نمیخواید یه اعتراضی بکنید برا ibsکه دوباره بازش کنن؟
Printable View
نمیخواید یه اعتراضی بکنید برا ibsکه دوباره بازش کنن؟
به کی ، چی و چطوری اعتراض کنیم ! دلت خوشه ها :n02: اون 195 که بیشتر شبیه یه شوخیه ، :n21: اپراتور هم همش میگه صبر کنید درست میشه ! جواب ها مشخصه :n03: خلاص و نتیجه شکایت در هر موردی از ISP ها : کشک :n29:نقل قول:
حالا از کجا بفهمیم سرویسمون withfree هست یا nofree؟
دسترسی کاربرا رو از ibs قطع کردن احتمالا بخاطر مسائلیه که این اواخر پیش اومد
خب به اپراتور ها بگید مکالمات سیو میشننقل قول:
الان اگه اکانت یکی nofree بشه از کجا بفمه؟یه شب میزاره رو دانلود صبح میبینه کل ترافیکش صفر شده
پارتاک که ناقصه حتی مک آدرس هم نمیزنه چه برسه به withfree و nofree
باشه من میدونم فایده نداره خودت هم میدونی ولی بازم زنگ میزنم میگم :n02: این مسائل اواخر چیه دقیقا ؟ :n13:
این چند روز آخر هی ibs رو درست میکردن دوباره نزدیکای ساعت 12شب ibs کنتور نمینداخت و همش صفر میزد انگار یه نفر(شایدم چند نفر) هکش کرده بودن هی باگ مینداختن روش:n02:نقل قول:
من سرویس 256 گرفتم بعدش 2 مگ 8 گیگ رزرو کردم و خریدم. الان نمیشه حجم 256 رو رو منتقل کنم به 2 مگ ؟؟
دوستان عزیز میتونن منو راهنمایی کنن من سرعت دانلودم خیلی پایین بود یعنی بین 40 و 50 حالا تنظیمات دانلود منیجر رو سرعت رو گذاشتم روی 4gیعنی اخری تعداد دفعات رو هم روی 32 گذاشتم سرعت دانلودم خوب شده با کامپیوتر بین 80 تا 200 یعنی بستگی به سرور دانلود داره 1مگ دارم حالا واسه موبایل مشکل دارم یعنی واتس اب نمیشه فیلمها رو دان کنم خیلی کنده ..مخصوصا صفحات دوستان میتونن راهنمایی کنن
DownstreamUpstream SNR Margin :25.6 25.2 db Line Attenuation :39.9 22.0 db Data Rate :2048 508 kbps Max Rate :10588 1144 kbps POWER :17.3 11.3 dbm CRC :
من که یادتونه اعتراض زدم . برای اینکه 12 ساعت تو ابادان کلا مخابرات نتش قطع شده بود . زنگ زده میگه چرا به 2020 زنگ نزدی . :evil::34: میگم بابا کل ابادان قطع بوده حتی تو همین انجمن لینک خبرگزاری خوزتیوز هم گذاشتم . بعد نوشته از طرف ibs قطعی نبوده . :n23: خو معلومه از ibs نبوده اگه بوده که کل خوزستان میرفت رو هوا . ولی شهر قطع بوده .نقل قول:
حالا ما باید چی به اینا حالی کنیم ؟:eh:
اصلا بیایید در مورد ذره ی بوزون هیگز صحبت کنیم بهتره :mellow:
دوباره پینگ داخل شد 500،خدا بگم چیکارشون کنه با این سرویس مزخرفشون:n14:
دقیقا ، در مورد حیات بشر از آغاز تا الان صحبت کنی باهاشون بهتر جواب میده تا مسئله نت ! هر چی بهشون میگی ، میگه این مربوط به ما نیست ! احتمالا ما از سایپا نت گرفتیم نه مخابرات ... :n29: الان زنگ زدم برای IBS گفت که سالمه ، گفتم بابا کوتاه بیا خرابه والله ، بعد گفت آره ولی به ما اطلاعی ندادن و نمیدونیم صبر کنید درست میشه ! گفتم تا کی گفتم معلوم نیست من هم گفتم هیچی دیگه کلا ببخشید مزاحم اوقات شریف شدم ، خداحافظ ... :n29: یه چیزی هم توی دهنش بود داشت کوفت میکرد :n29:نقل قول:
Ibs خراب نيست مخابرات دسترسيو ازش قطع كرده
برای همیشه ... ؟؟ :n04:نقل قول:
متاسفانه بله
بخاطر همين ميگم تماس بگيريدتا آمار شكايتا بالا بره كه بازش كنن
از کجا میدونی که انقدر با اطمینان میگی؟ :n27:نقل قول:
what the fu .... !!!! :n04::n04::n04: اینا مریضن انصافا :n21: یعنی چون 2 بار واسه 2 ساعت قطع شد میخوان کلا ببندنش ! :n04: :n34: من دیگه حرفی ندارم ... :n29:نقل قول:
متاسفانه بيشتر نميتونم توضيح بدم
منم واسه ibs تماس گرفتم با پشتیبانی اکسین. هیچ جوابی نداشت. یا بهتره بگم خودشو میزد به ندونستن !
به پشتیبانی میگم از کجا باید حسابم رو چک کنم پنلتون کجاست؟ آی پی Ibs رو میده.
میگم خب با این آدرس پیج سفید بالا میاد.
میگه مشکل از ما نیست !
میگم دو سه روزه دسترسی به پنل قطع شده.
میگه به من چه من نمیدونم.
و اینجاست که مجبور میشم بگم باشه !! خدافظ.
بازم معتقدید که نباید فحش داد؟! خیلی خب.
اپراتور هاي پشتيباني اطلاعات بروزي از كارايي كه ديتا انجام ميدهندارند
شایان تو آشنایی داری تو ماناماد که واست گذاشتن رو 11مگ؟4بار با پشتیبانیش تماس گرفتم دان استریمو بالا نبردن هی میگن شماره رو مینویسیم میدیم بالا ببرن:n19:
آخرین بار هم تماس گرفتم اعصابش خورد بود انگار بدهکارش بودم حالم از پشتیبانیش بهم میخوره بدردنخور ترین پشتیبانی رو داره:n21:
رفتی ماناماد ؟؟ چرا ؟ :n29:نقل قول:
نه بابا مگه بلانسبت دیوونه شدم برم ماناماد برای یکی از آشناهامون بودنقل قول:
امشب پینگ از 150بالاتر نمیره با 2.189 سرعت عالیه
برا من روی 11.5 مگه نه 11 مگ :n05:نقل قول:
بعدشم تو ضحی هستی چرا زنگ میزنی ماناماد اتفاقا ماناماد بهترین پشتیبانی رو داره چون من وقتی باشون صحبت میکنم نسبت به بقیه اپراتورا کمترین میزان پیچش رو حس میکنم :n02:
پشتیبانی ضحی خیلی مودب تره به نظرم با اینکه دو نفر از خوبا رفتن ولی بازم بهتر از ماناماده 4ساعت پاش بودیم تک تک اپراتور ها رو گذروندیم نتونستیم دان استریم حقمونو بگیریم ولی من با ضحی تا حالا به 3بار نکشیده زنگ بزنم و دان استریممو بالا نبرن معمولا خانم ها بلد نیستن ولی آقایون راحت بالا میبرن ولی ماناماد به هیچ صراطی مستقیم نیست آخرش رک و پوست کنده میگه نمیشهنقل قول:
اتفاقا من تا حالا چندین بار واسه استریم زنگ زدن ماناماد که خیلی راحت انجام دادننقل قول:
حتی یک بار یه پسری بود نیم ساعت تمام همه پروفایلا و استریمای مختلف رو واسم بست و تست کردم از اتوماتیک بگیر تا بقیه :n19:
ولی از ضحی خاطره خوشی ندارم همیشه در حال پیچش بودن
لابد تازه کار بوده و شور و شوق تغییر استریم داشته بعد یه مدت که واسش عادی شد میگه به من چه ربطی داره:n19:نقل قول:
سلام بچه ها این قسمت رو باید چطور پر کنم کسی ایپی ها رو داره
Get IP Address :StaticDynamic Static IP Address : IP Subnet Mask : Gateway :
Dynamicنقل قول:
بذار، بقیه باید غیرفعال بشن. چون اون تنظیمات پایین واسه آی پی های استاتیکه.
الان اگر به نت وصلی، مشکلش چیه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
سرعتم پایینه زنگ زدم پشتیبانی گفت تنظیمات دانلود منیجر رو بزار رو اخر 32 .سرعت دانلود خوب شد 180میره ولی فقط واسه کامپیوتر که با دانلود منیجر دان کنم با موبایل سرعتم همون 30 یا 40 هست 1 مگ گفتم اگه دستی ایپی هار و بدم شاید حل بشهنقل قول:
از وقتي ibs رو بستن كسي تمديد كرده ببينيم شبانه هستش يا نه؟
چون gamekhor مثل اينكه گفته بود از شارژش كم شده
شب 50 مگ دانلود کن بعد برو پرتک ببین کم کرده یا نهنقل قول:
تاپیک رسید به 2000 صفحه ولی اینترنت مخابرات خوزستان هر روز محدودتر شد و بدتر ، هی روزگار ... :n37:
از دیروز تا حالا اینترنت افتضاحه
یکی بره از یه شرکت دیگه بگیره بعد اگه خوب بود بقیه هم بگیرن ما پینگ میخوایم :n17:
سرعت 1000کیلو بر ثانیه اشتراک 2مگ
delete.....
آی پی قفل روی 83
چطوری؟نقل قول:
پس چرا برا ما از 680بالاتر نمیره؟:n37:
من روی 2.189هستم پینگش از 250بالاتر نمیره میترسم عوضش کنم اگر عوضش کنم میفتم رو 37.221 سرعتش افتضاحه الان چند روزه مودمو خاموش نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره منم مثل تو بودم ولی امروز روی 83 قفلهنقل قول: