بازم8.5 سیستم من خاموش شده برای خودش:n13:
جنی منی چیزی نیومده خونمون؟
Printable View
بازم8.5 سیستم من خاموش شده برای خودش:n13:
جنی منی چیزی نیومده خونمون؟
شاید تروجان میاد یواشکی خاموش میکنه فرار میکنه وقتی تو خوابی :n30:نقل قول:
والا معضلی شده این صبح خاموش شدن برای من
عجیبه واقعا کله روز رو بی مشکل روشنه ولی 8.5-9 صبح واسه خودش خاموش میشه:n13:
نمیدونم چشه
ویرویس اینا نیست سیستمم پاکه پاکه:n02:
آهان حالا قهمیدم بچه هایی که میان میگن سرعتمون 71 اینا هست از کجا میبینن! سرعت لحظه ای idm رو میبینن که تک لینک مثلا از 60-70 نوسان داره:n02:
mr_exir شا مشکل دقیقا چی بود؟ از خودتون بود یا خود مخابرات؟
امضا که گذاشتید مال خودتون؟!
ویندوز عوض کن احتمالا یه تنظیمی به هم ریخته یا ساعت IDM رو چک کن تو تنظیماتش ساید یه جوری تنظیم شده که اتوماتیک خاموش کنهنقل قول:
تک لینک با 512 اگه بچه ها 60-70 بگیرن با مخابرات عالیه !
100% مال مخابراته که از سرور ایرانی فول میده از سرور خارجی packet Lossنقل قول:
و نسبت به ایران سرعت یک دهمه
امضا نه بابا اون اینترنت 1 GBPS یک گیگابیت بر ثانیه یا 100 مگابایت بر ثانیه اگه همچین نتی داشتم از در اتاقم یه قدم اون ور تر نمیرقتم
نه بابا من ویندوز این سیستم رو فقط سالی یه بار عوض میکنم اونم عید هست برای خونه تکونی:n02:نقل قول:
کلی تنظیمات باید بک آپ بگیرم و ...
ویندوز مشکلی نداره احتمالا نوسان برقی چیزی باید باشه ولی خیلی عجیبه
خوب منم همین سرعتو دارم ولی سرعت اصلی 61.8 کیلوبایت هست نهایت که حدود 1.3 کیلوبایت هم آپلود داره رو هم میشه 63.1 اینا ( چون اینطور که معملومه مخابرات دانلود و آپلود رو با هم حساب میکنه )
الان رفتم آپگرید کنم سرویسمو به یه مگ گفتم همینطوری روزی 5 گیگ رو نمیدونم چی کار کنم مرتب و آرشیو کردنش کلی زمان میبره چه برسه روزی 9-10 گیگ:n02:بی خیال شدم
دانلودت خیلی عالیه میتونی روزی 4.5 گیگ بگیری اگه از جهت بروزینگ راضی هستی که حله ولی اگه دوست داری پیج اینات سریع تر باز شه 1 مگ بگیر البته پولشم 2 برابره ماهی 38 ولی 512 مناسب تره ماهی 21 تنقل قول:
بزنم به تخته چشم نزنی شل و پل کنی:n02:
والا روزا برای منم تازگی ها خراب میشه
هم نوسان پیدا کرده ( الان مثلا رو 40 میاد میره بالا) هم صفحه سخت باز میکنه مجبورم یه فایل دانلود بیشتر نزارم ( 8 کانکشن)
ولی باز خوبه یاهو مسنجر و لست اف ام و مینی لیریک و فایرفاکس هم میشه بغلش باز کرد و باهاشون کار کرد همینا کافیه
1 مگ هزینش باز خوبه ولی سرعتش یه نمه زیاده برای من( منم که جنبه ندارم هز چی سرعت بدن باید تا بیت آخرش رو دانلودکنم :n02:)
ولی باز خوب شده 7-8 سال پیش با دایال آپ زور میزدیم ساعتی 20 مگ بگیریم الان 200 مگ میگیریم پوله تلفنم نمیدیم:n05:
ای دی ام رو تنظیم نکردی که بعد از دانلود اتوماتیک خاموش بشه یا سر یک ساعت خاموش بشه؟نقل قول: