برای منم مصرف زیاد باطری کاملا مشکل سازه !نقل قول:
میشه بگید قضیه کالیبره کردن چیه ؟
چطوری باس این کارو کرد ؟
آیا عمره باطری رو کم نمیکنه ؟
آموزشی هست که منم اینکارو کنم ؟
برای منم مصرف زیاد باطری کاملا مشکل سازه !نقل قول:
میشه بگید قضیه کالیبره کردن چیه ؟
چطوری باس این کارو کرد ؟
آیا عمره باطری رو کم نمیکنه ؟
آموزشی هست که منم اینکارو کنم ؟
حتما این کارو بکن خیلی فرق میکنهنقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/thread8643.html
hاموزش رو که دوست خوبمون لینک دادن برای برنامهنقل قول:
فقط حواستون باشه باید چند بار کالیبره کنید من خودم چند بار روی رام های مختلف تست کردم واقعا تاثیر خیلی خیلی زیادی داره
با یک بار امکان داره به نتیجه نرسید
تو بهترین حالت هر ۸ ساعت ۱ درصد باتری در حالت استندبای مصرف میشه البته بسته به رام،برنامه های درحال اجرا و... داره
عمر باتری رو کم نمیکنه کالیبره یعنی تنظیم کردن فقط باتری رو تنظیم میکنه که درست مصرف کنه:10:
دوستان هنوز اصل کره این گوشی گیر میاد؟(دوستان شیرازی اگه جایی رو میدونن برام پ.خ کنن)
نقل قول:ممنونم بابت لینک و راهنمایینقل قول:
چطور باس گوشیمو روت میکردم ؟
خواموش میکردمو چیو چیو میگرفتم ؟ : دی
ممنونم
اینجا واسه همه سوالات جواب هست:نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/thread8932.html
از دوستان دیگه کسی از کلاس مموریا اطلاعی نداره.16 کلاس 10 بگیرم نگیزم؟
من اینو واسه اس3 هم میخوام.:5:
اگه واسه اس3 هم میخوای پس کلاس 10 بگیر...واسه این گوشی کلاس 4 هم کافیه...نقل قول:
از دوستان دیگه کسی از کلاس مموریا اطلاعی نداره.16 کلاس 10 بگیرم نگیزم؟
من اینو واسه اس3 هم میخوام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم 32 بخری بهتره...
عزیز، هر چی دلت میخواد بگیر، ولی دور سایت اندروید دات ای ار + گوشی بازار رو خط بکش! که خفن گندشون دراومده!:2:نقل قول:
32 150 تومن تموم میشه.تازه اونهمه هم نیاز نیست که.نقل قول:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
خوب اگه اتفاقی اوفتاده چیزی میدونی بگو همه بدونن تا مشکلی پیش نیاد .تازه من به مغازه دارم اعتماد ندارم چه برسه به اینا....نقل قول:
مثلا این محافظ که عکسش رو میبینی رو 47 تومن فروخته! اگه مموری هم بخری احتمالا مموری تقلبی چینی تحویلت میده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی گوگل عبارت "با دزدی به نام گوشی بازار آشنا شوید !" جستجو کن، پیدا میکنی!
مدیر فروشگاه گوشی بازار هم توی بازارچه پرشین تولز از خرید و فروش محروم شده! سایت "اندروید دات ای ار" هم مال ایشون هست!