-
پس از پيروزي صباباتري قم
كريمي: ضعفهاي استقلال را به خوبي ميشناختم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صبا باتري قم گفت: ضعف هاي اسقلال را به خوبي مي شناختم و توانستيم با حرفهايگري پيروز شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي پس از برتري 3 بر يك مقابل استقلال تهران گفت: يكي از زيباترين بازي هاي ليگ برتر هشتم را تا اين هفته شاهد بوديم و هر دو تيم با تمام توان وارد ميدان شدند و بازي خوبي ارائه كردند كه ماحصل آن رد وبدل شدن چهار گل و ايجاد دهها موقعيت گلزني روي دروازه ها بود.
وي افزود: استقلال مي توانست برنده اين مسابقه باشد؛ اما بازيكنان ما حرفه اي عمل كردند و از موقعيت هاي خود نهايت استفاده را بردند. ضمن آنكه دروازه بان ما درخشش فوق العاده اي داشت و مهاجمان استقلال عجول بودند.
كريمي تاكيد كرد: اين ديدار نكات تاكتيكي زيادي را در بر داشت و من با شناختي كه از ضعف هاي استقلال داشتم و لزومي هم نمي بينم كه در اينجا به آنها اشاره كنم، توانستيم حريف را شكست بدهيم.
سرمربي سابق استقلال ادامه داد:فقط متاسفم كه صعود صبا در جدول با شكست استقلال تهران مصادف شد.
سرمربي صبا باتري در خصوص قضاوت مسابقه گفت: صحنه خاصي نديدم اما فقط از افشاريان يك خواهش دارم اين كه پس از آنكه وقت هاي تلف شده اي كه محاسبه كرد، به اتمام رسيد سوت پايان مسابقه رابه صدا در آورد.
-
حرفه ای بودیم بردیم
کریمی: از باخت استقلال متاسفم
فيروز كريمي پس از برتري 3 بر يك مقابل استقلال تهران گفت:«يكي از زيباترين بازي هاي ليگ برتر هشتم را تا اين هفته شاهد بوديم و هر دو تيم با تمام توان وارد ميدان شدند و بازي خوبي ارائه كردند كه ماحصل آن رد وبدل شدن چهار گل و ايجاد دهها موقعيت گلزني روي دروازه ها بود. استقلال مي توانست برنده اين مسابقه باشد؛ اما بازيكنان ما حرفه اي عمل كردند و از موقعيت هاي خود نهايت استفاده را بردند. ضمن آنكه دروازه بان ما درخشش فوق العاده اي داشت و مهاجمان استقلال عجول بودند. اين ديدار نكات تاكتيكي زيادي را در بر داشت و من با شناختي كه از ضعف هاي استقلال داشتم و لزومي هم نمي بينم كه در اينجا به آنها اشاره كنم، توانستيم حريف را شكست بدهيم.»
سرمربي سابق استقلال ادامه داد: «فقط متاسفم كه صعود صبا در جدول با شكست استقلال تهران مصادف شد.
سرمربي صبا باتري در خصوص قضاوت مسابقه گفت: صحنه خاصي نديدم اما فقط از افشاريان يك خواهش دارم اين كه پس از آنكه وقت هاي تلف شده اي كه محاسبه كرد، به اتمام رسيد سوت پايان مسابقه رابه صدا در آورد.»
-
صباباتری 3 – 1 استقلال
شیب منفی تندتر شد
اتفاقات بدتر از حد تصور برای استقلال کنار هم ردیف می شود. آبی ها تیم جان داری نشان نمی دهند و خیلی راحت ضعف خود را در تمام خطوط به نمایش می گذارند. آنچه در دیدار با صباباتری نمود پیدا کرد ضعف مفرط در خط دفاعی ، دروازه و البته به سیاق دیدارهای قبلی نقطه شروع ترکیب استقلال بود. حضور جانواریو در ارنج روز گذشته آبی ها هواداران این تیم را امیدوار کرد. اتفاقا جانواریو هم نمایش نسبتا قابل قبولی داشت و در شرایطی که می توانست اولین گل خود را برای استقلال به ثمر برساند با بد شانسی مواجه شد. دقایقی بعد اما صبا باتری با شوت غافلگیر کننده شیث رضایی والبته ضعف طالب لو در مهار توپ 1 بر 0 بازی را جلو افتاد تا استقلال گرفتار دردسر همیشگی شود. تلاش آبی ها برای جبران گل خورده در نیمه اول راه به جایی نبرد تا در شروع نیمه دوم وضعیت تغییر کند. استقلال در نمایش خوب 10 دقیقه ابتدایی در چند حمله در نهایت روی یک اوت دست با ضربه سر سیاوش اکبر پور بازی را به تساوی کشاند . با این حال روند رو به رشد استقلال با دوام نبود و ارایه فوتبال سردرگم همراه پاس های اشتباه فراوان میدانداری را دوباره از آن صبا باتری کرد. مدافعان استقلال خیلی راحت دریبل می خوردند و بازیکنانی مثل فشنگچی به راحتی خط دفاعی استقلال را به هم می ریختند. گل دوم صبا هم اتفاقا روی یک شوت دیگر توسط کلاه کج به تور دروازه استقلال دوخته شد. تا امیر قلعه نویی برای جبران شکست در یک تعویض انتحاری تقی پور را به عنوان مهاجم به میدان بیاورد. تعویض تقی پور نتیجه نداد و در عوض این صبا بود که روی یک حرکت حساب شده گل سوم را هم وارد دروازه استقلال کرد. پوپی که با مهار ناقص طالب لو توسط فضلی گل شد کار استقلال را یکسره کرد تا استقلال در یک شیب تند منفی در حال سقوط باشد. تیم امیر قلعه نویی حالا گرفتار یک بحران واقعی شده. بحرانی که تا به امروز راه چاره ای برای آن پیدا نشده است. قلعه نویی البته شاید اگر از نیمکت قویتری چه به لحاظ کمک و چه بازیکن بهره مند بود شرایط بهتری را تجربه می کرد.
تركيب تيم استقلال:وحيد طالب لو، پيروز قرباني، بيژن كوشكي، پژمان منتظري، حسين كاظمي، خسرو حيدري، مهدي امير آبادي( از دقيقه 76 ابراهيم تقي پور)، مجتبي جباري، جان واريو(از دقيقه 46 علي عليزاده)، سياوش اكبرپور، عليرضا عباسفرد(از دقيقه 68 فرهاد مجيدي)
سرمربي : امير قلعه نويي
تركيب تيم صباباتري:المير توليا،حميد رضا فرزانه(از دقيقه 62 يحيي گل محمدي)،شيث رضايي، مرتضي اسدي، حميد سر آباداني، امير حسين فشنگ چي، عادل كلاه كج (از دقيقه 84 محمد همرنگ)، محمد نوري ، محسن يوسفي( از دقيقه 67 مهدي خيري)، غلامرضا رضايي و فريدون فضلي
سرمربي :فيروز كريمي
-
فتح الله زاده : با جديت از قلعه نويى حمايت مى كنيم
تهران IranSport.Net - على فتح الله زاده، مدير عامل تيم استقلال تهران، طى اظهار نظرى در مورد مسائل مختلف اين باشگاه صحبت كرد كه گزيده صحبت هاى وى در زير آمده است. توماس، مهاجم پرتغالى روز پنجشنبه به تهران آمد و قرار بود با او قرار داد ببنديم اما پيشنهاد تيم قطرى كار را خراب كرد و توماس به قطر رفت. چند شركت داخلى وخارجى خواهان اين هستند كه اسپانسر استقلال شوند اما بنا به دلايلى نمى توانيم هزينه هايمان را به آنها بسپاريم. با اين حال امروز اسپانسر استقلال مشخص مى شود. در اين فصل ۶ ميليارد تومان هزينه خواهيم داشت. از اين مبلغ ۵/۱ ميليارد تومان را سازمان به ما كمك مى كند. در صورت مشخص شدن اسپانسر ۲، ميليارد تومان را نيز اسپانسر مى دهد و بقيه اين مبلغ را بايد خودمان تهيه كنيم.ما در باشگاه پولسازى مى كنيم تا بتوانيم هزينه ها را تأمين نماييم. ۵ مهاجم بسيار خوب داريم اما فشارهاى جانبى باعث شده است تا داشته هاى خود را نبينيم و به سراغ خارجى ها برويم. توره در پرسپوليس چكار كرده است؟ چند گل زده است؟ بايد زمان بگذرد تا مهاجمان خود را پيدا كنند.از نتايج به دست آمده راضى نيستم چرا كه تيم براى آسيا بسته شده است اما از بچه ها و كادرفنى رضايت دارم. با اين حال ۴ بازى ملاك نيست. تيمها خيلى تغيير خواهند كرد. پس از گذشت ۱۰ هفته مى شود در مورد شرايط تيمها صحبت كرد. البته ما ۲ جاى خالى را در ليست خود گذاشته ايم و آنها را هم براى نيم فصل و جبران اشتباهات نگه داشته ايم.هيچ وقت نگفته ام جاسوس داريم. قلعه نويى اين بحث را مطرح كرد. قلعه نويى با فتح الله زاده فرق مى كند. نبايد به اين چيز ها توجه كنيم و با قدرت به كار خود ادامه خواهيم داد.من در اين مدت حتى يكبار هم در تمرين تيم شركت نكرده ام چرا كه تيم ما مشكل مالى دارد و من از روى بچه ها خجالت مى كشم. من مسئول پرداخت پول بچه ها هستم و وقتى نمى توانم پول آنها را پرداخت كنم شرمنده مى شوم. اين موضوع كه قلعه نويى تنها ۳ هفته مهلت دارد كذب محض است. اين موضوع را كسانى بيان مى كنند كه فقط به فكر منافع خود هستند. ديگر اشتباه فصل گذشته را مرتكب نمى شويم و با جديت از قلعه نويى حمايت مى كنيم. توانايى امير بالاست و قطعاً استقلال را به جايگاهى كه ما مى خواهيم خواهد رساند.اگر استقلال را ۷ سال به من بدهند و در سال اول ۳۰ درصد از مبالغ ما را پرداخت كنند، در سال هاى بعد ديگر پولى از سازمان نمى خواهم و خودم به تنهايى باشگاه را مى چرخانم!
-
با تمام ناراحتیم بازم امیدوارم
استقلال یه فرصت دیگه پبیدا کرده که ثابت کنهتیم روزهای سخت ه
-
ورمزیار:
انتظار توهین از مرفاوی را نداشتم
قم - خبرگزاری مهر: کمک مربی تیم صبای قم از برخورد بد کمک اول تیم استقلال تهران انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، صادق ورمزیار که به دلیل درگیری با صمد مرفاوی توسط داور از زمین مسابقه اخراج شد در جمع خبرنگاران گفت: بنده برای پیگیری یک خطا که بر روی بازیکنم اتفاق افتاده بود در کنار زمین حاضر شدم و با داور مسابقه گفتگو کردم.
وی افزود: در این لحظه متوجه توهینهای آقای صمد مرفاوی شدم که هیچگاه از ایشان انتظار چنین توهینهایی نداشتم.
ورمزیار با بیان اینکه بنده هیچگونه صحبتی با ایشان نکردم و در جایگاه حاضر شدم تصریح کرد: آقای مرفاوی میخواستند درگیری را ادامه دهند که داور مسابقه نیز هر دو ما را از زمین مسابقه اخراج کرد.
کمک مربی تیم صبای قم گفت: بنده متاسفم که سالها در کنار فردی بودهام که اینقدر سریع همه چیز را با یک برد و باخت عوض کرد.
-
قلعه نوعی:
مقصر اصلی باخت استقلال من هستم
قم - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم استقلال تهران گفت: در بازی برابر صبا بنده مقصر اصلی باخت تیم استقلال هستم.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، امیر قلعه نوعی پس از بازی دو تیم استقلال تهران و صبای قم در جمع خبرنگاران گفت: فوتبال بسیار خوبی بود و هر دو تیم جوانمردانه بازی کردند.
وی افزود: تیم ما از هر نظر زحمت کشید و همه بازیکنان خوب بازی کردند و مقصر اصلی باخت تیم استقلال من هستم.
قلعه نوعی با بیان اینکه ما از موقعیتها به درستی استفاده نکردیم، گفت: اکثر توپهای ما در پایان به گل تبدیل نمیشد که تیم مقابل از این فرصت استفاده و توانست سه گل را وارد تیم ما کند.
وی افزود: یکی از مشکلات اصلی تیم ما همین بود و نمیتوانست از موقعیتهای نهایی به نحو مطلوب استفاده نماید و ما انتظار باخت را نداشتیم.
سرمربی تیم استقلال تهران تصریح کرد: بنده یک تیم اول جدول را تحویل دادم و یک تیم رده سیزدهم جدول را تحویل گرفتم که نمیخواهم وارد جزئیات آن شوم.
وی افزود: تیم استقلال از آرامش خاصی برخوردار است که متاسفانه یک سری از افراد قصد دارد این آرامش را به هم بزنند که این موضوع در دو تیم استقلال و پرسپولیس شایع است.
وی در پایان به داوری مسابقه انتقاد کرد و گفت: معتقدم داور دو پنالتی را برای ما نگرفت.
-
قلعهنويي: من مقصرم
مهاجمان ما خيلي با عجله و شتاب زده بودند
تيم را صدرنشين تحويل دادم، سيزدهم به من دادند
خبرگزاري دانشجويان ايران - قم
سرويس: ورزشي - فوتبال
شتابزدگي و عدم دقت مهاجمان در زدن ضربات آخر عامل اصلي باخت استقلال بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعهنويي پس از شكست 3 بر 1 استقلال در برابر صباي قم گفت: مقصر اصلي باخت من هستم. البته مهاجمان ما خيلي با عجله و شتاب زده عمل كردند.
سرمربي تيم استقلال درمورد داوري بازي نير گفت: افشاريان قضاوت خوبي را از خود به نمايش نگذاشت. او چندين پنالتي را براي استقلال نگرفت.
وي درخصوص عملكرد تيمش افزود: ما انتظار باخت نداشتيم و براي برد آمده بوديم. اين قانون نانوشتهي فوتبال است. تيمي كه گل نزند، گل ميخورد.
سرمربي استقلال همچنين درخصوص درگيري صمد مرفاوي و صادق ورمزيار افزود: چيز خاصي نبود. هر دو نفرشان تحت فشار و استرس بازي بودند و هيچ مشكل خاصي نبود.
قلعهنويي درمورد وضعيت تيمش گفت: روزي كه من رفتم تيم صدرنشين را تحويل آقايان دادم ولي حال كه برگشتهام تيم سيزدهم جدول را به من دادند. با اين وجود بعضيها نميگذارند استقلال بدون حاشيه باشد.
-
مردانم حرفهايتر و با دقتتر بودند
فيروز كريمي:
استقلال - صبا زيباترين بازي هفتهي ششم بود
كار "افشاريان" منسوخ شده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - قم
سرويس: ورزشي - فوتبال
فيروز كريمي گفت: بازيكنان صبا به دور از حاشيه و با دوندگي زياد به نخستين برد خود دست يافتند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقهي قم، سرمربي تيم فوتبال صباباتري پس از پايان بازي گفت: امروز شاهد زيباترين بازي هفتهي ششم بوديم. اين برد حق مردم شهر مقدس قم بود، بازيكنان ما حرفهايتر و با دقتتر بودند و تمام تاكتيكهاي من را در زمين پياده كردند.
كريمي گفت: ما در طول تعطيلات ليگ به صورت فشرده در دو نوبت صبح و بعدازظهر تمرين كرديم و نتيجهي تلاش و توانايي بدني بالاي بازيكنان اين برد شيرين بود.
كريمي درخصوص داوري بازي گفت: افشاريان قضاوت نسبتا خوبي را از خود به نمايش گذاشت. البته در گرفتن وقتهاي اضافه سختگير بود. تا زماني كه توپ در اختيار استقلال بود، سوت پايان نيمه را نزد. ولي به محض اينكه ما شروع به ضد حمله كرديم، بازي را تمام كرد. اين كار ديگر منسوخ شده است. بايد به محض اينكه وقت اضافه تمام ميشود، سوت پايان بازي را زد.
انتهاي پيام
-
وقتی شاخ غول می شکند
دیروز جمعه 22شهریور ماه مردم ایران و بسیاری از دوستداران فوتبال ایران در جهان بازی دو تیم تهرانی یعنی پرسپولیس " پیروزی " و استقلال را تماشا کردند.
فارغ از اینکه باخت یک بر صفر پیروزی و شکست سخت 3بر یک استقلال مقابل صبا باتری ، کنکاشی در وضعیت کنونی و آینده این دو تیم و اینکه چرا باید تا این حد به سرخ ، آبی پوشان تهرانی بها داده شود و تیم های شهرستانی سهم بسیار کمی از توجه دولت و شرکت ها و نهادها و بخش دولتی و خصوصی داشته باشند، مایه حیرت است.
ما و شما به خاطر داریم که دو تیم در دهه آخر قبل از پیروزی انقلاب اسلامی چه برو و بیایی داشتند و همین حالت با درجه ای کمتر بعد از سالهای پیروزی ادامه دادند ، اما در چند سال اخیر و به خصوص در دهه 1380تنها واژه ای که می توان در باره آنها گفت ؛ این است که بگوییم " شاخ غول شکست.
همه دوستداران فوتبال در کشورمان و ایرانیان مقیم دیگر کشورها می دانند که این دو تیم در آنها سال نیز اگر توفیقی داشتند، بر روی کاکل تیم های استانی می چرخید و به برکت حضور بازیکنان شهرستانی نام و نشانی داشتند و در جدول رده بندی مسابقات باشگاههای کشور از رده اول تا سوم پایین تر نمی آمدند.
