دوستان مگه واسه منی که کارت معافیت ندارم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم فکر کنم دانشجویان انصرافی نمیتونن ثبت نام کنن و باید برن سربازی دوستان کس دیگه ای اطلاع دقیق داره
دوستان مگه واسه منی که کارت معافیت ندارم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم فکر کنم دانشجویان انصرافی نمیتونن ثبت نام کنن و باید برن سربازی دوستان کس دیگه ای اطلاع دقیق داره
در هر مقطع تحصيلي يكبار ميشه از معافيت تحصيلي استفاده كرد ، و اگه انصراف بدين بايد برين سربازي .
سلام دوستان
امروز تو روزنامه جام جم از قول یه استاده نوشته بود که اونهایی که امسال پیش دانشگاهیو تموم کردن حتی اگه هیچ مردودیم نداشته باشن نمیتونن کنکور سال دیگه شرکت کنند می خواستم بدونم ساله دیگه من میتونم کنکور 2 باره بدم؟
خواهش میکنم زودتر جواب بدین من نگران شدم.
متولد 72 هستم
اره واسه هر مقطع تحصیلی من از لیسانس دانشگاه شبانه یا غیر انتفایی میخوام برم دکترای دانشگاه روزانه ایا این امکان پذیره سازمان سنجش گیر نمیده ؟
خودتون هر جوری میتونید راهنمایی کنید من دیگه وقتی ندارم همش 1 روز دیگه
بعد واسه ثبت نام تو کنکور مشکل پیش نیماد اخه شنیدم نمیشه با معافیت تحصیلی کنکور داد ؟نقل قول:
بعد از قبول شدن چطور باید برم اون رشته اگه انصراف بدم که نمیشه ولی دوستم میگه اگه انصراف بدی یک ماه وقت داری بری دانشگاه بعد از اون نمیشه چقدر درسته ممنون
من الان مشمولم. برای دوره های پیام نور ( که یک ترم میخونی بعد میری دانشگاه) از مهر اگه شروع کنم میشه یا نه؟!
روند عادي اينه كه شما بعد از ليسانس بري فوق ليسانس ، كه سازمان سنجش هم گير نميده ، بايد كنكور ارشد شركت كني ، و اگه قبول بشي ميتوني بري. و بعد فوق ليسانس هم ميتوني دكترا شركت كني.
فرقي هم نميكنه كه ليسانست ازاد باشه يا پيام نور يا غير انتفاعي يا شبانه يا روزانه.
البته بايد مدرك ليسانس بگيري ، اگه انصراف بدي تا اونجايي كه من ميدونم بايد اول بري خدمت.
اقا من الان کنکور دادم رتبه دلخواه مو نیاوردم میخوام برم دانشگاه که از سربازی خلاص بشم بعد 2 ترمو مرخصی بگیرم بشینم بخونم واسه کنکنور و ثبت نام کنم بعد از قبولی با دو تا دانشگاه حرف میزنم که جابه جام کنن فهمیدین ؟ حالا ایا میشه خواهش میکنم دیگه 20 ساعت دیگه اعزاممه
دوستان تورو قران زود جواب بدید من 20 ساعت دیگه اعزاممه باید انخاب رشته کنم سریع که من میتونم ساله دیگه کننکور بدم یا نه الان من میزنم شیمی محض دانشگاه پیام نور یا غر انتفاعی بعد ساله دیگه کنکور میدم میخوام بزنم دندانپزشکی همیننقل قول:
سلام دوستان من امسال سومین بار بود که کنکور می دادم:31: الان دانشجوی ازاد هستم البته اصلا نرفتم و دو ترم مرخصی گرفتم و امسال روزانه قبول می شم می خواستم بدونم کی باید از ازاد انصراف بدم تا تو دانشگاه جدید ثبت نام کنم و وضعیت معافیت تحصیلم چی میشه چون شنیده بودم فقط یکبار صادر میشه کلا باید چی کار کنم؟ تورو خدا زودتر جواب بدید:42::42::42: