دقیقا البته حرفم خطاب به دوستانی بود که سرعت کمشونو به شرایط جوی و سیگنال نسبت میدن چون سیگنال من 40% هستشنقل قول:
Printable View
دقیقا البته حرفم خطاب به دوستانی بود که سرعت کمشونو به شرایط جوی و سیگنال نسبت میدن چون سیگنال من 40% هستشنقل قول:
توی همون ستینگنقل قول:
Wimax =>security
user ID
User pass
بعد یک مدت که از طرح میگذره خود مبین نت سرعت رو کم میکنهنقل قول:
پینگ هم همینطور! منم چراغم وقتی 2 تاش روشنه با وقتی 4 تاش روشنه سرعتم هیچ فرقی نداره وقتی یکیش روشن باشه سرعت بدتر الان میشه ..
خوب شما اینو در نظر بگیر که سرویس وایمکس برای سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ساعت ساخته نشده و هدف سرعتای بالا بوده :n02:نقل قول:
وایمکس تا ۴۰ مگا بیت بر ثانیه می تونه انتقال بده ... پس احتمالا اون کیفت و قدرت سیگنال بیشتر برای اونا مهمه ...
البته من یه جایی خوندم که وایمکس تا150mb رو میتونه پوشش بده!!!نقل قول:
اهمیتی نداره که تا چه حد میتونه پوشش بده، چون فعلا که مبین نت یک دهم اون رو هم نمیده.نقل قول:
این پهنای باند lمربوط به وایمکس نیست احتمالا باید ماله شبکه های موبایل باشهنقل قول:
وایمکس در حالت عادی 45 مگ و در انواع بهینه شده و جدیدتر تا 70 مگ می تونید ازش پهنای باند بگیرید تقریبا هم اندازه رادیو وایرلس های معمولی
نقل قول:
Inherent limitations
WiMAX cannot deliver 70 Mbit/s over 50 kilometers (31 mi). Like all wireless technologies, WiMAX can operate at higher bitrates or over longer distances but not both. Operating at the maximum range of 50 km (31 mi) increases bit error rate and thus results in a much lower bitrate. Conversely, reducing the range (to under 1 km) allows a device to operate at higher bitrates.
A city-wide deployment of WiMAX in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] demonstrated that customers at the cell-edge with an indoor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (CPE) typically obtain speeds of around 1–4 Mbit/s, with users closer to the cell site obtaining speeds of up to 30 Mbit/s
نقل قول:
حرفتون درسته و مبیننت توی همین استاندارد فعلی خودش گیر کرده. اگه روی نقشه گوگل پوشش اون نگاه کنید میبینید که تقریباً هر آنتن با بعدی حدود یک الی دو کیلومتر بیشتر فاصله نداره، ولی برای همین مقدار کم هم این همه مشکل هست. حالا اگه قرار باشه فاصله بیشتر بشه که دیگه حساب کنید وضعیت چی میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من به طور میانگین روزانه یک گیگ ترافیک مصرفیمه میخواستم سرویس نامحدود مبین نت بگیرم سرعتش در حد 50 کیلوبایت هم باشه قابل قبوله لطفا راهنمایی کنید کدوم سرویس رو بگیرم . آیا در صورت مصرف بیش از حد سرعت رو میارن پایین؟
با تشکر
سلام دوستان از کجا میشه آنتن خارجی برای مودم HUAWEI BM632w گیر آورد. همونطور که میدونید مبین نت دیگه مودم خارجی نمیاره برای فروش چون هم گرون هم وای فای نداره هم میگن برای شبکشون مشکل ایجاد میکنه.وضعیت سیگنالم افتضاحه اگه میشه راهنمایی کنید ببینم آنتن همین مودم ها رو کجا میتونم گیر بیارم.
سلام
مدتی بود مودم رو کنار گذاشته بودم و طرحم تموم شده بود
حالا رفتم ببینم اوضاع چطوره یه طرح جدید رو فعال کنم اما توی صفحه مشترکین فقط دو تاطرح 128 بود که میشد فعال کرد!!!
قضیه چیه؟
بهتر بود که بودجتون رو میگفتید، تا 100 تومن هم نمیتونید یک ماه سرعت 20 30 کیلو (سرویس 128) داشته باشید، چبرسه به 50.نقل قول:
سرویسها نامحدودش هست که نهایت 20 کیلوبایت سرعت میده، مگراینکه طرح اداری بگیرید
ولی اگر مشکل هزینه ندارید، طرحای بلند مدت 512 و یه مگ خوبه، حالا خیلی وقته ندیدم تعرفه هارو ولی برای مثال میتونی 25 گیگ 6 ماه 1 مگ بگیرید، 200 تومن، اگر حجم تموم شد دوباره از اول این 20 گیگ رو تمدید کنید 200 تومن، چون اگر آزاد بخوای حجم بگیری ازین گرون تر درمیاد
نقل قول:
الان مبیننت فقط ۴ سرویس نامحدود داره که هنوزم همشون یک به ده هستن ﴿توی ADSL مدتیه که این اشتراک شده یک به هشت﴾. این یعنی برای سرعت یک مگ در اوج ترافیک که اکثراً زیاد پیش مییاد، سرعت شما به ۱۲۸ میرسه که یک چهارم حداقل درخواست شما یعنی ۵۰ کیلوبایت در ثانیه هست. به عبارت بهتر هیچ طرح نامحدود فعلی مبیننت به شما جواب نمیده.
اما اگه بخواهید طرح حجمی بگیرید که با توجه به حداقل سرعت مورد نظرتون طرح ۷۲ مگابایت ۶ ماهه سرعت ۵۱۲ هست که فقط بهتون روزی ۴۰۰ مگابایت میده و شما روزی یک مگابایت خواستین.
اینجوری یا باید سرعت و یا حجم روزانه مورد نظرتون رو کم کنید یا با خرید گیگابایت بیشتر حجم مورد نظر روزانه رو تامین کنید.
البته بگم چون شما فقط صحبت از دانلود روزانه کردین دیگه از بخش شبانه که ۲ شب تا ۸ صبح مجانی هست چیزی نگفتم. توی سرعت ۵۱۲ حجمی میتونید توی این مدت هم حدود یک مگابیت دریافت کنید که به حجم روزانهتون اضافه میشه و میتون سقف مورد نظرتون رو تامین کنه و دیگه نیاز به خرید شارژ اضافه نداشته باشید. بماند اگه بتونید دانلود شبانه رو به دانلود روزانه ترجیح بدین که سرعتهای بالاتر یعنی یک و یا دو براتون به صرفهتر هست چون شبها بیشتر میتونید دانلود کنید.
یعنی الان مونده به اینکه چه ساعتهایی بیشتر اینترنت رو نیاز دارین.
نقل قول:
این که میگن برای شبکه مشکل ایجاد میکنه رو نگفتن برای چی هست؟ چون برای باور اول میشنوم و برام جالب هست.
در مورد آنتن هم چند بار بحث شده و حتی از سایتهای خارجی سازنده و فروشنده هم کلی مطلب اینجا فرستاده شده. ولی هنوز هیچ کس رو ندیدم که بیاد بگه تونسته این آنتنها رو گیر بیاره. کلاً نمیدونم چرا توی بازار ایران با وجود مشتری بالقوه فوقالعاده زیاد برای آنتن تقویتی وایمکس و LTE تنها میشه آنتن تقویتی وای.فای رو پیدا کرد و اون دو وجود نداره. الان خودم یه مودم USB سیمکارتخور دارم که میشه بهش آنتن تقویتی وصل کرد ولی هیچ نتونستم براش چیزی پیدا کنم. در صورتی که توی سایتهای خارجی حتی ده دلار هم قیمت نداره، ولی اینجا نایاب هست.
دوستان
من میخوام از مودم outdoor مبین نت به صورت وایرلس استفاده کنم وبرای این منظور در نظر دارم از یک مودم TP-Link 8901 به عنوان اکسس پوینت استفاده کنم . حالا نمیدونم تنظیمات آنها باید به چه صورت باشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
با سپاس
دیگه نپرسیدم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توجه فرمائید:n02:نقل قول:
شما باید مدرکی برای سرعت بالاتر ارائه نماییدنقل قول:
بچه ها من یک ماه و نیمه مودم جیبی طرح 2 مگ 6 ماهه محدود گرفتم الان میتونم طرحمو به 1 مگ نامحدود تغییر بدم یا نه؟تراز مالی هم دارم
از این جهت میپرسم چون میخوام بدونم باید 6 ماه پر بشه یا میشه الان بعد یک ماه و نیم تغییر داد؟
خب اون رو که قبلا داده بودم، سرعت 1 مگ و 512 رو قبلا داشتم :n29:نقل قول:
میتونین هر وقت که خواستین طرحتون رو عوض کنید ولی طرح قبلی با این کار از بین میره.نقل قول:
برای منم اینجوری شده بود مجبور شدم دوباره مدارک فرستمنقل قول:
زنگ بزنید به پشتیبانی
توجه توجه
مواظب کلاهبرداری جدید مبین نت باشید!!
