چرا حرف تو دهن من میذاری ؟نقل قول:
من کی گفتم مکس اینطوریه ؟ :دی
میگم همارا مزخرف بود
ولی مکس شب و روز سرعتش ثابته
سرعت رو سرعت اسمی فیکسه
من که از سرویس یه مگ استفاده میکنم دانلودم شب و روز 128 هستش
قطعی هم این همه سیاه نمائی نکنید :دی
Printable View
چرا حرف تو دهن من میذاری ؟نقل قول:
من کی گفتم مکس اینطوریه ؟ :دی
میگم همارا مزخرف بود
ولی مکس شب و روز سرعتش ثابته
سرعت رو سرعت اسمی فیکسه
من که از سرویس یه مگ استفاده میکنم دانلودم شب و روز 128 هستش
قطعی هم این همه سیاه نمائی نکنید :دی
بعد از ظهرها با اینکه مودمم چراغاش روشنه و مشکلی نداره
ولی اینترنتم قطع میشه
تا دیروز هر بلائی که به فکرم میرسید سر کل تجهیزات از سیمها گرفته تا مودم و سیستم و . . .آوردم
ولی دیروز متوجه شدم که اگه خط تلفنم رو قطع کنم اینترنت قطع نمیشه دیگه !!
چرا تلفن عصرها اینطوری میشه ؟
سیم مودم رو مستقیم از ورودی آوردم و نویزگیر نداره
و یه گوشی تلفن هم با نویزگیر به این خط وصله
اینم طرح جیمبوی مکس نت
طرحی نو از سربازان گمنام اینترنت ایران :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه ی شخصی من و خیلی های دیگه می گه فعلا مکس نت بدترین گزینه ی ممکن هست اینو وقتی می فهمی که از سرویس های یه شرکت دی گه استفاده کنی :n01:نقل قول:
میدونم عوض کردن isp خیلی سخت هست ولی من به شدت توصیه می کنم مطمئن باشین پشیمون نمیشید که هیچ بعدش کلی هم از این کارتون راضی خواهید بود پس تا زمانی که از خدمات یه شرکت دیگه رو امتحان نکردین لطفا از مکس تعریف و تمجید نکنید چون موجب گمراهی دوستان تازه کار میش ه ( میرن از مکس خرید می کنن بعد فکر میکنن اینترنت همینه و بس :n02:)
در ضمن این رو هم در نظر داشته باشید که مکس در صورت افزایش کیفیت خدمات هم گزینه ی خوبی نیست چون تو سرویس های با سرعت دانلود مشابه با شرکت های دیگه 2-3 برابر هزینه دریافت می کنه که فکر نمیکنم به این راحتی هم بتونه مشکلاتش رو حل کنه چون بخشی بر میگرده به قدیمی بودن تجهیزاتش مثل اگه مودم رو روشن و خاموش کنید متوجه میشید که طول می کشه تا دوباره کانکت بشه به زور کانکت می شه در صورتی که تو شرکت های دیگه این مشکل رو ندارید ( مخابرات و صبانت رو همین الان دارم پس میتونم اونا رو مثال بزنم ولی قبلا تقریبا همه ی شرکت ها رو حداقل 1 بار امتحان کردم)
من نگفتم شما می گید مکس اینطوری هست گفتم مشخصاتی رو که شما دادین تو مکس نیست
در مورد مشکلتون هم بگم که من هم زمانی که تو مکس بودم همین مشکل برام پیش میومد ولی روز و شب نداشت همیشه بود ظاهرا مشکل شما مربوط به اسپلیتر هست (من با همون اسپلیتر تو بقیه شرکت ها مشکلی ندارم )
تجربه ی شخصی من و خیلی های دیگه می گه فعلا مکس نت بدترین گزینه ی ممکن هست اینو وقتی می فهمی که از سرویس های یه شرکت دی گه استفاده کنی :n01:نقل قول:
میدونم عوض کردن isp خیلی سخت هست ولی من به شدت توصیه می کنم مطمئن باشین پشیمون نمیشید که هیچ بعدش کلی هم از این کارتون راضی خواهید بود پس تا زمانی که از خدمات یه شرکت دیگه رو امتحان نکردین لطفا از مکس تعریف و تمجید نکنید چون موجب گمراهی دوستان تازه کار میشه ( میرن از مکس خرید می کنن بعد فکر میکنن اینترنت همینه و بس :n02:)
در ضمن این رو هم در نظر داشته باشید که مکس در صورت افزایش کیفیت خدمات هم گزینه ی خوبی نیست چون تو سرویس های با سرعت دانلود مشابه با شرکت های دیگه 2-3 برابر هزینه دریافت می کنه که فکر نمیکنم به این راحتی هم بتونه مشکلاتش رو حل کنه چون بخشی بر میگرده به قدیمی بودن تجهیزاتش مثلا اگه مودم رو روشن و خاموش کنید متوجه میشید که طول می کشه تا دوباره کانکت بشه و به زور کانکت می شه در صورتی که تو شرکت های دیگه این مشکل رو ندارید ( مخابرات و صبانت رو همین الان دارم پس میتونم اونا رو مثال بزنم ولی قبلا تقریبا همه ی شرکت ها رو حداقل 1 بار امتحان کردم)
من نگفتم شما می گید مکس اینطوری هست گفتم مشخصاتی رو که شما دادین تو مکس نیست
در مورد مشکلتون هم بگم که من هم زمانی که تو مکس بودم همین مشکل برام پیش میومد ولی روز و شب نداشت همیشه بود ظاهرا مشکل شما مربوط به اسپلیتر هست (من با همون اسپلیتر تو بقیه شرکت ها مشکلی ندارم )
سلامنقل قول:
من الان چند سال هست ماکس نت دارم و تغییر شرکت نداده ام
اخیرا کیفیتش خیلی بد شده بود و دیسکانکتهای زیادی داشت
ولی خوشبختانه الان بیشتر از 1 ماه میشه کیفیتش بهتر شده و دی سی کمتر داره
من در حال حاضر از کیفیتش راضی هستم
ثبات سرعتش هم زیاده یعنی روز و شب همیشه با سرعت 460 دانلود میکنم
میمونه قیمتش
واقعا جای افسوس داره که گرونترین سرویسها متعلق به ماکس نت هست
در صفحه اصلی هم نوشته بود کاهش قیمتها که یکی از دوستان هم اشاره کرده بود والا هیچ کاهش قیمتی صورت نگرفته
طرح خوبیه خوشم اومدنقل قول:
ادم گاهی وقتها پیش میاد تو یه لحظه باید داره چند گیگ دانلود کنه
با کدوم سرویس 460 دانلود میکنید؟نقل قول:
من میخوام isp رو عوضش کنم
ولی به خاطر کارم نمیتونم بدون اینترنت باشم و مجبورم تا محرم صبر کنم :دی
VIPنقل قول:
من متوجه نشدم الان از کدوم isp سرویس دارین؟
و با توجه به تحقیقاتی که کردین میخواهین به کدومیکی کوچ کنین؟
الان دیگه بدون نت نمیشه زندگی کرد :n02:
منم شیفتهای شب خیلی بهش نیازمندم
برای همین نیاز دارم یه مودم جیبی هم بخرم
من فعلا مکس نت هستمنقل قول:
فعلا نظرم مخابرات هست
تا ببینیم چی پیش میاد
اینترنت واسه کار من لازمه
شاید هم همین روزها isp رو عوض کردم با کمک وایمکس :دی
وایمکس که وضعش خرابه نخر
باز یه روتر بخری که مثلا رایتل بندازی توش خیلی باکیفیت تر خواهد بود
هرچند تعرفه های رایتل گرونترینه تو ایران
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
مشابه طرح فشفشه های وب هست ...نقل قول:
قبلا سربازان گمنام های وب این طرح رو اختراع کردن!!!
فک میکردم فقط منم که سرعت شبانه ام افت کرده
اساتید
آیا وقت کوچ از مخابرات فرا رسیده است؟
چرا تو آذربایجان شرقی ، سرویس های ویژه ماه رمضان (سرعت دوبرابر برای همه سرویس ها) و همچنین سرویس 5مگ و 10 مگ که به اندازه حجم مصرفی هزینه پرداخت کنیم ، فعال نیست؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من چند وقتی هست که این سوال ذهنم رو مشغول کرده.: (آیا اینترنتی که ما استفاده می کنیم مخابرات کنترل می کنه؟؟؟؟ دانلودی هامون رو میتونه شناسایی کنه؟؟؟؟؟ و سوال دیگه این که آیا میتونن اینترنت رو مسدود کنند؟؟؟؟؟؟؟؟
تمام سایتا هایی که میری و دانلود ها و تمام لینک ها ثبت میشه...حتی ریز مصرف ارائه میشه....نقل قول:
+
بیشتر فیلتر شکنا نمتونن جلوگیری کنن از ثبت آدرس.....
پاسخ پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اینجا کسی تو مخابرات کار نمیکنه نمیدونیم چرا این سرویسا رو ندادننقل قول:
من نمیدونم چرا با این کیفیت من شب و روز باید با 600 دانلود کنم!!!
شبانه مخابرات خیلی افتضاح شده، اگر همین وضع ادامه داشته باشه من مخابرات رو به هیچکس توصیه نمیکنم و وقتی اکانتم تموم شد تمدید نمیکنم.
تایید می شهنقل قول:
سلام ، این های وب جریانش چیه؟ می ارزه از مخابرات برم های وب یا نه؟ دوستم تو کرمانشاه که خیلی تعریف میکرد.
پس مشکل شبانه از مخابراته
فک میکردم از سرور دانلودیم باشه
البته اونم یه مشکلایی داره
شبانه مخابرات هیچ موردی نداره !!!
من دیشب 10 گیگ با کلاسیک دانلود کردم !! عکس هم براتون گذاشتم !! سرور دانلودیم از از آمریکا بود (سایت موزیک و فیلم)
شبانه مخابرات خیلی افت کرده ، برای من نصف شده با سرویس اولترا ( 2 عدد )
منم مشکلی ندارم با همون 460 تا دانلود می کنم و تو ساعات رایگان صفحاتم خوب باز میکنه انصافانقل قول:
دوستانی که مثل بنده با شبانه مخابرات مشکل دارند (سرعت افت شدید داره) مشترک کدام سرویس و کدام مرکز هستند؟
بنده : اولترا - فهمیده
من امروز میخواستم یه خط تلفن بخرم برای مخابرات
حالا اینطور که میگین مثل اینکه وضع خرابه ...
مرکز شهریار هیچ موردی نداره !! بخر و استفاده کن !!نقل قول:
یه سرویس مثل مال من بگیر !! کلاسیک بدون هزینه رانژ فقط 5 تومن :n02:
من مطمئن نیستم مشکل از سرور دانلودیمه یا نه
یعنی مشکل که داره ولی نمیدونم همه افت سرعت مال سرور یا بخشی هم به مخابرات مربوطه
منم کلاسیک مرکز صدرالشعرا
مشکل هس داداش
انواع تست هارو کردم
این اپراتورهام اوستوراخ بارشون نیس
فقط اعدام :n10:(تخلیه)
منم مخابرات فهمیده هستم....اولترا دارم....برا شما روزا دانلود چندتا میده؟؟؟برا من یه لحظه میره 1 مگابایت بعد زود میاد 600نقل قول:
سلام
از بین دوستانی که ماکس نت دارن خصوصا اونایی که وی آی پی دارن، داون استریم اونا هم رو از 4 مگ به 6 مگ تغییر کرده، یعنی از دیشب مال من 4095kbps بود که تبدیل شده به 6141kbps . البته این 6 مگ اسمی هست و مثلا سرعت 660KBps نمیده و شب رو با متوسط 496 ثبت شده در نتورکس دان کرده که به جای 9.06 گیگ، 10.2 گیگ دانلود شده.
من اینطور فکر می کنم که از اونجایی که به صورت تئوری سرویس 4 مگ باید سرعتی در حدود 512 کیلوبایت بر ثانیه بده ولی به هر حال نمیداد، اومدن رو 6 مگ بستن ولی رو حدودای 500 قفل کردن که سرعت استاندارد همین 4 مگ پر بشه و نه بیشتر. شایدم اتفاقی مال من واسه چند روز اینطوری شده باشه.
محتوای مخفی: داخل مودم
محتوای مخفی: دانلود منیجر
محتوای مخفی: نتورکس
البته سرعت منیجر آنیه وحتی گاها بالای 600 هم میره، ولی اون میانگینی که ثبت شده همون 495-496 تاست.
اینم کلاسیک!!
داون استریم رو به طریقی تا 6 مگ بردم بالا ولی موقع تست از این بالاتر نرف :دی
معلوم نیست باز چه غلطی کردند که هم سرعت تک لینک در ساعت ریگان پایین اومده . هم پینگ ها افتضاح شده !!!
بعضی از دوستان با انواع و اقسام راه ها که تنها خودشون رو گول میزنند و فکر میکنند پینگ و سرعت عالیه !!! با صد جور کانکشن و دستکاری و ... پینگ بدست اوردن یه ریال هم نمیارزه !!
دیگه باید از مخابرات جمع کنیم بریم .
امروز یه خط تلفن ثبت نام کردمنقل قول:
مردم از مخابرات فرار میکنند
پس شانس اوردیم شهریار اوکیه
ماکس هم 10 روز مونده ازش احتمالا یا قطع رانژه کنم و یا یه 128 نامحدود بخرم
پریشب اخرین شب که ایندیریردیم سرعت تک فایل منم کم بودنقل قول:
من فکر کردم ایراد از سروره
پس احتمال داره از اینترنت بوده باشه
اولترا همون 11 مگابیت سابق رو میده ولی کلاسیک رو 3-4 مگابیت محدود شده تست شد
نقل قول:
من VIP دارم ولی دان استریم اومده رو 3718 قبلا دور بر 4000 بود
فقط این تایم اوت رو اعصابه