آقا الان پست جواب برام آورد
نيرو دريايي سيرجان(امريه دار)
سيرجان كجاست؟
امريه دار چيه؟
Printable View
آقا الان پست جواب برام آورد
نيرو دريايي سيرجان(امريه دار)
سيرجان كجاست؟
امريه دار چيه؟
سلام دوستان
به سلامتی این برگه ما هم اومد نوشته تاریخ اعزام 1/12 - ساعت حضور 6 صبح:n04:
یعنی ساعت 6 صبح کله سحر روز پنجشنبه باید میدون سپاه باشم؟ یا روز پنجشنبه جزو تعطیلی هست و میوفته برای شنبه.
بعدش یه راست از اونجا می فرستنمون مرکز آموزشی؟ (پدافند سمنان افتادم) یعنی همه وسایل لازم رو روز اعزام با خودم ببرم؟
با تشکر:n16:
یعنی شما پذیرش یه نهادی شدی که بعد آموزشی میری خدمت رو تو اون ارگان میگذرونی.نقل قول:
سرجان كجاست؟نقل قول:
بعد اين نهادي كه پذيرش شدم از كجا بايد بفهمم كجاست؟
مگه شما امریه جایی نگرفتی؟؟نقل قول:
اگه نگرفتی یا اقدامی نکردی اصلا ،اونوقت شاید من اشتباه کردم.
نه اصلا امريه نگرفته بودمنقل قول:
جواب امده گفته نيرو دريايي سيرجان (امريه دار)
دعا کن امریه نباشی. خوش میگذره ولی 24ماهی!!نقل قول:
دوستان آدرس این نظام وظیفه ی استان البرز کجاست؟
پدر مارو در آوردن 2 هفته ست میخوام یه دفترچه پست کنم یا سیستمشون قطعه یا کوفت یا زهر مار.
یکی نیست بگه ... تو اتوماسیونتون. بی خیال کامپیوتر و سیستم و شبکه بشید اصلا بدید همه ی کارارو دستی خودمون بکنیم راحت تره که.
الانم که باید برم نظام وظیفه البرز معافیت تحصیلیمو درست کنم. رفتم میدون سپاه گفتن باید بری استان البرز.
کسی بلده؟ از مترو چجوری برم؟
آقا منكه امريه نداده بودمنقل قول:
الان از كجا بفهمم امريه كدام نهاد هستم؟
سلام
کسی در مورد پادگان رجایی کرمانشاه اطلاعات داره؟
چه جور جایی هست؟
بعد از اموزشی کجا تقسیم میکنند؟
چرا کسی شهید هاشمی نژاد نیشابور نیوفتاده؟
بروبچ؟؟؟؟:n13:
دقیقا باید راس ساعت حتی یه مقدار زود تر اونجا باشی . تعطیل و غیر تعطیل نداره چون کاری قرار نیست بکنن .نقل قول:
اول میری تو ، یکی میاد تو اون تاریکی یه مقدار صحبت میکنه و سرباز شدن شما رو تبریک میگه :n08:و آرزوی سلامتی :n04: میکنه براتون بعد به اونایی که همون تهران هستن میگن تا ساعت مثلا 9 خودتون رو به مرکز آموزش معرفی کنید و اونایی هم که شهرستان هستن رو برگه سفیداشون رو میگیرن و یه برگه بلیت میدن برا ترمینال که ساعت حرکت معمولا عصر روز بعد هست که شما تا صبح روز شنبه تو مرکز آموزشت حاضر باشی و یا علی مدد...
تا سمنان هم حدود 4 ،5 ساعت راه هست + تایم لازم برای خروج از ترمینال که کمتر از 1 ساعت هست.
الانم مثل قدیم نیست که ، بابای من رفت تو بپرسه سربازیش چطوریه همونجا سوار اتوبوس کرن بردنش.:n04:
به به ظاهرا ارتش کنترات 02 برداشته!نقل قول:
منم اونجا افتادم
جمع بچه های پی 30 جمعه پس :D
یادتون باشه قبل روز اعزام هماهنگ کنیم قریب نباشیم D:
در مورد اونجا هم هرچی خوندم تا الان خوبیش بوده پس نگران نباشیم بیخودی
فقط کسی تجربه اعزام تو اسفند رو داره اینجا؟ میگن عالی ترین ماه اعزامه ظاهرا ، کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه
كسي سيرجان نيس؟؟؟ :(
یادش بخیر چه زود تموم کردم :n01: چه دورانی داشتیم
آخه خوبیاش رو وقتی افسریه بوده میگن :Dنقل قول:
نمیدونم چند وقته رفته پرندک، خب به خاطر دورتر شدن از شهری مثل تهران، و کمتر بودن امکانات شاید خیلی هم خوب نباشه، اما به قول دوستمون نسبت از خیلی آموزشگاه ها هتله.
نه اتفاقا من راجع به همین مکان فعلیش خوندم، میگن نوسازه و امکانات کاملی دارهنقل قول:
از برج 4 رفته پرندک ظاهرا
اگر افسریه بود که من یکی صفا میکردم دیگه :دی با یه brt میرفتم میومدم
از کجایی شما ؟
تو این دو سه روز که پست ها رو میخونم به خودم میگم عجب بابا همه یا افتادن تهرون یا پرندک! :n04: و این فقط منم که افتادم نیرو انتظامی باهنر کرمان :9: ..دم به این شانس
آقا من افتادم سيرجان نزديكه كرمان هسنقل قول:
خخخخخعع :n08:نقل قول:
نیرو دریایی خیلی بهتر از نیرو انتظامیه برو حالش رو ببر، من بدبخت قرار بود مثلا بعد از ظهرا برم سر کار مورد علاقم اما با این وضعیت که سرباز گشت یا سر چهار راه باید باشم رسما دهنم آسفالته :n02:نقل قول:
بابا دمت گرم امریه هم که دارینقل قول:
امریه درخواست کرده بودی یا نه؟
نه من امريه درخواست نداده بودمنقل قول:
الان بعد آموزشي كدوم نهاد امريه ميرم؟
شهر سيرجان خوبه؟نقل قول:
داداش نمیدونم اگه یه سرچی تو نت بزنی شاید چیزی گیرت بیادنقل قول:
معلوم نیست کجا امریه باشی، تا اونجایی که من میدونم اگه کسی امریه بخواهد بگیره باید قبل از فرستادن دفترچه با یه نهاد دولتی هماهنگ کنه و بعد از اینکه برگه اعزامش اومد ببره همونجا خیلی دنگ و فنگ داره من که هر چی سعی کردم بگیرم نشد، امریه خوبیش اینه که لباس نظامی به تن نمی کنی و بعد از اتمام سربازیت اگه ببینن کارت خوبه همونجا استخدامت می کنن، رفیق من جهاد امریه داشت وقتی تموم کرد همونجا استخدامش کردن
حالا اگه بخوام اطلاعاتي درمورد امريه بگيرم بايد از كجا بگيرم؟نقل قول:
آخه من هيچ كاري براي امريه نكرده بودم
تو برگه اعزامم نوشته بود: آموزشگاه نيرو دريايي سيرجان (امريه دار)
به نظر من اول یه زنگ بزن نظام وظیفه و پرس و جو کن یا حضوری برونقل قول:
بعدش برو سراغ نهادهای دولتی مثل جهاد کشاورزی، سازمان بازرگانی و یا جاهای دیگه که دوست داری اونجا باشی و به اونا بگو امریه دارم، اگه نیاز داشته باشن که رو هوا برت میدارن چون نه حقوق میخوان بدن و از یه نفر تحصیلکرده هم استفاده میکنن
مدرک تحصیلیت چیه؟
مهندسي معمارينقل قول:
وقتي نوشته امريه يعني خودشون بايد به يه نهادي معرفي كرده باشن ديگه؟
سلام به همه :n16:
اقایون من افتادم جهرم نیرو انتظامی:n01:
جهرم چیزه خاصی نداره ؟؟؟شهرش پادگانش؟ اگه نکته ای هست بهم بگید ممنون
راستی بعد آموزشی چقدر احتمالش هست بیوفتم تو خوده شهرم؟ چون شنیدم هر اصفهانی جهرم بیوفته 90 درصد میندازنش تو خوده اصفهان :n09:
تا اونجایی که من میدونم طرف باید درخواست امریه خودش بده که امریه براش صادر بشه، این طوری که شما میگین رو من تا حالا نشنیده بودمنقل قول:
شاید اینجوریه که شما میگی
واسه منم جالب همينه كه خودم هيچ درخواستي ندادم ولي امريه شدمنقل قول:
حالا فردا ميرم نظام وظيفه ببينم چه خبر هست
اول باید یکی از دوستانی که قبلا امریه گرفته تایید کنه که براش توی برگه سفیدش توی پرانتز نوشته شده باشه "امریه دار"، چون شاید اصلا این امریه دار یه اصطلاح یا چیز دیگه ای باشه که ربطی به اون یکی امریه نداشته باشه. مثلا معنی این جمله هست که "اگه مردی بیا تا حالتو بگیریم"نقل قول:
-----------------------------------
ویرایش:
در مورد هوا هم که چند پست قبل پرسیدی من چند جا خوندم که بده. کلا کویری هست، روز داغ داغ، شب سرد سرد سرد، از این بدتر ظاهرا یه منطقه نمکی نزدیک اونجا هست که بادی که میاد باعث میشه یکم نمک هم با خودش بیاره و تنفسش کنی. به نظرم بپرس ببین اگه میشه یه ماسک ببر. البته شنیدما، شاید دروغ باشه.
