این سرویسی که از مخابرات گرفتید همیشه اینقدر با کیفیته؟ ظاهرا خیلی اوضاعش بهتر شده. اگه اکثر ساعات روز همینجوری باشه خیلی گزینه خوبیه برای جایگزینی با پارس انلایننقل قول:
Printable View
این سرویسی که از مخابرات گرفتید همیشه اینقدر با کیفیته؟ ظاهرا خیلی اوضاعش بهتر شده. اگه اکثر ساعات روز همینجوری باشه خیلی گزینه خوبیه برای جایگزینی با پارس انلایننقل قول:
مخابرات خیلی بالا و پایین داشت. من قبلا یه زمانی 1 مگ نامحدود داشتم بعضی اوقات از عهده تامین همین بر نمیامد و سرعت من عملا 200-300 کیلوبایت بود. کار به شکایت کشید و انقدر پیگیری کردم تا از دفتر مدیر عامل تماس گرفتند و آخرین جوابی که گرفتم این بود که کاری از دست ما بر نمیاد باید صبر کنید تا درست بشه. قصه هم از این قرار بود که مخابرات بدهی خودش به زیرساخت رو پرداخت نمی کرد اونا هم پهنای باند مخابرات رو محدود می کردند. گذشته از اون قضایا که مال 1-2 سال پیش بود از اواخر سال گذشته به این ور کیفیت تقریبا خوب بوده. پینگ همیشه خوب نیست و هیچ تضمینی نداره ولی سرعت تقریبا اکثر اوقات خوبه.نقل قول:
- - - Updated - - -
مخابرات خیلی بالا و پایین داشت. من قبلا یه زمانی 1 مگ نامحدود داشتم بعضی اوقات از عهده تامین همین بر نمیامد و سرعت من عملا 200-300 کیلوبایت بود. کار به شکایت کشید و انقدر پیگیری کردم تا از دفتر مدیر عامل تماس گرفتند و آخرین جوابی که گرفتم این بود که کاری از دست ما بر نمیاد باید صبر کنید تا درست بشه. قصه هم از این قرار بود که مخابرات بدهی خودش به زیرساخت رو پرداخت نمی کرد اونا هم پهنای باند مخابرات رو محدود می کردند. گذشته از اون قضایا که مال 1-2 سال پیش بود از اواخر سال گذشته به این ور کیفیت تقریبا خوب بوده. پینگ همیشه خوب نیست و هیچ تضمینی نداره ولی سرعت تقریبا اکثر اوقات خوبه.نقل قول:
خیلی هم عالی. من پینگ خیلی فوق العاده نیاز ندارم چون اهل گیم نیستم. تایم اوت نباشه یا کم باشه و سرعت همینطور مناسب باشه کافیه.نقل قول:
نوشتم اون بالا 16 مگنقل قول:
منم زنگ زدم گفت ترافیک داخلی نیم بها حساب می شه جالب اولش می گفتن یک به سه مردم انقدر اعتراض کردن کردنش یک به دو منم 16 مگ 350 گیگ در ماه گرفتم کیفیتش که خوبه سرعت دانلودش هم 2 مگ در ثانیه هست از سرور خارجی ولی پنل اصلا مشخص نمی کنه چقدر داخلی مصرف کردی چقدر خارجی
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
حالا شاید بعدا مصرف داخل و خارج رو اصافه کنه و نشون بده
الان ایا حجم مصرف شده و باقی مانده رو نشون میده ؟ و اینکه مثلا حجم اختصاصی شما که 350 گیگ هست رو نشون میده ؟ یا کلا هیچی رو حساب نمیکنه ؟
اگر میشه یه سری عکس از پنل این مخابرات بگذارید ممنون میشم
کلا همان پنل قدیمی حتی نوع سرویس رو هم نشون نمی ده از دیروز هم نزدیک 1 گیگ مصرف کردم ولی هنوز زده ترافیک مصرفی 0 کلا مشکل شده این پنل :n37:نقل قول:
سلام
منم امروز سرعت 8 مگ 180 گیگ رو خریدم
سرعت رو 3800 بستن ولی سرعت نسبت به 512 خوب پیجو باز نمیکنه :|
سرعت دانلود هم 400 کیلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط شما بیشتر از 4 مگ نمیکشه.
وقتی وارد پنل شدی برو تو قسمت :نقل قول:
سرویس
جزئیات(زرد رنگ)
اونجا همه چی مشخصه
سلام من امروز عوض کردم به 2مگ ای پی ها همون رنج هستن اما بعد از عوض شدن سرویس هر رنج ای پی به یه سری سایت و سرور وصل نمیشن :| ایراد از سرویس جدیده یا امروز کلا خراب شده؟
اینم مشخصات خط بعد از تغییر
سلام
تو نت غیر حجمی بعد از اتمام حجم منصفانه سرعت چقد میشه؟
128kbps یا 256 یا 512؟
مرسی
خطتون فیبر نوریه؟نقل قول:
نقل قول:
شما نویز داخلی داری خطت تا 12 مگ هم میکشه مودم رو ببر سر ترمینال ورودی وصل کند سیمکشی داخلی رو هم از سر ترمینال قطع کن مستقیم وصل کنید ببین چجوری میشه.
سلام نه مسی هستنقل قول:
یا حضرت پینگ. یعنی حتی با این سرعت هم نمیشه یه بتل 1 با خیال راحت زد !!!!نقل قول:
نقل قول:
فاصلتون تا مرکز مخابراتی چقدر هست ؟
نقل قول:
حدودا 500 متر
سلام دوستان خوبید؟
من اینترنت همسر یکساله برج 6 گرفتم سرعت 2 مگ تا16(ینی2 مگ هس ولی تا16 هم اگه خط بکشه میره) ولی بیشتر ده مگابیت ازش ندیدم حتما بیشتر نمیکشه(خطمم فیبر نوریه)
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
دوستان این مشخصات مودم بنده هست بنظر شما هط من تا چند رو ساپورت میکنه؟ اینم بگم بیشتر ده مگابیت نرسیده برام تا حالا چه تابستون 95 که سرعت 512تا8 گرفتم و چه الان که سرعت 2تا16 یکساله همسفر دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطتون روی 17 مگ بسته شدهنقل قول:
اینکه بیشتر از 10 نمیده مشکل از خط یا مودم شما نیست و از خود شرکت هست
Sent from my MI 5 using Tapatalk
همه طرحها به 128 تغییر میکنهنقل قول:
دوستان اگه من از 512 نامحدود برم سمت این طرح جدیدها، بعد یکماه اگه خوب نبود؛ میتونم برگردم به همین 512 نامحدود قبلی ؟
خیر. دیگه پریدهنقل قول:
جدول مقایسه تعرفه اینترنت غیر حجمی شرکتها؛ سرعت 16 مگابیت بر ثانیه
تکلیف ما با این پنل کاربری آشغال چیه واقعا؟ الان از کجا بفهمم چقدر ترافیک مصرف شده؟ چقدر مونده؟ اصلا ترافیک اضافه نمیشه خرید صفحه اش ارور میده.
این دوستانی که سرویس حجمی داشتن تا حالا چیکار میکردن؟
این همسفره پس پرداخت.با سیم مسی..به نظرتون سرویس جدید بگیرم؟
مصرفم زیر ۲۰ گیگ
خیلی خوبن اینا،زنگ زدم میگم مقدار حجمو نشون نمیده میگه ماهانه یه حجم مشخصی داری باید مصرفتو ازش کم کنی (یعنی خودت حساب کنی) گفتم خسته نباشی شرکت های دیگه حتی به تفکیک داخلی و خارجی حساب میکنن میگه اره مخابرات فعلا اینجوریه شاید دراینده پنل و اپدیت کنیم،دوباره زنگ زدم به یکی دیگه گفتم شماره رو گرفت گفت برو درست شد،ولی الان بازم فرقی نکردهنقل قول:
به نظرم باید از طریق 195 اقدام کنیم
خودتون رو اذیت نکنید تو یه تاپیک دیگه دوستان گفته بودن که مخابرات استان خراسان رضوی گفته که ما نمیتونیم تفکیک کنیم و بنابراین همون نصف حجم رو میدیم فکر کنم اینجام همون وضعهنقل قول:
اصلا فکر کنید که کامل هم تفکیک کنند اکثر سایتهای هم که ما فکر میکنیم داخلیه تکلیفشون معلوم نیست مثلا من از سایت تلوبیون سریال دانلود میکردم با نت ایرانسل گاهی اوقات داخلی حساب میکرد بعضی وقتام خارجی یعنی اصلا معلوم نیست اینا با خودشون چند چندن اونوقت میان کل وضعیت اینترنت رو اینطوری میریزن به هم:n02:
من اصفهانم امروز سرویس ۸ مگ ۵۰ تومنی رو گرفتم ،قوانین مخابرات مثل همه
یه کلاه برداری شیک دیگه امروز متوجه شدم
توی وبسایت سراسری و هم استانی نوشته ۸ مگ ۱۸۰ گیگ که پشتیبان گفت نصف بین الملل هست ، یعنی من ۹۰ گیگ میتونم بین الملل استفاده کنم + ۹۰ گیگ از سایت های داخلی
بعد از خریداری در پنل تنها نوشته ۹۰ گیگ اینترنت بین الملل ، زنگ زدم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه همونه دیگه از ایرانی استفاده کنی بجاش نیم گیگ حساب میشه
گفتم برادر شما سواد کافی برای شغلت داری ؟ فرضا من ۸۰ گیگ بین المللی استفاده کنم با اون ۱۰ گیگ باقی مونده میتونم ۲۰ گیگ داخلی استفاده کنم این کجاش میشه ۱۸۰ ؟ در
صورتی که قانونا باید بتونم ۹۰ گیگ بین الملل و ۹۰ گیگ جداگانه ملی استفاده کنم . گفت آهاااااااااااااااااا و پیگیری میکنم فردا مجدد زنگ بزنین
اینا ب کنار ۲ ساله طرح دیگه ای داشتم ۸ مگ و روی ۹۰۰ ک دانلود فیکس و همیشگی داشتم ، از زمان تغییر نت روی ۱ مگ هست تست ، و دانلود روی ۲۰۰ .
واقعا کاش توی افریقا ب دنیا می اومدیم حداقل میدونستیم نبودیم و نیستم و نداریم
من اصفهانم امروز سرویس ۸ مگ ۵۰ تومنی رو گرفتم ،قوانین مخابرات مثل همه
یه کلاه برداری شیک دیگه امروز متوجه شدم
توی وبسایت سراسری و هم استانی نوشته ۸ مگ ۱۸۰ گیگ که پشتیبان گفت نصف بین الملل هست ، یعنی من ۹۰ گیگ میتونم بین الملل استفاده کنم + ۹۰ گیگ از سایت های داخلی
بعد از خریداری در پنل تنها نوشته ۹۰ گیگ اینترنت بین الملل ، زنگ زدم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه همونه دیگه از ایرانی استفاده کنی بجاش نیم گیگ حساب میشه
گفتم برادر شما سواد کافی برای شغلت داری ؟ فرضا من ۸۰ گیگ بین المللی استفاده کنم با اون ۱۰ گیگ باقی مونده میتونم ۲۰ گیگ داخلی استفاده کنم این کجاش میشه ۱۸۰ ؟ در
صورتی که قانونا باید بتونم ۹۰ گیگ بین الملل و ۹۰ گیگ جداگانه ملی استفاده کنم . گفت آهاااااااااااااااااا و پیگیری میکنم فردا مجدد زنگ بزنین
اینا ب کنار ۲ ساله طرح دیگه ای داشتم ۸ مگ و روی ۹۰۰ ک دانلود فیکس و همیشگی داشتم ، از زمان تغییر نت روی ۱ مگ هست تست ، و دانلود روی ۲۰۰ .
واقعا کاش توی افریقا ب دنیا می اومدیم حداقل میدونستیم نبودیم و نیستم و نداریم
نه اصلا بحث تفکیک خارجی و داخلی به کنار،این کلا نشون نمیده که چقدر حجم داری چقدرش مصرف شده و چقدر موندهنقل قول:
نه اینطوری نیست 90 گیگ خارجی +90 داخلی،شما اگه فقط ترافیک داخلی استفاده کنی 180گیگ داری،اگرم فقط خارجی استفاده کنی 90 گیگ داری،اگرم هردوش باشه که باید محاسبه و تفکیک کنن که با این وضع داغون نمیکنن یا نمیتونن در این صورت داخلی هم خارجی حساب میشه و مشترک ضرر میکنهنقل قول:
نقل قول:مطمئنی شما ؟نقل قول:
4 شنبه هفته پیش زنگ زدم 2020 برای تغییر سرویس به 16 مگ.
تا دیروز هیچ خبری نشد و سرعت همون سرعت 512 قبل بود.
دوباره زنگ زدم گفتن که سرویس شما تغییر کرده، گفتم ولی من به زور دارم 30 کیلوبایت سرعت دانلود میگیرم. گفت اعلام خرابی میکنم.
الان تو پنل که نگاه میکردم تو قسمت تیکت بعد از بررسی زده که "پورت مشترک zte است ونیشتر از 2m نمیشود ،لطفا مشترک جهت تغییر تعرفه راهنمایی گردد."
دوستان این الان یعنی چی؟ در ضمن خط فیبر نوریه
دوستان عزیز در سرویس پس پرداخت مخابرات حجم باقی مانده را نشان نمیدهد. برای نشان دادن مصرف حتما باید پیش پرداخت باشید.
در پنل کاربری سرویس ---- جزییات--- حجم ترافیک باقی مانده
برای دیدن آخرین حجم باقی مانده یک بار مودم را خاموش رو روشن نمایید تا حجم باقی مانده به روز شود. در غیر اینصورت آخرین حجم باقی مانده از آخرین اتصال نمایش میده
بله مطمئن هستم. سرویس نامحدود سابق از دست بدی تمام. حواست باشه. تو خود مخابرات هم کاغذ به دیوار زدن و تذکرش رو دادننقل قول:
نقل قول:
برادر من جلومه حرف الکی نیمی زنم که
فقط ۹۰ گیگ خارجی زده شده در پنل . پیش پرداخت هم حساب کردم
۱ گیگ از سرور داخلی دانلود کردم . و نیم گیگ از اون ۹۰ تا کم شد
رفت تو پاچه ، مبارکمون باشه ، امروز ب نتیجه نرسم ۱۹۵ و کل سایت های تکنولوژی اینقدر میگم تا بفهمن مردم گاو نیستن
والا همون قبلا بهتر بود ی طرح تشویقی میزاشتن یکساله میخریدی با ی حجم اضافه. ترافیک داخلی و خارجی هم نداشن. سیصد گیگ حجم سیصد تومن مال همسفر عالی بود برای سرویس یکساله همسفر که سرعتشم 16 بود. کلا سرعت 16 یکساله با 90 گیگ و حجم اضافه 300 گیگ میشد که کلا هزینش میشد470 تومن. که روزی 1ونیم گیگ میشه. حیف شد من سرویس یساله خریدم 130 تومن ولی پول نداشتم حجم اضافه بخرم 300 گیگ رو.نقل قول:
در ضمن بگم که همون 90 گیگ درسته تو سایت مخابرات بر حسب ترافیک داخلی زده. ینی مثلا که زده 180 گیگ در صورتی میتونی 180 گیگ استفاده کنی که از ترافیک داخلی فقط این 90 گیگو استفاده کنی(که ترافیک داخلیم ی چیز مسخرس چون ما اصلا سایت دانلود فیلمو نرم افزارو... نداریم که ترافیکش داخلی حساب شه) در اصل شما پول 90 گیگ ازت گرفتن و فقط 90 گیگ حجم داری که این 90 گیگ میتونی همش خارجی استفاده کنی یا داخلی استفاده کنی که میشه 180 گیگ و ترکییی هم مثلا 80 گیگ خارجی استفاده کردی و اون ده گیگ باقی مونده رو داخلی استفاده کردی(ینی در اصل بیست گیگ داخلی استفاده کردی.
این جدولو ببینی بهتر متوجه میشی.
دوست عزیز شما بد متوجه شدینقل قول:
هیچ جا نگفتن اون حجم اعلامی نصف نصف هست یعنی هم ۹۰ گیگ داخلی داری هم ۹۰ خارجی
نه مخابرات نه هیچ کدوم از بقیه شرکتها
حجمی که اعلام کردن به صورت داخلی هست یعنی اگه همش رو داخلی مصرف کنی اون مقدار داری اگه همش رو خارجی مصرف کنی نصف اون رو داری
اگه هم ترکیبی باشه که یه ترکیبی از اون مقدار
شما بد متوجه شدی که نصف هم داخلی داری و نصف خارجی
۱۹۵ هم شکایت کنی به حایی نمیرسی چون شما بد متوجه قضیه شدی