قسمت ثبت نام برا اونایی هست که اصلا تا حالا اینترنت مخابرات نداشتن
حالا وقتی ثبت نام کردی باید برا درخواست یه سرویس بری قیمت رزرو از اونجا درخواست بدی
اگرم قبلا یکی از طرح های مخابرات رو داشتی دیگه نیازی به ثبت نام نداری مستقیم برو رزرو و درخواست بده
در هر صورت اگه گیر کردی برو همون روبروی شیرین چشمه فکر کنم بهتر باشه
در ضمن وقتی درخواست دادی و اون طرح مورد نظرت توی پنلت اضافه شد باید به همون نمایندگی 2030 زنگ بزنی که برات فعال کنن(من تلفنی برام فعال کردن)
نیازی نیست حضوری برید برید توی ادرس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قبلا یکی از طرح های مخابرات روی داشتید نیاز به ثبت نام نیست ولی اگه نداشتی برو قسمت ثبت نام و اون فرایند رو تکمیل کن
بعدش (چه ثبت نام کردی چه قبلا داشتی) برا درخواست یکی از طرح های مخابرات باید بری قسمت رزرو مرحله به حرمله برو جلو تا تکمیل بشه درخواستت
حالا اگه تو اون مراحل گیر کردی بگو بهت بگم چیکار کنی
فقط تو قیمت رزرو اولش شماره ملی و شماره مشتری میخواد که اگه قبلش ثبت نام کردی شماره ملی که خودت تو ثبت نام وارد کردی شماره مشتری هم اخرین مرحله ثبت نام بهت میده
اگرم مشتری قبلی اینترنت مخابرات بودی (قبلا یکی از طرح های مخابرات رو داشتی) وارد پنل بشید هم شماره ملی و هم مشاره مشتری کنار ساعت توی پنل هست
بعد که شماره ملی و شماره مشتری رو وارد کردید توی مرحله بعد همه طرح ها ظاهر میشه یکیش رو انتخاب میکنی و بعد کنارش یه کارد میاد که باید تیک قوانین رو بزنی
این فایل قرارداد هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بود که میگفتم حتما بخونید دانلودش کنید بخونید
بعد از این مرحله شماره تلفن و شماره توزیع رو وارد کنید(شماره توزیع روی قبض تلفن هست فقط تو قبض عین شماره ملی چند تا خط بین اعداد هست اینجا باید بدون خط وارد کنید)
بعد امکان سنجی رو میزنی اگه مشکی نباشه یه منوی جدید که باید مدت سرویس رو اتخاب کنی وبعد دیگه تموم هست(البته اخرش دقیق یادم نیست)
فقط یه چیز کلی بگم من موقع طرح نوروزی شمارم تو لیست نبود و نمیشد ادامه داد خلاصه به قسمت های مختلف مخابرات زنگ زدم تا درست کردن و شمارم اضافه شد اگه کسی اینجوری بود پیگیری کنه احتمالا براش اضافه میکنن