ظاهرا از یه جا زدن دادن جای دیگه، نمیتونن همه جای ایران رو همزمان سرعت بالا بدن همیشه اینجوری بوده یه جا خوب بوده یه جا بد:n02:نقل قول:
Printable View
ظاهرا از یه جا زدن دادن جای دیگه، نمیتونن همه جای ایران رو همزمان سرعت بالا بدن همیشه اینجوری بوده یه جا خوب بوده یه جا بد:n02:نقل قول:
اینجا که عالی شده (چالوس و نوشهر)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست من با وی پی ان
مستقیم به پورت یو اس بی لپ تاپ وصله. اینم سه تا تست 4G در همون موقعیت مکانی دیروز که در ساعت 12:05 ظهر امروز با آنتن 80 درصد و مودم E3372 انجام شد:نقل قول:
این تست سرعت 4G همین الان من با «سایفون» اما سرعتش به پای درگاه وی پی ان شما نمی رسه.نقل قول:
طرج جدید ایرانسل
ماهی 5 گیگ 10 تومان
با شماره گیری :
*5#
از راست
ستاره پنج مربع
ویژه نوروز فقط تا 13 فروردیننقل قول:
این فکر کنم سرعت سرور خود وی پی ان هست نه سرعت ایرانسلنقل قول:
من قبلا روی گوشی هم با هات اسپات میزدم همین سرعت هارو میداد
سلام،عیدتون مبارک.
متاسفانه برای سومین بار پیش از اتمام زمان و حجم قانونی بسته نامحدود ،این بسته تمام شد واز اون بدتر بدون اخطار کل اعتبار سیم کارت هم که مبلغ کمی هم نبود با تعرفه آزاد مصرف شد!
همونطور که مشاهده میکنین بنده یک بسته نامحدود یک ساعته رو دقیقا راس ساعت هفت خریداری کردم.
ولی در کمال تعجب 7:56 دقیقه صبح متوجه شدم اعتبار صفر شده و ارتباط قطع!
متاسفانه پیگیری هم نتیجه نداد!میخواستم بدونم این مشکل برای شما هم بوجود اومده؟
این هم کل مصرف از میزان 20 گیگ مجاز:
چرا طرح مصرف ازاد رو فعال نمیکنی که دیگه از مشکلات پیش نیاد دوست عزیز؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
اینا چرا اینجورین؟ همونطور که میدونین من قبلا. گفتم. 9 ماهه با ایرانسل مشکل دارم میخاستم شکایت کنم. اما نکردم که جواب نهای رو ببینم الان. 15 روزه هفته ای دوبار دارن زنگ میزنن مسکلتون حل شد؟ میگم نه؟ همش تو این 15 روزه همین سوال میکنن. میدونین چرا چرا بعد 9 ماه. حالا. دارن شدیدا. پیگیری میکنن؟ چون. حرف شکایت. پیش اومد اینا ترسیدن حالا دارن پیگیری میکنن. امروز که زنگ زدن. خانم گفتمسکل حل شده گفتم نه. بعدش گفت. مشکل. که ندارین. چک کردن دیدن. تا الان مشکلی نبوده؟ بعدشم قطع کرد بدون خدافظی من اصلا نمیفهمم تو شرکت ایرانسل چه خبره؟ یکی منو توجیه کنه
Sent from my LT25i
سلام عید همگی مبارک
دوستان کمک کنید ب مشکل بدی خوردم
همین بسته عید رو خریدم
ولی حالا هیچ علامت نت نمیاد بالای گوشی نه 2 جی نه 3جی
100 بار گوشی رو ریست کردم سیم کارت دراوردم ولی بازم این علامت بالای گوشی نمیاد
مشکل از کجاس؟؟؟
کندترین سایت با اینترنت ایرانسل ، سایت خود ایرانسل هست که خیلی وقتا اصلا باز هم نمیشه . با چیزپی ان میشه
فکر کنم چون داخلیه میگه خودت بیا ببین . من چرا بیام :n37::n02:
مسئولین رسیدگی کنن
این مشکل خیلی ساله وجود داره !! با اینترنت سال های پیش هم خود ایرانسل باز نمیشدنقل قول:
سلام
مودم 4g که با ایرانسل مشکلی نداشته باشه و حتما حداقل 3 تا Rj45 هم داشته باشه چه مارکی و با چه قیمتی تو بازار هست؟
ممنون
tp-link archer 200نقل قول:
دوستان چرا انقد سرعت سرور بعضی سایتها مثل تاینی توی ساعات رایگان(همون بسته های ساعتی 2تا8) داغونه؟ اینا سرورشون داخلیه یا خارجی؟ راه حلی داره درستش کرد؟
سرعتش خوبه مشکلی نداره اینم تستشنقل قول:
بسته 900 تومنی را خریده بودی ؟نقل قول:
بله.نقل قول:
ممنون که اطلاع دادین،اطلاع نداشتم از این طرح.نقل قول:
فورجی مشهد با گوشی
فرستاده شده از SM-J700Fِ من با Tapatalk
من هیچی نمیگم خودتون قضاوت کنین پینگ به این پایینی اما سرعت بشه این؟واغعا متاسفم برا ایرانسل که با فورجی این سرعت هست
تمامی اکسس پوینتها رو حذف کنید و دستی یکی درست کنید و ای پی ان رو mtnirancell بزارید اگر حل نشد با سیم کارت دیگری تست کتید ببینید اینترنت دار میشید،نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم...اگه بخایم از بسته شبانه نامحدود که سه ساعت هست 2تومن دو تا بسته بخریم آِیا 6 ساعت میشه یا همون سه ساعت حجمی که میشه دانلود کرد دوبل میشه؟
بهترین حالتی دانلود میشه کرد چی هست تو شبانه که حداکثر بازده داشته باشه
:n16::n16:
بله میتونید الان دو تا بسته 3 ساعته بخرید (با 10 دقیقه تاخیر بخرید) و بعد خودشون به ترتیب زمانی فعال میشن یعنی یکی از ساعت 2 تا 5 و دیگری 5 تا 8
طرح کنترل مصرف آزاد رو هم حتما فعال کنید
ایرانسل چه کرده، تست از سرور فرانکفورت
C.f.داداش مطمعنی؟؟؟؟امتحان کردی ؟؟؟؟نقل قول:
زمان بسته نیم ساعته که چنین چیزی انجام میشد. چون مصرفم بالا نیست برای بسته های شبانه شخصا تست نکردم ولی اگر به صفحات قبل مراجعه کنید بودن دوستانی که اینکار رو انجام دادن ولی ممکنه زمان سوییچ کردن بین بسته ها چند ثانیه بره روی شارژ اصلی برای همین گفتم که مصرف آزاد رو فعال کنید که این مورد پیش نیاد.نقل قول:
تست نسل 4 و 3 رشت خیابان فلسطین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من طرح تعرفه ازاد فعال کردم...حالا ی سوال...اگه مثلا طرح 5گیگ ده تومن فعال کنم و یه طرح نامحدود شبانه...این نمیاد از اون 5گیگ ده تومن استفاده کنه و تمومش کنه؟؟؟؟:n04:نقل قول:
اولویت ایرانسل برای مصرف بسته ها اونی هست که زودتر تموم میشه برای همین بسته های ساعتی همیشه میان روی ماهانه و هفتگی و زودتر تموم میشن. به قاعده اگر باشه نباید بیاد از بسته دیگری مثل همین 5 گیگ مصرف کنه ولی گاهی اوقات سیستم شون مشکل داره و این اتفاقات هم میوفته. ترجیحا چند تا بسته ساعتی رو روی سیم کارت دیگری فعال کنید که بسته نداره تا این احتمال هم از بین بره
[emoji52]
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلامنقل قول:
شما کدوم شهرین؟ آخه منطقه ما هم امروز 4 جی شدیدا افت کرده (مشهد):n34:
با سلام
مودم TL-MR3040 خروجی لن داره؟آیا امکان برقراری اینترنت از طریق دانگل (e3372) به لن وجود داره؟یعنی بعد از اتصال دانگل به روتر از طریق لن به کامپیوتر اینترنتم وصل میشه یا نه؟
دراصل میخوام از طریق لن بوسیله دانگل به کامپیوتر اینترنت داشته باشم نه از طریق وای فای
با تشکر
سلام،نقل قول:
هرمزگان جاسک
جالبتر سرعت تریجی بالاتره
Sent from my D6503 using Tapatalk
بله خروجی لن داره. و میشهنقل قول:
Sent from my LT25i
ممنونم عزیز که به سوالم جواب دادین خیلی خیلی متشکرم
به نظر شما بهترین روتر برای دانگل e3372 چه مدلیه؟
شما چرا مودم وای فای دار نمیگیرید؟نقل قول:
Sent from my LT25i
ناصر عزیز
متاسفانه دانگل ۴جی مدل e3372 دوماه بیش خریدم مجبورم ی روتر بخرم بنظرت کدومش بهتره؟
برای اتصال به لن ----- میخواستم از طریق دانگل تا اینترنت داشته باشم
- - - Updated - - -
ناصر عزیز
متاسفانه دانگل ۴جی مدل e3372 دوماه بیش خریدم مجبورم ی روتر بخرم بنظرت کدومش بهتره؟
برای اتصال به لن ----- میخواستم از طریق دانگل تا اینترنت داشته باشم