نقل قول:
دوستام من یه مشکل دارم مودم رو بنا به دلایلی روی nat گذاشتم مطمعنم که سیستم سر ساعت 5:55 خاموش میشه 3شب اول مشکلی پیش نیومد اما دیشب من با تورنت تا ساعت 5:55 1.2 گیگ دان کردم اما 200 مگ از شارژم کم شد وقتی رفتم در accounting.askiran.com
دیدم که تا ساعت 7 که بیدار شدم مودمو خاموش کردم کانتک بوده و 1453.6 دانلود شده در صورتی که مطمعنم سیستم سر ساعت خاموش شده اینو میدونم که وقتی سیستم خاموش باشه کانکت میمونه اما چی دانلود شده مگه مودم واسه خودش دانلود میکنه؟
این مشکل واسه منم پیش اومده بود. تایم اکانتینگ سرورای اندیشه اگه اشتباه نکنم حدود 3:18 دقیقه عقبه. تازه چون سروراشونم از افغانستان میخرن، 2 یا 3 دقیقه علی الحساب، بقول پشتیبان فنی 1:03:00 AM*Enabled*l1-EveryDay********************Power-on***System Wake Up*
1:05:00 AM*Enabled*l1-EveryDay****************Close Program:BWMonitor.exe*******BW Termination
1:05:14 AM*Enabled*l1-EveryDay***********Run Program:C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe | ************Start IDM
5:55:00 AM*Enabled*l1-EveryDay***********Run Program:C:\Program Files\BandwidthMonitor\BWMonitor.exe | ************Start BW
5:55:00 AM*Enabled*l1-EveryDay*******************Hibernate****System Hibernate*
1:05:04 AM*Disabled*l1-EveryDay***********Run Program:C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe | ************Start uTorrent
1:06:00 AM*Disabled*l1-EveryDay***********Run Program:C:\Program Files\uTorrent Ultra Accelerator\uTorrent Ultra Accelerator.exe | ************Start uTorrent Ultra Accelerator*
بیا. این تا قبل از اینکه نامحدود بگیرم لاگ زمانبندی من بود... حوصله ندارم توضیح بدم ولی برنامش autopoweron & shutdown که با با scheduled task ویندوز تلفیقش میکردم و سیستم کاملا اتوماتیک دانلود :5:...