اگه روی فیبر نوری نیستی باید همین سایتش باشه قاعدتا:نقل قول:
[HTML]http://adslselfcare.tci-khorasan.ir:8080/scpluto/[/HTML]
Printable View
اگه روی فیبر نوری نیستی باید همین سایتش باشه قاعدتا:نقل قول:
[HTML]http://adslselfcare.tci-khorasan.ir:8080/scpluto/[/HTML]
دوستان من میخوام یه سرویس نا محدود بگیرم ، الان 256 پیشگامان دارم سرعت روزانه بد نیست ،شبا هم جدیدا خیلی افتضاح شده
پشتیبانیشون هم اصلا خوب نیست
راهنمایی میخوام برای نامحدود 128 از مخابرات یا صبانت یا همین پیشگامان
دوستانی که نامحدود 128 دارن بگن سرعت دانلود و پیج بازکردنشون چطوره؟ و در ماه چقدر هزینه میکنن ؟
ممنون
تو بودن که همون سایتشه، ولی به هیچ راه راستی مستقیم نیست و همه جوره کوتاه بیا نیست و عمرا وارد بره!
نامحدود گرفتن پول هدر دادنه!نقل قول:
راهنمایی میخوام برای نامحدود 128 از مخابرات یا صبانت یا همین پیشگامان
چون نه سرعت داره و نه پینگ و کلی هم گرون تره!
مثلا با 128 خودتو بکشی 20 گیگ نمیتونی تو یه ماه دانلود کنی.
ولی همینو با سرویسهای محدود توی شبانه رایگان 30گیگ میتونی دانلود داشته باشی.
پیشنهاد من: وابسته به استفاده ت از یه محدود بگیر برو حالشو ببر.
اگه وب گردی سریع زیاد مدنظرت نیست میتونی بعثت مخابرات بگیری که 15گیگ سه ماه 37400تومنه بدون هیچ هزینه اضافه ی دیگه.(رانژه مانژه نداره این!)
اگه وبگردی و پینگ برات خیلی مهمتر از دانلوده میتونی پارس 128 بگیری.(شاتل بعضی جاها بد ریده و بعضی جاها خوبه واسه همین نمیشه توصیه کرد، صبانت رو اطلاع دقیقی ندارم ولی قطعی رو مطمئنم داره)
من چون از رید کال استفاده میکنم ، تقریبا روزی 400 مگ سند و ریسیو دارم ، دیگه خسته شدم از بس گیگ اضافه خریدم برا همین میخوام نا محدود بگیرم ،حالا با این وجود کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
نامحدودا همه شون از لحاظ پینگ و تایم اوت افتضاحن. مخابرات و پارس و شاتل رو که به عینه دیدم خیلی بد بودن.
پسورد رو اینجوری باید بزنید:نقل قول:
A511xxxxxxx
همه جوره زدم، بازم نمیره!
با A هم زدم نرفت.
سلام.
من یه 4-5 روزه که اینترنتم خیلی داغون شده، سرعتش خیلی کم و پینگ خیلی بالا شده.من بیشتر بازی های آنلاین انجام میدم.
صبانت 128 9 گیگ 3 ماهه دارم و مرکز مخابراتیم هم امت (طلاب) است.
می خواستم بدونم دیگران هم این مشکلو دارن یا نه.
حق با شماست 128 نامحدود به درد نمیخوره چون حداکثر سرعت دانلود 16 کیلوبایته و خیلی کمهنقل قول:
اما من 512 نامحدود مخابرات دارم (ماهی 20 تومن) که با IDM سرعت دانلودش رو 60-64 کیلوبایت ثابته و خیلی هم زیاد دانلود دارم حدود 20-30 گیگ در ماه خیلی کم هم که 24 ساعت میذارم دانلود کنه میشه 4.5 گیگ هم دانود کردم توی یک شبانه روز (200 مگ در ساعت) خلاصه من که خیلی راضیم چون موقعی که صبانت داشتم و محدود بود اصلا فیلم و اینا نمیشد دانلود کرد و شبانه اش ام خیلی رو اعصاب بود تازه با اینکه دانلودم فوق العاده کم بود حجم 3 ماهم 2 ماهه تموم میشد! چون واقعا هم هیج کارم نکنی روزی 2 ساعت وبگردی کنی این حجم های 3 گیگ در ماه جوابگو نیست
درباره پینگ واسه من استفاده نداشته اما گویا مخابرات پینگش بالاست البته سایت رو خوب باز میکنه مخصوصا اگه تنظیمات حرفه ای فایرفاکس رو دستکاری کنی و بذاری رو حالتی که به هر سایت با 8 کانکشن وصل بشه (اگه سرچ کنی تنطیماتش رو پیدا میکنی)
تازه سرعت سایت هم که یه خورده کم باشه مهم نیست! چون سایتا که همه دسترسی بهش امکان پذیر نیست! وقتی هم که با چیز شکن میری که دیگه سرعت اتصال تو اهمیتش خیلی کمتر از سرعت اتصال اون سرور به سایته