من امروز اشتراکم رو شارژ کردم اما بجای 30 روز 28 روز شارژ کرد بجای اینکه بابت قطعی ها جبران کند از اشتراک جدید هم روز کسر میکند.:n24:
نقل قول:
راستش حرفشون کمی غیرمنطقی هست، بخصوص که توی توضیحات فنی وایمکس خوندم که اگه مودمهای وایمکس منطقهای سیگنال قویتر داشته باشن برای کل شبکه اون منطقه بهتر هست. انگار مودمها یه جوارایی به باقی هم وصل هستن و مودم قویتر باعث تقویت شبکه میشه. اگه خواستین متن اصلی رو که مال یه مقاله خارجی هست رو برای خوندن بفرستم.
درضمن اینجوری اگه کسی آنتن تقویتکننده هم وصل کنه چون مودمش قویتر میشه، یعنی توی شبکه مشکل ایجاد میکنه؟ داشتم فکر میکردم شاید امواجش برای مردم اطرف خطرناک هست یا مودم روی سیستمهای مخابراتی دیگه مثل بیسیم نویز ایجاد میکنه که گفتن مزاحمت داره.
من تغییر طرح دادم به 1 مگ نامحدود حجمی ولی بلقی مانده رو نوشته 2/13 گیگ این چیه الان؟باقی مانده طرح دو مگه که داشتم؟یعنی این بره بعدش که قطع نمیشه میتونم تا 30 گیگ دانلود داشته باشم؟
مال من هم 28 روز شد نه 30 روز نمیدونم چراشونقل قول:
از دوستان کسی مشترک مبین نت در رشت هست؟ درباره کیفیتش سوال دارم
از دوستانی که از سرویس نامحدود 512 و 1 مگ استفاده می کنند ممنون میشم بگن سرعت دانلود و باز کردن صفحات وبشون چطوره و روزی چقدر دانلود میتونن بکنن
دوستان گرامی. به صفحه ی اصلی وبسایت مبین نت برید و روی دکمه ی "دریافت هدیه ی وایمکس مبین نت" که قرمزه و بزرگه کلیک کنید و مشخصات رو پر کنید و مراحل رو دنبال کنید تا 1 گیگ شارژ هدیه بگیرید.
نقل قول:
تابحال توی این چند سال همچین چیزی از مبیننت ندیده بودم. جالبه که توضیح هم نداده که برای چی کادو میده. هر چی هست باز یه کم کمک شد که کمتر شارژ بخرم. ممنون که اطلاعرسانی کردین.
چیز بزرگی نیست. الان هم که یه ترفند جدید زده دیگه طرح های 1 ماهه رو 28 روزه میده. باید پیگیری کنیم ببینیم چه خبره...نقل قول:
بیشتر توضیح بدید. امواجش ضرر داره ؟من مودمم ۱ متر با تخت خوابم فاصله داره اگه ضررش در حد موبایله بگید یجای دورتر براش پیدا کنمنقل قول:
مررررررررررررررررسی... عجیبه از مبین نت واقعا بعید بود !! ممنون ازاطلاع رسانیتون...نقل قول:
اینم همچین سرعت توپی نداره البته از ایرانسل بهتره ولی بازم 1 مگ واقعی نیست
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
مودماش خیلی گرونه یعنی چی220تومن!
تازه که طرح رو عوض میکنی اطلاعاتش به روز نیست چند ساعت بعدش قاعدتا باید درست بشه.فقط باید بعد از تغییر طرح 10 دقیقه مودم رو خاموش کنی(محض احتیاط 15 دقیقه!) بعد همچی اکی هست.نقل قول:
راستی سرعت دانلودت چنده؟اگه خوب شده منم بگیرم.
سرعت دانلود 30 هست
بفرمایید .نقل قول:
حرکت جالبی بود ... ولی عجیب !نقل قول:
از دوستانی که از سرویس نامحدود 512 و 1 مگ استفاده می کنند ممنون میشم بگن سرعت دانلود و باز کردن صفحات وبشون چطوره (کسی از سرویس نامحدود استفاده نمیکنه جواب ما رو بده)
باز کردن صفحات و ددنلودهای کوچیک خوبه ولی واسه دانلودهای بزرگ سرعتش افت داره
داداش همه موارد رو باید پر کرد؟نقل قول: