سلام تربیت بدنی سپاه برا پذیرش خوبه؟؟؟
Printable View
کسری خدمت سربازی حذف و سربازی ۲۴ ماه میشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل، نکن این کارو، دل اهالی این تاپیک رو چرا میلرزونی آخه....!نقل قول:
این خبر قدیمی هست و قبلا چندین بار توو همین تاپیک نقل قول شده
تاریخ خبر رو همونجا زدن دیگه: 92/09/24
سلام و خسته نباشید برادران عزیز...یه راهنمایی میخواستم. من7 ماه خدمتم و بابام رفت پادگانش و بعد یه هفته الان یه نامه ای اومده محرمانه و توش نوشته 4 ماه کسری ...حالا باید چیکار کنم؟ مراحل بعدی چیه که کسری بگیرم.؟
امروز روزنامه همشهری هم یه تیتری همینطوری زده بود . بعد نوشته بود که تا آخرسال در مورد حذف کسری خدمت(مناطق بد آب و هوا،مرزی و بسیج( و افزایش سربازی به 24 ماه تصمیم گیری میشه:n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خوبه .نقل قول:
من همیشه دلم میخواست بدونم تو این نامه های محرمانه چی نوشته، حالا فهمیدم نوشته "4ماه کسری" دستت درد نکنه که این نامه رو افشا کردی!
نقل قول:
این انجام پروژه برای کسر خدمت، حین خدمت هم میشه انجام داد یا از ما دیگه گذشت؟؟:n13:
نه هنوز دیر نشده، میتونید در حین خدمت هم انجام بدیدنقل قول:
دوستان اگر اطلاعی از انجام پروژه دارند اینجا تجربیاتشونو بازگو کنند
من فوق لیسانس عمران هستم چطور میتونم برای انجام پروژه اقدام کنم؟
آقا ما اومدیم میان دوره هوراااااا 10 روز بهمون مرخصی دادن.:n19:
دوستان کسی که بعد از آموزشی به یه شهر دیگه تقسیم شده رو چه جوری میشه درخواست داد به شهر خودش منتقل بشه ؟ از کجا باید اقدام کرد ؟ معاف از رزم هم باشه و نیاز به پیگیری درمان
اره از اصفهان باید بگیرینقل قول:
این شهریار کرج که میگی یعنی بلیط اتوبوس که از اصفهان میگیرم برای اونجا بگیرم؟ یا منظورت اینه اول بیام تهران بعد شهریار؟؟
همه شرکت های مسافربری برای شهریار-کرج اتوبوس دارند من معمولا با بیتا -15 میرفتم
بیشترشون 90% از قم تهران میاننقل قول:
بعد این اتوبوس های اصفهان تهران فک میکنم باید از آزادراه تهران ساوه بیان تهران دیگه، بین راه نمیشه پرندک پیاده شد و رفت پادگان؟؟
ببین یا باید رباط پیاده بشی یا شهریار
پادگان اسمش پرندک ه ولی توی یه بیابون ه
معولا برای برگشت از مرخصی زمانی که میرسی ساعت 4 یا 5 صبحه که خوب توی اون زمان شهریار و رباط تاکسی بهتر پیدا میشه
نگران نباش یکبار که بیایی مرخصی تمام راه ها دستت میاد
زمانی که من 02 بودم امیر پوردستان امد گفت 02 بخاطر اینکه امکاناتش ضعیفه همه استان خودشون یا استان همجوار میافتندنقل قول:
و سوال آخر اینکه میشه بپرسم کجا تقسیم شدی؟ و کلا تقسیماتش کجاهست؟
تقسیماتش بیشتر تهران اصفهان شیراز بود برای اصفهانی ها
لذت بخش ترین دوران خدمت همین اموزشیه
مرسی. اطلاع داری حین خدمت چطوری میشه انجام داد؟؟نقل قول:
داداش خیلی حال دادی، دمت گرم:n16:نقل قول:
آیا در حین خدمت درجه تشویقی داده میشه؟
این سوال و جدی پرسیدی ؟؟؟!!!!نقل قول:
بله دریگان ما که ناجا بودیم دریک مورد چند نفر درجه تشویقی گرفتند ...نقل قول:
tapatalk
دوستان یه لیسانسه با بسیجی فعال درجش چی میشه؟
بسیجی بودن لاخ درجه سرباز ارتباطی نداره ستواننقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
تو خدمت گروهبان و ستوان و سرباز صغر چون همه وظیفه هستن فرق آنچنانی ندارننقل قول:
امون از دست اون هایی که جو گیر میشن تو خدمت و میخوان عقده های خودشون رو خالی کنن
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
فرقی نداره که شما در حین خدمت باشی یا هنوز اعزام نشده باشینقل قول:
در هر دو صورت روش یکسان هست، به بنیاد مراجعه میکنین و اونا براتون یه سازمانی رو معرفی میکنن که باهاش پروژه رو انتخاب میکنید.
تنها تفاوتش اینه که درحین خدمت شما دست و بالت بیشتر بستست و کمتر امکان مراجعه به اینور اونور رو داری تا بتونی پروژۀ مناسبنی رو برا خودت پیدا کنی
سلام دوستان
تو سال 89 معافیت تحصیلی گرفتم و تمدید کردم
کارت سبز دارم بسیج هم سابقه دارم
92.12.1 اعزامم افتادم 01
حالا شاید بتونم بندازمش نیرو انتظامی
ارتش استان ما داره اما از شهر ما دوره
به نظر شما
1. نیرو انتظامی برم یا نه ؟ اگه برم بعد میام تو شهر خودم ؟
2. کارت سبز میگن از دی یه قانون اومده تو ارتش تاثیر داره (خودم جایی ندیدم) تاثیر داره ؟
3. کسری خدمت من مطابق سال 89 یا 92 ؟
4. روز اول گوشی ببرم تحویل بدم موقع برگشت بگیرم ؟
اساتید گرام
من یه وضعیت پیچیده دارم منو راهنمایی کنید ممنون میشم .
من صبح شنبه اعزام هستم.
وضیتم به صورت سالم ارسال شده / به خاطر این که دنبال پذیرش بودم
پام قبلا شدید شکسته در حد پیچ و پلاک
1 هفته پیش فهمیدم ارتوروز زانو دارم / ولی اطلاع ندادم چون میخواستم اعزامم عقب نیوفته
سوال من اینه : من میتونم روز اول یا دوم اموزشی به بهداری مراجعه کنم برا این مشکل و برم برا کمسیون ؟ (معاف از رزم من 100% هست . صافی کف پا / ارتورز/شکستگی استخوان بزرگ و پیچ شدن / واریکوسل درجه 2)
تجدید دوره نمیشم ؟
همون روز میرم برا کمسیون ؟
دکتر پادگان این قدرت رو داره که به فرمانده بگه منو از رزه و دویدن معاف کنن؟
ارتش هستم / نیرو هوایی
ممنون میشم منو راهنمایی کنید .
اقایون من افتادم جهرم نیرو انتظامی:n01:
دستغیب جهرم
نبود؟ :n18:
از شیرازین ؟نقل قول:
اگه اشتباه نکنم بعدش باید برید +10 ثبتش کنید بعد هم یگان خودتون . البته فکر کنم ثبت در ستاد کل یگان خدمتتون هم لازم باشه که اگه بری +10 خودش راهنمایی میکنهنقل قول:
باید به نیرو انسانی یگانت مراجعه کنی و اونجا درخواست بدی که البته اگه قبلش بتونی یه استشهاد از اهالی محل و امام جمعه شهرتون و ... بیاری که فلان مشکل خانوادگی ( مثلا کمک خرج خانواده ) رو داری یا اینکه نیاز به درمان هست و با مدرک بگی که امکانات لازم در این شهر نیست و... خیلی میتونه کمک کننده باشه.نقل قول:
:12:نقل قول:
اگه تو یگان خدمتیت هم قسمتی باشه که امکان زدن نامه پروژه و نیاز به انجام یک پروژه رو داشته باشه ( معمولا نیاز دارن و قسمتی به نام مهندسی هست ) ، میتونی از این طریق اقدام کنی.
یه تجربه هم که اگه از طریق بنیاد اقدام کردی به هیچ کس نگو و بعد از گرفتن کسری خیلی خوشحال نامه رو بزار جلوشون چون در غیر این صورت ممکنه اذیتت کنن.
با هماهنگی فرمانده گروهان میتونی به بهداری مراجعه کنی و اقدام کنی ولی دوتا نکته هست:نقل قول:
1. من تو سپاه بودم و بعد از حدود یک هفته یه دکتر کمیسیون اومد بعد گفتن اونایی که میخوان برا معافی و غیره اقدام کنن بیان برن و همینجا تجدید دوره هستن.
2. دوست من همین شرایط شما براش پیش اومد که همون چند روز اول فرستادنش مرخصی که پیگیری کنه و البته موفق نشد و هنوز داره به آموزشیش ادامه میده و ارتش هست
تبصره : من شیراز بودم و اون تهران ، یعنی اگه من میخواستم پیگیری کنم خیلی زمان نیاز داشت
نه من اصفهانی هستمنقل قول:
شما هم دستغیب جهرم افتادی؟
من پارسال برج 12 اعضام شدم 22نقل قول:
روز میان دوره دادن از 24 اسفند تا 16 فروردین
هر کی میدونه پاسخ بده
نقل قول:
منم افتادم جهرمنقل قول:
از شیراز هستم:n03:
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیح مختصری دادم !نقل قول:
دمت گرم رفیقنقل قول:
اگه اطلاع بیشتری داری لطف کن بهم بگو
سلام
تالاسمی مینور نوع آلفا که فوق تخصص خون تائید کرده.درمان نداره و ارثی هست
فقط ماژور و هموگلوبین زیر 10 معاف میشه که من نیستم
آیا معاف از رزم میشه؟
فکرکنم معاف ازرزم بشینقل قول:
سلامنقل قول:
میشه کمک کنید باید چی کار کنم؟
من دارم از معافیت تحصیلی استفاده کنم
بعد از اینکه درسم تمام شد باید برم دنبالش؟ یا قبلش؟
سلام دوستان
تو برگه اعزامم نوشته نيرو دريايي سيرجان (امريه دار)
من از هركي در مورد اينكه اين امريه دارچي هست ميپرسم يه جوابي بهم ميده
يكي ميگه يعني امريه گرفتي تورو به يه نهادي معرفي ميكنن درصورتي كه من اصلا دنبال امريه نرفتم
يكي ميگه براي پذيرش هست
يكي ميگه يعني محل آموزشيت به هيچ وجه عوض نميشه و بايد سيرجان بموني
اين جوابارو از نظام وظيفه گرفتم كه اينارو بهم گفتن
از دوستان اگه كسي اطلاعي داره بهم كمك كنه ممنون ميشم
بعد از اینکه درستون تمام شد موقعی که میخواید دفترچه روتکمیل کنید داخل دفترچه فرم پزشکی داره که نوشته اظهارات مشمول درخصوص سوابق بیماری اونجا فرم رو تکمیل میکنی بعدش که رفتی واسه معاینه پزشک بهداری بهشون بگو که مشکلت چیه اونجا واست کمیسیون مینویسه که بری دنبال کاراتنقل قول:
سلامنقل قول:
من نیروی زمینی سپاه شهدای کرمانشاه افتادم
من هم امریه دار هستم ولی از سه ماه پیش خودم دنبال امریه بودم تا تونستم بگیرم
پس همینطور الکی نیست که به هرکسی امریه دلبخواهی بدن یا باید خودشخص اقدام کنه یا اینکه اشتباه واستون زدن که تا همین هفته وقت داری بریدنبالش واست درستش کنن.شما اول کاری که میکنی میری نظام وظیفه شهرتون ببین واسه کجا واست امریه زدن بعدش به اون سازمان مراجعه میکنی قسمت نیروی انسانی بعدش بهشون میگی که جریان اینه اونا سریعا واست پیگیری میکنن
الان واسه شما هم داخل پرانتز نوشتن امريه دار؟نقل قول:
بله داخل پرانتزنوشته امریه دارنقل قول: