سلام .نقل قول:
داداش اگه خورد خورد میخوای سیستم بخری ، خوب حوصله خرج کن ، ولی پخشتو باید عوض کنی .
آمپ هم شما 5302 جی وی سی رو بخری نیازی به بریج و ... هم نداری .
سلام .نقل قول:
داداش اگه خورد خورد میخوای سیستم بخری ، خوب حوصله خرج کن ، ولی پخشتو باید عوض کنی .
آمپ هم شما 5302 جی وی سی رو بخری نیازی به بریج و ... هم نداری .
سلام-- تشکرنقل قول:
الپاین فکر کنم کمی گران است نسبت به امکانتش--مثلا خروجی 2.5 ولت دارد وفایلهای flac راپخش نمی کند ومحدودیت توی هر فولدر 100 تا اهنگ دارد--برای ارتقا اینده مشکلی نخواهم داشت؟؟؟
سلامنقل قول:
هر دو خوبن.
هلیکس به خاطر کراس اووری که تو ورژن 2 طراحی و اضافه کرده کمی قیمتش رو بالا برده.البته کراس 6db/octave برای تویتر هست و به نظر من خیلی این افزایش قیمت و اختلاف توجیح نداره. همچنین از نظر توان از گلیدن 15 وات ضعیفتره.60 وات RMS
ضمنا قیمت ها به یورو هست در اون سایت نه دلار.
هم شرکت هلیکس و هم گلیدن هر دو کالاها شون اورجینال هست.هر کدوم رو صلاح دونستید تهیه کنید.
در خدمتم.
سلام خواهش میکنم،خیلی متشکرم که از بنده و امیر جان "تشکر کمی می کنید":n08:نقل قول:
آلپاین رو هر کسی صداش رو نمی پسنده چون صداش گرم نیست.به خاطر دیتیل بالائی که داره صدا به سردی میزنه.اما کیفیت صداش خوبه.
کن وود هم U300 امکانات خوبی داره و قیمتش هم مناسبه 290 تومن.
1-چین هست.طرفشون نرونقل قول:
2-دو جفت:n04::n04::n04:منظورتون دو عدد هست حتما.اگر دو اسپیکر امپدانس 4 اهم داشته باشن باید موازی کنید که 2 اهم بشه.البته در این حالت فشار و استرس روی آمپ افزایش پیدا میکنه.
3-از نظر استاندارد خیر.ولی بعضیها این کار رو میکنن.
سلام--حمید اقا--نقل قول:
حالا با این نفسیر که کم کم سیستم را جمع کنم نظرتان روی الپاین140 است یا روی کنوودu300 ----مدلی دیگری دارید پیشنهاد بدهید----
سلام مخلصم.نقل قول:
الپاین رده پایینا زیاد جالب نیس به درد سیستم بازی هم نمیخوره .تو این رنج قیمت ها به نظرم کنوود و پایونیر بهتره یا اینکه بگردی دسته دو پیدا کنی از الپاین که باز هم به این قیمت ها گیرت نمیاد.
من نظرم u300 کنوود . صداش هم شنیدم خوبه واقعا.
تو این رنج 300 تومن به نظرم 7016 کنوود قدیمی هم خوب باشه اقای همتی یکی گذاشته واسه فروش قیمتش 250 تومن.
یه تحقیقی بکنید در موردش.
سونی 6938 دیدم بدون امپ عالی بود صداش شفاف بیسش تخته رو میلرزوند پس 6950 که 100وات ار ام اسه دیگه چیه؟!
فروشنده گفت 6938در برابر 6950هیچه
خیلی با صداش حال کردم به اهنرباشون نمیخوره چنین قدرتی داشته باشن
سلام
ضبط فابریک ماشین من (L90) مشکل پیدا کرده دنبال یه ضبط سی دی خور ارزون می گردم که با همون بلندگوهای فابریک ماشین استفاده کنم.
در ضمن اهل سیستم بستن نیستم.
تا 200 250 دوستان چه ضبطی رو پیشنهاد میدن؟
نظر خودم1850 پایونیر هست .
تا نظر دوستان چی باشه .
ممنون از راهنمایی تون .
سلامنقل قول:
من خودم آلپاین نمیپسندم.کاملا هم شخصیه.باید گوش کنید صداشون رو.
اما اگر تصمص به کن وود شد من پیشنهاد میکنم یا U600 بگیر یا 7056
سلامنقل قول:
یه U300 کن وود بگیر عالیه.290 تومن.
اصلا با سریه 1 پایونیر موافق نیستم.
سلام نظرتون در مورد ضبط 2159 کنوود چیه؟اینکه اکوالایزر سه باندست مشکل نداره؟کیفیت صدای خوب و امکانات کاملی برا سیستم شامل باند و ساب داره؟نقل قول:
قبلا میخواستم 1151 سونی بگیرم چون گفتن جنس صدای خوبی داره ولی میگن امکانات زیادی نداره که بدرد سیستم بخورهو بعدا که خواستی ارتقا بدی به مشکل بر میخوری بخاطر همین اومدم سراغ کنوود
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
آقا من تصمیم همون u600 شد. با تشکر از راهنمایی آقا حمید و بقیه
واسه تو دریای سمند ، در جلو ، اینجا بهم کامپوننت e42 پیشنهاد دادن ، حدود 350 گفت قیمتش رو
کیفیتش چطوره؟ بازم میگم پرتاب و صدا واسم مهم نیست ، بیشتر دقت و شفافیتش رو میخوام ، تو این رنج قیمت چیز بهتری هست؟ چون واسم روشنش که کرد واقعا عالی بود صداش
ممنون
سلام--نقل قول:
با تشکر از شما حمید اقا وامیر حسین عزیز--
من از صحبتهای شما دو عزیز این جور نتیجه گرفتم--
1-هدیونیت کنودد دسته دوم تمیز از سری 7 ----(البته می گویند کمی کند است)در حدود 300 تومان--
2-هدیونیت کنوود u300 که هم جدیده وهم فایل flac می خونه----حدود 300 تومان--
3-هدیونیت کنوود u600 که از بوجه من بیشتر است که احتمالا زیاد منصرف می شوم----حدود 400 تومان--
اگر تایید می کنید --دیگر سوال نکنم----تشکر--
من در همین حدود بودجتون گفتم که 300 بیشتر نشه در غیر این صورت 300 به بالا که باز گزینه ها فرق داره :n40:نقل قول:
اما این 3 موردی که گفتین ارزنده هستن تو رنج قیمت خودشون.
ممنون از جواب شمانقل قول:
راستش میخوام هزینه کمتری بکنم
حداکثر تا 250
کمتر هم شد چه بهتر
اگه مدل مناسب دیگه ای هم مدنظرتون هست ، ممنون میشم که پیشنهاد بدید
U463 کنوودنقل قول:
2850UI پایونیر
جفتشون یه قیمت هستن ( حدوده 230.000 ) امکاناتشون یکیه . فقط کنوود میتونی رنگ پس زمینشو عوض کنی !
7158 جی وی سی پیدا کردم 280تومن ،گرون شده یا اینا دارن گرون میدن؟اصلا اینجا مارک جی وی سی زیاد نیست از 20تا مغازه یه مغازه جی وی سی دارهنقل قول:
سلام--امیرحسین جان--نقل قول:
1- ببخشید اقای همتی چه کسی است؟/
2-چون شهرستان هستم(مشهد)می توانم به ایشان اعتماد کنم وجنس خوب وسالم به من بده؟؟
3-ایا درسته سری 7 کنوود مشکل هنگی وکندی دارد--ایا خریدش الان توجه دارد---
تشکر که محبت می کنید جواب من را می دهید---
سلام !نقل قول:
اصلا نمی ارزه 280.000 ! نهایت همون 218.000 تومنی که بهرام شاپ زده می ارزه ! البته انگار موجود نداره فعلا ! یه تماس بگیر باهاشون !
250.000 تومن میدی آلپاین SPJ-69C3 میگیری که اصلا 7158 جلوش حرفی نداره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند آلپاین دوست آقا حمید داره ! من پارسال میخواستم بخرم شمارشو از آقا حمید گرفتم موجود داشت !
6950 سونی پیدا کردم 180تومن بگیرم؟نقل قول:
اینم کلیپش یکی گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صداش که قشنگه ! ولی ببین اساتید چی میگن !نقل قول:
درضمن میبینی که پخشش هم درست حسابیه ! شما هم به نظرم اون مدل پخش سونیو نگیر ! اصلا تنظیمات درست و حسابی نداره برای صدا !
ضبط که قرار شد کنوود بگیرم ضبط کنوود هم اینجا کم هست همه مغازه ها میگن فقط پایونر اونایی هم که کنوود دارن مدل 463 رو میدن 310-330 تومن فقط یه مغازه پیدا کردم مدل 463 رو گفت 255 تومن باند 6950 سونی هم گفت 180 تومن هزینه نصب هم گفت نمیگیریمنقل قول:
به نظر شما 463 کنوود میتونه مثل 300uvm صدای باند 6950 رو دربیاره؟
چون این که تو کلیپ بود ضبطش 300uvm بود
من کندی تو کارش ندیدم.نمیدونم این رو کی بهتون گفته.نقل قول:
اقای همتی هم تو سایت تی تی و سایت پی تی.فروشگاه مجازی دارن و اهل سمنان هستن.
بله قابل اعتماد و ادم صادق و درستکاری هستن.اگر نتونستین پیدا کنین تاپیکشون رو یه پیام خصوصی به من بدین.
درود بر دوستان.برای سابjbl gt5 باکس چند لیتری بگیرم که کوبش و ویبره قوی با هم داشته باشه و پرتاب بیس قدرتی داشته باشه؟
سلام .نقل قول:
دوست عزیز از روی کلیپ نمیتونی در مورد صدا قضاوت کنی .
ضمنا قدرت بیس هم بنظر من چندان ملاک خوبی برای انتخاب نیست .
و به علاوه اگر میخواهید بدون آمپ استفاده کنید اصلا 7158 نخرید . با اون مگنت به اون بزرگی ، اصلا صداش با پخش در نمیاد ، و یک آمپ میخواد تا بتونه یک صدایی بده ولی صداش خیلی خوبه هم حجم و هم کیفیت .
در مورد پخش هم من قبلا x400 داشتم الان 300uvm ، بنظرم صدا گرفتن از x400 خیلی بهتر و ساده تره ! همینطور کیفیت پنلش هم بالاتره (بخصوص در مورد تکمه ها) .
ولی تنظیمات 300uvm خیلی بیشتره که البته از نظر من خیلیاش هم اضافی هست و رنگ و لعاب به صدا میده که خاموششون کردم .
اما بعد از پخش مهمترین چیز اسپیکر هست که هر کدوم صدای خاص خودشون رو دارن .
با سلام خدمت دوستان عضو جدیدام .از مطالب مفید انجمن استفاده کردم هرچند برام سنگین بود چون من دو سه روز بیشتر نیست دنبال اشنا شدن با سیستم صوتی خودرو هستم علت هم خرید یه پخش و یه جفت بلند گو خوب بود.ودر حال حاضر پول ام 400 تومنه و فقط میخوام بهترین چیزی که میشه با این پول خرید رو بشناسم.با تحقیقی که کردم من اگه بتونم جنس کار کرده سالم بخرم میتونم مدل بهتری بخرم در همین راستا متوجه شدم در زمینه بلندگو کنود 718 گزینه بدی نیست با حدود قیمت 160 (دست دوم)ولی در مورد پخش برام کمی گیج کننده بود بخاطر همین بعد چرخیدن تو سایتها احساس کردم میتونم از تجربیات دوستان استفاده کنم.اگه پیشنهاد خوبی بدین ممنون شما میشم.
سلام دوست عزیر اصلا به 718 حتی فکر هم نکن و دنبال جنس دست دوم هم نباش یکم صبر کن بودجه تو بیشتر کن فعلا به این پولت یه پخش خوب با قیمت مناسب مثل x400 یا u300 بخر بعد هم یه باند کیفیتی e69x بخر با یه امپ کنوود 527 بگیر با بودجه کم این بهترین گزینه هستنقل قول:
اینجا x400 و 300u رو میدن 350تومن ولی 463 رو 255 تومن پیدا کردم با هزینه نصبش خواستم بدونم مدل 463 با 300u تفاوتی داره تو جنس و قدرت صدا؟نقل قول:
یک نفر منو راهنمایی کنه ممنون میشم!!
من میخوام
پخش Pionner 2850 و باند Pionner 6975 V2 رو روی تیبا2 نصب کنم
فعلا همین 2 تیکه
و 1-2 ماه دیگه آمپ Pionner A3602 اضاف کنم بهش!
اولا" میخواستم ببینم چطوری اصل بودن قطعات و بفهمم؟!
آیا همین گارانتی پایونیران کافیه یا نه؟!
دوما" آیا این 3 تا تکه که معرفی کردم باهم سازگارن و کیفیت خوبی میده یا نه؟!
سوما" اینکه من میخوام 2 ماه بدون آمپ استفاده کنم رو باندام تاثیر منفی نمیذاره؟!
و از همه آخر این آمپه 400 واته و باندا 500 وات میخواستم بدونم این یعنی آمپ در مقابل باند ضعیفه و کیفیت خوبی نمیده یا به این مسائل ربط نداره!!
نصاب گفت این ماله برقشه ربطی به کیفیت نداره!!!
ممنون میشم راهنمایی کنین
چند وقته منتظرم! :n12:
درود
با 500 تومن سیستم ماشین رو یه جلائی داد.
صدا میخوام بیشتر ضبطم هم سیدی خوره سادس و حرفه ای نیست
مرسی.
سلام متشکرم بابت راهنمای.اطلاع دارین مجموع این وسایلی که معرفی کردین حدودا چقد میشه با نصب؟نقل قول:
سلام قیمت لوازم به این شرح استنقل قول:
x400 یا u300 حدود 300
e69x حدود 290
527 حدود 160
حدود 100 تومن برای سیم پک ونصب میشه تو این رنج این بهترین هست
سلام ! ماشین یکی از دوستای من 206 تیپ 5 هست که یه جفت باند 13 تو دربهای عقب داره ! حالا میخواد یه جفت باند روی طاقچه اضافه کنه ! نصاب گفته که لازم نیست باندهای درب عقب قطع بشه ( یعنی 6تا باند وصل باشن به پخش فابریک ) ! میشه همچین چیزی ؟! صدای باندای رو طاقچه (احتمالا 6965V3 ) خراب نمیشه ؟! باندای درب عقب قطع بشه بهتر نیست ؟!
با سلام خدمت شما. من آمپ 8400 کنوود خریدم و در حال حاضر یه جفت باند 6975 قدیمی 300 وات و یه جفت توییتر s20 - اهمی8 دارم و میخوام یه ساب jbl 1000 هم بگیرم . به نظر شما با توجه به 8 اهمی بودن توییتر s20 چطوری میتونم باندها و ساب رو روی آمپ ببندم که مشکلی پیش نیاد. متشکرم.
سلام دست شما درد نکنه مواردی که معرفی کردین همه از نظر کاربرهای که تو -- نظردادن امتیاز بالای داشت.فقط تو مشخصات x 400 نوشته بود فقط فلش های با فرمت FAT رو پشتیبانی میکنه که متوجه نشدم منظور چیه؟نقل قول:
من پیشنهاد میکنم x400 رو بخری . بنظر من صدای سری x بهتر هست . میتونی بصورت اینترنتی هم خرید داشته باشی .نقل قول:
ضمنا نصب هم هیچ کاری نداره ، خودت میتونی انجام بدی .
هم پخش هم اسپیکر رو انتخاب کن و با هم بخر که یبار هم هزینه ارسال بهت بخوره .
سلام هر دو پخش جنس صدای یکسانی دارند فقطنقل قول:u300 تنظیمات بیشتری داره و فرمت flac هم ساپورت میکنه در عوض x400 ظاهر باکیفیت تری و کلاسیک تر در مورد فرمت بیشتر فلش های بازار فرمتFAT دارند و چیز مهمی نیست
سلام .نقل قول:
نوشته های شما تموما انگار یک کپی از نوشته های یک سایت خاص هست .
بنظر من تا وقتی چیزی رو تجربه نکردید ، راحت حرف بقیه رو بازگو نکنید .
از نظر من که صدای هر دو رو شنیدم ، صدای X400 بهتره ، شاید اختلاف زیاد نباشه ولی بهتره .
چیزی که هست هرچی داره میره کنوود داره از اون جنس صدای اصلیش دور میشه و یک صدای دو رگه داره الان بنظرم .
اقا ممنون راهنمای شما کامل بود.نقل قول:
سلام درمورد کپی بودن نوشته های من تا حدودی درستنقل قول:
منم نگفتم که تجربه کار به هر دو پخش رو دارم
من باX400کار کردم پخش خوبی هست نسبت به پولی که ادم میده عالیه ولی باu300 کار نکردم دوستانی که شنیدن میگن جنس صداش خیلی با x400 فرق نداره و نزدیک به هم هست برای اینکه دوپخش هم سطح مقایسه کنید بهتره در شرایط یکسان باند و امپ یکی باشه انوقت میشه بهتر تشخیص داددر ضمن من از افرادی که حرفه ای ترن نقل قول کردم تا کار یه بنده خدایی رو راه بندازم همین و من ادعایی به وارد بودنم ندارم در حدی که میدونم میگم بهتر از نگفتن هست
خوب من تست کردم بنظرم تفاوت داره حتی کم . من خودم 300uvm دارم و دوستم x400 . صدای x400 گرمتر هست . صدای 300uvm جزییات بهتری میشه گفت داره ولی صداش اصلا کنترل شده نیست و خیلی رو به تیزی میل داره .نقل قول: