بعدpingzapper برای LOL رایگان نمیشه استفاده کرد.[/QUOTE]
Pingzapper توtrail mode برای لول قابل استفاده نیست اما جدیدا کرکش اومده ومن هم امتحانش کردم و باید بگم که با این کرک برا لول هم میشه استفادش کرد:n10:
بیخود پول برا اکانتش ندین:n10:
Printable View
بعدpingzapper برای LOL رایگان نمیشه استفاده کرد.[/QUOTE]
Pingzapper توtrail mode برای لول قابل استفاده نیست اما جدیدا کرکش اومده ومن هم امتحانش کردم و باید بگم که با این کرک برا لول هم میشه استفادش کرد:n10:
بیخود پول برا اکانتش ندین:n10:
دقیقا، دوستت لاف میزده لابد.
با هیچ نرم افزاری نمیشه کاری کرد که درست شه و اونم 24 ساعته با پینگ 100-200 بازی کنید. پیدا کردی بده من ماهی 10 تومن میدم!
راستی الان رفتم تو هر 5 ثانیه میزنه Attempting to Reconnect و اصلا نمیشه وصل شد.
جالب اینجاست که این قضیه مربوط به پورت ها نیست ... از ساعت 3 ظهر تا حالا میخوام یه کاتالوگ 5 مگابایتی از سرور زیمنس بگیرم هی تایم اوت میزنه و قطع میشه ... شاید اگه این درست شد لول هم درست بشه اینم لینکش که تست کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که افسرده شدم یه ذره بازی میکردیم قبلنا روحیمون برا درس خوندن میرفت بالا حالا دیگه درس هم حوصلم نمیرسه هیچ کاری دیگه حوصلم نمیرسه انجام بدم هر شب هم باعث و بانی این خرابی هارو نفرین میکنم
من هر 30 ثانیه dc میشم این دیگه چه جورشه
من dc نمیشم ولی لگ بدجور (پینگم 270- 300)
الان این لینکم امتحان کردم دانلود میکنه ولی یه مقدار سرعتش پایینه
جالبیش اینجاس هر دفعه شما میایید می گید اصلا کانکت نمیشه من پینگم خوبه و لگ ندارم! ولی موقعی که می گید درست شده لگ دارم!
نمیدونم شهرستانها هم مشکل دارن؟ اکثر کسایی که می شناسم میگن پینگشون خوبه و راحت بازی می کنن:n13:
مشکل من اینه که موقع لودینگ صفحه سیاه میشه و داخل بازی نمیره چند ساعتیه اینجوری شده فکر کنم گند زدن در حد ملی
سلامنقل قول:
singed بهترین cmapion برای ایرانی هاست!
البته من معمولا mercury می بندم که گیر نیوفتم.
singed اواسط بازی داغون می کنه تیم حریف رو ، مگر این که CC شدید داشته باشند.آخرای بازی بیشتر به درد split push و tank و fling می خوره ، dps اش به نسبت پایین می آد و جلوی تانک های حریف کم می آره تک به تک.
kaylle هم خیلی برای singed خطرناکه.
Liandry بگیر تانکارو هم می زنینقل قول:
singed اواسط بازی داغون می کنه تیم حریف رو ، مگر این که CC شدید داشته باشند.آخرای بازی بیشتر به درد split push و tank و fling می خوره ، dps اش به نسبت پایین می آد و جلوی تانک های حریف کم می آره تک به تک
Difficulty ه kayle 10/10 برای سینجدنقل قول:
kaylle هم خیلی برای singed خطرناکه.
تا حالا فقط به کایل باختم