واقعا این همه ناراضی هستید چرا عوض نمیکنید سرویس هاتون رو دوستان
Printable View
واقعا این همه ناراضی هستید چرا عوض نمیکنید سرویس هاتون رو دوستان
دوست عزیز دو صفحه قبل رو بخوننقل قول:
من رفتم تنظیم مقررات و شکایت کردم . از دوستان هم خواستم برن که ظارهاً دوست دارن حقشون رو بخورن . خوب وقتی شماها میشینید و فقط پول میدین بهشون میخواید درست بشه سرویسشون ؟
تنها راهش شکایت به تنظیم مققرات هست . من که شکایت کردم . خود دانید
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
چون تو مملکتی هستیم که باید بین بد و بدتر گزینه بد رو انتخاب کنیم .نقل قول:
حداقل شاتل پشتیبانی 24 ساعته داره که تا مشکل پیدا کرد بری سرشون داد و بیداد کنی و یکم سبک بشی . نمیدونید شرکتایی که پشتیبانی ندارن چقدر آدم حرص میخوره که نمیتونه بهشون بد و بیرا بگه .
شاتل دیگه منو به اسم کوچیک میشناسن تو پشتیبانی و حتی امور استانها :31:
اتفاقا همین پشتیبانی رو نداشت ، اعصاب ما راحت تر بودنقل قول:
فقط بدرد تنظیم مودم میخورن!
چند روز پیش گفتم که برای من از ساعت 6:55 تا 7:00 ترافیک اضافه میخوره ، اگه الان بذارم تا 7 ، توی 5 دقیقه حداقل 60 70 مگ دانلود میکنه که خیلیه
رفتم به پشتیبانیشون توی چت گفتم ، بعدا زنگ زدن و ... ، تا آخرش بهم گفتن کلا همینطوریه و کاریش نمیشه کرد
پشتیبانی که نتونه این مشکلو که صد در صد مربوط به خودشونه رو حل کنه ، به درد لای جرز هم نمیخوره!
[QUOTE=farzad_sh_2020;4965670]دوست عزیز دو صفحه قبل رو بخون
من رفتم تنظیم مقررات و شکایت کردم . از دوستان هم خواستم برن که ظارهاً دوست دارن حقشون رو بخورن . خوب وقتی شماها میشینید و فقط پول میدین بهشون میخواید درست بشه سرویسشون ؟
تنها راهش شکایت به تنظیم مققرات هست . من که شکایت کردم . خود دانید
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
اخه دادا قبول کن یه سری واسه شاغل بودن یه سری هم از روی بی حس و حالی حوصله رفتن و شکایت کردن رو ندارن اما فکر نمیکنم کسی پدا بشه که از پشت پی سی هم 4خط نوشتن سختش باشه . منم با این که یه چیری بنویسیم و همه سند کنیم موافقم
تا نظر بروبچ چی باشه
شكايت هم هيچ تاثيري نداره.
20000 تا شکایت :دی
لطفن پاک کنید همش رو :دی
چرا 20000تا این همه عدد هستش :دی :دینقل قول:
-/\-/\-/\-/\-/\-/\-/\-/\
پس چون کسی در مورد 2 پست قبلیم چیزی نگفت یعنی کسی که آرت1 تهران باشه و از سرعت شبش ناراضی باشه وجود نداره واکثرا راضی هستن :) :)
من شبها دانلود ندارم.ولی امروز 5 شنبه که رایگانه سرعت همون 1 مگ هست. پس میشه نتیجه گرفت شبها هم افت نمیکنهنقل قول:
سلام دو تا سوال داشتم اگه لطف کنین جواب بدین واقعا ممنون می شم . خیلی سرچ کردم به جواب نرسیدم .
اول اینکه من eco 512 دارم . سرعت دانلودم روی 60 ه . مودمم هم همون مودم zyxel شاتل هست . نمی شه یه کاری کرد که سرعت دانلود بالا بره ؟ مثلا با دستکاری مودم . چون از چند نفر شنیدم سرعت دانلودشون در حدود 120 یا بیشتره که همین eco 512 رو دارن ولی مودمشون مودم شاتل نیست . امکان داره بخاطر این باشه که مودم خود شاتل رو دارم ، شاتل یه کاری کرده باشه سرعت همون پایین بمونه ولی با مودمای دیگه سرعت بالا تر باشه؟
دوم هم اینکه من اگه بخوام art 128 بگیرم سرعتم همون 60 میمونه ؟ یعنی کم نمی شه ؟ چون adsl ام روی 512 بسته شده .
خیلی ممنون می شم اگه هرکدوم از سوالا رو جوابشونو می دونید بگید
سلام دو تا سوال داشتم اگه لطف کنین جواب بدین واقعا ممنون می شم . خیلی سرچ کردم به جواب نرسیدم .
اول اینکه من eco 512 دارم . سرعت دانلودم روی 60 ه . مودمم هم همون مودم zyxel شاتل هست . نمی شه یه کاری کرد که سرعت دانلود بالا بره ؟ مثلا با دستکاری مودم . چون از چند نفر شنیدم سرعت دانلودشون در حدود 120 یا بیشتره که همین eco 512 رو دارن ولی مودمشون مودم شاتل نیست . امکان داره بخاطر این باشه که مودم خود شاتل رو دارم ، شاتل یه کاری کرده باشه سرعت همون پایین بمونه ولی با مودمای دیگه سرعت بالا تر باشه؟
دوم هم اینکه من اگه بخوام art 128 بگیرم سرعتم همون 60 میمونه ؟ یعنی کم نمی شه ؟ چون adsl ام روی 512 بسته شده .
خیلی ممنون می شم اگه هرکدوم از سوالا رو جوابشونو می دونید بگید
symbian-freak جان ، خیلی نتیجه گیری جالبی داشتی!!!!:41:
من حدود 4 ماه پیش شکایت کردم ، اون موقع اصلأ شبانه کانکت نمیشد!!!و یه ارور عجیب میداد!! شکایت کردم ، تقریبأ توی تنظیم مقررات هم آشنا زیاد دارم ، اما به هیچ نتیجه ایی نرسیدم و هیچ کس جواب درست و حسابی بهم نداد!!!!!! حدود 1 ماه شبانه ام همینطور بود تا یک روز زنگ زدم تهران پشتیبانی و با سر تیم پشتیبانی حرف زدم و فهش و بد و بیراه گفتم و تهدیدش کردم ، خلاصه از اون شب به بعد تا همین چند روز پیش که این مشکل دوباره شروع شد ، سرعتها توپ بود و من با اکو 512 شبها حدود 1.3 ~ 1.2گیگ هرشب دانلود رایگان داشتم!!!
فکر کنم اینبار هم باید همین کار را بکنم ،توی ساعت اداری زنگ بزنم و فهش بدم تا درست بشه!!!! :5:
دوستان یادتون باشه یه شکایت و 2 شکایت فایده ایی نداره!! یادتون باشه اگر 100000 تا شکایت بشه مطمئنأ فایده داره!!! پس دوستان همین فردا پسفردا (شنبه ) حتمأ اقدام کنید!!!
بالاخره شاتل پول گرفته از ما ، باید سرویس ارائه بده!!!
سلام .
سایت شاتل این وارد کردن کد امنیتی رو ورداشت که !!. خودشون فهمیدن چقد شاسگول بازی درآوردن :27:
:18:دمش گرم . چه کردی شما !!!نقل قول:
منم آرت 1 ی هستم و اوضاع دانلودم نسبت به قبل خیلی خوب شده این ماه و سرعتم عموما بالای 100 هست . توی این ماهم تا الآن 55 گیگ دانلود داشتم . دانلود شبانم هم حول و حوش 900 مگ میچرخه . و امروز که 5شنبس و ترافیک رایگان تا همین الآن حدود 6 گیگ دانلود داشتم .
آقا من شدیداً پایه شدم واسه شکایت ،ازاول بگو ببینم باید چیکار کرد؟نقل قول:
آقا من شدیداً پایه شدم واسه شکایت ،ازاول بگو ببینم باید چیکار کرد؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز برای من بارها شده که قبل از ساعت 7 ازم کم میکنه!
من تنظیم کردم که ساعت 6:50 دانلودها قطع بشه اما باز هم دیدم که قبل از ساعت 7 کم میکنه.
یه زمانی که دیگه در اوج خودش قرار داشت و هر روز 60 تا 70 تا و یه روز حتی 130 تا کم کرد.
پشتیبانی یه چیز خیلی خیلی الکی هست و هیچ کاری بلد نیستن.
امروز بعد از چند ماه رفتم تو چت با پشتیبانی. فقط دو چیز بلد هستند که بگن: 1: برو اوپرا رو دانلود کن 2: ترافیک مرکز شما بالاست.
من رفتم گفتم سرعتم 2 کیلوبایت ماکسیمومش هست و اغلب بایت هست. لینک اوپرا داد گفت ببین سرعت چیه. گفتم سرعت اینه (صفر کیلوبایت). بعد از یه مکث خیلی طولانی: ترافیک مرکز شما بالاست و.... (که متوجه شدم این متن رو برای 10000 نفر دیگه هم Paste میکنه.)
پشتیبانی هیچ کاری نمیتونند بکنند و حتی یه کامپیوتر هم جلوشون نیست. فقط و فقط با زیر شلواری نشستن کنار یه تلفن و دارن همین حرفها رو تحویل مردم میدن :دی
این فعلا تا اینجا...
امشب و فردا هم بهش اضافه میشه....
اگر ماه بعد کلا مثل این هفته ها باشه که رکورد اردیبهشت هم میزنم.
چون اوایل اردیبهشت وضع خراب بود.
البته بعیده خرداد وضع همینجوری باشه.به خاطر مسائل سیاسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
اینم ریزش
دقیقا از 22 اردیبهشت اوضاع ایده آل شد.
شما اگه بریدج تنظیم میکنی ، اگه ساعت کامپیوترت خیلی دقیقه ، طوری تنظیم کن که 6:59 کانکشن حتما قطع بشه ، اگه دقیق نیست ، 6:58 قطع کننقل قول:
اگه هم PPPOE تنظیم میکنی ، تا 6:55 باید دانلود تموم بشه!:46:
اگه از 6:59 چند ثانیه دیرتر کانکشن قطع بشه ، 5 دقیقه آخر حساب میشه!
قانونشه!:21:
اون اپرا رو دیگه نمیگن ، فقط میگن ترافیک مرکز شما بالاستنقل قول:
امروز بعد از چند ماه رفتم تو چت با پشتیبانی. فقط دو چیز بلد هستند که بگن: 1: برو اوپرا رو دانلود کن 2: ترافیک مرکز شما بالاست.
من رفتم گفتم سرعتم 2 کیلوبایت ماکسیمومش هست و اغلب بایت هست. لینک اوپرا داد گفت ببین سرعت چیه. گفتم سرعت اینه (صفر کیلوبایت). بعد از یه مکث خیلی طولانی: ترافیک مرکز شما بالاست و.... (که متوجه شدم این متن رو برای 10000 نفر دیگه هم Paste میکنه.)
جالبه اول میگه شناسه کاربری رو بده ، بعدش یه چند دقیقه مکث میکنه (که مثلا شما فکر کنی که داره مرکز شما رو بررسی می کنه:31:) ، بعد میگه ترافیک مرکز شما بالاست:27:
ای بابا ، خانم اونجا کار میکنه ، زشته!:31::19:نقل قول:
پشتیبانی هیچ کاری نمیتونند بکنند و حتی یه کامپیوتر هم جلوشون نیست. فقط و فقط با زیر شلواری نشستن کنار یه تلفن و دارن همین حرفها رو تحویل مردم میدن :دی
این دانلود دیشب من با اکو:نقل قول:
البته لینک دانلود پیدا نکردم :31: ، وگرنه 2 ساعت از شبانه بلا استفاده موند!
این برای 4 ساعت از شبانست ، 300 مگ تا از ساعت 1 تا 2 ، بقیه هم تا ساعت 5 دانلود شده
تا 4 گیگ جا داشت!
2 شبه که اینطوری شده!:5:
mstf666 چه سرویسی داری
ART1نقل قول:
.......................
شاتل بازم مثل همیشه ترکید
من که زنگ زدم هرچی از دهنم درومد بهشون گفتم
شما هم همین کارو کنید . طرف فقط میگفت حق با شماست .
کوتاه اوومدین که اینجوری باهاتون میکنن . حالا من میگم شکایت کنید همتون راحت بشینید و فقط پول بدین تا اینا بیشتر بخورن و ببرن
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
دوست عزیز ببین حالا تاثیر داره یا نه . درسته تنها هستم و همتوون نشستید و فقط نگاه میکنید ولی ببینید چکار میکنم با این شاتلنقل قول:
دوست عزیز باید بری تنظیم مقررات . من که شیراز رفتم اتاق فناوری اطلاعات و اوونجا بهم فرم شکایت دادن . پر میکنی و میذاری برای بررسی .نقل قول:
موفق باشی
سرعت من امشب دوباره 0 هست ولي page باز ميكنه مشكل از كجاست؟
تا الان 30مگ دانلود کرده.:13:
من دیشب حدودا از یک و نیم اینا تا 7 و خورده ای با این آرت هوم64 داغون 230 مگ اینطورا گرفتم :دی :دی ولی اولش حدودا 30 دقیقه اولش سرعت بیشتر بین 4تا0 بودش :((((((((((((((((((((((((((((((( قبلترش هم که اصلا کانکت نمیشد سر وریفای پسوورد اینا گیر میکرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیشب فوق العاده افتضاح بود، من که فک کنم تا 3 قطعی کامل داشتم حتی با V P N .
سلام دوستان
من که سرعت شبانم خوبه فقط از سایت وطن و میهن و آسان دانلود و دانلودها سرعتم خوبه اما بقیه محدود شده
تا چند روز پیش از همه سایت ها سرعتم خوب بود اما چند روزه کرم شاتل شامل حال ما هم شده
راهی نداره که بشه این محدودیت رو برداشت؟
از منم مشکلی نداره، هر شب بین 1000 تا 1300 مگ دان دارم. اصفهان، اکو 512
از همه ی سایت ها یا یه سری سایت خاص؟نقل قول:
من از آدرایو و مدیا فایر و لینکهای مستقیم ایرانی دان دارم.نقل قول:
خوش به حالتون دیشب من نزدیک یک ساعت جون کندم ولی کانکت نشد رفتم خوابیدم:41:
دیشب سرور شاتل ترکیده بود . اینو از زبون پشتیبانی فنی کشیدم . چون دیگه میدونم چجوری باهاشون برخورد کنم . حالا شماها بشینید و فقط بگید بد هست . خوب بابا برید یک فرم شکایت پر کنید .من دیگه کاری با شماها که حاظرید حقتون رو بخورن ندارم . بای
منم تا چند روز پیش از همه سایت ها عالی بود اما چند روزه فقط از یه سری سایت مثل وطن و میهن و دانلودها و آسان دانلود خوبه و سایت هایی مثل p30day و farskids و اینا خوب نیست در حالی در طول روز سرعتاشون خوبهنقل قول:
از speetest هم همه چیو خوب نشون میده و پینگ زیر 200-300 وسرعت بالای 450 هستش اما نمیدونم چرا اینطوری شده
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
اره دیشب یهو ترکید اما ساعت 1:45 اینطورا وصل شدنقل قول:
اگه این نوع محدودیت باشه که راهش یه عدد کانکشن چیز پی ان هستنقل قول:
ولی من دیشب هر کاری کردم نشد که از سرور میهن دانلود ، بدانلودم!
احتمال هم میدم که مشکل از سرور میهن دانلود بود ، 5 تا فایل همزمان گذاشتم که اول کار میکردن بعدش بترتیب خطا میدادن ، ولی همون موقع سرعت از رپیدباز بد نبود
مرسی آقا مهدینقل قول:
من از p30ِDay خیلی دانلود کردم م و شبی 1300 مگ ازش دانلود داشتم اما چند روزه این مشکل برام پیش اومده و فقط از چندتا سایت خاص سرعت خوبه
حتی از speedtest هم تست میگیرم همه چیو خوب نشون میده
مرسی بابت راهنماییت
من میخوام شاتل بگیرم پشتیبانه گفته فعلا تو رزروی!
کسی میدونه چقدر طول میکشه ؟
به نظرتون وایسم پاش؟ یا برم یه شرکت دیگه؟
یش شماره 4433
یه راهش اینه که چند تا فایل رو همزمان بذاری دانلود بشه (البته بدون فعال بودن گزینه لیمیت) که البته این راه دیشب که میخواستم 24 پارت از یه فایل 5 گیگی از سرور میهن دانلود رو بذارم ، جواب نداد ، بیخیالش شدم ، ولی پریشب روی سرور های رپیدباز و رپیدگو 6 تا فایل همزمان ، کاملا جواب داد و حدود 2.7 گیگ در 4 ساعت دانلود کردمنقل قول:
اگه دانلود شبانه نمیخوای ، شاتل گزینه خوبیهنقل قول:
و ضمنا ارزش معطل شدن نداره!
منم دقیقا مشکل شما رو دارم.نقل قول:
من که سرعت شبانم خوبه فقط از سایت وطن و میهن و آسان دانلود و دانلودها سرعتم خوبه اما بقیه محدود شده
اکو 512 مشهد
سلام بچه ها...
ببینم اگه سه گیگم قبل از موعد شارژ اکانت ؛ تموم بشه ؛ پیغامی میده ؟!! مثلا قطع میشه یا نه؟ بعدش پول گیگ اضافه رو پرداخت کنم؟
نقل قول:
آره دیگه تموم بشه سایت شاتل میاد میگه این پیغام رو نگاه کنید توش نوشته گیگه شما تموم شده شارژش کنید بعد گیگ که می خری دوباره وصل میشه
اینترنت شما قطع میشه ولی سایت مای شاتل در هر صورتی برای شما باز میشهنقل قول:
که میتونید از همونجا پول گیگ اضافه رو بپردازید
سرعت من چند روزه کم شده ... از رپید گو ... فکر کنم باز محدود کردند ...