تبریک میگم
الان چندمیم؟!
بارسا باخت؟ من بازی رو ندیدم
تبریک میگم
الان چندمیم؟!
بارسا باخت؟ من بازی رو ندیدم
سلام دوستان عزیز:
خوب برد شیرین رو تبریگ گفته بودم باز هم تبریک میگم .
و اینکه واقعا شرمندم دیروز بعد اینکه کامپیوتر رو خاموش کردم فکرم شد که از چارلیز عزیز تشکر نکردم باز هم اول عذر خواهی میکنم بابت اینکه یادم رفت و دوم ازش بخاطر گزارشش تشکر میکنم .
در باره وحید که بگم بن شده و نمیدونم کی ازاد بشه ایشالا برگرده به زودی خدای بچه با معرفتیه تاپیک بهش نیاز داره.
و دیوید هم همینطور نمیدونم چی شد من برگشتم اون بن شد حالا فک نکنه یه وقت من گزارش دادم دی:
و اینکه دیگر بگم تیم ما دوم هست با یک امتیاز کمتر ولی اصلا مهم نیست چون که بدون شک ما قهرمان خواهیم شد اگر تیم این روند فعلی رو حفظ کنه قهرمانی رو شاخمونه.
باز هم بازی رئال رو نشون ندادند و من نا امید نا امید و باید بشینم و فقطس گلهاش رو تماشا کنم .
خدا کنه سه شنبه نشون بدن بازی رئال رو وگرنه کل شبکه 3 رو به اتیش میکشم.
آخه زمانش بد موقع بود. كانال 3 با ريال بد نيست. انصافا فصل اكثر بازيهارو نشون داد تا جايي كه ميشد.
انشالا اين فصل هم قهرمانيم. البته بايد تو جام قهرمانان قهرمان بشن.
ایول دمشون گرم 10 نفره بازی رو بردن:40:
انگار دقیقه 90 گل پیروزی رو رئال زده درسته؟
درسته برادر....دقیقه 90 رودی گل رو زد...اویل بهش....نقل قول:
انگار دقیقه 90 گل پیروزی رو رئال زده درسته؟
دست همه دوستان درد نکنه....
وضعیتمون خیلی خوبه ...تفاضل گل هم 9 بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به داش مهدی گل چطوری داش دیدم هستی گفتم سلامی بگم اقا ما هم برگشتیم ولی شما نیستی ها؟
خوب رئال هم کم کم اون ریتم بازیش مثل فصل گذشته رو داره پیدا میکنه و من به این قسمت از قضیه بد امیدوارم و ایشالا که سه شنبه هم اشنایدر رو در ترکیب ببینیم و هم امین خوشحال بشه و هم ما.
در ضمن تو سایت رئال نوشته بازی با زنیت ساعت 20 هستش حالا 20 اینجا یا اونجا یکی از دوستان یه توضییح بدن متشکر خواهم شد.
و در اخر هم اینکه من یه چیزی رو متوجه نمیشم نیستلروی تو لیگا مگه 4 گوله نیستش ؟
دستت طلا محمد جان....خبر رسانی رو دیگه بزارید به عهده محمد....فقط یکی بیاد و کمکش کنه....
در مورد زمان بازی هم بگم که ما که نفهمیدیم اینا چه کار ساعتا کردن!ولی اگه اشتباه نکنم بازی رئال رو که دیشب ساعت 8 زده بود سایت گل،من ساعت9:30 خودمون رفتم و دیدم شروع شده...البته اختلاف همیشه 3 ساعت خورده ای بوده و اون شب چرا اینطوری شد من نمیدونم؟!؟!!؟
امشب میلان بازی داره دعا کنین ببره....
زنــــــــــــــده باد رئال مادرید....
برد...!:31:کد:امشب میلان بازی داره دعا کنین ببره....
زنــــــــــــــده باد رئال مادرید....
----------------------------
اختلاف ساعتی ما 3:30 بود...اما نمیدونم اینا چیکار کردن که بقول تو یهو شد 2:15 و بعدشم دیشب برای من شده بود 1:30!!!!!نقل قول:
اختلاف ساعت ما با اروپا 2.15 هست. ولی چون ما جدیدا ساعتمون رو 1 ساعت بردیم عقب فکر کنم یکم قاطی شده