سیم کارتو بزن یه گوشی بزن طرحو بگیر بذار تو مودم سیمکارتونقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
Printable View
سیم کارتو بزن یه گوشی بزن طرحو بگیر بذار تو مودم سیمکارتونقل قول:
برای بسته خریدن حتما باید از برنامه ایرانسل من استفاده کنید. اگر با مودم میخواید دانلود کنید، نرم افزار Bluestacks رو روی کامپیوتر نصب کنید و برنامه ایرانسل من رو با اون اجرا کنید.نقل قول:
نیازی به جابه جایی سیم کارت هم نیست فقط کافیه برنامه رو روی یک گوشی نصب باشه وشماره سیم کارتی که داخل مودمه رو به برنامه داد
سلامنقل قول:
نه سایت فیل باز نمی شدن البته الان رفته رو 90 :n02: فقط دیروز این سعادتو داشتم ولی دیروز صفحاتو نقل و نبات باز می کرد
دوست عزیز بسته ای که براتون فعال میشه ۲۴ ساعت زمان دارید ازش استفاده کنید یعنی شما اگه امروز ساعت ۷ صبح براتون فعال شده تا فردا ساعت ۷ صبح میتونید بسته رو استفاده کنیدنقل قول:
مگه 1 ساعت نیس نامحدود؟نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
از وقتی که شروع به استفاده کنی 1 ساعت زمان داری . و الا اعتبارش 1 روزه
بله ۱ ساعته تا ۳ ساعته دارهنقل قول:
ولی شما زمانی این تایم مثلا ۱ ساعته براتون شروع میشه که اولین اتصال رو برقرار کنید به شبکه ایرانسل در غیر اینصورت ۲۴ ساعت براتون رزرو میشه تا هروقت فعال کردید بسته رو و به اینترنت وصل شدید اون تایم ۱ ساعت براتون شروع میشه
یعنی در واقع شما ۲۴ ساعت فرصت دارید که از ۱ ساعت بستتون استفاده کنید
خوب شد گفتین والا تاحالا چندین بار همینجوری شده منم فکر میکردم دیگه باطل شده استفاده نمیکردم:n31:
اره دوست عزیزم کافیه با کد USSD مودمت ستاره 7 مربع بگیری وارد بسته های ساعتی اینترنتی بشی و انتخاب کنی:n01:نقل قول:
توی پنج روزی که مشهد بودم استفاده از اینترنت نسل 4 خوب و خوشایند بود و شخصا رضایت نسبی داشتم.
اینم اخرین تستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت ایرانسل انتظار میره برای نوروز بهتر بشه پهنای باند در حال اضافه شدن هست بخصوص برای مناطق توریستی
سرعت كه خيلي پايين دوست مننقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
برای من توی سفر همین مقدار کار راه اندازه مخصوصا توی این نقطهای که تقریبا حاشیه شهر هست، و اساسا کاربرد اینترنت سیار هم همینه که توی همه جا یه حداقلی رو تضمین کنه.نقل قول:
دوست من سلامنقل قول:
براي نسل ٤ كه فرمودين كه هيچ براي نسل ٣ هم اين سرعت يعني فاجعه
حاشيه شهر هستيم نسل ٤ تازه خراب شده بالاي ٣٠ ميرسه پايين بياد سر ظهر از ١٥ پايين تر نمياد
بحث نسل ٤ از حالت سيار در اومده به گفته خود ايرانسل برنامه براي نسل ٤ ثابت داره
البته گيرنده سيگنال در سرعت بخشيدن به اينترنت نقش اساسي داره
ولي اين سرعتي كه شما سعي در طبيعي جلوه دادن اون رو دارين سرعتي نيست كه بقيه از ايرانسل توقع دارن
با تشكر اميدوارم خوش گذشته باشه
زيارت هم قبول
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اینم مثلا 4g ما . با خارج که افتضاحه . حالا یه تست خارج میگیرم میزارم .
خب شما سیگنال دریافتیتون خییلی ضعیفهنقل قول:
روی سرعت تاثیر میگذاره بهرحال
با این سیگنال لب مرزی 10 مگ سرعت خیلی خوبی داری . بگرد ببین کجای خونه سیگنالت بالاتر میرهنقل قول:
آره یه چیز توو مایه های صفره . اینم تست خارج . توو این وضعیت آنت 4g میگیره خیلیه . هر گاهی روو 3g میره دوباره برمیگرده .نقل قول:
وضعیت سیگنال خیلی بده . رفیقام که زنگ میزنن همش میگه در دسترس نیست . الان کنار پنجرم بهترین حالته .نقل قول:
دوستان من برای دانلود زیاد میخوام بیام از ایرانسل یه مودم و بسته های ساعتی بخرم
احتمال داره یه مدت بعد این طرح های نامحدود ساعتی رو برداره ؟ و مودمش بمونه رو دستم ؟
اره احتمال داره تا یکی دو هفته پیش یه بسته نامحدود نیم ساعته داشت که شب خوابیدیم صبح بیدار شدیم دیدیم نیستنقل قول:
مودم بگیری وضعیت سیگنالت خیلی بهتر میشهنقل قول:
آره به احتمال زیاد مودوم رو فردا میگیرم . چنتا مودم هم در نظر دارم . من فقط برای استفاده توو خونه مودم میگیرم . ممنون میشم مودم رو میزی خاصی بنظرتون خوب میاد معرفی کنی بهم .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:واقعا از تک تکتون تشکر که مغزین!نقل قول:
دوستان این فروشگاه موم ها رو از داخل سایت ایرانسل قبلا بود الان پیدا نمیکنم
اره دیگه ما اینیمنقل قول:
بهت پیشنهاد می کنم مغز تو اکبند نگه نداری حیفه تو هم استفاده کن
2000صفحه ای شدن تاپیک ایرانسل تبریک به همه دوستان و همراهان به امید افزایش کیفیت خدمات ایرانسل :n16:
سلامنقل قول:
تمام سیستم عاملها و هر وسیله ای که وای فای داشته باشه به این مودم وصل میشه من با گارانتی متم اف گرفتم و تمامی اپراتورها رو پشتیبانی میکنه به نظر من این بهتره چون اون مودم ایرانسل من شنیدم مودم انلاک نمیشه و ی چیزه دیگه d-100 رو میزیه و 7350 قابل حمل فرقشون زمین تا اسمونه
دم ایرانسل گرم،عچب سرعتی شده شهر ما :n16:
سرور خارجی
سلام،دوستان یک سوال داشتم،می خوام یک روتر بگیرم که از نظر برد پوشش دهی قوی باشه،بین این دو تا مدل موندم،قیمتاشم یکی هستش،یکی tp-link MR3420 که دو تا آنتن 5db داره،اون یکی d-link der116 هستش که دو آنتن داره،برد کدومشون بیشتره واسه وایرلس؟با تشکر
سلام دوستان میخوام بسته پنج گیگی 6 صبح تا 12 ظهر بخرم ایا میشه همزمان یه بسته دیگه هم بخرم؟
سلام
با برنامه MYIRANCELL تیکت فرستادم برا ایرانسل
دو ساعت بعد با شماره 09351000000 از پشتیبانی شبکه بهم زنگ زدن
اطلاعات محل رو خواستند گفت پیگیری میکنیم و به همکاران ارجاع میدیم .
به نظرتون چقد طول میکشه پیگیریشون و آیا امیدی هست برای تجهیز کردن به نسل سه ؟
سه ماه پیش من همین مراحل را رفتیم تماس هم گرفتن اما هیچ خبری نشد.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
Mikrotik: hap ac lite.نقل قول:
Sent from my LT25i
Mikrotik: hap ac lite.نقل قول:
Sent from my LT25i
من 9 ماهه میخان پیگیری کنن اما علکیه دلتو خوش نکن به این چیزانقل قول:
Sent from my LT25i
اين كه نوشتي روتر هست مودم نيستنقل قول:
برد وايرلسش هم انقدر ضعيف هست كه!