سلام
دوستان یه سایت معرفی می کنید که چیز پی ان به صورت آنلاین بفروشه
Printable View
سلام
دوستان یه سایت معرفی می کنید که چیز پی ان به صورت آنلاین بفروشه
پیغام خصوصی لطفا ، نشر چیز پی ان در محیط مقدس فروم پی سی ورلد ، حرام است!:27::19:نقل قول:
دوستان من کاشانی هستم . دیگه واقعا از شاتل خسته شدم . میشه پیشنهاد بدید که از چه شرکت دیگه ای خرید کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یه سایت معرفی کنی که چیز پی ان بده . تو پیغام خصوصی بهم بگو . ممنون
اگه من بخوام از شاتل شکایت کنم باید چیکار کنم؟؟
واسه من که تا حالا خوب بوده
اینم دانلود دیشب من با اکو 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمی خواد سوالای منو جواب بده ؟
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4966897&postcount=20011
اینکه از 512 ما هم بیشتره!!:19:نقل قول:
همه ی اکانت های 256 شبانه اینقدر دانلود میکنن؟؟؟
تنظیم مقررات دوست عزیزنقل قول:
همون کاری که من کردم چند روز پیش
کاری نمیشه کرد ، چون پهنای باند شما در همین حدهنقل قول:
سرعت شبانتون الان چطوره و از چه شهری هستین؟
اونی هم که 120 دانلود میکنه ، ممکنه پهنای باندش 1 مگ باشه
به هر حال ربطی به مودم نداره
اگه ART1 بگیرید ، ممکنه سرعت دانلودتون 120 بشه و ممکن هم هست 20 بشه
بله من قبلا 256 داشتم ، با یه سری کارا همینقدر دانلود داشتمنقل قول:
بعد مزخرف شد ، رفتم 512
مهم اون عدد Downstream توی تنظیمات مودم هست که هم روی 128 ، هم روی 256 و هم روی 512 ، یکسانه!
از بچه هاي شيراز كي مياد بريم براي شكايت؟
با هم باشيم خيلي بهتره.
کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست
مجتبی جان اینجا خیلی دنبال همراه نباش . من که خودم رفتم . شما هم خودت برو .نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
من اکو 256 دارم ولی تو تنظیمات مودم Downstream رو 544kb زده
گند بزنن شاتل رو
با این سرعت شبانش....
اینو با سرعت 70 تا دانلود میکنه ولی بقیه لینکها رو با سرعت زیر 5 کیلو؟نقل قول:
الان تا ساعت 1 سرعت عالی بود و دو دقیقه قبلش زدم رسید به 200 ولی بعد از یک سرعت اومد پایین:41:
تا به دیشب از سروم تو آلمان که دانلود میزم سرعت 64 بود سرور کانادا هم حداکثر 10
امشب سرور آلمان 10 و سرور کانادا 60
:31:
دستش درد نکنه شاتل
پشتیبانی هم میگه سرورت مشکل داره
خیلی باحالن به خدا
سلام
دوستان گرامی ، من یک مطلبی رو چند ماه پیش به عنوان شگرد جدید کلاهبرداری شاتل زدم دوستانی که مشکل سرعت دارند حتما مطالعه کنند .
امشب دیگه بعد از ۲ هفته واقعا قاطی کردم . زنگ زدم پشتیبانی (مشهد ) کلی سر و صدا راه انداختم . طرف میگه برو فایرفاکس دانلود کن ! گفتم نگاه کن منو نمی خواد سر کار بزاری . من میدونم که لینک ها کش میشن !
گفت پس اگه میدونی چرا پس زنگ میزنی ، گفت الان یک ماهه شبانه مشکل داریم . گفتم پس چرا از اول منو سرکار میزاری میگی برو از فایرفاکس دانلود کن !
مرتیکه احمق میگه خوب همه سر کار میزارن ، مگه اشکالی داره (نمی دونم کی این احمق ها رو استخدام می کنه )
بهش گفتم ملت دیوانه اند که هر شب ۵۰ تا لینک از سایت فایرفاکس بزارند (همه هم فقط باید لینک نسخه ی آخر ویندوزی باشه ) بعد تا صبح با سرعت بالا دانلود کنند ! (یک هارد۲ ترابایتی پر از فایرفاکس . جالبه نه ؟!!! )
بعد گفتم چطوری میشه فسخ کرد ، گفت : میخوای فسخ کنی که چی بشه ! . گفتم برم از یک جای دیگه بگیرم . گفت همه جا همینجوریه !
گفتم به طور ربطی نداره . گفت خوب یا باید صبر کنی که قراردادت تموم شه ، پورتت خالی بشه یا هم که بیای درخواست فسخ بدی !
گفتم هزینه چی ؟ گفت : هزینه رفته هوا ! اینو که گفت دیگه مخم داشت سوت می کشید !
گفتم یعنی چی ! گفت همین که هست . یعنی دزدی در روز روشن !
دیگه گوشی رو کوبیدم زمین ....
دوستان باز هم تاکید میکنم . به سرعت سرورهاتون شک نکنید ! طرف برگشته میگه رپیدشیر معتبر نیست برای ما ! (رپیدشیر با ۶۰۰ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند ( چند ده برابر کل اینترنت ایران ) . توی خوابش هم رئیس شاتل این عدد رو بلد نیست لاتینش رو بنویسه !
یک چیز رو هم متذکر بشم . موضوع اصلا سیاسی نیست . چون من از چند تا از دوستام توی مخابرات مطلع شدم که محدودیتی از طرف اونها اعمال نشده . اینها از بس مشتری جمع کردند و کیلویی هم پهنای باند رو باز گذاشتند اینجوری شده .
قبلا هر کس هرچی پول میداد همون قدر هم دریافت می کرد . من ۵۱۲ با ۵۸ کیلوبایت دانلود می کردم . کسی هم که ۱۲۸ داشت با ۱۶ . ولی الان پورت ها رو باز کردند . همین خر تو خری میشه که من ۵۱۲ باید طی دو هفته ی اخیر نتونسته باشم ۱۰۰ مگابایت دانلود کامل و بدون مشکل داشته باشم . شخص دیگری با ۱۲۸ بتونه شبی ۲ گیگ دانلود کنه !
مدیران احمق این شرکت هم نمی فهمن که ملت به حق خودشون قانع هستند . شما نمی خواد دست و دلبازی کنید و بدون داشتن اطلاعات فنی کامل (با گذاشتن سه تا جوجه مهندس به عنوان مهندس فنی که فقط چیپس و پفک می خورن ) روی اعصاب ملت راه برین !
سرعت دانلود شبانه 128 مدتهاست برگشته به 16. وگرنه من مرض نداشتم با هزار جور مصیبت بیام اکو512. حالام که اومدم 512 سرعتم اینجوری.نقل قول:
الان زنگ زدم به پشتبانی بهش میگم چرا توی دانلود شبانه سرعتها اومده پایین؟ میگه ترافیک مرکزتون دیالمه بالاست! آخه من موندم توی مرکز ما اکثر مردم نمیدونن کامپیوتر چیه بیان دانلود شبانه داشته باشن!
بعد بهش میگم اگر پهنای باند مرکزمون کمه خب چرا فقط سرعت دانلود اکثر آپلود سنترها محدود شده و بقیه سرورها و سایت ها سرعتشون عادیه؟ بازم با توجیه مسخرش گفت که ما سرعت سایتی رو محدود نکردیم!!! مشکل از کم بودن پهنای باند مرکز شماست که اون رو در آینده باید اضافه کنیم!!! طرف من رو ببو فرض کرده بود.
منم که دیدم بحث با این آدمای کلاهبردار نتیجه ای جز عصبانیت من به دنبال نداره گوشی رو قطع کردم.
کاری نداره. عطای دانلود شبانه رو به لقاش میسپارم و برمیگردم همون 128 (با سرعت روزانه 512 ) تا بیش از حد پول توی حلقوم این دزدا نفرستم.
کمک! کمک! هلپ
از آقایون کمک کنن شاید این مشکل بنده حل بشه.تازه یه ماه و نیم که رفتم از شاتل سرویس eco 256k گرفتم.ولی پینگم هر 5 دقیقه میرسه به 900 - 1000 حسابی اعصابمو خرد کرده.به پشتیبانی هم میگم میگه مشکل از ما نیست. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ لطفا کمک کنین. وین عوض کنم حل میشه؟ تازه ویروس یابی کردم. کامپیوتر تمیزه تمیزه
با خود ویندوز پینگ میکنی دیگه؟
DNS شاتل رو پینگ کن (85.15.1.10) ببین پینگش باید زیر 80 باشه
شاید مخابرات محله ی شما مشکل پیدا کرده
سال پیش 1 ما من پینگم 1000 تا 2000 بود بعد خودش درست شد
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
راستی last.fm هم فیلتر شد
خوب اردیبهشت رو با 106.5 گیگ دانلود رایگان و 12 گیگ غیررایگان به پایان رسوندیم....:40:
دوستان سرویس های اکو تغییری توشون داده نشده مثلا اکو 512 شده باشه 1 مگ :31:
موفق باشید
...............................
الان جمله ات سوالی بود یا خبری؟:دینقل قول:
اگه سوالی بود ....نه کماکان داون استریم روی 544 هست :13:
ارزو به دل موندیم سرعت 1 مگ را تجربه کنیم:دی
ما که آرزو به دلمون نموندنقل قول:
ولی چه فایده ، فقط توی روز سرعت بالاست ، توی شب باید 4 5 تا فایل همزمان بذاری ، تازه اگه سروری که ازش دانلود میکنی ساپورت کنه
شخص دیگر ارتباطش قطع میشه ؟نقل قول:
اگر از User , Pass یکی دیگه برای دانلود استفاده کنیم، ارتباط اون قطع میشه ؟نقل قول:
خواهشا" جواب بدید.
تو روزنامه خبرجنوب امروز شيراز شاتل آگهي داده 2 مگ سيزده و خورده اي، درسته قيمتش؟
آقا من دیشب به این نتیجه رسیدم بستگی داره خونتون چه منطقه ای باشه سرعت دانلود بالا پایینه من یکی از دوستام 128 شاتل داره تو روز که میگه بین 50-65 شبام 60 -70 دانلود میکنم منکه شبا نتونستم از روزیکه گرفتم بیدارشم دان کنم نمیدونم چنده
دوست عزیز هروقت پینگت رفت بالا این دستور رو بزن . اگر پینگ از خط 4 به بالا زیاد شد بدون از مخابراته . اگر پینگ خط 1 و 2 و 3 و 4 بالا بود از شاتل هستنقل قول:
tracert yahoo.com
اینو توی CMD بزن
بله مجتبی جان . یک ساله . مثل 512 که میده 9 تومن . ولی دیگه دانلود رایگان شبانه نداره . درضمن میدیریت شاتل به من گفت اصلاً الان پیشنهاد نمیکنم چون سرویس خرابه و نویز خیلی میره بالاترنقل قول:
Forbidden
You don't have permission to access the requested address on this server.
This page is only available for SHATEL customers.
متاسفانه شما مجوز دسترسی به این صفحه را ندارید .این صفحه تنها برای کاربران شاتل بوده و تا اطلاع ثانوی تنها از شبکه شاتل قابل دسترسی می باشد.
وارد پروفايلم نميتونم بشم.
نقل قول:
باید با خود ip شاتل وارد بشید.
بدون v p n و فیلطرشکن و .....
با isp های دیگه هم نمیشه.
اقا هر کاری گفتین کردم.ولی خیلی سر در نیاوردم.اینم عکساش
این تو حالت معمولی گرفتم
اینم وقتی پینگ میره هوا
و
http://www.ecapic.ir/image/ECA-100522144020.png
دوستان میشه بگید چه کرمی دوباره داره پیاده میشه؟
10-15 روز همه چی عالی بود و شبانه از همه سایت ها 1300 مگ دانلود داشتم
4-5 روز فقط از سایت هایی مثل دانلودها و میهن و وطن و ...سرعت خوب بود و بقیه خراب بودن
الان چند روزه شبانه از همه جا حتی سایت اپرا هم خرابه و سرعت 30 بالاتر نمیره در حالی که همون لحظه speedtest پینگ 200-300 بهم میده و سرعت هم روی 520 این طورا هست
دوست عزیز شما چه سرویسی دارید؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما چه سرویسی دارید؟
آرت1 استفاده میکنن :20::20:
دوستان من چند شب پیش با آرت هوم شب مشکل داشتم امروز بالاخره بعد 4 5 سال اومدم رو آرت1 دعا کنید سرعت شبانه خوب باشه :( :( :31:
خدا کنه سرعت ما اکو 512 ها خوب بشه من که الان حدود 3هفتس کلا بیخیال دانلود شبانه شدم.
آقا منم که انگار از بی دردسر ترین اکو512 ها رو تو دیالمه داشتم امشب اینه وضعیتم
نمونه قرارداد این شرکت رو کسی داره بذاره ؟
از سرور آلمان، آمریکا، کاندا با سرعت 10K دانلود میکنم
سرور هلند 64
دیشب از کاندا با 64 دانلود میکردم
خیلی جالبه
هر شب یک منطقه رو مسدود میکنن واسه دانلود
الان 2 ساعتی هست که سایتباز نمیشهکد:http://www.speedtest.net/
دوستان نیز این مشکل رو دارن !؟