مرسي دوست عزيزنقل قول:
من از نقشه ديدم كه يه منطقه نمكي نزديكياش هست
اقا یه سوال من سپاه امنیت پذیرش گرفتم!!!!!!
تو برگم ولی یگان خدمت خورده فرماندهی کل سپاه!!!!
محل خدمتم یعنی ستاد کله یا امنیت؟؟؟؟؟دوستام که قبلا امنیت بودن تو برگشون زده بوده محل خدمت سپاه امنیت!!!!
سوال دیگه ما که کفایتی داریم با4 بزنیم یا نمیخواد؟؟؟
آیت ا... خاتمی یزد نبود؟؟؟؟؟
دادا من با دوتا از هم دانشگاهیام افتادم اونجا :) من بچه گرگانمنقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
احتمال زیاد سوالم تکراریه ولی صفحات اخر رو خوندم پیدا نکردم
من برا امریه با یک جا هماهنگ کردم اوکی داده طرف ولی هنوز دفترچه پست نکردم کسی مراحل رو گام به گام بگه که چیکار کنم؟ ممنون می شم.
منظورت ارگان بکار گیرنده هست دیگه که زده فرماندهی کل سپاه و محل آموزشی هم زده آیت ا.......نقل قول:
ارگان بکار گیرنده درسته و اگه شما همینجوری بدون پذیرش هم بیافتی سپاه همینو مینویسه فقط تو نامه تقسیمات یگانت میزنه سپاه امنیت فلان آدرس
موهارو بزنی بهتره چون هم تو آمزشی برای دادن نامه ، کارت بهتر راه میافته هم موقع تقسیمات یگانی چون پیش خودشون میگن طرف سرباز خوبیه یزار کارشو راه بندازیم یا بندازیمش جای خوب.
یه چیز هم بگم که موقع تقسیم بیشتر رو ظاهر طرف قضاوت میکنن و جاشو تعیین میکنن.
مثلا شما سربازای قرارگاه رو ببینی معمولا آدمای جالبی نیستن ولی مثلا سربازای نمایندگی آدمای مثبتی هستن که البته همیشه هم از رو چهره نمیشه تشخیص داد ولی اونی که نامه تقسیم رو میزنه از این طریق عمل میکنه یا بند پ
ظاهرا 02 از نظر مسافت به بدجایی منتقل شده (آخرین نقطه استان تهران)!!خدا به دادمون برسه سر ه رفت و اومدش سرویسیم :n03: اگه جایه قبلیش می بود که سه سوت تا سه راه تختی بیشتر راه نبود واسه من!!بخشکی شانس :n03: حالا خدا کنه بقیه چیزاش خوب باشه.....دوستان ه بچه تهرون که 01 افتادن برن حالشو ببرن:n02:
از سر رجایی تا پادگان نفری 4500 تومنهنقل قول:
از سه راه تا سر رجایی هم نفری 750 تومن
برای برگشت از پادگان هم خطی ها تقریبن همین مبلغ ها رو میگیرن
از پادگان تا سه راه نفری 5000 تومن
و از پادگان تا سر آزادگان هم نفری 2000 تومن!
این آمار برا آبان ماه هستش
خودتو ناراحت نکن امیدجان، ایشالا توو تقسیمات جای خوبی مثل نظام وظیفه و اینا میوفتی اذیت نمیشینقل قول: