به مبین نت هیچ اعتباری نیست. شاید طرح ویژه گذاشت، شاید نزاشت، شاید گرون کرد، شاید نکرد. نمیشه پیش بینی کرد. هر جور صلاح میدونید انجام بدید.نقل قول:
Printable View
به مبین نت هیچ اعتباری نیست. شاید طرح ویژه گذاشت، شاید نزاشت، شاید گرون کرد، شاید نکرد. نمیشه پیش بینی کرد. هر جور صلاح میدونید انجام بدید.نقل قول:
با سلام
کسی از دوستان در کرمانشاه سرویس داره که بتونه از کیفیتش برام توضیح بده ؟
دوستان اگه من بخوام 1024 حجمی بگیرم، سرعت دانلود روزانه و شبانه ام چقدر خواهد بود ؟ از نظر پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 روی چند هست مبین نت معمولاً ؟
راستی دوستان میتونن یه مودم خوب بی سیم با کمترین قیمت و بهترین کیفیت بهم معرفی کنم ؟ چون من به دلیل قطع ADSL تازه میخوام وایمکس بگیرم و وارد نیستم اصلا.
مودم ها باید داخلشون سیم کارت بزاری ؟
ممنون
اگر کسی از دوستان شیرازی مبین نت دارند میشه بفرمایند سرعت شبانه و صبحانه مبین در سرویس های یک و دو مگ چگونه است ؟
ممنون
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
شبانه 1 مگ حداکثر چقدر میشه گرفت؟
من کرمانشاه نیستم پس جواب سوال ها رو به صورت کلی میدم:نقل قول:
سرعت روزانه و شبانه (در idm) :
512 میشه: 64
1024 میشه: 128
2048 میشه: 256
مودم رو حتما باید مودم های خود شرکت باشه یا مودم ایرانسل که تبدیل بکنید. سیم کارت؟؟ نه . فقط مودم.
پینگ (همین الان گرفتم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعات رایگان از 2 تا 8. 6 ساعت در 60 دقیقه در 60 ثانیه در 128 میشه: 2764800 کیلوبایت که با تقسیم بر 1024 میشه 2700 مگابایت که با تقسیم دوباره بر 1024 میشه : 2.63671875 گیگ که همون 2.6 گیگ باشه. البته فک نکنم کسی از همون ساعت 2 تا دقیقا ساعت 8 دانلود کنه. پس میشه 2.5 گیگ.نقل قول:
تو همه ی شهر ها با هر موقعیتی سرعت اینطوری که شما گفتید هست ؟نقل قول:
پینگ 4.2.2.4 این سرویس روی چند هستش ؟
ممنون.
سرعت ثابته. ممکنه بعضی مواقع روی بعضی IP ها تغییر کنه که با ریبوت میتونید دوباره این سرعت (و حتی بالاتر رو بگیرید) یا چند فایل رو همزمان برای دانلود بزارید که از حدکثر پهنای باند استفاده کنید.نقل قول:
پینگ ربطی به نوع طرح مورد استفاده نداره و به موقعیت شما و وضعیت پایداری شبکه مربوطه.
دیشب باز سرعت شبانه رو کم کردن ۲۵ تا ۴۰ در نوسان بود (واسه طرح ۵۱۲) .این کارشون خیلی ستمه مخصوصا اگه بخواین فیلم حجم بالا بگیرید .
ادیت .داشتم طرح هارو چک میکردم دیدم ۵۱۲ رو هر گیگش رو ۷ تومن کردن !!! منکه قدیمی هستم ۶ تومن فعلا میدم. ولی طرح های دیگه قیمت ثابته مثلا ۲ مگ همون قیمت ارزان و مناسب و معقوله :دی۱۲ هزار تومن واسه هر گیگ رو داره
واسه توضیحات بسیار کامل ازتون ممنونمنقل قول:
پینگش که خیلی خوبه من فکر میکردم وایمکس چون ماهواره ای هستش از 300 400 پایین تر نمیاد !!! همیشه پینگ همین حدوداس ؟
بعضی اوقاتم چون بازی آنلاین میزنم گفتم شاید نیاز باشه ADSL هم بگیرم !
پینگ اسپید تست رو میدونین تا لندن چند میده ؟!
ممنون
سلامنقل قول:
پینگ من کلن بین همین مقدار تا حدود 400 توی بدترین شرایطه.
ادیت: وایمکس ماهواره ای نیست. شبیه وایرلس با دکله.
واسه انلاین افتضاحه! با پی سی که هیچ من با اینکه با xbox360 انلاین میزدم (سرور هاش قویه و البته پولی) تو بازیfortza 4 مثلا خودم میدیدم که اول میشدم تو مسابقه ماشین سواری بعد بورد نتایج که میومد میدیدم 6 شم شدم! به این میگی خوب؟ یا gta online وسط بازی میومد بیرون که راکستارهم چند بار اینجوری میشد بن میکرد واسه چند روز .بماند که بعضی موقع ها هم رو صفحه هاست 10 دقیقه گیر میکرد و هیچ وقت بازی شرو نمیشد.. واسه پینگ هم ادرس xbl.com یا microsoft.com چیزی بزنید هر سایتی ملاک نیست.نقل قول:
پینگ گرفتم الان واسه xbl.com پینگش شد 430 الی 460
واس یاهو شد 490 تا 588 شد ... واسه ثابت کردن حرفم عکس از این مبین نت اشغال میگیرم .. جدا پیشنهاد میکنم اگه adsl میتونید بگیرید سمت مبین نت اشغال نیاین .. قیمت ها ک نجومی پینگ اشغال ... adsl یا مبین نت کدوم بهتره ؟؟؟ یعنی جک سال .. عکس میگیرم میزارم
ادیت : بفرمایید با دیدن این عکس هیچ وقت بفکر مبین نت و کلا وایمکس اونم واسه انلاین نکنید واسه دانلود هم دیشب سرعت 30-35 بود خود دانید دیگه
رایت میگه سرعت منم دیشب 30 بود
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوست عزیز من 512 دارم.سرعت روزم ماکزیموم 70 و شبا 15 تاست.توی زرهی و معالی آباد تست کردم.نقل قول:
حالا یک مگ یا دو مگش با یه مقدار نوسان کمی بالاتره.
به نظر من برو adsl بگیر تا اعصابت آروم بمونه.
من که طرحم تموم بشه مودم رو میفروشم و دوباره میرم سراغ adsl
از بین 4 تا فرکانسی که تو تنظیمات مودم بود چند وقتیه که قوی ترینش که بهش وصل بودم سیگنالش صفر شده، دلیلش چیه یعنی اون دکل رو جمع کردن؟
مال من دو مگ بود اوایل خوب بود ولی خب محدودیت حجمیش اذیت میکرد با 350 دانلود میکردم از وقتی تغییر دادم به 1 مگ نامحدود محاله سرعتم از 50 بره بالاتر نمیدونمم مشکل چیه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
واسه اولین بار دیشب 2.5 گیگ گرفتم:n04::n02:
امشب سرعت خیلی خوب بودش من 128 دو ساله دارم سرعت 128 ثابت بودش دمش گرم :n02:
من واسه وب گردی و دانلود چیکار کنم ؟جی پی آر اس که تو منطقه ما اصن وصل نمیشه.مبین که آشغاله ایرانسلم پوشش داخلی ضعیفی داره رایتلم که ....ای دی اس الم که نمیتونم بگیرم...کاش تو افغانستان زندگی میکردم...بهترین راه اینه همون ایرانسل بگیرم و صبر کنم پوشش منطقه بهتر شه دیگه غیر از اینه ؟ نظرتون چیه؟
شما هم باید به جمع ما بپیوندید!
کسانی که از روی اجبار مبین نت گرفتن.ولی کارت رو را ميندازه فقط هزینه هاش خیلی غیرمنصفاست،وگرنه نه من برای دانلود و وبگردي مشکلی ندارم.
Sent from my C2105 using Tapatalk
افغانستانو خوب اومدی :دی مجبوری بیای تو جمع وایمکسی ها ب اجبار مثل ماها دیگه با گرونی ها و قطعی ها و نوساناتش بسازی. البته چون میخوای مودم بخری و مشترک جدید هستی اولاش خیلی خوبه هم سرعت شبانت هم روزانت ..امان از روزی که کمی قدیمی بشی ...هیییییینقل قول:
الان دوباره توی صفحه مشترکین رو نیگا کردم دیدم بله از 17 تا طرح موجود الان فقط 13 تا طرح داره!
به اصطلاح نامحدوداشون رو برداشتن(همون بهتر!)
نمیدونم دیگه چیکار میخوان بکنن که نکردن.
نقل قول:
مثل اینکه الاکلنگی هست و مال یه جا بالا میره مال جای دیگه مییاد، پائین. من از راس ساعت ۲ تا ۸ صبح دیشب با سرعت یک مگابیت، حتی نتونستم یک گیگ دانلود کنم.
نقل قول:
مشکل GPRS رو هم با ایرانسل و هم با مخابرات چک کردین؟ برای مثال من توی سه تا سیمکارت ایرانسل چک کردم و تنها یکیشون هست که همیشه بین حدود ۵۰ تا ۵۵ دسیبل قدرت میده و باقی بالای ۶۰ هستن. منظورم این هست که حتی توی یه شرکت باز هم به دلیلی که نمیدونم وضعیت سیمكارت با سیمکارت فرق داره.
نقل قول:
حالا همین لیست فعلی رو با لیست اشتراکهایی که اواخر همین آبان سال جاری میدادن مقایسه کنید. اون موقع ۲۷ مورد بود و الان ۱۴ مورد. یعنی تقریباً توی این ۳-۴ ماه اخیر انتخابهای ممکن رو نصف کردن. اسمش باشه گروون نکردن، اما عملاً انتخابها رو محدود میکنن که کاربر مجبور بشه بره به سمت طرحهای گروونتر. یادتون باشه توی سرعت دو مگ هم حجم انتخابی رو بیشتر کردن که باعث شده عملاً طرحهای دو مگ قیمتشون بره بالا. به نظر که میخوان به زور مصرف رو ببرن بالا که هزینه بیشتری بگیرن.
میشه حدس زد که مشابه سالهای قبل یه گروونی هم دم عید داشته باشیم.
آقا من شخصا از مبین نت توبه کردم
چی بود بابا
خداتومن فقط باید پول ترافیک میدادی
گزارش دهی ش هم خیلی مزخرفه
همش یکی دو روز عقبه
مودم رو هم خاموش میکنم بعد از پنج دقیقه باز گزارش دیروز رو بهم میده
سرعتش هم تعریفی نداره که
الان رفتم دو مگ مخابرات گرفتم
گیگی دو تومن
سرعتش هم خیلی هم خوبه
مودم وایمکسه رو میشه فروخت؟؟
اره دقیقا هروقت بچه ها اینجا میگن سرعتشون خوبه برای من کم میشه و برعکسنقل قول:
البته ناگفته نماند که من وی پی ان داخلی هم میزنم وگرنه 1 گیگ هم نمیشه گرفت
آقا یه راهنمایی بی زحمت بکنید . من میخوام مبین نت یه ساله بگیرم سرعت 512 سی گیگ . به سرعت شصت هفتاد تا هم قانعم . میخواستم ببینم سرعت روزانه و شبانه چنده و کلا میصرفه یا نه . ممنون . تو تهرانم .
نقل قول:
مگه جداً VPN وطنی توی مبیننت براتون اثر داشته؟!؟ من که خودم و دوستم نزدیک یک ماه همه جور تست کردیم و توی سرعت هیچ تاثیری ندیدیم. من هم دیگه تمدیدش نکردم،
vpn برای کسایی کاربرد داره که سرعت روز و شبشون فرق داره. مال ما اکثرا یکیه. (شایدم فقط من اینجوریم!)نقل قول:
مثلا من با نت افتضاح مخابرات vpn برام یه جورایی سرعت رو ثابت میکنه ولی روی مبین نت تاثیر نداره.
نقل قول:
یادمه زمان خرید هم اول توی همین تاپیک صحبتش شد و همون وقت موقع تحقیق در موردش، به یه سایت وطنی برخوردم که توی یه صفحه اون سایت این مدل VPN رو معرفی کرده بود و توی نظرات کاربران دیدم که همشون ADSL داشتن و کسی از کاربران وایمکس (چه مبیننت و چه ایرانسل) خوششون نیومده بود و تفاوتی توی سرعت رو ذکر نکرده بودن. همون موقع هم شک کردم که شاید اثر نکنه، ولی از خیر هزینه گذشتم و خواستم خودم تست کنم. دادم به دوستم که اون هم مبیننتی بود و تست کرد و نتیجه مشابه من بود.
شاید باور نکنی ولی اگه وی پی ان رو نزنم 2 به بعد هیچ سایتی اصلا باز نمیشه چه برسه به دانلود!!! یه شب این وی پی ان قطع بود 500 مگ اونم با چندتا لینک بزور دانلود شد،اما الان راحت 2.5 گیگ میگیرمنقل قول:
قندشکنا امروز همگی کار نمیکنه ! نه اولترا نه فری گیت اگه چیزی میشناسید لطفا پیام خصوصی کنید الان فقط سایت تبیان رو میتونم برم
نقل قول:
با اینکه شاید فرق نکنه، ولی شاید هم نسخه مال شما با مورد تست من فرق داره. مال من iDownload بود. اگه مال شما هم همین هست که شاید قلق خاصی مصرف میکنید که من ازش بیخبرم.
برای من همه کار میکنن.نقل قول:
من از faradl استفاده میکنمنقل قول:
به کاربر faramobile پ خ بدید تا بهتون تست بدن
درست شد امروز . دیروز همه از کار افتاده بود .واقعا بچه ها اگه قندشکن نبود ..............! دیروز تجربه بدی داشتم یعنی واقعا به عمق فاجعه وقتی پی میبرید که یک روز ببینید همش کار نمیکنه!!!!نقل قول:
هیچ سایتی نذاشتن که باز باشه هیچ سایتی... یعنی یک برنامه سیمبین میخواستم بگیرم هر سایتی میرفتم فیلتر ..!! سایت موزیک و فیلم و.. که اصلا حرفشو نزن !! اینا که تو مسئول فیلتر و ... هستن واقعا ادم های روان پریشی هستن .یکی نیست بگه بتوچه من میخوام تو خونم چی ببینم !!
مسخره نیست:؟؟
استاد من قبلن قندشکن ایکسپت شیلد داشتم الان وین عوض کردم دیگه ندارمش فک کنم هنوز کار بده فقط تبلیغاتش زیاد بود و اذیت میکرد
دوستان سرویس های محدود که گفته 1 به 4 هستش یعنی سرویس 1024 در روز ها و شب ها حد اکثر 200 تا رو سرعت میده ؟ یا این که نه روی 128 و تقسیم بر 8 یا 10 میشه ... ؟
پینگ اسپید تست سرویس های مبین نت تا لندن از 200 250 تا بیشتر میشه ؟
براتون واسه لندن 2 بار گرفتم بهترینش شد 385 بدترینش شد 466 .نقل قول:
محدود حجمی تقسیم بر 4 میشه ولی جدیدا شبانش هیچ اعتباری نیست ثبات نداره ولی توروز خوبه .