سلام---
توی توضیحات پخش u300 نوشته(( تنظیم جدای HPF برای باندهای جلو و باندهای عقب))مگر این خاصی توی همه پخش نیست همان حالت fadeفکر کنم است---یعنی خصوصیت خاصی هست که که یکی از ویژگیهای u300 این خاصیت HPF است؟؟؟
سلام---
توی توضیحات پخش u300 نوشته(( تنظیم جدای HPF برای باندهای جلو و باندهای عقب))مگر این خاصی توی همه پخش نیست همان حالت fadeفکر کنم است---یعنی خصوصیت خاصی هست که که یکی از ویژگیهای u300 این خاصیت HPF است؟؟؟
تو نظرات خونده بودم یکی x400 داشت گفته بود یا باس خیلی زیاد میشه به طوری که صدا بم میشه یا باس خیلی کم گفته بودن x400 تنظیمات کامل hpf رو نداره بخاطر همین باید از امپلیفایری استفاده کنید که تنظیمات hpf داره فکر کنم همینو تو مدل 300uvm اضافش کردننقل قول:
دوستان نظری ندارند؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اینایی که نوشتی از نظر صدایی باهم تفاوتی ندارن پ.
با فیس ظاهری هر کدوم حال کردی بگیر.
بقیه اجزا سیستمتون چیه ؟
نقل قول:
هیچی
همون بلندگوهای خود ماشین (پراید) ، فقط پخش میخام بگیرم
با سلام
من میخوام برای باندای جلو کامپ Helix Esprit E62C2 تهیه کنمسوالم اینه که آیا توییتر های این کامپ در قسمت مخصوص نصب توییتر روی داشبورد پژو پارس ( داشبورد قدیم ) قابل نصب هستند یعنی اون تو جا میشن ؟ و اگر نه به نظر شما بهترین جا برای نصب توییتر ها کجاست؟
و اینکه آیا کسی از این کامپ برای فروش در حال حاضر داره؟ اگر هست لطفا قیمتش رو اعلام نمایید ممنونم
پخش زیر 250 چی بیشنهاد میدید ؟ با عوض کردن پخش فابریک چند درصد صدا تغیر میکنه؟
سلام امکان نصب هستش ولی بهتری جا کنار اینه یا روی ستون به صورت ضربدری یعنی تیوتر سمت راست به سمت چپ باشه و اون یکی هم همینطور باشهنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad farshadfa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام امکان نصب هستش ولی بهتری جا کنار اینه یا روی ستون به صورت ضربدری یعنی تیوتر سمت راست به سمت چپ باشه و اون یکی هم همینطور باشهنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad farshadfa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدن میشه ولی مناسب نیست . صدا با برخورد به شیشه بنحوی معنکس و خراب میشه ...نقل قول:
بنظر من اگر بتونید پشت آینه نصب کنید خیلی خوبه .
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم. این ضبطهای ماشین با قابلیت پشتیبانی از آندروید یا آی او اس دقیقا چکار میکنه و به چه درد میخوره ؟
اگر ممکنه به بنده جواب بدین
از طریق کابل USB ( شارزر گوشیتون ) میتونید آهنگهای روی گوشیتون رو گوش بدید و از طریق خود پخش کنترل داشته باشید روشون ( عقب و جلو و آلبوم و ... ) گوشیتون رو هم شارژ میکنه !نقل قول:
در صورتی که اگر از کابل AUX استفاده کنید فقط صدارو میتونید کم و زیاد کنید از پخش ، مابقی تنظیمات رو باید از خود گوشی انجام بدید !
سلام اگه میشه جواب منم بدید ؟ نظرتون در مورد u346 چیه ؟ نسبت به این پخش های 2016 کنوود مثل 1010u ,100u .200u کدوم بهتره ؟نقل قول:
ممنون از وقتی که میزارید
لطفا اگر جایی را برای خرید کامپ Helix Esprit E62C2 سراغ دارید معرفی کنید
ممنونم
ممنونم بابت پاسخ سریعتون :n16:نقل قول:
- - - Updated - - -
ممنونم بابت پاسخ سریعتون :n16:نقل قول:
اگه میشه جواب سوال منم بدید عجله دارم
سلام جناب ببینید به نظر من پحش x400 کن وود رو بگیرید حدود 300 قیمت داره. والا با تعویض پخش زیاد تغییر محسوسی نمیبینید.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلامنقل قول:
ظاهرا ورژن دوش تمام شده و کمیابه.برای جاگزین من گلیدن RS165 رو بهتون پیشنهاد میکنم 530 تومن.صدای بسیار خوبی داره و از هلیکس هم حد اقل 40 وات قویتره.