دیروز تیم استقلال با شکست بسیار سخت 3بر یک مقابل صبا باتری قم به یکباره به رده هفدهم جدول سقوط کرد و شگفت انگیز تر آنکه مدیر عامل این باشگاه و سایر دست اندر کاران آن که همگی الحمدلله دهها میلیون تومانی در آمد دارند ، مدعی هستند که قهرمانی این دوره از لیگ خواهند شد.
شاید این ضرب المثل ایرانی که می گوید" سالی که نکوست از بهارش پیداست" سخن نا به جایی باشد و ما هم امیدواریم این ادعا ، اثبات شود و تیم های پرهزینه پایتخت نشین اینقدر روی خط اعصاب طرفداران راه نروند.
در سالهای پیش یکی از موفقیت های تیم های سرخ، آّبی این بود که به دلیل دارا بودن شرایط مالی بهتر ، بازیکنان برجسته تیم های شهرستانی را خریداری و ضمن خالی کردن تیم شهرستانی از بازیکن خوب ، خود را تقویت می کردند.
اکنون به برکت حضور شرکت های بزرگ در استانها و حمایت مسوولان دولتی و مردم از تیم های شهرستانی دیگر آن تراژدی جمع شده است ، و تیم های تهرانی باید بر روی داشته های خود متکی باشند یا آنکه از بازیکنان خارجی بهره بگیرند.
همین دوتیم با پرداخت نجومی 400 و 500میلیون تومانی به یک بازیکن " بعضی از بازیکنان خود" به بهانه اینکه اگر این رقم های هنگفت را نپردازیم آنها مهاجرت خواهند کرد، پول زیادی را دور می ریزند و در عین حال نتایج ضعیفی را هم در کارنامه خود دارند.
پیشنهاد ما این است که حداقل مدیران باشگاههای سرخ ، آبی این پرداخت ها را مشروط کنند و بگویند ، در صورتی که مثلا تیم قهرمان یا نایب قهرمان شود این مبلغ پرداخت خواهد شد.
این مبالغ نجومی ، سرمایه و پول مردم است که مثلا دولت یا مجلس یا یک نهاد و شرکت به باشگاههای تهرانی می پردازند و باید از آنها نتیجه هم طلب کنند و نباید اوضاع به همین منوال بدون نظارت و کنترل پیش برود.
نباید اجازه داده شود که با هر باخت این تیم ها، سرمربی ها گناه را به گردن داور و یا زمین و .... بیندازند و اینکه تنها کسی که مقصر نیست، بازیکن و کادر رهبری تیم است!!.
این باخت های پیاپی اعصاب و روان طرفداران دو تیم تهرانی را به هم ریخته و گاه شاهد درگیری ها شدید در میان جوانها و حتی در درون خانواده ها هستیم.
تیم اگر نتیجه خوبی نمی گیرد ، قرار نیست که این همه به آن بها داده شود و میلیاردها تومان هزینه صرف تیم شود.
یک اشکال دیگری که متوجه فدراسیون فوتبال کشور است ، این است که در سالهای اخیر خرید بازیکنان خارجی به سرعت رو به افزایش است و این خود نوعی دهن کجی به استعدادهای بالای جوانهای ایرانی است.
واقعیت این است که مسوولان و دست اندرکاران باید برای تربیت جوانها چاره اندیشی کنند، نه آنکه با هر باختی به فکر خرید بازیکنان خارجی باشیم و حتی گاه با این خرید نیز نتیجه ای عاید مان نشود.
ورزش امروز در زندگی جوامع بشری از جمله در زندگی خانواده های ایرانی نفوذ کرده و هیچ باشگاه و تیمی نمی تواند بگوید، پیروز شویم یا ببازیم ، جایگاه ما محفوظ و پرداخت های میلیاردی به تیم بر قرار است ، بالاخره باید حساب و کتابی باشد و مسوولان تیم بدانند که اگر تیم نتیجه نگیرد، مثلا پرداخت مدیر عامل و سرمربی و مربی و ... از صدهها میلیون تومان به 10 و 20میلیون تومان کاهش خواهد یافت به عبارتی حساب کشی در کار باشد کا حداقل اگر باختی در کار بود، دل طرفداران تیم ها با کم شدن پرداخت ها کمی خنک شود.
خبرگزاری ایسکانیوز
باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران