نديدم سرعت اين ipبالاتر از 250بره ضمنا 10مگ كه شبانه ندارهنقل قول:
Printable View
نديدم سرعت اين ipبالاتر از 250بره ضمنا 10مگ كه شبانه ندارهنقل قول:
اول 10 بعد برگشت به 2 ! کسی هست با 37.211 سرعتش بیشتر از 250 کیلو باشه ! ؟؟؟؟نقل قول:
روز هرچی سرعت باشه شب اسمی میشهنقل قول:
منظورت با این آی پی هست یا کلا هر آی پی باشه فرق نداره !؟؟؟نقل قول:
بستگي به ipداره كلا گسترش ارتباطات زياد بدرد دانلود نميخوره پينگش خيلي خوبه تا 80هم مياد ولي سرعت خوبي نداره
خوب فرشاد حالا این وسط گیر کردیم به کمکت نیازمندیم ! :n02: من زنگ زدم به اپراتور میگه تنها راه تخلیه این هست که حضوری بری پیش نماینده ! حالا گیریم به اون ایمیل پیام هم دادم و خطم رو هم تخلیه کردن ولی بعدش برای ثبت نام نمیخوام دیگه برم پیش نمایندگی اون موقع باید چه کار کنم ؟؟ اپراتور حرف مجانی زد طبق معمول یا نه ؟ راهکاری هست ؟
احتمالا واسه شما 2.185.8x یا 2.185.9x بوده قبلا درسته؟نقل قول:
الان این ایپی 80 که جدید میاد مربوط به مخابراته یا گسترش ارتباطات؟
واسه چی میخوای تخلیه کنی؟نقل قول:
اگر فکر میکنی موقع ثبت نام 10 مگ بگیری دان استریمتو میزارن روی 10 اشتباه میکنی چون من خودم گرفتم دان استریمم 1024 بود
شایان راست میگه خب چه کاریه تخلیه کنی اگر دوباره ثبت نام کردی فوق فوقش خیلی شانس بیاری خطت بیفته رو 4مگ
تو یه ماه 10مگ بگیر بعدش زنگ بزن پشتیبانی ضحی راحت دان استریمتو بالا میبره
واسه تنظیم دان استریم نمیگم که !! ای بابا شما که یه چیز دیگه گفتید قبلا ! مگه نمیگید الان چون آی پی من 37.221 هست برم 10 بگیرم بعد دوباره 2 مگ باز سرعت همون 2 مگ هست با این آی پی دیگه ! برای این که آی پیم عوض بشه مگه نباید تخلیه کنم دوباره ثبت نام کنم ! ؟؟؟؟ چی آخر ؟؟ :n24::n02:
37 روزا سرعتش خوبه اما شبا جالب نیستنقل قول:
غیر از 37 چه ایپی واست میاد؟
هیچ ! 24 ساعت روز ، 7 روز هفته و 30 روز ماه قفل شده روی 37.221 ! ریست مودم انجام بدی یا ندی ، مودم رو خاموش و روشن بکنی یا نکنی ، TNT قرار بدی توی مودم یا ندی :n02:فرقی نداره ! 37.211 همانند چسب آهن چسبیده :n09:نقل قول:
الان شبانه چقدر بهت سرعت میده؟نقل قول:
این 37 که واسه گروه ما هست احتمالا با گروه شما فرق داره
صبح ، ظهر ، شب همیشه همونه! تکلیف چیه ؟؟ :n27:نقل قول:
این همون 37 خوبس که دوستم داره با 37 که واسه ما میاد فرق دارهنقل قول:
به نظر من یک ماه برو روی 10 مگ تست کن اگر جواب داد که هیچ اگر نداد تخلیه و رانژه کن
چون الان بهترین رنج ایپی رو داری حیفه از دستش بدی بعد مثل ما بیفتی روی 2.185.2x که حدود 150 درصد پکت لاست داره:n19:
هر گروهی یک ipداره که سرعتش خوبه برا ما فعلا 2.189 خوبه
عدد سوم ipهات چیه؟نقل قول:
برای 37.221.5x و 37.221.6x میاد
ارهنقل قول:
اما فرشاد این 37 که اینا دارن چیز محشریه من باش کار کردم صفحات انگار از رو هارد لود میشن لامصب پینگش هم اکثر اوقات با فرانکفورت 119 میزنه تک کانکشن هم فول سرعته
یه چیزی در حد تک رقمی هاست که قبلا میومدن
نمیدونم والله ... :n27: الان تکلیف چیه ؟ 37 مگه با 37 فرق میکنه آخه !!!! :n37:
همون صفحه اسپید تست جفت اونجا که نوشته گسترش ارتباطات ایپیت هم زدهنقل قول:
سرعتت عالیه اصلا تخلیه نکن بچسبش سفت که هوا بس ناجوانمردانه سرد است :n02:
فرشاد شما نظرت چیه ؟؟ :n27: نخلیه نکنم ؟؟؟ خودم هم دیگه حوصله سر و کله زدن با نمایندگی رو ندارم ... :n21:
عدد سومشون فرق داره ببین عدد سوم ipهات چه عددیهنقل قول:
............. حذف .......نقل قول:
انشالله تا چند وقت دیگه ipها که آزاد شدن سرعت و پینگ توپ میشه:n02:
37 با 37 فرق نداره
نظر من اینه که بستگی به تعداد یوزری داره که قفل کردن روی یه ایپی خاص , هر چقدر یوزرا بیشتر باشن کیفیت نت میاد پایین تر
الان اگر همین رنج از 37 رو که گذاشتن واسه گروه ما و سرعتش خرابه رو بدن به گروه شما حدس من اینه که کیفیتش عالی میشه
همینجور واسه 2.185.2x هم هست
کلا هر رنجی رو بدن به گروه ما منهدم میشه چون خیلی شلوغه:n09:
قراره خبری بشه ؟؟ :n19:نقل قول:
اگر هم قرار باشه خبری بشه ممکنه به نفع ما باشه ولی مطمئنا به ضرر شماستنقل قول:
چون شما همین الان بهترین رنجو دارید حالا دنبال چی میگردید من نمیدونم:n13:
من که میدونم شانس ندارم ! سرعت شبانم آخر همون میمونه :n28: ای کاش ما هم آی پی مون آزاد بود اشکال نداشت ضرر میکردیم ! :n02:نقل قول:
تا ساعت 1:30 تست سرعت با فرانکفورت میزد 0.5مگابیت ولی از ساعت 1:30به بعد کم کم بهتر شد تا الان رسید به 2.2مگابیت هنوز هم داره بهتر میشه
ساعت2:00:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت تک کانکشن هم تا 500میره
رو چند کانکشن هم که دیگه خودتون میدونید
ساعت 2:15دقیقه:
سرعت تک کانکشن کامل شد:n02:
دیشب که تست گذاشتم توی تاپیک باز رنج آی پیم عوض شد ! یعنی آدم جرات نداره یه تست بگیره قرار بده این جا !! پینگ افتضاح شده ! آقا خواهشا نکن برادر عزیز بیخیال ما شو جان خودت ... :n03::n28: سری فبلی که کلا رنج آی پیم رو محدود کرد ! بابا وجدان هم چیز خوبیه والله ... :n37::n29:
چند روزیه ما هم توی ip 83 گیر کردیم
:n19::n19::n19:نقل قول:
الان چند شده رنج ایپیت؟
همونه فقط خرابش کردن :n19:نقل قول:
سلام. هفته ی پیش ساعت رایگان سرعت از 200 کمتر نمیومد. اما این هفته میره روی 200 بعد یهو میاد رو 50 بعد میره حداکثر رو 120 و این همش تکرار میشه. صب پا میشی میبینی 300-400 مگ بیشتر دانلود نشده! جریانش چیه؟!!
اینترنت 1 مگ - 5 گیگ :n29:
IP: 37.221.56
اين ipاينجورهنقل قول:
فرشاد این وضع نت اگر تا وسط بهمن درست بشه خوبه :n33: بشون بگو تا بهمن دست نگه دارن من کنکورمو بدم :n31:
باشه پس فردا بهشون ميگم:n09:نقل قول:
حالا چرا پس فردا:n33:نقل قول:
امروز اوضاع بهتر بود تا قبل از ساعت 7-8 پینگ حدود 200 بود الان باز رفته 700
نقل قول:
مشکل چیه عزیزم؟:n05:
راستش گفتم دل سروشو نشکنم گفتم یخورده سرعتا رو پایین بیارن تا سروش کنکورشو بده:n02:
پینگ شما هم ترکیده ؟؟؟ :n21::n37:
آره یخورده تقریبا 20میلی ثانیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصحیح:داره درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]