسیم بر سی کنید میشود 34 مگابایت. یعنی میانگیناً روزی 34 مگابایت باید مصرف کنید که با باز کردن 5-6 تا سایت تمومه.
وقتی مینویسن اینترنت 512 فقط 9 هزار تومن اینو برای کسایی مینویسن که اصلاً نمیدونن ترافیک چی هست و تا قبل از سر رسیدن ماه باید 6 بار دوباره تمدید کنن.
متوجه نمیشم . 128 با سرعت 128 دانلود شبانه داره 512 با سرعت 512نقل قول:
آیا سرویس 128 با 512 شاتل در دانلود شبانه با هم فرقی دارند یا نه؟
بله بعضی بچه ها اینجا دارن و استفاده میکنن. البته با جواز کسب به گفته ی یکی از دوستان.نقل قول:
سوالی هم در مورد سرویس طلایی 1 مگ صبانت با ماهی 15000 تومان و ترافیک 2 گیگ داشتم.این سرویس فقط اداری هست ؟راهی هست که یک کاربر خانگی بتونه از اون استفاده کنه؟
نمیدونم! بهترین کار تماس با صبانت و سوال از خودشونه.نقل قول:
شنیدم شبانه رایگان هست.آیا با همون 1 مگ رایگان هست یا یک کاربر 128 با یک کاربر 1 مگ فرقی ندارند؟
سی تومن تا حالا نشنیده بودم شاید منظورت نصب بر روی بیش از یک سیستمه.نقل قول:
در مورد هزینه راه اندازی بعضی از شرکت ها تا 30000 تومان هم می گیرند.می خواستم بپرسم برای راه اندازی چکار می کنند که اینقدر هزینه دریافت می کنند؟امکان راه اندازی شخصی هست؟
کار خاصی نمیکنن تمام این پول برای اون فکسیه که به مخابرات میزنن یا پیکشون که میره مخابرات درخواستها رو میده.
اونطور که من شنیدم مخابرات برای رانژه هزینه ای دریافت نمیکنه و فقط آبونمانش رو میگیره.
هزینه ی نصب مودم با هزینه ی راه اندازی جداست هزینه ی راه اندازی پول پیکه! ولی هزینه ی نصب مودم پول اون آقاهه هست که میاد مودم نصب میکنه. نصب مودم بر روی یه سیستم کار 1 دقیقست و تو دفترچه راهنمای مودم خودش نوشته .
مثلاً شرکت لایزر نه هزینه ی نصب میگیره نه راه اندازی فقط هزینه ی ماهیانه میگیره. مودم هم گرو کشی نمیکنه هر مودمی که خواستی میتونی استفاده کنی.
سلام
توي منطقه ما فقط فن اوا را پشتيباني ميكند:41:
پيش شماره من 6650
ميخواستم ببينم فن اوا چطوريه و براي انلاين بازي كردن خوبه؟
به دوستتون بگید قبض تلفنش رو نگاه کنه نام مرکز مخابراتی رو نوشته.نقل قول:
بعد بره اینترنت سرچ کنه adsl سلمان فارسی (مثلاً) بیشتر شرکتهای ساپورت کننده رو گیر میاره.
یا بره مخابرات بگه من adsl میخوام بگیرم چه شرکتهایی با مرکز شما قرار داد دارن و لیستشو بگیره و باهاشون تماس بگیره.