چند تا روش و مد و ... هست ولی هیچ کدوم تاحالا روی ورژن های بالا تر از 1.2 جواب نداده ، میتونی سیو گیم منو دانلود کنی و خیاله خودت رو هم راحت کنی .نقل قول:
Printable View
چند تا روش و مد و ... هست ولی هیچ کدوم تاحالا روی ورژن های بالا تر از 1.2 جواب نداده ، میتونی سیو گیم منو دانلود کنی و خیاله خودت رو هم راحت کنی .نقل قول:
متاسفانه همچین مدی نیست ، من خیلی گشتم ولی مثل اینکه کلا این بازی طراحی شده برای کامیون و ماشینه دیگه ای جز کامیون براش نیستنقل قول:
سلام.کسی هست که بتونه برام مد اتوبوس بزاره :n16: ممنون میشم اگر کسی کمک کنه
میشه ترافیک جاده ها را بیشتر کرد؟
جاده هاش خیلی خلوته :n02:
دو تا ایرادی که امروز به نظرم رسید یکی اینکه تو این بازی راحت میشه قوانین رو نادیده گرفت، رعایت حق تقدم و ...
دیگر اینکه تصادف میکنی ظاهر ماشین یچ آسیبی نمیبینه فقط اون درصده زیاد میشه.
سلام بچه ها من مد نقشه رو میریزم تو فولدر مد اصلا هیچ اتفاقی نمی افتده نمیدونید چیکار کنم؟:n03:
وقتی بازی رو اجرا می کنی توی صفحه ی پروفایل که قبلا اسم خودتو وارد کردی زیرش یک دکمه ی edit داره اونو بزن و مد ها رو انتخاب کن تا فعال بشننقل قول:
اینایی که شما میگی ایراد نیست ، عدم طراحی هست .نقل قول:
هنوز هیچ بازیی در دنیا نیامده که قوانین رانندگی رو اینقدر کامل شبیه سازی کرده باشه که بتونه حتی حق تقدم و ... رو تشخیص بده و این کار برنامه نویسی خیلی سنگینی رو مطلبه که خیلی هزینه بر هست و در آخر بیشتر باعث خرد شدن اعصاب بازی کن میشه تا جذابیت بازی ، پس صرفی نداره که روش کار کنن .
برای خراب شدن هم به همین منواله شبیه سازی خراب شدن ماشین بسیار کار سنگین و پر هزینه ای هست و این شرکت هم کاره خودشو راحت کرده و کلا بی خیال طراحیه این بخش شده .
از شرکت ساده ای مثل SCS انتظار این طور موارد بزرگ نداشته باش :n02:
یه شبیه روسی تقریبا ساده هست که توش قوانین رانندگی رو کامل باید رعایت کنی.
کار نشد نداره ولی شما اگر برنامه نویس بودی می دونستی که کار خیلی سختیه ، بعد نتیجه ای هم نداره چون بیشتر اعصاب بازی کن رو خورد می کنه ، توی همین تاپیک بخونی متوجه میشی که خیلی از دوستان از همین مقدار کم قوانین و مقررات ( مثل پلیس و محدودیت سرعت و ... ) ناراضی هستن و مدام دنبال دور زدن اینا هستن !نقل قول:
مطمئن باش دلیلی بوده که اون شرکت اینا رو نگذاشته تو بازی :n01: