----------نقل قول:
با موبایل میشه تم ساخت ایولا اگه به این 5700 من بخوره اصلا مجموعه نرم افزاری تم این گوشی نیست تو بازار
Printable View
----------نقل قول:
با موبایل میشه تم ساخت ایولا اگه به این 5700 من بخوره اصلا مجموعه نرم افزاری تم این گوشی نیست تو بازار
-------------نقل قول:
متاسفانه به گوشی من نخورد نصب نمیشه ورژن گوشیم 3.83.1 است فارسی هست یعنی فارسیش کردم پیش تعمیر کار اشنامون بود که آپدیت و فارسیش کردم این برنامکه نخورد برنامه دیگه نسیت بهش بخوره
این رو گوشی من جواب داد:نقل قول:
http:// w w w . 2 s h a r e d . c o m /file/2910931/f5e30eac/ThemeDIY_v102.html
-----------نقل قول:
این لینک مشکل داره دوست عزیز یک چک بکن
با سلام من همه کارای و خصوصیات 5700 را دوست دارم گوشی خیلی بروز و جالبه اما یک مشکل خیلی بزرگ داره که من یک متن فارسی به صورت Text Document نوشتم و در گوشیم قرار دادم که متن فارسی تبدیل به اینگلیسی شده بود یعنی متن فارسی رو به اینگلیسی قاطی باتی تبدیل می کنه می خواستم بدونم که مال شما هم این جوری هست یا یک برنامه مخصوص داره ولی قبلآ که سونی ارکسون W810 داشتم این مشکل رو نداشت چرا نوکیا اینجوری درست می شه یا نا اگه این مشکل درست نشه میفروشمش.......
نقل قول:
سیروان جان شما کلا با این گوشی مشکل داری !!
اما نمیدونم چرا بعد از 7 ماه تازه یادت افتاده !!
شما برو گوشی رو بفروش و هم خودت و هم ما رو راحت کن ..
ببین مستر ک2 من نگفتم درده دل کن من گوشی رو دوست داشتم ولی یک مشکلات داره که نباید مبتدی ترین گوشی ها داشته باشند اخه چرا زبون فارسی رو تو گوشی نصب نمکی کنند چرا از ایرونیون بدشون میاد حالا بگذریم برنامه ی چیزی هست این نامسب فارسی بخونه
من Quick Office رو دارم و فایلهای txt رو که فارسی هستند بدون مشکل میخونه...نقل قول:
-----------نقل قول:
کسی ادرس دانلودش رو داره بده........ که به 5700 بخوره
ممنون از پاسختون
فقط لطفا بگید در جعبه 5700 بای چه چیزهائی باشه
و آیا کدی داره که باید در گوشی بزنیم که متوجه بشویم که این گوشی اصل است ؟
چون بعضی ها میگن باید کدی را در آن بزنیم
راستی ساخت کدام کشور باید باشه و چه چیزی روی جعبه و باطری و خود گوشی باشد
ممنون