پس من چجوری روی 6 مگم ؟ :دینقل قول:
Printable View
پس من چجوری روی 6 مگم ؟ :دینقل قول:
سن کلا ایستیثنا سان ! ازووی بقینن مقایسه اله مه :n02: شاید ده مخابیراتینان خالا اوغلیسان :n10:نقل قول:
ادیییییییییییییییییت :دینقل قول:
دوستان چیکار میتونم بکنم که وب سایت ایسام کلا با هیچ یک از مرور گرهای من باز نشه ، آیا تو آنتی ویروس ناد 32 گزیمه ای برای بلک کردن یک وب سایت هست ؟؟
ویرایش :
در رابطه با ناد 32 حل کردم که اینچوری می نویسه از طرف ناد اجازه دسنرسی داده نمیشه ، آیا راه دیگری هست که کلا نره و چیزی هم ننویسه ؟؟؟
نمی دونم مشکل از کجاست. حتی مال دوستمم که 128 طلایی ماکس داره، اونم بردن رو 6 مگ.نقل قول:
inceptro عزیز هم گفتن که باید به سرویس جدید ماکس یعنی جیمبو ربط داشته باشه که خیلی هم منطقی به نظر میاد. هر چند که ادعاشون مبنی بر اینکه برای سرویس های جیمبو از نظر سرعت هیچ محدودیتی نخواهد بود و فقط بستگی به کیفیت خط تلفن خواهد داشت، هم کشک از آب در اومد چرا که مال همه رو نهایتا رو 6 مگ بستن و نه بیشتر و عنوان اون مطلب هم یه بلوف دیگه از ماکس هستش.
احتمالا به نوبت برای همه اجرایی خواهد شد. چرا که واسه اون یکی دوستمم که وی آی پی داره و هم مرکزیم هم هنوز اجرا نشده.
کد:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=143ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=145ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=142ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=145ms TTL=36
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 141ms, Maximum = 145ms, Average = 142ms
کاش نمیگفتی و تک خوری میکردی، چون الان اخلاقا در قبال ما مسیولی و باید زکات علمت رو بدی و ما نیز مشت محکمی بر دهان مخابرات بزنیم (پ.خ) :n09:نقل قول:
فعلا به یه تناقض بدی رسیدم !! که تا حالا ندیده بودم !! :دی(برای همین فعلا قابل پخش نیس !! هر وقت از تست نهایی من سربلند بیرون اومد اون موقع علنی میشه :n10:)( فقط اینم بگم که روی رایتل هم جواب میده و سرعت رو از 30 میبره روی 65-70 :دی)نقل قول:
بدجوری سر 2 راهی موندم :دی در ضمن برای استفاده از این باگ باید سر کیسه رو شل کرد :n02:
برا رایتلو پی ام بده یه تستی کنیمنقل قول:
برو از رمضان کریم بترس:n09:نقل قول:
برا زکات که کیسه شل نمیکنن، تبریزی بازی!:n23:
با اینکه دان استریمم روی 9999 بسته شده ولی روزها سرعت متوسط دانلودم تقریباً روی 450 هست ولی شبانه رو خیلی کاهش دادن. خدا لعنتشون کنهنقل قول:
بذار فعلا مطمئن نیستم !! تست کنم به همه میگم :دینقل قول:
استغفرالله !!نقل قول:
تهمت نزن ماه رمضونی !!!
چون من خودم سر کیسه روشل کردم به شما هم میگم شل کنی !! نه اینکه بهم پول بدی تا بگم چجوری استفاده کنی:n22:
==========
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپلود رو زیاد نشون میده ولی دانلود واقعیه :n02:
isp رو یه چیز دیگه زده مطمینی مخابرات هست ؟ در ضمن این علم نیست که زکات داشته باشه ایشون دزدی هستند که به دزد ( مخابرات ) زدند یعنی شاه دزدن پس نوش جونشون اگه شما هم می خوای تو ویغام خصوصی سر یه چیزی رو شل کنید که روش زدن به دزد بزرگ ( کخابرات) رو یاد بگیریننقل قول:
سلام سرویس من 512 هست
پینگم بالای 300 هست و تو گیم ها حسابی حالگیری میکنه
چطور میتونم بیارمش پایین تر؟:n03:
isp رو یه چیز دیگه زده مطمینی مخابرات هست ؟ در ضمن این علم نیست که زکات داشته باشه ایشون دزدی هستند که به دزد ( مخابرات ) زدند یعنی شاه دزدن پس نوش جونشون اگه شما هم می خوای تو ویغام خصوصی سر یه چیزی رو شل کنید که روش زدن به دزد بزرگ ( کخابرات) رو یاد بگیریننقل قول:
برو از یه شرکت دیگه خدمات بگیر !نقل قول:
از مخابرات میگیرم... گذینه بهتریی هم هست مگه؟؟؟؟ تو این چند ساله هر شرکتی رفتم یکی از یکی دزدتر و نامرد تر بودهنقل قول:
این مخابرات پشتیبانی آنلاین نداره؟
اینطور که معلومه برا بازی آنلاین می خوای من صبانت رو توصیه می کنم چند بار هم گفتم تو 1 سال و نیم گذشته بهترین پینگ و پکت لاست و پایدار ترین خدمات رو داشته اگه دانلود می خوای مخابرات اولترا اگه هر دو تا رو می خوای چارش 2 تا خط تلفن با 2 تا سرویس از 2 شرکت عین خودم ( البته من 3 تا سرویس دارم الان رو 3 تا خط :n02:)نقل قول:
سوال دوستان عزیز کسی از طرح برنزی ماکس نت 1024 mb نامحدود استفاده میکنه بگه آیا خوبه یا نه؟راضی هستن ؟ من خودم 1 سالی هست طرح ماکس توربو رو دارم ولی همش باید گیگ اضافه بگیرم میخوام راحت شم ممنونم میشم کسانی که این طرح رو دارند راهنمایی بفرمایند که طرحمو عوش کنم یا نه:n16::n12:
بد دوستان در مورد باگها دارن صحبت میکنن چطور میتونم سرعت دل نتم رو بالا ببرم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسین جان، داداش اکی شد یه پ.خ کن اگه صلاح دونستی.نقل قول:
خیلی ممنونم ازت.
به خاطر فاز جدید تست هست که ISP رو از مخابرات برد رو یه چیز دیگه :دی(همون قضیه شل کردن برای خرید سرور :n02:نقل قول:
تو تست های قبلی با اکانت تریال بود که ISP رو خود مخابرات میزد ولی با خرید اکانت ISP عوض شد :n02:
در ضمن دزد خودتی :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:(شوخی)
===========
ساعت بعد از 1 ، دانلود از سرور خارجی با 4 مگ سرعت
سرعت 1M برنزه ماکس نت قبل عید 90-80 بود که الان شده 55 و 2M برنزه هم 100-90 تاست. خیلی نامردیه قبلا خیلی بهتر بود همه سرعتشو نو بیشتر کردن حتی مخابرات که دستش درد نکنه و قیمتهاشونو کم کردن اما این ماکس همیشه برعکس عمل میکنه متاسفانه ...... :n13::n14:نقل قول:
حاجی قبل اینکه بگی ایکی قیرانلیخ ام افتاد که منطورت از شل کردن چی بود:n09: و سرور لازمهنقل قول:
من چندین صفحه قبل گفته بودم که اینترنتم خاک مبخوره چون شبا زیاد دانلود ندارم، فقط دلم میخاد نتم پایدار باشه بدونم تا قیامت سرعتم فلان قده! (چبز زیادیه ملت:n28:)
==========
پ.ن: اگه مصرفم زیاد شد آمارشو میگیرم ازت دمت گرم، البته اگه لو نره و نگیرنت:n10:
اگر من رو نگیرن بهتون میگم :دی:n02:نقل قول:
باگ باید باگ باشد باگی که باگ نباشد . باگ نیست :n05:
تکبیر! :biggrin:نقل قول:
اقا همه مخابراتی ها مشکل پینگ بالا دارن؟؟؟؟
الان دو هفته میشه کاهی حتی بالای 500 هم میرسه:n28:
این تست رو الان گرفتم...اصلا معلوم نیست چی به چیه همش پینگم بالا پایین میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماکس نت = بای بای
خط تلفنی جدید گرفتم و پیوستم به مخابرات
کلاسیک 6 ماهه 12 گیگ گرفتم 55 تومن
سرویسی معادل این در ماکس نت میشه حدود 83 تومن
خوشبختانه مخابرات هزینه رانژه هم نمیگیره
فقط حسین این کلاسیک سرعتش کم باشه من میدونمو تو :n24:
اینم مال ماکس نت دوستان یه نظر بدن که من وضعم چطوره :n19:
برای شما IP رنج 5 میده برای همینه !!نقل قول:
من با رنج 2 2 هفته ای میشه که پینگم حدود 90 - 120 هستش
نباید 6 ماهه میگرفتی!!نقل قول:
من یکی 1 ماهه گرفتم 5 تومن :دی و یه 128 نامحدود
البته قصد دارم اون 128 نامحدود رو جمع کنم !! چون دیگه 6 مگ نامحدود دارم !! :دی نمیدونی فول اچ دی دیدن تو یوتیوب بدون نگرانی از کاهش ترافیک چه حالی میده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==========
وضعیت مودم :
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 18 49 Attenuation (0.1dB): 530 340 Output Power (dBm): 19.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 7336 1056 Rate (Kbps): 5860 950 D (interleave depth): 64 4
کیفیت خطت حرف نداره!! چه دانلود و چه آپلود !! کاش این خط تلفن دست من بود !! :n26: چه کارها که باهاش نمیکردم :n14:نقل قول:
اخه تو که به موبایلت جواب نمیدی
اونجا انتن نداشت
حالا اینو وصل کنند ببینم چجوره
میدونی احتمالا ماکس را جمع اوری کنم
در اینصورت اونی که گفتی جواب نمیده
برا همین فکر اونجاشک کردم که زیاد ترافیک کم نیارم
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
دست گداشتی دیگه رو نقطه ضعف، منم یوتیوب میخاااااااااااامنقل قول:
حاجی چقد کیسه باهاس شل شه:n28:
فک میکنم بفهمن آ ، نظرت چیه همه این پستا رو پاکسازی کنیم بقیه رو بریم پ.خ:n10:
[/QUOTE]کیفیت خطت حرف نداره!! چه دانلود و چه آپلود !! کاش این خط تلفن دست من بود !! :n26: چه کارها که باهاش نمیکردم :n14:[/QUOTE]
ممنون از جوابتون دوست عزیز من چطوری میتونم سرعتم رو بالا ببرم شاید حرفم تکراری باشه ممنون میشم راهنمایی بفرماید.....دانلودم افتضاحه
دوستان یتدی آیلیخ نباشن....حسین فردا تستش تموم میشه...
یه نرم افزار + یه اکانت....
:n02:
خط شما خوب هست وضعیتش !! ایراد از مکس نتهنقل قول:
ممنون از جوابتون دوست عزیز من چطوری میتونم سرعتم رو بالا ببرم شاید حرفم تکراری باشه ممنون میشم راهنمایی بفرماید.....دانلودم افتضاحه
میمردی خفه شی یکم؟ :n02:نقل قول:
17 گیگ دانلود برای تست :n02:
و این هم نتیجه : :n02:
:n25::n25::n25::n25: زدم چش مخابرات رو در آوردم :n02::n02: هزینه استفاده از این باگ 20 تومن در ماه :n02:
============
البته بعضی ایراد ها رو هم داره که وقت کردم یه گروه میزنم و توش میگم !! :دی
حسین من کارم گیره برام پخ کن این روشو من با 20 تومن اگه کارم را بیفته ملق میزنم...نقل قول:
اونایی که پایه ثابت اینجان، چه گروهی بهتر ازین:n05:
آقا تجمع نکنین....متفرق شین.....به همه نمیرسه:n10:
منم میخوام :n03:نقل قول:
الان میرم همتون رو به مخابرات میفروشم خخخخخخخ
به نظرتون برای زنده یا مرده هر کدومتون چن گیگ بهم بدن؟؟؟؟:n02:
سلامنقل قول:
این رنجی که میفرمایید رو میشه یه کاریش کرد بیاد رو 2؟
دوستان ببینید وضع این چطوره
من زیاد سر در نمیارم