سلامنقل قول:
شما مراحل رو هم از همونجایی که هماهنگ کردی بپرس. هر جایی ممکنه ضوابطش فرق کنه ولی در کل روال اینه: مدارک رو در پلیس +10 ثبت میکنن، برگه سبز رو میدن به اون ارگان
Printable View
سلامنقل قول:
شما مراحل رو هم از همونجایی که هماهنگ کردی بپرس. هر جایی ممکنه ضوابطش فرق کنه ولی در کل روال اینه: مدارک رو در پلیس +10 ثبت میکنن، برگه سبز رو میدن به اون ارگان
من که اصفهانم/ ظاهرا همتون تهرانین مرخصی راحت میرین میان، من فک کنم یکم دردسر داشته باشم باتوجه به اینکه پرندک احتمالا ترمینال مسافربری قوی ای نداشته باشه و هی مجبور باشم بیام آرژانتین.نقل قول:
02 اصفهانی نبوووود؟؟؟ :n13:
نقل قول:
میگم با توجه به اینا من بخوام از پادگان بیام ترمینال آرژانین و برعکس چیکار باید بکنم؟؟ :n13:
یه تحقیق بکن ببین از اسلام شهر یا حرم تاکسی داره واسه پادگان یا نه؟چون در این صورت میتونی از مترو استفاده کنی و بیای ایستگاه مصلی و ترمینال آرژانتیتن و برعکس!نقل قول:
در غیر این صورت اگه از ترمینال خاوران استفاده کنی راحت تره واست چون به سه را افسریه نزدیکه...
این راهیه که به ذهن من میرسه.
دادا آزادگان و رجایی خودشون مترو دارن. من دقیقا نمیدونم تاکسیا کجا نگه میدارن که بخوام بهت بگمنقل قول:
نقشه میدم خودت یه نگاهی بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته از آزادگان مترو داره..من فکر کردم اسلام شهر مترو داره ظاهرا پرت گفتم:n02: ولی انصافا فاصله ش خیلی زیاده کلی کرایه راه پیاده ایم..راستی این فجر و نصر چیه داستانش؟هر کی میدونه مارم در جریان بذاره؟نقل قول:
اونایی که پادگانتون بد مسیره ...
شما تو پادگان که رفتی 3تا بچه محل یا اونایی که حداقل تا جایی که وسیله حمل و نقل عمومی باشه هم مسیر هستین رو پیدا کن ، از در پادگان در بست بگیرین دٌنگی حساب کنین برا برگشت هم یه جا قرار بزارین همینجوری برگردین.
ارزون تر از این درمیاد که بخوای خودت ماشین بگیری بری.
ما تو آموزشی موقع مرخصی ساعتی گرفتن 4تا میشدیم از پادگان تا شهر دربست میگرفتیم 5000 تومن ولی اگه تکی میخواستیم بریم باید حداقل 2000 خرج میکردیم تازه دربست هم نبود ، برگشت هم رو همین منوال...
یعنی من از پادگان میام آزادگان ( همون مسیر 2000 تومنی ) از اونجا مترو میام مصلی پیاده میشم میرم ترمینال آرژانین؟؟ :n01:نقل قول:
از ترمینال آرژانین هم مترو سوار میشم آزادگان پیاده میشم، از آزادگان هم تاکسی تا پادگان؟؟
(از سه راه تا سر رجایی هم نفری 750 تومن )
این " سه راه " چیه؟؟ کجاست؟؟
آقا من شنیدم اگه تو آموزشی خودتو خوب نشون بدی یه وقت میزنه به سرشون همونجا نگهت میدارن واسه سربازی:weird:.نقل قول:
کلا بیشتر شانسیه یا دست اوناس که کجا بندازنت؟ واسه تقسیمات یه بار پرسیدم تو یه پست ولی نتیجه ای نگرفتم.
دمت گرم واسه کمکت به بچه ها، حسابی حال میدی:n11:
دوستان برای گرفتن پذیرش تو یه جای خاص کپی برگ سبز رو بدیم کافیه یا اصلش؟
:7:نقل قول:
اونا بیشتر رو کسایی قفل میکنن که دنبال پیچن و اگه حال سر و کله زدن با سرباز رو داشته باشن شاید نگهشون دارن یا اینکه موقع تقسیم بهشون حال بدن:n30: ( در این مورد تو تقسیمات دخالت میکنن:n03: یا بند پ :n05: )
کلی هم اگه بخوان نگه دارن که خوب و بدش فرق نمیکنه چون برای هر آدمی یه جایی دارن :n14: ولی اینجوری نیست و اگر هم به سرباز نیاز داشته باشن اواخر آموزشی میان میگن کی دوست داره این جا بمونه .
تقسیمات آخر آموزشی اگه پذیرش باشی که مشخصه کجایی ، اگه نه بیشتر شانسیه و بعد پر شدن ظرفیت سرباز مقیم دیگه معلوم نیست کجا بیفتی...:n04:
شما هم کپی رو ببر و هم اصل رو طرف هر کدومو بخواد میگیره ازت .نقل قول:
برگه سبزم بدرد نمیخوره . من الان اصل شو هنوز دارم اصل کار برگه سفیده.
نقل قول:
آقا اصلا از ترمینال جنوب و ترمینال آزادی هم برای اصفهان اتوبوس هست ، چه کاریه تا آرژانتین بیام :n06:
از ایستگاه مترو ترمینال آزادی میام ایستگاه مترو آزادگان، از اونجا هم میام پادگان، نظرتون چیه؟؟
یا اصلا اگه اتوبوس وقتی از اصفهان میاد احتمالا از آزاد راه تهران ساوه میاد دیگه، وسط راه شاید بشه پیاده شد
معاف از رزم ها معمولا می افتن شهر خودشون ؟ ممکنه بافته یه شهر دیگه ؟
آرهنقل قول:
سه راه افسریه دیگه
خیلی خلاصه بگم فقط دعا کن بیوفتی نصر. فجر و وحدت داغونت میکنننقل قول:
دوستان اگه در سپاه پذیرش بگیریم قبل از آمدن برگ سفید میگن موافقت شده؟
نقل قول:
قانون خاصی برا اینکه معاف از رزم ها بیفتن شهر خودشون وجود نداره مگر اینکه طرف جزء گروه ب باشه ( اعصاب و روان ) که اونا معمولا باید تو شهر خودشون خدمت کنن که این مورد همش بستگی به نامه ای داره که دکتر کمیسون مینویسه مثلا نباید پست بده ، شب نباید تو پادگان بمونه و...
ممنون عزیز :n12:نقل قول:
جریان از این قراره پسر عموی منو با وجود بیماری اگزمای شدید پوستی معاف از رزم کردن اعزام رو هم زدن 19 اسفند امسال
بیماری این با استرس بیشتر میشه برای همین نمیخواد یه ماه دیگه منتظر بمونه میخواد شنبه 19 بهمن داوطلب اعزام بشه تا بیماریش از این که هست شدیدتر نشه !
حالا با این جریان که برگه سفیدش هم نیومده و تقسیم نشده کار این بنده خدا چی میشه ؟ من خودم یه چند باری رفتم نظام وظیفه گفتن باید همون روز اعزام بیاد و ما با تهران صحبت کنیم اگر نیاز بود همون جا بگیم که تقسیمش خورده فلان جا
حالا نامه دکترش رو که معاف از رزم کرده از کی بگیریم ؟
پ.ن : ماشالله شما چقدر اطلاعات داری :n02: ممنون :n16:
نقل قول:
من زیاد تو روند اداری معاف از رزمی تجربه ندارم ولی اگه معاف شده باشه احتمالا همونجا نامه رو میدن دستش که ببره +10 یا بایگانی ثبت کنه یا خودشون ثبت میکنن و با توجه به اینکه برگه سبزش اومده باید توش زده باشه وضعیت جسمانی : ....
من تا به حال نشنیدم کسی روز اعزام بره اونجا و اونا هم اعزامش کنن و معمولا حداقل 2.3 هفته یا بیشتر مونده به اعزام میشه تاریخ اعزام رو عوض کرد که کلا تو پرونده ثبت میشه که شما درخواست تعجیل دادی و زودتر اعزام شدی.
و اگر هم بشه وقتی تو سیستم ثبت نشه که پسر عموی شما تو این تاریخ اعزام شده و فقط در حد حرف باشه که ثبت میشه ممکنه بعدها براش مشکل به وجود بیاد و ریسکش بالا هست ( یادمه یه بنده خدایی همینجا پست گذاشته بود که آموزشیم
تموم شده و آخر آموزشی به من گفتن که شما اصلا سرباز نیستی و اطلاعاتت تو سیستم نیست و از کجا اومدی و... ) در ثانی اسفند بهترین ماه برا اعزام هست ، بهش بگو بره حال دنیا رو بکنه تو این یه ماه ، معمولا چند وقت مونده به خدمت همه خوشحالن
البته بین خودمون باشه وقتی میرن تو میفهن چه خبره:n08:
قایلی نداشت:n11:
بازم سوالی بود در حد تجربه درخدمتم:n18:
سلام دوستان
آموزشی افتادم آموزشگاه شهدای کرمانشاه-نیروی زمینی سپاه
کسی میدونه چه جور جاییه:n13:
آقا یه سوالی بدجور ذهن منو مشغول کرده، بعضی ها توی همین فروم گفتن که مثلا پذیرش گرفته بودن قبلا، یه هفته مثلا قبل اعزام رفتن پلیس +10 کدشون عوض شده!!
منم اقدام کرده بودم برای پذیرش، امکان عوض شدن کد به سپاه هست؟!!
اصلا نکنه خدایی نکرده کلا کد رو عوض کنن بندازن مثلا نیرو انتظامی ؟!!:n04:
سلام دوستان می خواستم ببینم بهترین جا برای خدمت توی نیرو انتظامی بعد از اتمام اموزشی کجا هست
ممنون
بخش های اداری از همه بهتره و نهایت تا 2 بعد از ظهر کار میکنینقل قول:
بله ابان امسالنقل قول:
ببین نصر(شهید ایرانیان) و فجر(شهید محمدی) و وحدت(شهید حسینی) اسم سه تا گردان فوق دیپلم به بالای 02 هست
من خودم وحدت بودم که می گفتند از همه سخت گیر تره ولی از همه بهتر همون وحدت ه
فرمانده خوب و با شخصیتی داره
کلا هر سه تا گردان خوب هستند
ببین همشهری اصلا نگران نباشنقل قول:
برای رفتن از اصفهان باید اتوبوس های شهریار کرج را سوار بشی بعد شهریار پیاده بشی و با 1500 تاکسی بیایی 02 البته با همین اتوبوس میتونی رباط کریم پیاده بشی و با 1000 تاکسی بیایی 02
البته شهریار پیاده بشی بهتر از رباط کریمه، تاکسی بهتر گیر میاد
برای برگشت از پادگان به اصفهان و یا اگه خواستی بری توی شهریار یا رباط بعدازظهر ها یه چرخی بزنی خود امیر پادگان فکر ش را کرده و اتوبوس میاد داخل پادگان و سربازا را سوار میکنه و میبره (یکم از تاکسی ارزون تر میگیره)
اما برای امدن به اصفهان از پادگان لازم نیست بری ترمینال جنوب میایی دمه در و به این تاکسی هایی که پشت در ایستادن نهایتا" 4000 میدی و میایی عوارضی تهران قم ،هر نیم ساعت یکبار اتوبوس از تهران به سمت اصفهان میاد که جای خالی زیاد دارند سوار اونا میشی و برمیگردی (البته خیلی ارزونتر از ترمینال VIP=12000)
نه عوض نمیشهنقل قول:
از اونا عوض نشده به پارتی ضخیم داشتند و براشون عوض کردند
سلام
من 1 اسفند نيرو دريايي سيرجان اعزام هستم
ميخواستم بدونم دارم ميرم با خودم چيا ببرم؟
موهامو همينجا كوتاه كنم يا رفتم انجا كوتاه كنم؟
سلام
تورو خدا یکی جواب منو بده :n14:
بچه همدان هستم
من 19 بهمن اعزام میشم به پادگان سراب نیلوفر کرمانشاه :n04:
اینطور که متوجه شدم بعد از اموزشی اکثر سربازا رو میفرستند لب مرز :n04::n14::n28::n30:
راهی نداره من بعد از آموزشی منتقل بشم همدان؟؟؟:n13:
قبل از اینکه دفترچه رو ارسال کنیم میشه اقدام کرد برای نیروی انتظامی(لیسانس ) پارتی میخواد؟نقل قول:
ما که رفتیم تو 9 ماه ... آموزشی 01 بودم تک پسر بعد تقسیم افتادم نزدیکترین استان محل سکونتم که قزوینه ، زنجان اونجا بهم گفتن باید 4 ماه تو یگان باشی تا انتقالی بگیری اما من با کمک خدا 2 ماه انتقالیمو گرفتم اومدم تیپ 116 قزوین ، زنجان تو بهداری تیپ بودم که از نظر خدمتی جام عالی بود اما خب غیر بومی بدنش سخت بود واسم هزینش زیاد بود چون افسرا آسایشگا ندارن رفتیم خونه گرفتیم بیرون پادگان... خلاصه بعد 2 ماه اومد قزوین که افتادم تبعید خونه اونجا حالام رفتم تو 9 ماه ولی دهنم سرویس شده از لحاظ خدمتی جای سختیه... ولی چون می گذرد غمی نیست...واس همتون می گذره
نقل قول:
چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی تو بیا اتوبان قم سر جاده رباط کریم همه اتوبوسای تهران اصفهان از اونجا رد میشن میتونی سوارشی یا نهایتش بری پلیس راه تهران یا اینکه تقاطع آزادگان و اتوبان قم به اسم میدان جهاد سابق در غیر اینصورت آخر آخرش اگر گذرت به مترو خورد ایستگاه ترمینال جنوب پیاده شوووووو. اصلا آرژانتین متروش کجا بوده برادر من؟؟ مصلی باید دوباره بی آر تی سوار شی برای آرژانتین!
سلام. من کارتم ازین قدیمیاس.. برای تعویض به کارت هوشمند باید دقیقن چه مدارکی ارائه بدم ؟
در رابطه با وسایل که هم تو اولین پست این تاپیک یه چیزایی نوشته و هم این که اگه پیگیر باشی دوستان تو پست های مختلف گفتن چیا لازمه.نقل قول:
در موردمو هم حتما موهاتو همینجا کوتاه کم چون بعدا معلوم نیست چی بشه و چطور بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره دوست عزیز شما درست میگی اصلا احتیاجی به ترمینال رفتن نیست.نقل قول:
دوستان من قبلا واسه معافیت ( کفالت ) اقدام کرده بودم که رد شد..یه برگه استعلام از ثبت احوال (واسه تک پسری) گرفته بودم که همون موقع ضمیمه پروندم شد حالا واسه اینکه بعد از آموزشی بیفتم شهر خودم باید دوباره برم ثبت استعلام بگیرم ببرم نظام وظیفه؟؟؟؟یا اینکه دیگه لازم نیست این کارو انجام بدم!؟
آقا جواب ما رو هم بدید
نقل قول:
پادگان خوبیهنقل قول:
نسبت به چند سال پیش خیلی بهتر شده
فکر کنم بیشتر سمت کامیاران باشه تا خود کرمانشاه
نگران نباش جای بدی نیست
05 سلامت میکنم!
کرمان کسی نبود؟
من دارم خودمو واسه دوهفته دیگه و شروع دهن سرویس شدن آماده میکنم!
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون همشهری از راهنماییت، اینطوری که میگی، مشکلی نیست اصلا. فقط سه تا سوال :
این شهریار کرج که میگی یعنی بلیط اتوبوس که از اصفهان میگیرم برای اونجا بگیرم؟ یا منظورت اینه اول بیام تهران بعد شهریار؟؟
بعد این اتوبوس های اصفهان تهران فک میکنم باید از آزادراه تهران ساوه بیان تهران دیگه، بین راه نمیشه پرندک پیاده شد و رفت پادگان؟؟
و سوال آخر اینکه میشه بپرسم کجا تقسیم شدی؟ و کلا تقسیماتش کجاهست؟
دوست عزیز در این 2000 صفحه من اولین باره میبینم فردی بخواد بیفته ناجا ... خیر نمیشه ...نقل قول:
در حالت عادی یا لیسانس 60 درصد ناجا هستی ...
فرماندهی و ستاد ..نقل قول:
عقیدتی سیاسی
بیمارستان و بهداری ناجا
tapatalk
خدا رحمت کنهنقل قول:
من خودم آموزشی عجب شیر بودم ارتش
خدمت هم سراب بودم هر دوتا از سخت ترین محل های خدمت
کلا ارتش خیلی ناجور:banghead:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk