دوستانی که اندیشه هستید ، از سرعت 2 مگ به بالا شب دیگه رایگان نیست، اگه درباره شیوه دزدی جدید اندیشه سوال دارید میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید...
Printable View
دوستانی که اندیشه هستید ، از سرعت 2 مگ به بالا شب دیگه رایگان نیست، اگه درباره شیوه دزدی جدید اندیشه سوال دارید میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید...
یعنی 2مگ شبانش رایگانهنقل قول:
4مگ و بالاتر دیگه ساعات رایگانم برداشتن:n21:
وضعیت شاتل تو منطقه ی 3 رشت چطوره ؟ از نظر پینگ و سرعت? کلا پورت خالی داره ؟ دانلود ندارم مهم سرعت پیج باز کردنه .
:n16:
نقل قول:
اگه تو لیست اندیشه ببینی از 2 مگ بالاتر رایگان نیست نصف حساب می شه یعنی اگه 2 گیگ دانلود کنی 1 گیگ محاسبه می شه
نه دوست عزیز ، خود 2مگ هم شبانش پولی شده.نقل قول:
پشتیبانی اندیشه گفت سرعت 4 مگ تو روز رو 600 بسته شده ، شبش هم رو 600 ! بعد که دید من خوشحال شدم گفت: البته شبش پولی شده جزئیاتش رو نمیدونست گفت از امور مشترکین بپرس من هم دیگه بیخیال شدم.
نقل قول:
بخوره تو سرشون
من 3گیگ شارژ ماهیانه 20 روزه تمام میکنم
دیگه شبم رایگان نباشه که هر هفته باید شارژ کنم که:n24:
خدا کنه سر همین ساعت رایگان 1مگ بامبول دیگه درنیارن
آقا کسی الان از آشنای اول نامحدود 256 داره که دانلودش به 70 برسه؟ اگه کسی هست لطفا بگه، کار دارم. :42:
راستی نوع سرویستون باید ADSL-v5-256-U باشه.
خبر خوب
فعالیت آسیاتک در گیلان تا هفته دیگه شروع میشه
فعلا هم رو خز 2 و 3 و 7 دارن میفروشن
تو تمام شهرها هم تا آخر ماه شروع میشه
بعد از 1 سال بالاخره مخابرات کوتاه اومد و مجوز بهشون دادن
آسیاتک و شاتل امسال برترن سرویس دهنده انتخاب شدن از نظر سرعت و قیمت
شاتل که تو گیلان هیچی نیست ، امیدوارم آسیاتک بتونه یه حرکتی بزنه
این سرویسی که داری رو سریع تمدید کن من تمدید نکردم وقتی تموم شد نذاشتن مجبور شدم از نامحدود خود مخابرات بگیرم سرعت نهایت 30/32 میره خیلی حال بدن دیگه
جالب اینجاست speed test میزنم رو 23 میمونه و آپلوش به 33 میرسه
یعنی ریدن سرعت دریافت کمتره
256 نامحدود اندیشه سبزی فروش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید.
من میخوام سرویس با سرعت دو مگابایت حجمی بخرم از اشنای اول یا همون مخابرات.
1. دانلود رایگان داره؟ اگه داره از ساعت چند تا چند؟
2. سرعت دانلود تو ساعات رایگان چنده؟ نوسان نداره؟
ویرایش: ساعت رایگان داره 1 تا 7نقل قول:
ببخشید پست رو کامل نخوندم فکر کردم 2 مگ اندیشه ست که ساعت رایگان نداره عذر میخوام
میشه یه سرویسی به من معرفی کنید من تو ساعات رایگانش حداقل سه و نیم گیگ بتونم دانلود کنم؟
با هزینه حداکثر بیست و پنج تومن
1024 بگیر 1گیگ: 12 تومان 3گیگ: 19.5 توماننقل قول:
سرویس های بالاتر که جدید اومده (2-4-8 مگ) به جای ساعت رایگان، ساعت نیم بها دارن.
ویرایش: البته اینا فقط برای اندیشه ان ... سرعت شبانه 1 مگ و 2 مگ مخابرات رو نمیدونم چطوره
آقا دو مگ مخابرات ساعات رایگان داره ها چرا اطلاعات غلط میدین ........ من 1 مگ مخابرات دارم روزا سرعتم 250 تو ساعات رایگان هم نصف میشه 130 میشه . خیلی هم راضیم
چرا اطلاعات ندارین، الکی جواب میدین؟! مجبورین؟!نقل قول:
از ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه!
اخرش نفهمیدیم دو مگ مخابرات ساعات رایگان دره یا نه؟
یکی که اطلاعات داره یه جواب قطعی بده بهم لطفا
در ضمن سرعت دو مگ حجمی مخابرات تو ساعات رایگان چنده؟ نوسان نداره؟
مرسی
ببخشید داداش پست رو کامل نخوندم فکر کردم 2 مگ اندیشه ست که ساعت رایگان نداره عذر میخوامنقل قول:
سرعت دانلود دو مگ حجمی مخابرات توی ساعات رایگان چنده؟ نوسان نداره؟
برادر من مخابرات همون اشنای اول بله ساعات رایگان داره از ساعت 1 تا 7 صبح . غمت نباشه
میدونم ساعات رایگان داره.نقل قول:
میخوام بدونم سرعت دانلود دو مگ حجمی مخابرات تو ساعات رایگان چنده؟ و این که نوسان داره یا نه؟
کسی داره همچین سرویسی جواب بده لطفا
1 مگ محدود اشنای اول ( مخابرات ) در ساعات رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 2 مگ آشنای اول رو دارم که تو ساعت رایگان بین 220-240 نوسان داره که البته بستگی به سرور سایت هم داره بعضی سایتا سرعتش پایینهنقل قول:
دوستان دست پخت دیشب من:n02:
هنوزم سیر نشدم:n09:
بندرانزلی:n18::n10::n23::n24:
دقیق ، 8000 تا ناقابل:n08:
اینترنت مخابرات بیشتر اینترانت تا اینترنت یا بهتره بگیم اینترنت ملینقل قول:
موقعی این دانلود رو داری که از سرور داخلی دانلود کنی حالا از یک سرور خارجی باز هم همین سرعت رو داری ؟؟؟
سرویسم همینه سرعت هم الان چند روزه 30 هست بعضی مواقع میشه 70.نقل قول:
دو روزی میشه اکثر اوقات پینگ واسم رو 700 یا 600 هستش کسی مشکل من رو داره؟ :n13:
چابکسر
اشنای اول 1مگ 5 گیگ
اقا شما از چه شرکتی دارینقل قول:
و چه سرویسی داری که هر ساعت میتونی 2 گیگ دانلود کنی
من اشنای اول 256 ناحدود شارج کردم سرعتم 35 هستش.
دوستان لطفا کانفیگ شرکت البرز برام بذارین
باسپاس
دمت گرمنقل قول:
سرعت همیشه ثابت هست ؟
از یک تا 7 صبح چی ؟
منم دو مگ دارم ولی همین الان سرعتم شده 120 قبلا مثل مال شما بود ولی الان اینجوریه سروراییم که این شیاد اول ساپورت میکنه خیلی کمه بیشرفانقل قول:
دو هفته است گفتم خطم مشکل داره هنوز کاری نکردن همش قطعی و اعصاب خوردی خطم هم سالمه
کس دیگه ای هم مشکل نصف شدن سرعت داره ؟۲۳۰ شده ۱۲۰ اونم روزانه سرویس دو مگ!
سرعت قانونی برای اینترنت 2مگابیت => 256 کیلوبایته! زنگ بزن بگو این چه وضعشه سرعتم از سرعت قانونی پایین تره!! (البته فکر نکنم درست کنن!)نقل قول:
دوستانی که دانلود بازن پیشنهاد میکنم نامحدود شاتل بگیرن...من حدود شیش ماهی میشه دارمش و ماهی تا 100 گیگ دانلود دارم...البته همونجور که میدونین بعد یه مدت محدود میکنن سرعتو که واسه دور زدم اون هم راه حل هستش:n05:
پ.ن:البته اگه گیمر هستین با اون روش دور زدن پینگتون دوبرابر میشه ...حدود 350 اینا...
من با همین 256 نامحدود اندیشه 110 گیگ ماه قبل دانلود کردم این ماه نذاشتن شارژ کنم سرعت تو رنج 60 تا 75 میرفت یعنی یکم بیشتر از 512
ماهی 28700 که رو اندیشه هم میدادم ولی این ماه مجبورم کردن از نامحدود مخابرات شارژ کنم 256 شده 30 فیکس
دور زدن رو شاتل چطوریه حالا بخواییم بیایم اونجا ؟ وی پی اس ایران میگری انتقال میدی رو اون دانلود میکنی ؟
با سلام
من از اندیشه سبز خزر سرویس 256 نامحدود گرفتم نهایت سرعت دانلودم 35 کیلو هستش حالا این بماند
اما با تمام بخشنامه های دولت مبنی بر ارزان شدن اینترنت د رکمال نا باوری تعرفه ها رو افزایش دادن من برای این سرویس با عوارض وکوفت وهزارتا مسخره بازی تا ماه گذشته 29 تومن میدادم اما الان کردنش 35 تومن و زنگ زدم به شرکتشون خانومه میگه ما سرعت بردیم بالا وگرنه گرونی درکار نیست ضمن اینکه محدو ها رو هم کاهش قیمت داشتیم
والله من هرچی تست گرفتم همون 35 کیلو سابقه حالا من موندم جدا کجا و به کی باید شکایت کنم بحث چند تومن اضافه کردن نیست اما این واقعا یه نوع دزدی هستش
امیدارم دوستان بدون کجا میشه شکایت کرد
دوست عزیز تعرفه اش چقدر ؟ و شما چه سرویسی داریننقل قول: