وضع آسیاتک تو مشهد چطوره؟
Printable View
وضع آسیاتک تو مشهد چطوره؟
پس چرا بهشون زنگ زدم گفتم رو 4مگ ببندین گفت خطت نمیکشه؟نقل قول:
گفت باید نویزت زیاد باشه:|
چیزی که توی مودم میزنه با چیزی که در عمل اتفاق میفته متفاوت است/وقتی زنگ بزنید باید تست کنند هر سرعتی که نویزش مناسب باشه ببندندنقل قول:
شما خودتونبا مشخصات من میگید چند مگ میکشه؟نقل قول:
من دیدم بعضی ها بامشخصات کمتر ازمن براشون
مگ بستن
سوال سختی بود؟نقل قول:
اگه خط بکشه 10 میذارن. 512 10 گیگ با دانلود نا محدود شبانه بگیرید شبانه خواهد داشت.نقل قول:
سرعت روز بالاسنقل قول:
ولی شبانه فکرکنم سرویس 512 حدود 40 تا 60 باشه
البته من سرویس 2 مگ دارم باید سرعت شبانه 250 باشه ولی 120 هست(تازه اون اولا از اینم پایینتر شد خیلی زنگ زدم تا درست شد و 120 ثابته هرشب)
بعدش هرچی گفتم شما گفتین سرعت شبانه 250 کمتر نمیشه گفتن شما سرعتت خیلی خوبه که 120 هست :n02:
اولش دروغ گفتن 250 کمتر نمیشه اصلا ، بعد که سرویس ازشون گرفتم و پول ازم گرفتن دیگه محل نزاشتن
منم جدیدا 2 مگ گرفتم ولی سرعت راحت تا 700 میره شبا و زیر 500 هم نمیاد ، البته از سرور های خاص و از روز اول هم همون 120 بود و تغییری نداشتنقل قول:
البته من سرویس 2 مگ دارم باید سرعت شبانه 250 باشه ولی 120 هست
ولی مشکلم حجمی هست که میخوره ، یکی به ما نگفت اینکه نوشته مثلا : Download 60897.401MB یعنی چقدر ؟ اون نقطه تهش ما رو به اشتباه انداخته
الان نمیدونم مگه میشه آدم تو یه روز این همه مصرف غیر رایگان داشته باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینم بگم من ساعت 2 و 2 دقیقه شب که میشه دانلود منیجر خودکار دانلود رو شروع میکنه ، این مشکلی نداره ؟
منم 2:01 خودکار شروع میکنه ولی سرعتم 120 ثابتهنقل قول:
شما چیکار کردی سرعت زیر 500 نمیاد ؟
والا من مثل بقیه نبودم که با زنگ زدن مثلا طرف طرحش 2 مگه ولی سرعتش زیر 120 ، بعد درستش کنن از اول درست بود. بعد من از سرور هایی مثل 4upld یا سرور سایت های دانلود فیلم مثل تاینی و 2 فیلمز قشنگ سرعتم تا ساعت 5 صبح زیر 700 نمیاد بعد از اون تا ساعت 7 زیر 500 و بعد ساعت 8 دیگه همون 120 میشه. دقیقا شبی زیر 5 گیگ دانلودم نیستنقل قول:
منم 2:01 خودکار شروع میکنه ولی سرعتم 120 ثابته
شما چیکار کردی سرعت زیر 500 نمیاد ؟
خوش بحالت :n18:نقل قول:
من شبی 2 گیگ و نیم دانلود میکنم و سرعت شبانه روی 120 ثابته
ولی روزانه سرعتم ثابت روی 470 هست
منم لینک مستقیم از سرورای خوب میگیرم ولی همش سرعت شبانه همین 120 هست
شما از سایت دانلودها فایل دانلود میکنی ؟ امتحان کن ببین از این سایت هم سرعت شبانه بالاس ؟
یه چیزی همیشه فکرمو درگیر کرده.:n09:
خداییش شماها چی دانلود میکنید که اینقد این دانلود شبانه واستون مهمه؟
مگه چقد فیلم خوب داریم یا سریال؟چقد نرم افزار آخه؟
تازه این همه دانلود رو واقعا استفاده میکنید؟
منم مصرفم بالاس،هر فیلمو سریالی که بخوام بگیرم با بالاترین کیفیت دانلود میکنم،نرم افزارو بازی هم میگیرم اما الکی دانلود نمیکنم،سرویسمم 10مگ 20گ در ماه،الان 5روز مونده 8گیگ دارم،دانلود شبانمم تا ساعت 4صبح رو 1مگه،ولی اکثر اوقات سیستمم فقط تا همون 4 اینا روشنه واسه دانلود،آخه هرچی میگردم چیز بدردبخوری نیست واقعا واسه همین سوال کردم:n02:
من بازی دانلود میکنم که حجم بازیای جدید خیلی زیاد شده ، حتی نسخه فشرده هم میگیرم ولی حجمشون بالاسنقل قول:
فیلم و سریال و فیلم آموزشی و هزارتا چیز دیگه :n02: حالا باید حتما بگیم چیا دانلود میکنیم ؟ :n09:
همیشه هم شبانه دانلود نمیکنم ، مثلا اگه چیزی باشه شبانه میزارم دانلود
چند وقت بود اصلا شبا سیستمو روشن نمیکردم :n02:
منم بازی میگیرم ولی دیگه چقد بازی؟آخه بازی خوبم کمه مگر اینکه همرو بگیری که خوب اونم درست نیست:n09:نقل قول:
کلا گفتم واسم سوال شده،آخه خیلیارو دیدم میگن ما ماهی 300 400 گیگ دانلود داریم در حالیکه حاضرم شرط ببندم از هیچکدوم استفاده ای نمیکنن فقط میریزن:n02:
نه بابا انقدرا دانلود نمیکنیمنقل قول:
من فقط بازیای خوب و معروف رو میگیرم
البته کمی هم بازی آنلاین میکنم که پینگ برام مهمه
شما سرویس 10 مگ گرفتی در ماه چقد هزینه میکنی ؟
منکه 2 مگ 10 گیگ دارم ماهی 45 میدم برام زیاده :n27:
من ماهی حدود 70ت،راضیم از سرعت ولی پینگ افتضاحه!نقل قول:
45ت که چیزی نیست برو سر کار درمیاری:n09:
دانلود ها برام سرعتش همونه فرقی نیمکنه در روز هم سرعتم قشنگ تا 1 مگ میره مثل این :نقل قول:
خوش بحالت :n18:
من شبی 2 گیگ و نیم دانلود میکنم و سرعت شبانه روی 120 ثابته
ولی روزانه سرعتم ثابت روی 470 هست
منم لینک مستقیم از سرورای خوب میگیرم ولی همش سرعت شبانه همین 120 هست
شما از سایت دانلودها فایل دانلود میکنی ؟ امتحان کن ببین از این سایت هم سرعت شبانه بالاس ؟
البته ناگفته نماد ما شهر کوچیکی هستیم و اینجا هرکسی از آسیا تک نمیخره بخره هم طرح 2 مگ به کارش نمیاد اصلا یه زمانی مخابرات داشتم در 25 روز 150 گیگ دانلود شبانه ام بود که بعدا فاتحه اش خونده شد
اینجا برام هزینه کردنش مهم نیست مهم شارژی هست که لامصبا میخورن
حقیقت خود من میبینم شب سرعتم بالاس روحم شاد میشه نمیتونم بگذرم از آسیا تک میگم بزار از این دزدا بخوریم تا جایی که جا داره دانلود کنیم پولی که دادیم حروم نشه ، من یه هارد 500 جدا دارم توش پر از بازی و فیلم و سریال شاید خدایی 90 گیگه فیلم ها رو ندیدم ولی میدم به رفقا اونا شاد بشن باهاشون بعد خودمم می بینم و پاک میکنم.نقل قول:
یه چیزی همیشه فکرمو درگیر کرده.:n09:
خداییش شماها چی دانلود میکنید که اینقد این دانلود شبانه واستون مهمه؟
مگه چقد فیلم خوب داریم یا سریال؟چقد نرم افزار آخه؟
تازه این همه دانلود رو واقعا استفاده میکنید؟
منم مصرفم بالاس،هر فیلمو سریالی که بخوام بگیرم با بالاترین کیفیت دانلود میکنم،نرم افزارو بازی هم میگیرم اما الکی دانلود نمیکنم،سرویسمم 10مگ 20گ در ماه،الان 5روز مونده 8گیگ دارم،دانلود شبانمم تا ساعت 4صبح رو 1مگه،ولی اکثر اوقات سیستمم فقط تا همون 4 اینا روشنه واسه دانلود،آخه هرچی میگردم چیز بدردبخوری نیست واقعا واسه همین سوال کردم:n02:
پولشم مهم نباشه دانلود شبانش که مهمه(کسای دیگه دارن ماهی 20 - 30 تومن هزینه میکنن ولی شبا بیشتر از من که 45 میدم دانلود میکنن:n03:)نقل قول:
الان شبی 2 گیگ و خورده ای (حدودا 2.4 گیگ) دانلود میشه
سرویسی سراغ نداری که دانلود رایگان شبی 4- 5 گیگ بگیریم ؟ :n02:
مخابراتم که سرویس 2 مگ تو نظرات خوندم یکی نوشته سرعت شبا 30 یکی نوشته 200 یکی میگه 250
نمیدونم والا ! :n02: ما احتمالا منزلمون رو عوض میکنیم و میخوام روی خط جدید از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم
همه شرکت خصوصیا بد شدن و مخابراتم که نمیدونم چطوریه(خر تو خره)
به نظرتون از چه شرکتی بگیرم ؟ دانلود شبانه برام مهمه
با سلام
دوستان سرعت دانلود 10 مگ و 4 مگ شبانه آسیاتک روی چنده البته برای سایتهای خارجی و استان به استان سرعت شابنه فرق میکنه؟
ممنونم
اینترنت نامحدود دارم 512 با 15 کیلوبایت دانلود میکنم . چیز تو چیزشون :n30:
دوستانی که آسیاتک 2 مگ 10 گیگ دارن سرعت شبانه شما چنده ؟
آقا من چیکار کنم با این آسیاتک؟
دیشب مودم رو خاموش روشن کردم و ساعت دو و ربع شروع کردم به دانلود.
IDM هم ساعت هفت و پنجاه دقیقه سیستم رو خاموش کرده.
حالا آمدم روشن کردم دیدم بله باز همون آش و همون کاسه، باز که حجممون منفی شد!! اونم -3186 :n15:
ای بابا ما که دیشب شیش گیگ حجم داشتیم!
حالا جالبه نوشته حدود ده گیگ مصرف! :n04:
بار قبل هم این جوابمو بهم دادن : مشترکـ گرامي با سلام قطع اتصال مربوط به مودم ميباشد درست است کـه کـامپيوتر شما در ساعت 7:58 خاموش شده اما قطع ارتباط مودم با شبکـه در ساعت 8:49 بوده است. مادامي کـه مودم روشن باشد و سيستم اتصال شما pppoe باشد در ريز مصرف کـانکـت نمايش داده ميشود.اما فقط در صورت استفاده از حجم شما کـسر ميگردد. با سپاس
آخه من سیستم خاموش سند و رسیوم کجا بوده؟ مگه اینترنت دیال آپه که ساعتی کنتور میندازین؟ هر چقدر مودم روشن باشه حجم کم میشه؟ چقدر؟ چرا؟ .......... :n29:
خدایا صدامو داری؟ :n28:
120نقل قول:
از من هم دیشب شد -1800نقل قول:
تماس گرفتم و چون مودم رو همون ساعت خاموش و روشن کرده بودم قبول کردند و گفتند حجم رو برمیگردونیم
هنوز که ندادن
جالبه 4 گیگ خریدم ولی چون -1800 بود حجمم شد 2200 !
نامرد ساعت رایگان بوده !
خوب ما هم به جمع آسیاتکی ها اضافه شدیم،256 محدود 1 گیگ :n01:
با سلام
دوستان سرعت دانلود 10 مگ و 4 مگ شبانه آسیاتک روی چنده البته برای سایتهای خارجی و استان به استان سرعت شبانه فرق میکنه؟
ممنونم
اقا از منم دیشب نزدیک 5 گیگ کم کردن تو تایم رایگان:n09:
زنگ زدم گفت حجمو برمیگردونیم تا فردا جوابش میاد.
طرف آدم خوبی بود قبول کرد سیستم خودشون مشکل داره!
تا فردا صبر میکنم حجمم برنگرده باز زنگو دعوا
واسه شما کم شد به ما 2 گیگ اضافه شد :دی
دیشب ساعت 24 تایم من تموم میشد و اکساپر میشد سرویسم ولی دیدم تموم نشد 100 مگ هم داشتم زدم دانلودش کنم دیدم از 100 مگ هم گذشت دیدم باز دانلود میکنه خلاصه از ساعت 12 تا یک گذاشتم دو گیگ دانلود کردم دیگه لیست دانلود شبانه رو انجام دادیم سیستم خاموش کردم :دی
درود دوستان،کسی لطف میکنه وضعیت خطم رو کامل شرح بده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی........باگ پیدا کردی خصوصی پخ کن.:n10:نقل قول:
آره این بار باید خصوصی بگیم،ما که هم استانی هستیم، :n09:چالوسم پهنای باند آسیاتک خوبه ، واسه باگ عالیه :n10:این باگی که تو پیدا کردی 2 ساعت به فنا رفت،:n21::n22:فکر کنم آسیاتک اینجا پشتیبانی داره :n09:نقل قول:
از من دیشب 1 گیگ خورد پریشب 1.5 گیگ جالبه طرف زنگ زده از پشتیبانی به موبایلم هرچی توضیح میدم میگه نه آقا شما 7 گیگ دانلود داشتی حتما 1.5 گیگ هم دانلود تو ساعت غیر رایگان بوده حالیش نشد که نشد گفت فردا بزن دانلود کن اگه کم شد من برش میگردونم
از روی ناچاری میخوام چند ماه ( بین 3 تا 4 ماه ) بیام آسیا ! فقط هم گیم آنلاین میخوام بزنم و حدود 35-40 گیگ هر ماه نیاز دارم ! محدود نمیخوام ! چه تعرفه ای از نامحدود میتونه جواب نیازم رو بده ! پینگ چطوره با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و سرورهای داخلی ؟ سرعت 256 ، 512 و 1 مگ نامحدود به ترتیب بعد از حجم روزانه چقدر میشه ؟ سرویس اینترانت دیگه نیست ؟ حتما جواب بدید کامل لطفا ... :n16:
آقایون پارس بازی درآورده میخواد شبانه رایگان برداره منم میخوام isp عوض کنم،آسیاتک وضع شبانه چطوریه؟ این سرویس "کیمیا 10 گیگ در ماه (2تا8صبح رایگان)" سرعت دانلودش چطوره؟ سرویس 2 مگ بگیرم خط روی 10 مگ میبندن یا همون 2 مگه(تو روز)؟
شبانه هاش سرغت اسمی هستش:n04:(مگر بعضی سایتا:n10:)کیمیا 10 گیگ در ماه (2تا8صبح رایگان)" سرعت دانلودش تو روز 1.5 دانلود میده ولی تو بازه رایگان بین 100 تا150نقل قول:
چه 128 چه 10 مگ محدود،سرعتت رو رو بالاترین حالت پشتیبانی و کیفیت مخابراتت میبندن..مال من رو 12 مگابیت هست:n26:
مال تو شاید بهتر یا بدتر باشه
رفیق سرعت اسمی 2مگ باید 256 باشه که!!! پس تو بازه رایگان سرعت اسمی رو هم نمیده؟! هزینه سرویسهایی که شبانه رایگان دارن خیلیی زیاده... ادم جرات نمیکنه طرف این تعرفه ها برهنقل قول:
خودت میگی بازه رایگان.میتونه 2 کیلوبایتش کنه....ولی مال من بازه رایگانش رررااااااااایگان بودنقل قول:
امروز تغییر اکانت دادم به محدود 128 5تا8 رایگان
ببینم هنوز مث ماه قبله:n10:............یه جاهایی یه کارایی رو این اسیاتک میزنم که خودم شرمنده میشم
سلام دوستان من الان 1 مگ 6 گیگ در ماه دارم می خواستم ببینم سرعت روز و شبم چقد باید باشه؟
اگه لطف کنین جواب بدین ممنون میشم
اینم تست سرعت
تو روز باید با 1.5 دان کنی شب هم هیچ تضمینی نیست:n26:نقل قول:
این ماه بدجور حجم ترافیک من رو خوردن. فکر کنم حداقل 3 - 4 گیگ الکی حجم کم کردن. واقعا تاسف آوره.
درود به همه،جان من یکی بنده رو راهنمایی کنه بخدا دارم دیوانه میشم. تمام نت رو گشتم به هیچ جایی نرسیدم. من میخوام در ساعات رایگان حداکثر 3 یا 4 گیگ دانلود کنم و روزانه فقط وب گردی میخوام.شرکتی هست که بتونم ازش نت تهیه کنم؟ بنده مشهد هستم