من باشم پخش زیر 250 سونی میگیرم از کنوود بهتره.نقل قول:
ضبطو اگه سونی گرفتی دیگه تا اخرش باید سونی ببندی(باند و امپ و ساب هم سونی) که یه سیستم قوی اکسپلود بشهنقل قول:
سلام--بر امیر حسین واقا حمید--
یکی از دوستان یک پراید 88 خریده--رویش یک پخش مارشال me-2647 دارد--حالا به من گفته یک تحقیقی برایش بکنم---حالا حدود 300 دارد به نظر شما با این پول یک پخش کنوود یا سونی بخرد یا یک کواک مثل هلیکسe69x---خیلی دنبال سیستم بازی نیست فقط یک صدای زیبا می خواهم واهل ساب وخرج زیاد نیست--
JVC X120 + KENWOOD PS6975
سلام--پس بگم --با این پول پخش بخره بجای کواک---نقل قول:
1-پخش های جی وی سی چه رده ای نسبت به کنوود دارند؟؟
2-این پخش مارشال رانگاه کردم--حدود145 تومان است ایا واقعا توی صدا با مثلا با x400 که حدود همین 300 تومن دوستم است خیلی تفاوت صدا دارد؟؟/
اصلا قابل مقایسه نیست . تنظیمات ، کیفیت ساخت ، خروجی ها ، زیبایی . هرچی شما بگی سر تره .نقل قول:
چون نمیخواد زیاد خرج کنه و بعدا هم قصد ارتقا نداره همون پخش جی وی سی و باند کنوود که عرض کردم خوب هستند . جفتشون روی هم 300 میشه .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سیم پک امپلیفایر جی فورس بگیرم یا زامیکس؟
سلام
سمند دارم یه آمپ 4 کانال و باند بیضی 690 و هدیونیت همه پایونیر و صدای مناسب فقط باندهای جلو روی در فابریک هستند که اصلا صدایشان به گوش نمی رسه.
خواستم یه جفت باند گرد حدود 70 تا 100 برا جلو بگریم .نصابها گفتند اصلا فایده نداره و صدا باز هم فرقی نمی کنه.حالا میخواه نظر شما رو هم بدونم و ایا تنها راه خرید کامپوننت هست و اگر جواب مثبته یه کامپوننت قیمت مناسب و کیفیت مناسب به من معرفی کنید ممنون
سلام دوستان پک سیم امپلیفایر جی فورس بهتره یا زامیکس؟
با سلام به دوستان :n16:
دوستان میخواستم یه سیستم در حد 500 تومن نصب کنم دنبال صدای زیاد تا 4 تا خیابون اونورتر نیستم
یکی از دوستان اینجا بهم ضبط 3750 با باند 6965 پیشنهاد دادن
پیش یکی از دوستای نصابم رفتم بهم باند رو کدنس پیشنهاد داد بخرم البته مدلش یادم نیست ولی قیمتش رو 285 میگفت و 220 وات بود امتحانش هم کرد بیس صداش واقعا عالی بود یه ظبط دست دوم 3550 هم داشت که میگفت 165 بهم میده حالا بنظرتون بین باندها پایونر خوبه بگیرم یا کدنس ؟؟؟ آیا ظبط 3550 دست دوم رو بگیرم یا 3750 یا 3850 که این دوتا یه قیمت بود فقط فیسش فرق داشت فقط تو بین باندها وات پایونر 550 بود ولی کدنس 220 که دوستم میگفت این واتها رو پایونر الکی میزنه واقعی نیست ولی کدنس واتش واقعا همون 220 واته
اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم :n40:
سلام .نقل قول:
KENWOOD X400 + JVC 7158 روی هم 510.000 . چند وقت دیگه هم آمپ اضافه بکن .
ما که قید 7158 رو زدیم اهوازو زیر و رو کردیم فقط یه مغازه داشت اونم 280 تومن میگفتنقل قول:
نقل قول:
داداش ضبط نظرم پایونر هست فقط تو باند موندم یعنی jvc مثل کدنس بیس و صدای واضح داره چون کدنس رو که دوستم برام امتحان کرد خودش یه سابی بود برای خودش یعنی صدای ریز هم خوب بود هم بیسش یعنی نسبت به پایونیر همپایه خودش که 6975 بود بهتر بود ولی جی وی سی رو نمیدونم یعنی از این دوتا سر تره این مدل ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون پنجشنبه میخوام برم سیستم رو ببندم
فرشاد جان دیجی کالا امروز موجود کرده با قیمت عالی . خواستی سفارش بزن تا تموم نشده .نقل قول:
پیشاپیش مبارک باشه .نقل قول:
داداش ضبط نظرم پایونر هست فقط تو باند موندم یعنی jvc مثل کدنس بیس و صدای واضح داره چون کدنس رو که دوستم برام امتحان کرد خودش یه سابی بود برای خودش یعنی صدای ریز هم خوب بود هم بیسش یعنی نسبت به پایونیر همپایه خودش که 6975 بود بهتر بود ولی جی وی سی رو نمیدونم یعنی از این دوتا سر تره این مدل ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون پنجشنبه میخوام برم سیستم رو ببندم
دوستان اکثرا با این بودجه X400 پیشنهاد میکنن . آلپاین 151 هم میتونید بگیرید . برای باند هم مدل دقیق باند رو بگید بهتره ولی 7158 خیلی صداش قشنگه من با آمپلی روی پراید صداشو از نزدیک شنیدم . پرتاب صداش واقعا عالیه .
در هر حال منتظر نظر اساتید هم باشید .
سلام دوستان.میشه یه مقایسه بین jvc 7158 و helix e69x انجام بدین؟اینکه اختلاف در صداشون درچه حده بخصوص از لحاظ کیفیت و شفافیت صدا؟
ممنون از اینکه اطلاع دادیدنقل قول:
ضبط 300uvm زدم رو ماشین با باندا فابریک پراید عجب کیفیتی داره بیسش هم عالیه حتی ویبره هم میزنه واقعا پخش عالیه
سلام...مبارک باشد..نقل قول:
چرا x400نگرفتی...اینu300کیفیتش بهتره...
مرسینقل قول:
اخه x400 گفتن بیسش ضعیفه تنظیمات hpf هم نداره و فرمت flac هم نمیخونه ولی 300uvm این نواقصو نداره
الان با همین باندای فابریک پراید یه بیسی میزنه طوری که من که پشت فرمونم بیسش میزنه به صندلی صداش هم خیلی واضحه و تمیزه تفکیک صداش عالیه واقعا پخش بیستیه پایونیر در برابرش هیچه
سلام کسی جواب من را میدهد؟نقل قول:
سلام مخلصم قربان.نقل قول:
اگه اهل سیستم بازی نیستن پخش رو میتونین سونی انتخاب کنید یا 300 uvm کنوود.
برای باند بیضی هم هلیکس e69 که فرمودین بسیار باند با کیفیتی هستش اما به خرده حجم صداش نسبت به کواک های دیگه کمتره.
از گلیدن هم میشه بردارید واقعا درایور سازه :n02: من به شخصه اینو تجربه کردم:n12:
مدلش فکر کنم mc609 بود .باند سونی هم نظرم 6921 .اینا همه هم قیمت هستن هر کدوم که خوشتون اومد بردارید.
با اون 300 تومن اول به نظرم پخش رو بخرید .
سونی اگه بخواید فکر کنم 1151 بود مدلش دقیق یادم نیس اما قیمتش 205 تومنه و 2جفت خروجی داره.
کنوود u300 هم که قیمتش حدود 300 تومنه و 3 جفت خروجی.
از اونجایی که دنبال ساب نیستید من پیشنهادم میشه سونی :n16:
سلام .بودجه چقدره عزیز ؟نقل قول:
ساب هم دارید یا دو کانال از امپتون خالیه ؟
سلام
میخوام بدونم اگه من دو جفت باند گرد 16 ( هلیکس e6.2 یا گلدین 165 ) با کمبود بیس یا حجم مواجهه نمیشم ؟ ماشین 405 ( زیر طاقچه عقب یه صفحه فلزی هست که باند های گرد فابریک وچراق صندوق هست به خاطر این فک نکنم بشه بدون برش دادن صفحه فلزی روش باند بیضی نصب کرد منم نمیخوام اون صفحه فلزی رو دست بزنم ) به نظرتون چه کار کنم ؟
دوستان پک سیم امپلیفایر چه مارکی خوبه؟