مشکلتون با پنل چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونن خارجی داخلیو جدا کنن
اینقدر همش نزنید
حجم دوبرابری دادن فعلا تا بقیه شرکتها نفهمیدن برن شکایت کنن از مخابرات برید حالشو ببرید
Printable View
مشکلتون با پنل چیه؟
نمیتونن خارجی داخلیو جدا کنن
اینقدر همش نزنید
حجم دوبرابری دادن فعلا تا بقیه شرکتها نفهمیدن برن شکایت کنن از مخابرات برید حالشو ببرید
این همون پنلیه که به ادرس adsl.tci.ir وجود داره؟نقل قول:
نقل قول:
خاک بر سر مخابرات یعنی تو کافو نوری نمیتونه بیشتر از 2 مگ سرویس بده الان باید به شما تا 24 مگ سرویس می دادن . حتما پیگیر باشید .
سلام دوست عزیزنقل قول:
الان منظور شما اینکه مثلا برای سرعت 16 که قراره 350 گیگ حجم بده کاملا 350 تا رو میشه بین الملل استفاده کرد و اصلا یک دوم نمیکنه ؟
این سرعت هایی که برای طرح های جدید مطرح شده همه رو سرعت گفته شده با توجه به طرح بسته میشن یا Up to 16 هستن؟
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
بله.سرعت.اسمینقل قول:
سلام دوستان تو ی خبر خوندم جهرمی گفته به زودی طوری میشه که کف سرعت تغییر کنه(منظورم کف سرعت بعد اتمام حجم منصفانه هس)ینی اینکه همه سرویسا به 128 کیلوبیت نرسه.
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
من امروز با تیم ویور پنل مخابرات یکی از دوستان رو دیدم.
جداسازی ترافیک صورت میگیره فقط به شما مقدارش رو نشون نمیدن!! یعنی خود سیستم هر گیگ خارجی رو 2 گیگ محاسبه میکنه و وقتی از یکی از اون سایتای معرفی شده داخلی دان میکنی 1 گیگ حساب میکنه...
اما نمایشش نمیده به صورت تفکیکی
دقیقن مخابرات کرمان هم همیجوریه یعنی هر گیگ خارجی رو ۲ گیگ کم میکنه و داخلی ۱ رو یک گیگ ولی بحث اینه ک پنل مخابرات میتونه خارجی و داخلی رو از هم تشخیص بده :n02:نقل قول:
مخابرات گندش رو در آورده رسما ، سه روزه که مودم رو کانفیگ کردیم و تو خود پروفایل هم وضعیت رو زده آنلاین و ارتباط داره با isp ، ولی وضعیت سرویس رو زده در انتظار تحویل !
30 بار هم زنگ زدیم گفتن دارایی باید تایید کنه و امروز و فردا میکنن .
چه گناهی کردیم ما که خطمون فیبره و باید از این شرکت کرم خورده سرویس بگیریم ؟
/ecare.tct.irنقل قول:
چیزی که من تو crm میبینم همه حجم یکاسه هستنقل قول:
حالا سرویس من فعال شد خبر میدم
دوستان پست اول آپدیت شد
مطالب اولیه مربوط به سرویس فعلی و موارد دیگه قرار گرفت
به مرور با اطلاعات تکمیلی پست اول تکمیل تر میشه
:n40:
کسی تا حالا از این غیر حجمی ها گرفته و حجمش تموم شده باشه، سرعتش تا چقدر افت کرده؟
این سرویس از ۱۷ آذر اجرایی شده و گمان نمیکنم کسی به این زودی حجم مصرفی رو به پایان رسونده باشه....نقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان برای تغییر سرویس مخابرات و گرفتن طرح های جدید باید پاشیم حضوری بریم مخابرات!؟
چون من در پنل میزنم تغییر سرویس چیزی نمیاد و یه صفحه خالی میاد
الان 512 نامحدود دارم
بله باید حضوری برید و یک فرمی رو امضا کنید.نقل قول:
ای بابا عجب عقب موندست این مخابراتنقل قول:
همه شرکتا اینرتنی کاراشون انجام میشه اینا مث عهد قاجار باید حضوری بری امضا بدی انگشت بزنی
تازه خط به نام بابامه
باید بابامو یه نصف روز علاف کنم ببرم مخابرات برای تغییر سرویس
اگر بخوام برم مخابرات میرم کلا درخواست جمع اوری میدم و میرم یه شرکتی که پشتیبانی و پنل و سازوکار درست حسابی داشته باشه
البته اگر این انحصار onu و pcm لعنتی اجازه بده از گیر مخابرات خلاص شیم!!! :n34:
این دیکتاتوری مخابرات که پروانه رقابت به شرکتهای دیگه رو در برخی مناطق نمیده واقعا غیر قابل تحمله.
اما اینکه صاحب خط باید حضور داشته باشه خیلی هم بیراه نیست هان !
اگه میخواید از مخابرات خلاص شید یک بار برای همیشه پدر رو زحمت بدید ببرید مخابرات و جمع کنید ( همونطور که من چند سال پیش برای یه اینترنت ساده پدر 70 ساله ام رو به زور بردم مخابرات خراب شده چون "حتما مالک خط باید حضور داشته باشه" )نقل قول:
اما اگه میخواید سرویس رو عوض کنید با یک تماس ساده با 2020 عوض میکنند. فقط موقع تماس خودتون رو جای پدر معرفی کنید و شماره ملی ایشون رو هم داشته باشید، اگر گفتند حضوری باید بیاین برای امضا و ... مزخرفه، بعدا دوباره تماس بگیرید با یه اپراتور دیگه صحبت کنید.
من خودم همینجور سرویسم رو عوض کردم.
به.من.۲۰۲۰.گفت.میتونی.تلفنی. تعویض.کنینقل قول:
من خطم فيبره و به پينگ زير ١٠٠ احتياج دارم چيكار كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه نیازی نیست بری،زنگ بزن 2020 خودش تغییر میدهنقل قول:
دوست عزیز به گفتهی وزیر انحصار مخابرات گویا برداشته شدهنقل قول:
من زنگ زدم میگن که آره رفع شده ولی گویا شرکتها تجهیزات ندارن
انشاءالله به زودی تجهیزات هم بیارن دیگه از دست مخابرات خلاص میشیم منم مثل شما فیبرم و در زندان مخابرات اسیرم
من که هنوز از سرویس قبلیم مونده بخوام فقط ترافیک اضافی بگیرم میشه همین ترافیک های عادی که گذاشتن رو بگیرم ؟ به ترافیک رزرو مم اضافه میشه؟
این خط تا چند میکشه؟
--- DSL Information ---
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel:
DSL Upstream Rate: 641 Kbps
DSL Downstream Rate: 2299 Kbps
Down up
DSL Noise Margin: 33.3 dB 27.0 dB
DSL Attenuation: 5.0 dB 2.5 dB
DSL Transmit Power: 14.2 dBm 11.7 dBm
ارزون ترین راه فعلا استفاده از سرویس کاهش پینگه ( تو اینترنت سایت داره میفروشن)نقل قول:
دومین راه صبر کردن برای رفع محدودیت فیبر و مهاجرت به ISP های دیگه است
سومین راه اینترنت وایرلس PTP هست که حداقل 300-400 هزینه نصبش میشه جدا از تعرفه های فضاییش.
گرون ترین راه هم اینترنت فیبر نوری (FTTH) هست که گرفتنش فعلا خیلی دردسر داره و چون انحصار مخابرات هست فعلا، انتظار کیفیت و پینگ با ثبات رو نباید ازش داشته باشید.
منطقی ترین راه در حال حاضر کنار اومدن با پینگ 100 تا 120-30 هست چون برای حداکثر 10 یا 20 میلی ثانیه کمتر باید خیلی هزینه بکنید. با توجه به موقعیت و فاصله ایران از اروپا، بهترین پینگ در حالت ایده آل از 70-80 میلی ثانیه کمتر نمیشه
کیفیت خطتون عالی هست. تا 16 راحت میکشهنقل قول:
سلام اینم نت مخابرات من سرعت16 فیبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات بوشهر هستم من
سلام دوستان. بنظرتون مشخصات هط من خوبه یا نه؟ نویز داره یا نه؟ و حداکثر تا جند مگابیت ساپورت میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا ۲۴ مگ هم جا داری شمانقل قول:
خطط عالی هست
خط مثداری نویزی هست و حداکثر کشش خط 16 مگ هست
نقل قول:
خط مثداری نویزی هست و حداکثر کشش خط 16 مگ هست
یک خط برای خودت بخر 50 تومن تموم میشه این حرفا چقد سخت میگیریننقل قول:
داداش خیلی وقت خط شده 200000 تومان. خدا بیامرزه 50 توماننقل قول:
دوستان کسی موفق شد بدون مراجعه حوری سرویس رو تغییر بده ؟!
دوستان کسی موفق شد بدون مراجعه حضوری سرویس رو تغییر بده ؟!
:V27::V26::V7:نقل قول:
:V7::V7::V7::V7::V7::V7::V7::V7:
:V9::V9::V9::V9::V9::V9::V9: