دوستان بین این دو تا کدوم پیشنهاد می کنید خودم موندم کدوم بردارم لطفا راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
دوستان بین این دو تا کدوم پیشنهاد می کنید خودم موندم کدوم بردارم لطفا راهنمایی کنید
Printable View
- - - Updated - - -
یکی از دوستان Htc 820s داره ولی روی جعبه و همیچنین با برنامه که نگاه کردم به جای مدیاتک توش اسنپ دارگون بود، به نظرتون جریانش چیه؟ اسنپ دراگون چقدر ضعیفتر از مدیاتکه؟ یکی دیگه از دوستان هم میخواد یکی از همین بخره؟ به نظرتون مشکلی نداره؟ کلکی تو کارش نیست؟
- - - Updated - - -
یکی از دوستان Htc 820s داره ولی روی جعبه و همیچنین با برنامه که نگاه کردم به جای مدیاتک توش اسنپ دارگون بود، به نظرتون جریانش چیه؟ اسنپ دراگون چقدر ضعیفتر از مدیاتکه؟ یکی دیگه از دوستان هم میخواد یکی از همین بخره؟ به نظرتون مشکلی نداره؟ کلکی تو کارش نیست؟
درود
من ديروز g٣beat خرديم به نظر دوستان گزينه خوبي انتخاب كردم
دوستان میان s6 دوسیم و lg g4 دو سیم می خواهم g4 را بگیرم به نظرتان خوبه یا بد ؟
باتری g4کمتر از یکروز همراهی میکند و اما دوربین خوبی دارد. به نظرم s6 پک کاملتری به مشتری ارایه میدهد.نقل قول:
سلام دوستان یه گوشی به من معرفی کنید !!
بودجه500تومن
الجی ال ۹۰ و هواوی هانر ۳ گوشی های مناسبی هستند.هانر ۳ رم ۲ داره و صفحه نمایش اچ دی که بسیار مناسبه تو این رنج قیمت. ال ۹۰ رم ۱ و رزولوشن صفحه نمایشش هم کمتره ولی ضد خش به وسیله گوریلا گلس و همچنین اندروید ۵ هم براش اومده. پنل صفحه نمایس هم در جفتشون ips که مناسبه.گوشی های بیشتری هن در این رنج هست من با این ۲ گوشی کار کردم و به نظرم ایده ال بودن منتظره نظر دیگر دوستان هم باشید.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ممنون شما کدوم یکی را ترجیح میدین
- - - Updated - - -
یکیش اندرویدش باینه یکیش رمش
با سلام دوستان عزیز
رنج قیمت تا حداکثر 650 تومن
چه گوشیهایی پیشنهاد میدین؟
البته اینم بگم گوشی مورد استفاده برای خانوم هست
گوشیهای ال جی g3 beat, magna,نقل قول: