700مگ رو تو 16ساعت دانلود کردن چه لذتی داره:n19:
Printable View
700مگ رو تو 16ساعت دانلود کردن چه لذتی داره:n19:
به انجمن های P30WORLD خوش امدیدنقل قول:
چراغ ADSL خاموش میشه؟نقل قول:
:n08:نقل قول:
کلا چشمک میزنه ...اصلا ثابت نیست !:n03: هر10 دقیقه خاموش میشه:n27:نقل قول:
بکشین کنار ایمان اومد :دی
یه نامه نوشتم به رئیس اداره ی بوووووق ،در وصف الحال اینترنتم و دانلود فیلم Fast & Furious 6 که امیدوارم مغز مطلب رو بگیرین.:n08:
میخوام بدمش این سایتای خبری بزننش.کی میتونه اینکار رو بکنه.با حفظ نام خودم ها.مشکلی هم ندارم:دی
=-=-=-=-=
آغا سلام!
این بنده ی سراپا تقصیرِ عُصیانگر قصد کردم فیلم بوووووق رو با حجم 900 مگ سابق و 900 مگــــــــــــــابـــــــ ــــــــــایـــــــــت این روزها دانلود کنم.
یادمه وقتی فیلم مذکور رو به همراه و یار و دوست خوب و همیشگیم "آی دی اِم" سپردم،دقایقی چند از خوابیدن مکسی میلیانوس و یارانش در غار مخوف کوه انجلس میگذشت(در این ایام ماه مبارک که اسلام از همه جای همه قلمبه زده بیرون و همه کتاب خون شدن و قرآن به دست،رجوع شود به داستان اصحاب کهف) و هنگامی که حضرات فوق الذکر از خواب برخاستند،دستیار عزیزم تازه نیمی از فیلم رو دانلودیده بود و هنگامی که مجدداً به دیار باقی شتافتند از نیم گذر کرد.الان که دارم این وصیت نامه رو مینگارم(!) خودم در بستر موت هستم(دیر از جانم) و دستیارم هم رو به نابودی گذاشته و نفس زنان در حال گرفتن درصد هفتادم!
امید دارم که نوادگان بنده موفق به دیدن این فیلم بشن همه عمر:n14:
آغا!
این بنده ی حقیر عمیقاً از شمایگان سپاسگذارم که به زور من رو به بهشت رهنمون کردین.ما رفتیم بهشت اما حیف که شما رو اونجا زیارت نخواهیم کرد.آخه توی اونجا محدودیت اینترنت و اینا نداریم که به شما نیاز باشه.اما انشاءلله برای برادران و خواهران خونه بغلی(جهنم) شما نیاز هستی.آخه هر چی نباشه شما تخصص عذاب دادن داری.اونجا بهتون خوش بگذره آغا!
یک بنده ی سراپا تقصیر نسبتاً شجاع که کاربر اینترنتم هست:
ایمان اسدی
رَحَمَ اللهُ مَن یَقرَأَ الفاتحهَ مَعَ الصلوات
چا جرا جوابمو نمی دید؟؟؟؟؟:n23:
خطت نویز داره به احتمال زیاد.اینجا رو ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل نهایی چیه ؟؟ فقط لطف کن زیر دیپلم بگیو دداش که بنده دیپلم ردیم !! از این اصطلاحات جور باجورم سر در نمیارم !!!! :n29::n13:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
یک وضعیتی از سیم کشی بدید
مقادیر مودم رو بزارید
والا چی میخوای ازش؟ :n02:نقل قول:
برقکار بوده مگه؟ :n02: من وضعیت رو میگم بت، سیم تلفن از در وارد میشه، میره تو کنتور برق، بعدش وصل میشه به سیم کشی تلفن خونه :n02: طوری که خونه ی خودمون اول بود :n09:
:n08:نقل قول:
سروش
سیم شاید زیادی طولانی یا قطع شده باشه دوباره وصل شده باشه
یا خیلی چیزهای دیگه
شما که خودت مهندسی :دی