اگر مخابراتتقسیم به 3 بکنه بدرد نمی خوره من درخواست لغو سرویس میدم
Printable View
اگر مخابراتتقسیم به 3 بکنه بدرد نمی خوره من درخواست لغو سرویس میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح های جدید کلاه برداریه محضه.
من یک سرویس چند ماه پیش از مخابرات گرفتم سرعتم 16 مگابیته (البته طبق تست ها واقعیش 13.5مگابیت هست و 1.7 مگابایت سرعت دانلود میده) و دانلود رایگان داره از 6 تا 12 , البته در تایم دانلود رایگان پهنای باند محدود میشه و سرعت دانلود به 950kbps کاهش پیدا میکنه.
این طرحو یکساله با 90 گیگ حجم 130 هزار تومان خریداری کردم و در تایم رایگان روزی 20 گیگابایت دانلود میکنم. یعنی میشه با این طرح طی یکسال 7 ترابایت دانلود داشت. حالا مقایسه کنید با این طرح های جدید با این قیمت های فضاییشون که حتی دانلود رایگان ندارن.
اگر بالاترین سرویس این طرح های جدید مخابرات رو در نظر بگیریم 350 گیگ یکساله رو میده 920 هزار تومان که 2 به 1 هست یعنی فقط یک سومش حدود 117 گیگش اینترنت بین الممل حساب میشه.
اگر این سرویسی که من دارم رو با این طرح های جدید مقایسه کنیم میبینیم سرعت ها که یکیه (16 مگابیت) حجم ها هم تقریبا یکیه (90 گیگ در مقابل 117 گیگ) ولی قیمت ها 7 برابر شده (130 در مقابل 921) و دانلود رایگان حذف شده.
به طور خلاصه بگم قیمتها 7 برابر شده و 7 ترابایت دانلود فایل پریده.
اینم مدرک در مورد سرویس من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یه جایی رو اشتباه متوجه شدینقل قول:
هر ماه ۳۵۰ گیگ هست
لطفا حذف شود
1/2 این مقدار ترافیک ازاد هست یعنی 175 گیگنقل قول:
البته شنیده شده که پشتیابنی گفته 1/3 هست که خلاف متن صریح گفته شده می باشدنقل قول:
به گفتهی بیدخام، منظور از آستانهی مصرف منصفانه حداکثر میزان تبادل ترافیک است و در آن حالت ترافیک داخلی نصف ترافیک بینالملل محاسبه میشود؛ چنانچه مشترکی سرعت ۱۶ مگابایت به آستانه منصفانه ۳۵۰ گیگ خریده باشد و صرفا از ترافیک داخلی استفاده کنید تا سقف ۳۵۰ و اگر از ترافیک بینالملل استفاده کند به میزان ۱۷۵ گیگ میتواند استفاده ترافیکی داشته باشد. در صورت استفاده ترکیبی نسبت ۱ به ۲ رعایت خواهد شد.
منم زنگ زدم گفت یک به 3 اشتباه گفتن قبلا !!نقل قول:
یعنی از مخابرات بدتر نداریم:n24:
کی اشباه گفته؟!نقل قول:
نقل قول:بیدخام
اصلا معلوم نیست با خودشون چند چندن
از طریق پنل که نمی شه باید زنگ بزنی تا تغییر سرویس بدن . زنگ هم که می زنی می گه کی گفته 1 به دو ؟!!
حداقل داخل سایتشون شفاف سازی نمی کنن که بگن یک به 3 تا مشترک تکلیف خودش رو بدنه
اینم کلاه برداری به سبک مخابرات تو سایت نوشته نصف این ترافیک بین و الملل هست زنگ میزنی میگن یک سوم
مثل اینکه بعضی ها تونستن عوض کنن می گن به طرز عجیب و غریبی دارن حجم کم می کن :n13:
دوستان عزیز تا داستان ابن تفکیک حچم مشحص نشده است سرویس نگیرید چون با این اوضاع هر روز یک تعبیر میاد بیرون و این داستان همچنان ادامه دارد...
مگه میشهاشتباه گفته باشه با صراحت تمام و به صورت کاملا شفاف گفته 1/2 هست...نقل قول:
ولی دزدی فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست!!!
کجان اون هایی که از این تعرفه ها دفاع می کردن؟!!
الان یک مگ همون یک مگ میشه یا تا ۱۶ مگ بازه؟
دوستان من 512 نامحدود داشتم خطمم تا 6 مگ میکشه نویز هم نداشتم،الان سرویس جدید رو که گرفتم snr که قبلا 35 بود الان شده 6 و به همین دلیل نوسان و افت سرعت دارم.به پشتیبانی گفتم گفت خططت نویز داره،خب الان رو 6 بسته خطمم که تا 6 میکشه پس مشکل کجاست؟ امکانش هست نویز از طرف خود مخابرات باشه؟
قبلش اینطوری بود
خطط رو بزاره رو ۵ مگ درست میشهنقل قول:
۶ ته آخر کشش خطت هست واسه همین SNR لب مرز هست و قطعی ممکنه داشته باشی
البته افت سرعتت ربطی به این نداره
تو عکس پایینی موده مودمت adsl2+ هست ولی تو عکس بالایی gdmt یه دست بزن ببین فرقی میکنهنقل قول:
از قصد گذاشتم رو gdmt گزینه های دیگه snr از اینی که هست بدتر میشه
سلام گروه تلگرام برای همفکری و اعتراض به تعرفههای تازه ارائه شده و رسیدن به اینترنت نامحدود واقعی
- - - Updated - - -
سلام گروه تلگرام برای همفکری و اعتراض به تعرفههای تازه ارائه شده و رسیدن به اینترنت نامحدود واقعی
سرویس طعم تابستان رو 2 هفته پیش تمدید کردم. جالبت قبلا خرید 100 گیگ 98200 با مالیات بود. الان خرید حجم رو عوض کردن 120 گیگ شده 163000
همه افرادی که طعم تابستان رو دارن چک کنن و اعتراض کنن تو خرید حجم به 195
سرویس طعم تابستان رو 2 هفته پیش تمدید کردم. جالبت قبلا خرید 100 گیگ 98200 با مالیات بود. الان خرید حجم رو عوض کردن 120 گیگ شده 163000
همه افرادی که طعم تابستان رو دارن چک کنن و اعتراض کنن تو خرید حجم به 195
آره نامردا عوض کردن تعرفه رو، چیکار باید بکنیم..؟!!نقل قول:
پینگ مخابرات یه 60 تا اومده روش 140 بود الان 200
کسی این طرح های جدید رو نگرفته؟
بالاخره 1/3 ترافیک داره یا 1/2؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اصلاحیه : قیمت 10 گیگ 9500
باید همگی به 195 شکایت کنیم. این تعرفه های که تو این صفحه هم خیلی عالیه اگر بتونیم اینها رو بگیریم خیلی خوبه. فقط تا اخر دوره منظورش 1 ماه باشه یعنی اصلا بدرد نمیخوره.
من زنگ زدم کردم خطمو 16 اما تو پنل نیومد پنج شنبه زنگ زدم جمعه عوض کردن سرعتم خوبه .برای مصرف عادی خوبه طرحش اما اگه خوره هستین جریان فرق داره
سرور خارجی
سرور داخلی
مشخصات خطم
نظر من این هست بخرین خوبه
مشکل اینه هنوز تکلیف ما با ترافیک مشخص نیست. وزیر میگه سایت داخلی نیم بها، مصوبه میگه نیم بها، خود رییس مخابرات میگه نیم بها، بعد تماس میگیری 2020 میگه فقط 1/3 ترافیک بین الملل هست. مشکل من با این خر تو خری حل بشه از این خوبایی که شما داری میگیرم حتمانقل قول:
چه یک دوم چه یک سوم بازم برای مصرف دم دستی خونگی خوبه برای یک ماه اگه نخواستین عوض کنیدنقل قول:
دوستان فعلا مخابرات قدرت تشخیص مصرف داخل و بین الملل رو نداره.
من هم سرویس 2 مگابیت با محدودیت حجمی 75گیگ رو امروز خریداری کردم.
تفکیک مصرف داخلی و خارجی رو هنوز آزمایش نکردم اما وضعیت تست سرعت بدین شکل هست :
شما چه سرویسی خریدین که بعد تماس گرفتین و تقاضای ۱۶ مگ کردین؟نقل قول:
من قبلا 4 مگ 34 گیگ بودمنقل قول:
سلام لطف کنید یه فایل مثلا یک گیگی دانلود کنید از سایت خارجی ببینید چقدر ازتون کم میکنه توی پنل مخابرات تا ببینیم 1/2 هستش یا 1/3نقل قول:
منظور از اعداد 50 گیگ و 12.5 گیگ چیه؟تصویر مربوط به سرویس مخابرات هست
چه سرویسی دارین؟نقل قول:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
خب امروز زنگ زدم مخابرات از سرویس های جدید سوال کردم، گفت نسبت ترافیک همون 1/2 هست و در این صورت تعرفه هایی که اعلام کردن همون نصفش حجم بین الملل هست. فعلا سرویس 2 مگ ماهی 75 گیگ رو درخواست دادم. هر زمان وصل شد سرعت و پینگ و نحوه کسر ترافیک رو اطلاع میدم خدمت دوستان.
اگه همون 1/2 باشه دوباره باید لیست تعرفه شرکت هارو اصلاح کنیم.
مخابرات شبانه نداره نه؟
من تهرانم اسیاتک دارم میخواستم برم فناوا گفتن کابل برگردونه هیچ شرکتی نمیتونی بری...مخابراتم نمیتونم؟ یعنی گیر کردم با اسیاتک؟:n28: اصن کابل برگردون یعنی چی؟:n13:
اقا چرا تو پنل نمیتونم ببینم چقدر حجم دارم و چقدرش مصرف شده و چقدر مونده
ادرسش اینه دیگه؟
سرویس 2 مگابیت غیر حجمی 75 گیگ در ماه معادل 37.5 گیگ بین الملل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنل کاربری فاجعه است. هیچی معلوم نیست. منم هیچ اطلاعاتی از حجم مصرفی و باقی مانده و ... ندارمنقل قول: