دستت درد نکنه.فعلا خداحافظ
دستت درد نکنه.فعلا خداحافظ
ببخشيدا قصد تو هين نداشتم
تاپیک تموم شد و شما جواب من بدبخت را ندادین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ميشه كاري كرد كه وقتي مقررات راهنمايي رانندگي مثل رد شدن از چراغ قرمز ، سبقت غير مجاز ، موتور سواري يا دوچرخه سواري در خيابان و ... داراي يك ستاره پليس بشيم؟
با مود cleo ميشه؟
اون مد cleo كه با اون ميشد راهنما زد و موقع دنده عقب چراغ سفيد روشن بشه چي شد؟؟؟
من مد س.ک.س رو دارم واسه gta san andreas
اگه تکراری نباشه بگین بزارم!
خیلی باحاله! باید هی کلید W و s رو بزنی D:
از همتون معذرت میخواهم ولی تا جوابمو ندین ول نمیکنم.
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه خیلی بد نیست بذار.:20:
اسمش هست: Hot Coffee
لطفا زیر 18 سال دانلود نکنین! از ما گفتن بود! :))کد:http://parsxp.persiangig.com/download/HC_2_PATCH.zip
راستی قبل از نصب بخونی فایل ضمیمه شو!
از همتون معذرت میخواهم ولی تا جوابمو ندین ول نمیکنم.
امین جان! میدونی به این کارت چی میگن؟
تو بیرون از اینترنت: گیر سه پیچ دادن و .ن دماغ شدن!
تو اینترنت: اسپم زدن فروم!